Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Amandas blog: Fra Paradise Hotel til Aalborg

Af Amanda Palm
Amanda Palm er vores modeblogger
Amanda Palm er vores modeblogger

Jeg havde aldrig forudset at jeg skulle havne i Aalborg.

Jeg havde opholdt mig i København i et lille års tid, og var faktisk blevet helt bidt af det.

Jeg var på daværende tidspunkt sammen med en kæreste, som jeg stort set boede med.

Livet i København var præget af fest, sjov og intet seriøst. På det tidspunkt var jeg lige  kommet hjem fra Paradise hotel sæson 10, så alt var meget overvældende og spændende.

Jeg nød det vilde liv i København. Dog som alt andet var man nødt til på et tidspunkt at vende snuden mod det virkelige liv.

Jeg gik fra min ekskæreste, da vi ikke ønskede det samme seriøse “normale” liv. Jeg vidste ikke præcist, hvad jeg ville, men jeg brød lænkerne og vendte snuden hjemad igen.

Jeg flyttede tilbage til Silkeborg området og befandt mig her i noget tid. Jeg havde brug for at finde mig selv, og finde ud af hvad jeg ville. Jeg var på daværende tidspunkt blevet træt af det useriøse liv, og ønskede at slå mig mere til ro med “fornuftige” fremtidsplaner.

Jeg mødte en spændende fyr, som hurtigt slog benene væk under mig. Jeg havde ikke noget, som holdte mig tilbage, så jeg tog chancen i Aalborg hvor han kom fra.

Amanda i Aalborg
Amanda Palm til karneval i Aalborg sidste weekend

Amanda Palm Aalborg

Jeg besluttede mig for at søge arbejde i tøjbranchen, da jeg altid har fundet modebrancen meget interessant. Jeg havde brug for at komme ud og lave noget og komme væk fra “Paradise Amanda” og bare være mig igen.

Jeg smed ansøgninger ind i forskellige butikker og var så heldig at blive ansat i Message i Bispensgade i Aalborg. Jeg er helt vild med mærkerne og stilen derinde, så det var oplagt.

Efter et stykke tid hvor at det gik rigtig godt med Frederik og jeg, tog vi en beslutning om at flytte sammen. Det var en fantastisk følelse at have styr på sig selv og sit liv igen.

Jeg følte mig hurtigt tilpas i Aalborg, blandt andet fordi at jeg hurtigt fik dannet mig et rigtig godt netværk.

Jeg er kommet til at holde rigtig meget af bylivet med cafeer, havnefronten, butikkerne, og generelt bare atmosfæren i byen.

Jeg føler mig generelt bare hjemme i Aalborg. Jeg kom herop ved et tilfælde, og måske et ønske om at vende tilbage til København en dag, men nu kan jeg sagtens se mig blive her de næste mange år.

Jeg er blevet meget mere klog på mig selv, og ved hjælp af denne blog vise en anden side af mig selv, hvilke interesser jeg har, og vise jer min hverdag i Aalborg. Jeg vil være ærlig omkring ting som blandt andet kærlighed og daglige komplikationer, mit vægttab, min gaderobe, makeup, og ikke mindst smide en masse billeder op fra mit liv!

Amanda Palm i Aalborg

Amanda i Aalborg

Amanda i Aalborg

Hvis der er ønsker til, hvad I gerne vil læse om, eller I vil se mere af, så skriv en kommentar inde på Facebook-tråden under linket til min blog.  Klik her

Kram fra Amanda

Fik du læst Camilla Framnes første blog?

Fra de Unge Mødre til hende der tabte 76 kilo

Så du Amanda trække vinderen af weekendopholdet til sommerbyen Varberg?

Her trækker Amanda vinderen til weekendophold

Det er ikke lang tid siden, at Amanda flyttede til Aalborg, men hun er faldet pladask for byen.

Amanda Palm blog
Amanda Palm er vores modeblogger

Amanda er et stilikon, og hun vil primært blogge om mode og sætte fokus på modebranchen i Aalborg.

Hun har tidligere været deltager i Paradise Hotel.

Amanda har en imponerende følgerskare på Instagram med over 56.000 følgere og over 21.000 på Facebook.