Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Amanda blogger: ALENE i ny lejlighed, har jeg fortrudt?

Af Amanda Palm

Jeg beklager meget, at der har været så stille her på bloggen på det sidste. Men med lange arbejdsdage i butikken og flytning, har det været begrænset med tid, jeg har haft.

Dagen kom sidste fredag, hvor jeg fik min nøgle til lejligheden. Jeg er så glad for den allerede, og til trods for at jeg slet ikke har fået noget op at hænge på væggene endnu, eller møbleret den som jeg gerne vil, føler jeg mig virkelig hjemme her.

Det er første gang, at jeg bor alene, så det er selvfølgelig en kæmpe omvæltning for mig. Bare det at sove alene i mørket om aftenen er liiidt mærkeligt at vende sig til (især når man er en smule mørkeræd som jeg).Jeg har bestemt ikke fortrudt, at jeg er flyttet for mig selv. Dette er et helt nyt kapitel for mig, og jeg tror, at alle har godt af at prøve at være mere selvstændig. Jeg kan i hvert fald mærke, at jeg er helt vildt stolt af mig selv for bare at springe ud i det, som er rigtigt for mig. Man skal ikke lade sig holde tilbage af andres meninger, det vigtigste er at følge sig selv.

Amanda Palm

Når det så er sagt kan man selvfølgelig godt komme til at savne selskabet engang imellem, men sådan vil det jo altid være. Jeg er heldigvis tryg i mit eget selskab. og jeg ser fremad nu, med diverse projekter, jeg går i møde. Det skal nok blive et spændende kapitel for mig.

Jeg kan ikke vente til, at jeg er færdig med at møblere den! Jeg mangler blandt andet stadig at finde den perfekte sofa! Og jeg har bare så svært ved at vælge. Dog har jeg fået sat en masse interiør op, så der er blevet meget mere hjemligt og hyggeligt!

Amanda Palm

Jeg var nede i Høgh her i Aalborg, hvor jeg gik AMOK i deres interiør, i burde tjekke butikken ud. De kører så cool en stil derinde, hvor de blandt andet blander marokkansk stil ind over, det er super cool, synes jeg.

I kan se nogle billeder af, hvor langt jeg er kommet i lejligheden indtil videre. Og de ”hjørner” jeg mangler, vil jeg hellere vente med at vise jer, da jeg synes, det skal spille 100% inden.

Amanda Palm

Amanda Palms seneste blogindlæg