Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Anmeldelse: Amanda fandt en spa-oase 40 minutter fra Aalborg

Af Amanda Palm

Migogaalborg.dk tester de lækre hoteller og forlystelser i god køreafstand fra byen. I sidste uge sendte vi Amanda Palm afsted for at teste Hotel Viking og Hjorths Badehotel! Her er Amandas oplevelse af Hotel Viking i Sæby

NØØØJ hvor jeg trængte til ferie. Det havde været en hård periode både i butikken og på det private plan, så der var brug for at koble af i sidste uge. Så da Migogaalborg.dk spurgte, om jeg ville teste Danmarks største Aqua, Spa og Wellness Center så tog det mig ikke mange sekunder at pakke bikinien.

Kursen blev sat mod Hotel Viking i Sæby, som ligger knap 40 minutters kørsel fra Aalborg centrum. Jeg havde taget min rigtig gode veninde med. Det er ikke så ofte, vi ser hinanden længere, så det var rart lige at catche op igen. Og så på et lækkert hotel, der virkelig er en oase af velvære og kun kort afstand fra Danmarks tredjestørste by.

Amanda Palm

Amanda Palm

Amanda Palm

Vi boede på et værelse med havudsigt og udsigt til spaområdet udenfor. Det var så lækkert! Vi brugte flere timer i vandet! Vandet var opvarmet, så her kunne man bare sidde og slappe af til den flotteste havudsigt!

Det fantastiske var, at der var så mange forskellige slags bade, man kunne prøve. Og om vinteren skulle det være så lækkert bare at ligge og slappe af i det opvarmede vand, mens kulden rammer ansigtet.

Om aftenen tog vi ned i restauranten og bestilte en treretters menu bestående af laks, lækkert kød og kage til dessert! Også på madfronten var Hotel Viking en oplevelse, og jeg vil helt klart anbefale det både for dem, der bor i Aalborg og ikke mindst rundt omkring i landet. For det er virkelig et ophold, hvor man kan få den bedste veninde-tid eller prioritere parforholdet.

Vi fik slappet af og havde den bedste tøsetur! Jeg synes helt sikkert, at Hotel Viking skal prøves!

Vi har i forbindelse med denne anmeldelse lavet en aftale med Hotel Viking, at man kan få 20 procents rabat på sit ophold den næste uges tid frem til søndag den 18. september.

Det gælder helt specifikt, hvis man booker et SIF Spaophold – læs hvad det indebærer her

Alt hvad du skal gøre er at oplyse RABATKODE: AMANDA PALM i en mail til receptionen eller skrive det i en note, så får du 20 procent på dit SIF Spaophold.

Læs mere om Hotel Viking her

Amanda Palm

Amanda Palm

Amanda Palm

Amanda Palms seneste blogindlæg