Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Amanda blogger: Jeg må være den eneste der flyver til min frisør

Af Amanda Palm

Sponsoreret indlæg

Kender I det med, at man kan have helt optur over at have fået fixet hår? Jeg er ret øm omkring mit hår, så selv om der absolut ligger mange dygtige frisører i Aalborg eller i Aarhus for den sags skyld, så tager jeg hellere en gang for meget til København for at få lavet hår.

Jeg tror ikke, at der er ret mange i Danmark, der flyver 220 kilometer hver vej for at gå til frisør 🙂

Det er kun min dygtige veninde Pernille Johansen, der må stikke fingrene i mit hår. Hun er i øvrigt så populær, at hun ordner hår for en hel del tv-piger.

Der har på min Instagram-profil været stor efterspørgsel på, hvor jeg får lavet mit hår henne, og hvordan det er farvet!

Jeg har de sidste mange gange fået lavet min bund mørk, lyse striber foroven og ellers ”balayage effekt” med de lyse nuancer i spidserne. Derudover får jeg lavet extensions med forskellige farver i.

Sidste gang fik jeg lavet hot fusion – en extension metode jeg altid har været meget glad for. Den slags hot fusion Pernille laver, er også noget jeg selv kan pille ud med en tang, normalt skal man bruge noget opløsende til limen, men her kan jeg helt selv løsne totterne!

Så det er dejlig nemt! – Ellers er Pernille altid rigtig god til at vejlede og svare på spørgsmål hen ad vejen!

Denne her gang har jeg valgt at prøve en anden metode, nemlig Ezy weft! Og jeg er KÆMPE fan! Det falder så naturligt, og efter min mening faktisk mere behageligt end hot fusion! (men det er jo en smagssag).

Amanda i Aalborg

Amanda i AalborgAmanda i AalborgAmanda i Aalborg

Ud over extensions, så har jeg også fået det farvet en del lysere, da jeg tænkte at jeg havde brug for at blive opfrisket lidt, og så er det da også lidt mere sommerligt med lyse toner! 😉 Så det er lidt back to blonde. Tror ikke jeg har været så blond siden Paradise-dagene.

Pernille er ikke bare min frisør men også en god veninde! Hun er så dygtig til sit arbejde, og har bare 100% styr på det! – flere gange har jeg siddet  og spurgt ”aaaargh, er du nu også sikker på at den farve ikke er liiiiiidt for lys?” når hun hiver forskellige extensions farver frem, men ganske rigtig er jeg altid lykkelig over at have lyttet på hende!

For hun VED bare bedst! 🙂 – Jeg vil ikke have lavet hår andre steder, og tager gerne flyet til København de timer, det tager at lave håret, for så at tage hjem igen samme dag!

Aalborg er også fed på den måde, at der er så mange flyafgange til København på en dag med SAS og Norwegian.

Lufthavnen er blevet superflot og udvidet, men den er stadig meget overskuelig. Med SAS Ungdom kan man, hvis man er under 26 år, også få megabillige billetter. Jeg gav ikke mere end 300 kr. hver vej for at komme til København. Og så tager det bare en halv time at flyve turen.

Amanda i Aalborg
Sådan så mit hår ud efter Pernille fixede det sidste gang!

Jeg har en lille surprise til jer, fordi jeg synes, at I også skal nyde godt af Pernille. Så jeg har aftalt med hende, at hun giver 10 procent rabat til alle jer, som ønsker at få lavet hår ved hende.

I skal blot nævne rabatkoden AMANDA, så ved hun, at det er igennem min blog, at I har læst om hende og tilbuddet. Tilbuddet gælder frem til 1. september 2016. I kan jo eventuelt tjekke ud, hvor dygtig hun er og se flere af hendes smukke kunder  – klik her

tjek hende også ud på Instagram – klik her

Amanda Palms seneste blogindlæg