Amanda blogger: Jeg må være den eneste der flyver til min frisør

Skrevet af: Amanda Palm

Sponsoreret indlæg

Kender I det med, at man kan have helt optur over at have fået fixet hår? Jeg er ret øm omkring mit hår, så selv om der absolut ligger mange dygtige frisører i Aalborg eller i Aarhus for den sags skyld, så tager jeg hellere en gang for meget til København for at få lavet hår.

Jeg tror ikke, at der er ret mange i Danmark, der flyver 220 kilometer hver vej for at gå til frisør 🙂

Det er kun min dygtige veninde Pernille Johansen, der må stikke fingrene i mit hår. Hun er i øvrigt så populær, at hun ordner hår for en hel del tv-piger.

Der har på min Instagram-profil været stor efterspørgsel på, hvor jeg får lavet mit hår henne, og hvordan det er farvet!

Jeg har de sidste mange gange fået lavet min bund mørk, lyse striber foroven og ellers ”balayage effekt” med de lyse nuancer i spidserne. Derudover får jeg lavet extensions med forskellige farver i.

Sidste gang fik jeg lavet hot fusion – en extension metode jeg altid har været meget glad for. Den slags hot fusion Pernille laver, er også noget jeg selv kan pille ud med en tang, normalt skal man bruge noget opløsende til limen, men her kan jeg helt selv løsne totterne!

Så det er dejlig nemt! – Ellers er Pernille altid rigtig god til at vejlede og svare på spørgsmål hen ad vejen!

Denne her gang har jeg valgt at prøve en anden metode, nemlig Ezy weft! Og jeg er KÆMPE fan! Det falder så naturligt, og efter min mening faktisk mere behageligt end hot fusion! (men det er jo en smagssag).

Amanda i Aalborg

Amanda i AalborgAmanda i AalborgAmanda i Aalborg

Ud over extensions, så har jeg også fået det farvet en del lysere, da jeg tænkte at jeg havde brug for at blive opfrisket lidt, og så er det da også lidt mere sommerligt med lyse toner! 😉 Så det er lidt back to blonde. Tror ikke jeg har været så blond siden Paradise-dagene.

Pernille er ikke bare min frisør men også en god veninde! Hun er så dygtig til sit arbejde, og har bare 100% styr på det! – flere gange har jeg siddet  og spurgt ”aaaargh, er du nu også sikker på at den farve ikke er liiiiiidt for lys?” når hun hiver forskellige extensions farver frem, men ganske rigtig er jeg altid lykkelig over at have lyttet på hende!

For hun VED bare bedst! 🙂 – Jeg vil ikke have lavet hår andre steder, og tager gerne flyet til København de timer, det tager at lave håret, for så at tage hjem igen samme dag!

Aalborg er også fed på den måde, at der er så mange flyafgange til København på en dag med SAS og Norwegian.

Lufthavnen er blevet superflot og udvidet, men den er stadig meget overskuelig. Med SAS Ungdom kan man, hvis man er under 26 år, også få megabillige billetter. Jeg gav ikke mere end 300 kr. hver vej for at komme til København. Og så tager det bare en halv time at flyve turen.

Amanda i Aalborg
Sådan så mit hår ud efter Pernille fixede det sidste gang!

Jeg har en lille surprise til jer, fordi jeg synes, at I også skal nyde godt af Pernille. Så jeg har aftalt med hende, at hun giver 10 procent rabat til alle jer, som ønsker at få lavet hår ved hende.

I skal blot nævne rabatkoden AMANDA, så ved hun, at det er igennem min blog, at I har læst om hende og tilbuddet. Tilbuddet gælder frem til 1. september 2016. I kan jo eventuelt tjekke ud, hvor dygtig hun er og se flere af hendes smukke kunder  – klik her

tjek hende også ud på Instagram – klik her

Amanda Palms seneste blogindlæg

Amanda blogger: Vind fire billetter til Ladies Night på Club C

Skrevet af: Amanda Palm

I foråret slog de to unge iværksættere, Niklas Strandbæk og Niclas Tylvad Christensen, dørene op for Gadens helt nye cocktail- og champagnebar. 

Siden er der blevet langet mange champagner, cocktails og kegtails over baren, og på fredag lover drengene endnu engang en vild aften i vente – denne gang er det dog kun byens ladies, der er inviteret!

Jeg er meget stolt af at kunne være med til at præsentere og invitere jer til dette eksklusive Ladies Night-event på fredag d. 3. august!

Fri bar og fede konkurrencer

For en entrepris på kun 100 kr. pr. deltager får du velkomstdrink, små anretninger, fri bar, deltagelse i diverse konkurrencer (med virkelig lækre præmier) samt lækkert selskab!

For at sikre jer en plads på aftenen skal skrive fulde navn samt hvor mange du tager med via betaling i MobilePay. Tilmelding skal ske senest d. 3/8 kl. 18.00 til Niklas Strandbæk på tlf. nr. 28692677.

Aftenens program:

20:30: Dørene åbnes med velkomstdrinks.
Der vil være fotograf og photowall ved indgangen.

20:30-21:30: Vi byder alle velkommen.

Her har de dygtige bartendere udvalgt specielle coctails til alle, som er frie den første time. Der vil blive serveret flotte anretninger fra Duus vinkælder.

Små konkurrencer starter.

21.30-22:30: Vi udnævner de heldige vinder af de forskellige præmier.

Her har vi blandt andet et SIF – Spaophold på Hotel Viking i Sæby og Spa-Brunch på højkant (Læs om min oplevelse på Hotel Viking her.). Derudover vil der være flasker fra CLUB C og meget mere på højkant!

22:30-23:00: Vi runder en fantastisk aften af med skål og god musik.

Konkurrence

I kan tjekke begivenheden ud lige HER.

OOOOOOOOG … Lige nu har i mulighed for at vinde fire billetter!

Så piger! Det eneste der skal til for at vinde billet, er at DU skal tagge tre veninder i opslaget herunder, som du ønsker at tage med på aftenen, like dette opslag – på facebook – og så får I gratis entre!

Jeg glæder mig så meget til at se jer!

Amanda blogger: Vind 2 billetter til det sprødeste Aalborg-event

Skrevet af: Amanda Palm

Den 24. marts er en af de dage, jeg går rundt og ser rigtig meget frem til for tiden.

Aalborg er en dejlig by at bo i, men der sker trods alt ikke lige så meget her som i København. Derfor er det ret fedt, at man næste lørdag holder et stort event, som hedder Aalborg Awards.

Der er faktisk gjort så meget ud af aftenen at selveste Burhan G spiller! Jeg er helt vild med Burhan G, og jeg tror ikke jeg lyver hvis jeg kan 90% af hans sange udenad! Haha

Der bliver rød løber, lækre drinks, og selvfølgelig prisuddeling. Burhan G spiller så efterfølgende.

Og jeg glemte næsten at sige at der også vil være det vildeste afterparty, hvor DJ Chubby han spiller – det er i øvrigt dj’en som også spillede til Skybar arrangementet, jeg var til for et par uger siden! Han er vildt dygtig og super god til at ramme alle på en aften.

Bliver omdannet til byens fedeste natklub

Hele eventet kommer til at foregå i Europa Hallen i Aalborg Kongres & Kultur Center, som så vil blive omdannet til byens fedeste natklub for en aften!

Migogaalborg har det altså med at arrangere de flotteste og fedeste aftener. Jeg har nu deltaget i champagne-party i Aalborg Tårnet, Skybar på Comwell Hvide Hus og det har været sprødt og sjovt hver gang.

Der er bare altid styr på tingene, og der mangler INTET! Og så er folk altid i så godt humør – jeg kan huske til Aalborgtårnet eventet, efter at alle gæster havde fået nok at spise, rigeligt med champagne og drinks – så holdt vi den sjoveste fest med boogie boogie rundt i hele tårnet! Og ALLE var med! Haha det var virkelig en af de bedste aftener nogensinde!

Jeg ved at sidst til Sky bar på Hotel hvide hus, var der lang venteliste for at få billet. Og billetterne var bare udsolgt så hurtigt! Så det er om at slå til med at sikre sig billetter til AALBORG AWARDS.

I kan købe billet her!

Konkurrence: Vind 2 billetter til Aalborg Awards

Jeg er faktisk så heldig, at jeg og en flok veninder skal til eventet 24. marts – men jeg har også fået lov til at udlodde to billetter.

Alt hvad du skal gøre er, at skrive hvem du vil have med til AA Awards i Instagram-opslaget. Du kan finde link til min Instagram lige her 

Så trækker jeg en vinder på onsdag.

Her er programmet

Lørdag d. 24 Marts i AKKC

19:20-20:00: Ankomst på rød løber m. Fotovæg

20:00: Award show

22:30-23:15: Burhan G spiller

23:15-02:00: Vildt afterparty med Dj Chubby!

Billetpris er 319kr. – Køb her

her får i:

Show + burhan G +Afterparty + 2drinks under showet + snacks under showet.

Pssssst. Er du ClubAalborg-medlem får du rabat på billetprisen, så tjek din goodiebag på telefonen!

Amanda blogger: Hudpleje med god samvittighed

Skrevet af: Amanda Palm

Er jeg den eneste, som døjer med huden i dette vejr?

Jeg har længe kendt butikken Høgh i Aalborg, som er en møbelforretning med fede møbler og interior. I kan se deres hjemmeside her.

I lokalet ved siden af Høgh har samme ejer (med en partner) nu lavet en forretning med nogle virkelig lækre produkter.

Cremer, sæbe, olier osv. Link til deres hjemmeside er her.

Selvforkælelse med god samvittighed

Botanicus går ind for lækker selvforkælelse med god samvittighed.

De går ind for helt rendyrkning af egne gode råvarer, som bruges til egen produktion af varerne.

Botanicus går meget op i miljøet. De går herved stærkt ind for at mindske kemikalieindholdet i de produkter, som du som forbruger benytter.

Det er vigtigt for Botanicus, at de produkter du bruger, er så vidt muligt uden kemikalier, og at processen fra “jord til bord” er så miljøvenlig som overhovedet muligt. Så er det ideologier, som du sætter pris på, vil dette produkt være perfekt!

Mange tænker måske: Økologiske produkter? Hmmm, virker de overhovedet???

Her har jeg testet produkterne på egen hud hver dag i en uge nu, og jeg synes faktisk, at min hud har fået lidt mere glød, og nogle af de små, røde områder er da blevet betydeligt pænere.

I kan se før og efter billede her:

Dog har jeg også benyttet mig af lidt selvbruner, derfor kan jeg se lidt brunere ud på det sidste.

Frisk og ikke parfumeret

Jeg har haft en rigtig god fornemmelse af især dagcremen her.

Den har givet rigtig god fugt til min hud, og så er den jo lavet mod eksem og akne. Alle produkterne jeg har afprøvet dufter i øvrigt fantastisk!

Duften er meget frisk og ikke parfumeret i det.

Et af de andre produkter, jeg har brugt denne uge fra Botanicus, er denne ansigtsrens her.

Det er ansigtsrensen, som nogle af jer måske havde set på min video, som jeg blandede op med varmt vand og tog lidt olie i med lavendel. Her har jeg brugt et lille håndklæde til at massere rundt i huden med. Jeg synes, den har en peelende effekt, hvilket jeg rigtig godt kan lide.

Jeg synes også, at produkterne ligger i overskuelige priser. For eksempel koster den ansigtscreme, jeg har brugt kun 159kr.

Det er bestemt produkter, jeg vil anbefale, og jeg har været glad for at afprøve dem!