Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Amanda blogger: Mandens 10 huskeregler til den første date

Af Amanda Palm
1 Planlæg daten

Få nu stablet noget på benene! Om det er en tur på restaurant, en arrangeret middag i hjemmet eller en tur i Randers Regnskov? Ja, hvorfor ikke Randers Regnskov?

Det behøver ikke være så traditionelt! Så længe jeg kan mærke, at der er lagt bare en smule energi i daten, så vi ikke står der ”Ja, øøøh … Hvad skal vi lave?”. Dét er bare irriterende!

2. Mød op til tiden

Lad nu være med at lade os hænge på en eller anden restaurant i en halv time, eller lad os vente hjemme, inden du samler én op! Det viser, at du er ligeglad med daten, og vi ser dig som utilregnelig i forhold til vores aftaler fremadrettet! (Ja, vi spotter hurtigt, om vi vil se dig igen!)

3. Hav manerene i orden

Stop med at smaske, tale med mad i munden, kigge efter tjeneren, være flabet og pinlig overfor folk omkring os. Vil du score ekstra point, så hold døren for os, træk stolen ud osv.! Alle kvinder elsker en god gentleman!

4. Snak ikke kun om dig selv

Det kunne være super dejligt, hvis du virkede bare en smule interesseret i en! Så vær sød ikke kun at tale om dig selv! Spørg gerne ind til ting, vær ikke bange for at stille personlige spørgsmål, så vi føler, at du gør noget for at lære os at kende!

5. Stop med at prale

Det er fint, at du har en flot bil, eller at dine forældre lige har købt en luksus båd … But I don’t give a ****! Jeg vil gerne lære dig og dine værdier at kende! Jeg vil gerne høre, hvem du er, og ikke hvad du eller dine venner ejer!

6. Lad eksen være udenfor samtalen

Fair nok at man begge langsomt kommer ind på emnet om fortiden for at lære hinanden at kende, men hold det nu i et begrænset omfang! Vi skulle nødigt tro, at du ikke var ovre hende, for så er vi altså dem der smuttet!

7. Drop telefonen

Der er ikke noget værre end at være ude og spise med en, som sidder med telefonen fremme hele tiden! Og især på første date! Medmindre at du vil have, at vi braser ud af restauranten og aldrig kontakter dig igen, så lad telefonen ligge i jakkelommen!

8. Lad være med at drikke dig fuld

Slap liiiiige lidt af med sprutten på første date! Fuldskab er aldrig vejen frem, når man skal score!

9. Læg ikke op til sex på første date

Vær en gentleman! Jeg kunne personligt ALDRIG finde på at have sex på første date! Og jeg ville blive så skræmt, hvis han gik all in på den teori! Når det så er sagt, synes jeg heller ikke at det er nødvendigt at kysse på første date!

Jeg synes, det er god stil at lade være! Så kan man jo sende en sød sms afsted, når man er kommet hjem om, at du gerne vil ses igen!

10. Betal regningen

Det er ikke for at være snobbet, forvænt, eller andet… Men den gode gamle skik med at manden betaler på første date, holder altså stadig! Jeg synes det er vildt god stil, at manden tager den første på sig!

Det behøver jo ikke altid være noget vildt, om det er en kop kaffe med snacks eller det store restaurantbesøg er jo ligegyldigt!

AMANDA PALMS SENESTE BLOGINDLÆG