Amanda blogger: Min vildeste gourmet-oplevelse og Möet-event

Skrevet af: Amanda Palm

Hvis vi skruer tiden ca. en måned tilbage var og jeg på en total luksus tur til Berlin, hvor vi spiste vanvittig lækker mad på både Kempinski restaurant og vores hotel Ritz Carlton, hvorfor vi var endnu mere spændte på, hvad Mortens Kro i vores egen by, Aalborg, kunne levere af mad.

For dem af jer der ikke lige bor i Aalborg eller har været her, tænker I nok. Hov, stop. En Kro? Er det ikke sådan noget gammeldags med bøf og sovs og kartofler? Det tror jeg vist også jeg tænkte første gang nogen i Aalborg nævnte Mortens Kro.

Det er lidt spøjst, fordi bedømt på navnet er det fuldstændig modsat af, hvad man tror og forventer. Det er vel nok den fineste restaurant i Aalborg og har vist været tæt på en Michelin-stjerne. Den har også tre fornemme stjerner i Den Danske Spiseguide.

Endelig kom vi til torsdag aften, hvor min kæreste og jeg havde bestilt bord på Mortens kro. Vi havde forudbestilt en omgang “surprise” menu, hvorfor vi var meget spændte og forventningsfulde.

Da vi ankommer til Mortens Kro bliver vi mødt af en utrolig høflig og sjov tjener, som tager vores overtøj og henviser os til vores bord. Her bliver vi mødt af et lækkert glas moët champagne, hvor der bliver serveret varm nybagt brød til, forskellige slags smør samt en tallerken med lidt forskelligt lækkert.

Herefter bliver der serveret 3-4 forskellige forretter, som er alt fra lækker suppe til tatar. Der bliver selvfølgelig serveret et nyt glas vin til hver forret, hvor både Frederik og jeg var utrolig imponeret over sammensætning af vin og mad, temperatur og smag.

Der er mange gode spisesteder, som kan servere en god flaske vin til forskellige retter, men på Mortens kro var der en sublim forståelse i forhold til de retter, som blev serveret og tilhørende vine.

Amanda i AalborgAmanda i AalborgAmanda i Aalborg

Fx fik vi forskellige glas rødvine til hovedretterne, hvor den første var stuetemperatur som passede perfekt til den kolde okse tatar og derefter en lidt kold rødvin som blev serveret til hovedretten, bestående af lækker varm kød med dertilhørende kartofler, sauce samt garniture.

Efter den sidste hovedret blev vi inviteret ud i den lækre gårdhave, hvor vi også var inviteret til et Möet champagne-event. Det var promovering for den nye Möet Ice.

De havde lavet det lidt spændende som en slags rullende champagnebar, og Aalborg var blot en af få byer i Danmark, hvor de lavede det her event. København, Aarhus og Odense var de øvrige.

Amanda i Aalborg

Den Nye Möet ice er en rosé champagne, og er helt sikkert sommerens champagne efter min smag! Det er bestemt ikke sidste gang, jeg drikker den i år.

Tilbage på gourmet-restauranten fik vi til en lækker sorbet is bestående af flere varianter med tilbehør, og til sidst sluttede vi af med kaffe.

Er Mortens kro det bedste spisested i Aalborg? Det er et svært spørgsmål, eftersom vi har hver vores smag, og det er forskelligt, hvad vi har lyst til. Det var ikke kun nogle lækre anretninger og en helt fantastiske smagsoplevelse vi fik os, men også en helt unik service.

Frederik og jeg var som nyforelsket igennem hele aftenen og da vi kom hjem!

Amanda i AalborgAmanda i Aalborg

Mortens kro har virkelig formået at give os en af de bedste aftener vi nogensinde har haft sammen. Jeg vil helt sikkert mene at Mortens kro er et sted man SKAL besøge! Og et af de bedste steder jeg nogensinde har været at spise og tilbringe min aften. De får topkarakterer fra mig.

Aalborg byder på mange lækre spiseoplevelser, og byen har virkelig højnet niveauet, så det er mindst lige så godt som Aarhus. Du har også Fusion, Applaus og Meat, som er en slags MASH heroppe. m

Men som helheds oplevelse har vi aldrig oplevet sådan en menu/aften som vi nu har oplevet på Mortens kro. Vi kommer snart igen!

Mortens Kro online

Amanda Palms seneste blogindlæg

Amanda blogger: Vind fire billetter til Ladies Night på Club C

Skrevet af: Amanda Palm

I foråret slog de to unge iværksættere, Niklas Strandbæk og Niclas Tylvad Christensen, dørene op for Gadens helt nye cocktail- og champagnebar. 

Siden er der blevet langet mange champagner, cocktails og kegtails over baren, og på fredag lover drengene endnu engang en vild aften i vente – denne gang er det dog kun byens ladies, der er inviteret!

Jeg er meget stolt af at kunne være med til at præsentere og invitere jer til dette eksklusive Ladies Night-event på fredag d. 3. august!

Fri bar og fede konkurrencer

For en entrepris på kun 100 kr. pr. deltager får du velkomstdrink, små anretninger, fri bar, deltagelse i diverse konkurrencer (med virkelig lækre præmier) samt lækkert selskab!

For at sikre jer en plads på aftenen skal skrive fulde navn samt hvor mange du tager med via betaling i MobilePay. Tilmelding skal ske senest d. 3/8 kl. 18.00 til Niklas Strandbæk på tlf. nr. 28692677.

Aftenens program:

20:30: Dørene åbnes med velkomstdrinks.
Der vil være fotograf og photowall ved indgangen.

20:30-21:30: Vi byder alle velkommen.

Her har de dygtige bartendere udvalgt specielle coctails til alle, som er frie den første time. Der vil blive serveret flotte anretninger fra Duus vinkælder.

Små konkurrencer starter.

21.30-22:30: Vi udnævner de heldige vinder af de forskellige præmier.

Her har vi blandt andet et SIF – Spaophold på Hotel Viking i Sæby og Spa-Brunch på højkant (Læs om min oplevelse på Hotel Viking her.). Derudover vil der være flasker fra CLUB C og meget mere på højkant!

22:30-23:00: Vi runder en fantastisk aften af med skål og god musik.

Konkurrence

I kan tjekke begivenheden ud lige HER.

OOOOOOOOG … Lige nu har i mulighed for at vinde fire billetter!

Så piger! Det eneste der skal til for at vinde billet, er at DU skal tagge tre veninder i opslaget herunder, som du ønsker at tage med på aftenen, like dette opslag – på facebook – og så får I gratis entre!

Jeg glæder mig så meget til at se jer!

Amanda blogger: Vind 2 billetter til det sprødeste Aalborg-event

Skrevet af: Amanda Palm

Den 24. marts er en af de dage, jeg går rundt og ser rigtig meget frem til for tiden.

Aalborg er en dejlig by at bo i, men der sker trods alt ikke lige så meget her som i København. Derfor er det ret fedt, at man næste lørdag holder et stort event, som hedder Aalborg Awards.

Der er faktisk gjort så meget ud af aftenen at selveste Burhan G spiller! Jeg er helt vild med Burhan G, og jeg tror ikke jeg lyver hvis jeg kan 90% af hans sange udenad! Haha

Der bliver rød løber, lækre drinks, og selvfølgelig prisuddeling. Burhan G spiller så efterfølgende.

Og jeg glemte næsten at sige at der også vil være det vildeste afterparty, hvor DJ Chubby han spiller – det er i øvrigt dj’en som også spillede til Skybar arrangementet, jeg var til for et par uger siden! Han er vildt dygtig og super god til at ramme alle på en aften.

Bliver omdannet til byens fedeste natklub

Hele eventet kommer til at foregå i Europa Hallen i Aalborg Kongres & Kultur Center, som så vil blive omdannet til byens fedeste natklub for en aften!

Migogaalborg har det altså med at arrangere de flotteste og fedeste aftener. Jeg har nu deltaget i champagne-party i Aalborg Tårnet, Skybar på Comwell Hvide Hus og det har været sprødt og sjovt hver gang.

Der er bare altid styr på tingene, og der mangler INTET! Og så er folk altid i så godt humør – jeg kan huske til Aalborgtårnet eventet, efter at alle gæster havde fået nok at spise, rigeligt med champagne og drinks – så holdt vi den sjoveste fest med boogie boogie rundt i hele tårnet! Og ALLE var med! Haha det var virkelig en af de bedste aftener nogensinde!

Jeg ved at sidst til Sky bar på Hotel hvide hus, var der lang venteliste for at få billet. Og billetterne var bare udsolgt så hurtigt! Så det er om at slå til med at sikre sig billetter til AALBORG AWARDS.

I kan købe billet her!

Konkurrence: Vind 2 billetter til Aalborg Awards

Jeg er faktisk så heldig, at jeg og en flok veninder skal til eventet 24. marts – men jeg har også fået lov til at udlodde to billetter.

Alt hvad du skal gøre er, at skrive hvem du vil have med til AA Awards i Instagram-opslaget. Du kan finde link til min Instagram lige her 

Så trækker jeg en vinder på onsdag.

Her er programmet

Lørdag d. 24 Marts i AKKC

19:20-20:00: Ankomst på rød løber m. Fotovæg

20:00: Award show

22:30-23:15: Burhan G spiller

23:15-02:00: Vildt afterparty med Dj Chubby!

Billetpris er 319kr. – Køb her

her får i:

Show + burhan G +Afterparty + 2drinks under showet + snacks under showet.

Pssssst. Er du ClubAalborg-medlem får du rabat på billetprisen, så tjek din goodiebag på telefonen!

Amanda blogger: Hudpleje med god samvittighed

Skrevet af: Amanda Palm

Er jeg den eneste, som døjer med huden i dette vejr?

Jeg har længe kendt butikken Høgh i Aalborg, som er en møbelforretning med fede møbler og interior. I kan se deres hjemmeside her.

I lokalet ved siden af Høgh har samme ejer (med en partner) nu lavet en forretning med nogle virkelig lækre produkter.

Cremer, sæbe, olier osv. Link til deres hjemmeside er her.

Selvforkælelse med god samvittighed

Botanicus går ind for lækker selvforkælelse med god samvittighed.

De går ind for helt rendyrkning af egne gode råvarer, som bruges til egen produktion af varerne.

Botanicus går meget op i miljøet. De går herved stærkt ind for at mindske kemikalieindholdet i de produkter, som du som forbruger benytter.

Det er vigtigt for Botanicus, at de produkter du bruger, er så vidt muligt uden kemikalier, og at processen fra “jord til bord” er så miljøvenlig som overhovedet muligt. Så er det ideologier, som du sætter pris på, vil dette produkt være perfekt!

Mange tænker måske: Økologiske produkter? Hmmm, virker de overhovedet???

Her har jeg testet produkterne på egen hud hver dag i en uge nu, og jeg synes faktisk, at min hud har fået lidt mere glød, og nogle af de små, røde områder er da blevet betydeligt pænere.

I kan se før og efter billede her:

Dog har jeg også benyttet mig af lidt selvbruner, derfor kan jeg se lidt brunere ud på det sidste.

Frisk og ikke parfumeret

Jeg har haft en rigtig god fornemmelse af især dagcremen her.

Den har givet rigtig god fugt til min hud, og så er den jo lavet mod eksem og akne. Alle produkterne jeg har afprøvet dufter i øvrigt fantastisk!

Duften er meget frisk og ikke parfumeret i det.

Et af de andre produkter, jeg har brugt denne uge fra Botanicus, er denne ansigtsrens her.

Det er ansigtsrensen, som nogle af jer måske havde set på min video, som jeg blandede op med varmt vand og tog lidt olie i med lavendel. Her har jeg brugt et lille håndklæde til at massere rundt i huden med. Jeg synes, den har en peelende effekt, hvilket jeg rigtig godt kan lide.

Jeg synes også, at produkterne ligger i overskuelige priser. For eksempel koster den ansigtscreme, jeg har brugt kun 159kr.

Det er bestemt produkter, jeg vil anbefale, og jeg har været glad for at afprøve dem!