Amandas blog: Fra Paradise Hotel til Aalborg

Skrevet af: Amanda Palm
Amanda Palm er vores modeblogger
Amanda Palm er vores modeblogger

Jeg havde aldrig forudset at jeg skulle havne i Aalborg.

Jeg havde opholdt mig i København i et lille års tid, og var faktisk blevet helt bidt af det.

Jeg var på daværende tidspunkt sammen med en kæreste, som jeg stort set boede med.

Livet i København var præget af fest, sjov og intet seriøst. På det tidspunkt var jeg lige  kommet hjem fra Paradise hotel sæson 10, så alt var meget overvældende og spændende.

Jeg nød det vilde liv i København. Dog som alt andet var man nødt til på et tidspunkt at vende snuden mod det virkelige liv.

Jeg gik fra min ekskæreste, da vi ikke ønskede det samme seriøse “normale” liv. Jeg vidste ikke præcist, hvad jeg ville, men jeg brød lænkerne og vendte snuden hjemad igen.

Jeg flyttede tilbage til Silkeborg området og befandt mig her i noget tid. Jeg havde brug for at finde mig selv, og finde ud af hvad jeg ville. Jeg var på daværende tidspunkt blevet træt af det useriøse liv, og ønskede at slå mig mere til ro med “fornuftige” fremtidsplaner.

Jeg mødte en spændende fyr, som hurtigt slog benene væk under mig. Jeg havde ikke noget, som holdte mig tilbage, så jeg tog chancen i Aalborg hvor han kom fra.

Amanda i Aalborg
Amanda Palm til karneval i Aalborg sidste weekend

Amanda Palm Aalborg

Jeg besluttede mig for at søge arbejde i tøjbranchen, da jeg altid har fundet modebrancen meget interessant. Jeg havde brug for at komme ud og lave noget og komme væk fra “Paradise Amanda” og bare være mig igen.

Jeg smed ansøgninger ind i forskellige butikker og var så heldig at blive ansat i Message i Bispensgade i Aalborg. Jeg er helt vild med mærkerne og stilen derinde, så det var oplagt.

Efter et stykke tid hvor at det gik rigtig godt med Frederik og jeg, tog vi en beslutning om at flytte sammen. Det var en fantastisk følelse at have styr på sig selv og sit liv igen.

Jeg følte mig hurtigt tilpas i Aalborg, blandt andet fordi at jeg hurtigt fik dannet mig et rigtig godt netværk.

Jeg er kommet til at holde rigtig meget af bylivet med cafeer, havnefronten, butikkerne, og generelt bare atmosfæren i byen.

Jeg føler mig generelt bare hjemme i Aalborg. Jeg kom herop ved et tilfælde, og måske et ønske om at vende tilbage til København en dag, men nu kan jeg sagtens se mig blive her de næste mange år.

Jeg er blevet meget mere klog på mig selv, og ved hjælp af denne blog vise en anden side af mig selv, hvilke interesser jeg har, og vise jer min hverdag i Aalborg. Jeg vil være ærlig omkring ting som blandt andet kærlighed og daglige komplikationer, mit vægttab, min gaderobe, makeup, og ikke mindst smide en masse billeder op fra mit liv!

Amanda Palm i Aalborg

Amanda i Aalborg

Amanda i Aalborg

Hvis der er ønsker til, hvad I gerne vil læse om, eller I vil se mere af, så skriv en kommentar inde på Facebook-tråden under linket til min blog.  Klik her

Kram fra Amanda

Fik du læst Camilla Framnes første blog?

Fra de Unge Mødre til hende der tabte 76 kilo

Så du Amanda trække vinderen af weekendopholdet til sommerbyen Varberg?

Her trækker Amanda vinderen til weekendophold

Det er ikke lang tid siden, at Amanda flyttede til Aalborg, men hun er faldet pladask for byen.

Amanda Palm blog
Amanda Palm er vores modeblogger

Amanda er et stilikon, og hun vil primært blogge om mode og sætte fokus på modebranchen i Aalborg.

Hun har tidligere været deltager i Paradise Hotel.

Amanda har en imponerende følgerskare på Instagram med over 56.000 følgere og over 21.000 på Facebook.

 

 

Amanda blogger: Vind fire billetter til Ladies Night på Club C

Skrevet af: Amanda Palm

I foråret slog de to unge iværksættere, Niklas Strandbæk og Niclas Tylvad Christensen, dørene op for Gadens helt nye cocktail- og champagnebar. 

Siden er der blevet langet mange champagner, cocktails og kegtails over baren, og på fredag lover drengene endnu engang en vild aften i vente – denne gang er det dog kun byens ladies, der er inviteret!

Jeg er meget stolt af at kunne være med til at præsentere og invitere jer til dette eksklusive Ladies Night-event på fredag d. 3. august!

Fri bar og fede konkurrencer

For en entrepris på kun 100 kr. pr. deltager får du velkomstdrink, små anretninger, fri bar, deltagelse i diverse konkurrencer (med virkelig lækre præmier) samt lækkert selskab!

For at sikre jer en plads på aftenen skal skrive fulde navn samt hvor mange du tager med via betaling i MobilePay. Tilmelding skal ske senest d. 3/8 kl. 18.00 til Niklas Strandbæk på tlf. nr. 28692677.

Aftenens program:

20:30: Dørene åbnes med velkomstdrinks.
Der vil være fotograf og photowall ved indgangen.

20:30-21:30: Vi byder alle velkommen.

Her har de dygtige bartendere udvalgt specielle coctails til alle, som er frie den første time. Der vil blive serveret flotte anretninger fra Duus vinkælder.

Små konkurrencer starter.

21.30-22:30: Vi udnævner de heldige vinder af de forskellige præmier.

Her har vi blandt andet et SIF – Spaophold på Hotel Viking i Sæby og Spa-Brunch på højkant (Læs om min oplevelse på Hotel Viking her.). Derudover vil der være flasker fra CLUB C og meget mere på højkant!

22:30-23:00: Vi runder en fantastisk aften af med skål og god musik.

Konkurrence

I kan tjekke begivenheden ud lige HER.

OOOOOOOOG … Lige nu har i mulighed for at vinde fire billetter!

Så piger! Det eneste der skal til for at vinde billet, er at DU skal tagge tre veninder i opslaget herunder, som du ønsker at tage med på aftenen, like dette opslag – på facebook – og så får I gratis entre!

Jeg glæder mig så meget til at se jer!

Amanda blogger: Vind 2 billetter til det sprødeste Aalborg-event

Skrevet af: Amanda Palm

Den 24. marts er en af de dage, jeg går rundt og ser rigtig meget frem til for tiden.

Aalborg er en dejlig by at bo i, men der sker trods alt ikke lige så meget her som i København. Derfor er det ret fedt, at man næste lørdag holder et stort event, som hedder Aalborg Awards.

Der er faktisk gjort så meget ud af aftenen at selveste Burhan G spiller! Jeg er helt vild med Burhan G, og jeg tror ikke jeg lyver hvis jeg kan 90% af hans sange udenad! Haha

Der bliver rød løber, lækre drinks, og selvfølgelig prisuddeling. Burhan G spiller så efterfølgende.

Og jeg glemte næsten at sige at der også vil være det vildeste afterparty, hvor DJ Chubby han spiller – det er i øvrigt dj’en som også spillede til Skybar arrangementet, jeg var til for et par uger siden! Han er vildt dygtig og super god til at ramme alle på en aften.

Bliver omdannet til byens fedeste natklub

Hele eventet kommer til at foregå i Europa Hallen i Aalborg Kongres & Kultur Center, som så vil blive omdannet til byens fedeste natklub for en aften!

Migogaalborg har det altså med at arrangere de flotteste og fedeste aftener. Jeg har nu deltaget i champagne-party i Aalborg Tårnet, Skybar på Comwell Hvide Hus og det har været sprødt og sjovt hver gang.

Der er bare altid styr på tingene, og der mangler INTET! Og så er folk altid i så godt humør – jeg kan huske til Aalborgtårnet eventet, efter at alle gæster havde fået nok at spise, rigeligt med champagne og drinks – så holdt vi den sjoveste fest med boogie boogie rundt i hele tårnet! Og ALLE var med! Haha det var virkelig en af de bedste aftener nogensinde!

Jeg ved at sidst til Sky bar på Hotel hvide hus, var der lang venteliste for at få billet. Og billetterne var bare udsolgt så hurtigt! Så det er om at slå til med at sikre sig billetter til AALBORG AWARDS.

I kan købe billet her!

Konkurrence: Vind 2 billetter til Aalborg Awards

Jeg er faktisk så heldig, at jeg og en flok veninder skal til eventet 24. marts – men jeg har også fået lov til at udlodde to billetter.

Alt hvad du skal gøre er, at skrive hvem du vil have med til AA Awards i Instagram-opslaget. Du kan finde link til min Instagram lige her 

Så trækker jeg en vinder på onsdag.

Her er programmet

Lørdag d. 24 Marts i AKKC

19:20-20:00: Ankomst på rød løber m. Fotovæg

20:00: Award show

22:30-23:15: Burhan G spiller

23:15-02:00: Vildt afterparty med Dj Chubby!

Billetpris er 319kr. – Køb her

her får i:

Show + burhan G +Afterparty + 2drinks under showet + snacks under showet.

Pssssst. Er du ClubAalborg-medlem får du rabat på billetprisen, så tjek din goodiebag på telefonen!

Amanda blogger: Hudpleje med god samvittighed

Skrevet af: Amanda Palm

Er jeg den eneste, som døjer med huden i dette vejr?

Jeg har længe kendt butikken Høgh i Aalborg, som er en møbelforretning med fede møbler og interior. I kan se deres hjemmeside her.

I lokalet ved siden af Høgh har samme ejer (med en partner) nu lavet en forretning med nogle virkelig lækre produkter.

Cremer, sæbe, olier osv. Link til deres hjemmeside er her.

Selvforkælelse med god samvittighed

Botanicus går ind for lækker selvforkælelse med god samvittighed.

De går ind for helt rendyrkning af egne gode råvarer, som bruges til egen produktion af varerne.

Botanicus går meget op i miljøet. De går herved stærkt ind for at mindske kemikalieindholdet i de produkter, som du som forbruger benytter.

Det er vigtigt for Botanicus, at de produkter du bruger, er så vidt muligt uden kemikalier, og at processen fra “jord til bord” er så miljøvenlig som overhovedet muligt. Så er det ideologier, som du sætter pris på, vil dette produkt være perfekt!

Mange tænker måske: Økologiske produkter? Hmmm, virker de overhovedet???

Her har jeg testet produkterne på egen hud hver dag i en uge nu, og jeg synes faktisk, at min hud har fået lidt mere glød, og nogle af de små, røde områder er da blevet betydeligt pænere.

I kan se før og efter billede her:

Dog har jeg også benyttet mig af lidt selvbruner, derfor kan jeg se lidt brunere ud på det sidste.

Frisk og ikke parfumeret

Jeg har haft en rigtig god fornemmelse af især dagcremen her.

Den har givet rigtig god fugt til min hud, og så er den jo lavet mod eksem og akne. Alle produkterne jeg har afprøvet dufter i øvrigt fantastisk!

Duften er meget frisk og ikke parfumeret i det.

Et af de andre produkter, jeg har brugt denne uge fra Botanicus, er denne ansigtsrens her.

Det er ansigtsrensen, som nogle af jer måske havde set på min video, som jeg blandede op med varmt vand og tog lidt olie i med lavendel. Her har jeg brugt et lille håndklæde til at massere rundt i huden med. Jeg synes, den har en peelende effekt, hvilket jeg rigtig godt kan lide.

Jeg synes også, at produkterne ligger i overskuelige priser. For eksempel koster den ansigtscreme, jeg har brugt kun 159kr.

Det er bestemt produkter, jeg vil anbefale, og jeg har været glad for at afprøve dem!