Amandas blog: Min vilde forvandling efter Paradise – sådan tabte jeg 15 kilo

Skrevet af: Amanda Palm
Forskellen på efter Paradise og så i dag
Forskellen på efter Paradise og så i dag

Da jeg meldte mig til Paradise Hotel, var jeg lige blevet færdig med min HF i Silkeborg.

Jeg gik meget i byen, og det blev bestemt ikke mindre i studenterperioden. Her tog jeg et par kilo på op til min rejse til Mexico. Turen til Mexico var meget spontan, så jeg havde ikke tid til at skulle træne, som så mange andre gør inden.

Jeg havde knap halvanden måned fra da jeg søgte ind til jeg rejste. Så da jeg var med i Paradise Hotel vejede jeg ca. 57 kg. Det skal lige siges, at jeg er 167 høj, og er forholdsvis lille bygget.

Da jeg ikke gik op i træning og mere druk og sjov, som mange i den alder gør, så er det klart at min krop var en smule usund, og jeg var ikke tilfreds med min krop.

Jeg skal også passe på med hvad jeg siger, for jeg var ikke tyk, men jeg følte mig småbuttet, og jeg var ikke tilpas i bikini – lad mig sige det sådan.

Da jeg kom hjem fra Mexico, mødtes vi alle fra sæsonen og festede helt vildt. Jeg tror de fleste af os gik i byen fem gange om ugen.

Amanda blog Aalborg
Foto: Pressebillede TV3-Viasat

Mange var faktisk bartendere, så vi samledes ofte disse steder og festede til den lyse morgen. Så når man drikker så meget, går i byen og spiser vildt usundt, bliver ens krop, og hud bare derefter.

Jeg tog meget på i den her tid, faktisk tog jeg 11 kilo på. Jeg var oppe at veje 68 kg.

Min hud var grim, og jeg husker tydeligt, at til sidst ville jeg ikke gå i noget tøj ud over store triktrøjer og leggings, fordi min mave var blevet stor – det samme var mine arme.

Jeg skammede mig over at veje så meget.

På grund af min hud følte jeg også, at jeg måtte gå med mere makeup, jeg brugte KÆMPE øjenvipper – måske for at fjerne fokus fra resten af mig. Jeg var ikke glad, og min krop var træt.

Amanda blog AalborgAmanda blog Aalborg

Jeg kunne ikke mere, jeg var oppustet, dårlig og fik migræneanfald. Jeg levede virkelig usundt! Så jeg besluttede mig for at det liv skulle have en ende! Jeg tog tilbage til Silkeborg-området, og prøvede at holde mig væk fra byen og København for noget tid.

Jeg startede med det samme, da jeg kom hjem. Købte grapefrugt jeg spiste til morgenmad med lidt havregryn, løb mange ture på landet, spiste rugbrød med æg til frokost, og ellers en masse agurk til snack, og holdte mig til små portioner aftensmad.

Jeg holdte mig helt fra alkohol, og på ca. 2-3 uger raslede de mange kilo af. Jeg tror, jeg tabte 5 kg, på disse uger.

Jeg havde det pludseligt meget bedre med mig selv, og vidste, at jeg var helt færdig med det vilde liv i København.

Da jeg mødte Frederik, vejede jeg ca. 61-62 kg. Han gik meget op i kost og træning på dette tidspunkt, hvilket også motiverede mig til at starte i fitness i Aalborg.

Da vi mødte hinanden havde jeg ikke noget arbejde, så jeg gik meget hjemme i hans lejlighed, mens han tog på arbejde. Den store forandring for mig skete, da jeg startede i modebutikken Message i Aalborg.

Når man går så meget hver dag, og spiser sundt så kommer resultaterne lidt af sig selv.  Som butiksansat arbejder man typisk også om lørdagen, og når man så endelig har fri, orker man altså bare ikke altid at tage i byen og drikke sig fuld heller.

Frederik og jeg startede med at træne sammen, og spiste forholdsvist sundt. Jeg tror for mig har det handlet meget om at lægge alkohol med de stor drinks på hylden, jeg drak næsten altid kun vodka redbull eller pina colada når jeg var i byen.

Det er først de sidste par måneder, man virkelig har set den store forskel. Jeg er meget glad og tilfreds for min krop i dag, og jeg ønsker bestemt ikke, at jeg taber mig mere!

Jeg er nede og veje 52-53 kilo i dag, og det synes jeg selv passer godt til mig højde og min krop.

Amanda blog Aalborg

Hvis jeg skulle ændre noget ved min krop, skulle det være at jeg kunne blive en smule mere trænet, end jeg er nu. Men det prøver jeg også at arbejde på. Jeg er ærligt ikke så fikseret af min vægt, så længe jeg bare er tilfreds med min krop.

Mange har efterspurgt, hvad jeg har gjort for at tabe mig, og hvilke råd jeg kan give. Jeg er slet ikke ekspert i kost og træning, men jeg ved, hvad der har fungeret for mig! Og det vil jeg gerne fortælle lidt om.

Jeg prøver faktisk altid at holde min mave i ro, ved at holde mig lidt til de samme madvarer.

Til morgenmad kl. 09.00 spiser jeg altid havregryn med LIDT sukker og så letmælk. Så tager jeg på arbejde kl. 09.30, og har så en frokost pause kl.12.30 ca. Her spiser jeg typisk to rugbrødsmad gerne med advocado, tun eller kyllingpålæg, – det er lidt forskelligt.

Jeg har altid saftevand med til at drikke på arbejde, Vi har altid vand derinde, men det er rart med lidt sukkervand synes jeg. Senere ved en 16.00 tiden, kan jeg finde på at spise et æble eller andet frugt som snack.

Når jeg så kommer hjem kl.18.00 ca. spiser jeg aftensmad, som ofte består af ris/kartofler og kylling/andet kød m. sovs som er lavet på letmælk (jeg laver typisk min egen opbagte brune sovs, det er den jeg bedst kan li!

Og den kommer jeg ikke til at skære ned på!! 😀 ) – vi får desværre meget lidt salat hjemme ved os, fordi jeg har en mand som ikke kan li salat.

Bliver jeg sulten senere på aftenen, kan jeg finde på at spise nogle vindruer eller agurk med min hjemmelavet dip – som er lavet på cremefraice med 8% fedt i (den smager bare bedst synes jeg). Så som man kan se, spiser jeg ikke 100% sundt i forhold til både mit cremefraiche eller sovs osv.

Jeg går ikke helt vildt op i min kost, men jeg tænker over det, og kender min krop godt nok til at vide, hvordan den vil reagere på forskelligt mad, jeg ved for eksempel, at min mave altid bliver træls, hvis jeg spiser lyst brød.

La traviata operaen var fantastisk! I det hele taget var det en helt vidunderlig aften igår ?

A photo posted by amandapalmn (@amandapalmn) on

Spiser jeg lyst brød, bliver min mave helt oppustet, derfor spiser jeg ALDRIG lyst brød! Jeg spiser rigtig meget rugbrød, frugt og kød. Til aftensmad sørger jeg for at spise af en frokosttallerken, for at jeg ikke kommer til at overspise. Det virker for mig!

Så kan det godt være, at mange tænker: hvad så når du synder?

Har du bestemte dage du må synde? Og hvor meget synder du?

Jeg prøver at holde mig til at spise, hvad jeg vil i weekenderne. Og når jeg gør, gør jeg det STORT, for så ved jeg også, at der går tid før jeg har lyst til at synde igen.

Frederik og jeg kan finde på en lørdag aften at gå ned og købe flere menuer fra mac d, og burgerking, evt lidt sunset også + nogle poser chips med dip og så blandselv slik!

Så har vi alt hvad hjertet kan begære! 😀 Jeg er stor tilhænger af salt! Og ELSKER chips! –

Vi plejer at spise til vi er ved at kaste op, og så går der også lidt tid, før vi har lyst til det igen! En anden svaghed jeg har, er Hvidvin og champagne!

En af mine allerbedste veninder ,som jeg også arbejder i butikken med, har også svært ved at holde sig væk fra den vin!

En fantastisk dag til en gåtur i Berlins gader ❤️

A photo posted by amandapalmn (@amandapalmn) on

Så vi får nok også lidt for tit et glas hvidvin efter arbejde og lidt for mange bobler i weekenderne! Så jo jeg synder også! Det vigtigste for mig er nok bare, at jeg holder mine gode madrutiner i hverdagene og kommer over og træner et par gange om ugen.

Igen, så tror jeg at man skal være motiveret på at ændre sin livstil, og finde ud af hvad der virker for en selv!

Og ligeså snart man er i gang, har man det virkelig fantastisk!! At sulte sig selv er aldrig en løsning!

Jeg prøvede endda til tider at sulte mig selv førhen. Det gav bare en endnu værre effekt, da jeg så blev så sulten, at jeg for det første overspiste, men typisk også faldt mere i med det usunde.

Jeg tænker i dag på at spise sundt, spise når jeg har lyst, og leve et sundt og glad liv.

Jeg kan bestemt mærke på min energi og min krop, ikke mindst se på min hud, at jeg er MEGET mere sund i dag, end hvad jeg var for 2 år siden!

Amanda Palms seneste blogindlæg

Amanda blogger: Her er min nye frisør

Skrevet af: Amanda Palm

Jeg har fået fast ny frisør i Aalborg!

I den butik jeg står i, havde jeg lagt mærke til at begge mine kolleger har frisør hos Visions by Nicole og Michelle i Aalborg!

Jeg hørte om flere og flere der gik derind og havde fået så flotte resultater. Derfor valgte jeg at give det en chance. Jeg fik en tid hos Sofie derinde, og er nu kommet hos hende i salonen de sidste tre gange hvor jeg skulle have farvet håret!

Jeg har fået mange beskeder på mit hår så jeg syntes lige jeg vil dele det med jer i et blogindlæg.

Derudover så kan jeg jo bedst li’ når mit hår har den kolde tone, derfor fik jeg nogle specielle produkter med hjem fra Paul Mitchell.

Shampooen jeg fik med giver fugt, pleje og er beregnet til lyst hår og det samme med balsam. De hedder begge forever blond. Prisen for shampoo er 229kr. Og 239kr. for balsam.

Jeg fik også en kur med fra Paul Mitchell, det er et nyt produkt der er kommet som vi blander efter mit hår.

Det er jo individuelt hvilken kur det bliver fra person til person, min er lavet til mit hår for at holde den kolde blonde tone, så den er blandet lige efter den nuance jeg ønsker. Man kan også bruge den i mørkt hår for at friske farven op.

Prisen på denne kur er fra 179-299kr. Afhængig af hvilken farve man ønsker i.

Alt i alt er jeg fuldt ud tilfreds med Visons, det er både nogle rigtig søde piger som står derinde og så er de virkelig dygtige. Jeg linker lige her til deres Facebook: https://www.facebook.com/VisionsAalborg/

Og deres instagram her: https://www.instagram.com/visionsaalborg/

Amanda Blogger: Bikini i kulden

Skrevet af: Amanda Palm

Sponsoreret

Nu er jeg jo efterhånden stamkunde hos Hotel Viking! Og jeg elsker det hver gang jeg er der! Både udsigten, spaen og ikke mindst restauranten! Jeg er vild med det!

Forny energien

Jeg og en veninde havde længe snakket om at vi skulle på et eller andet tøseophold, og her besluttede jeg hurtigt at vi skulle forbi Viking! Vi pakkede tasken og tog til Sæby! Vi valgte SIF opholdet! Men i kan læse mere om de forskellige ophold på hjemmesiden her – så går i bare ind under “ophold”.

Vi ankom ved en 14 tiden hvor vi selfølgelig startede ud med et glas champage på altanen. Vi havde den smukkeste udsigt udover spa og havet i baggrunden. Det var ren hygge!

Derefter hoppede vi i bikinien og nærmest løb ned til spaen. Vi svømmede, badede og slappede bare helt af. Hos Hotel Viking er der også opvarmet bade udendøres. Så her brugte vi nok det meste af tiden! Så lækkert at sidde i dejlig varmt vand med den smukkeste udsigt foran sig!

Til aften hoppede vi i det fine kluns og fik den lækreste tre retters menu med vinmenu til! Vi fik tøsehygget og der var virkelig bare den mest behagelige, rolige stemning efter en hel dag i spa!

Morgenen efter var der lækker lækker morgenbuffet med alt hvad hjertet kunne begære! mums!

Black friday tilbud!

Eftersom at det i morgen er BLACK FRIDAY! Så skal i selfølgelig ikke snydes for de vildeste tilbud!!

Tilbudende er som følger:

Spa & Brunch for 2 – kr. 395,- / Normalt kr. 790,-

Spa & Burger for 2 kr. 395,- / Normalt 790,-

Overnatning og spa for 2 – kr. 711,- / normalt kr. 1.095,-

Sif Spaophold for 2 – kr. 1423,5 / Normalt kr. 2.190,-

Freja Wellnessophold for 2 – Kr. 2373,- / Normalt kr. 3.390,-

Linket for disse rabatter er lige her

I kan også vælge at signe jer op til nyhedsbrevet!

Vælger i at signe jer op til nyhedsbrevet får i altså 24 timer med jeres helt egen pris på en overnatning! Her får i 50% i rabat!! Og dette tilbud starter altså allerede idag. Sign dig op her

Dette kunne jo også være den perfekte julegave!

Amanda blogger: Nej nej nej – det skete bare ikke

Skrevet af: Amanda Palm

Sponsoreret indhold

I kender det vel alle sammen.

Det er altså bare så irriterende at tabe sin telefon! Og i det man samler den op, håber man fra hjertet af at den ikke har taget skade! Men så heldig kan man altså ikke være hver gang!

Jeg er desværre bare en af de uheldige som alt for ofte smadrer skærmen!

Der var en dag jeg skulle tage et selfie, i mens jeg kom gående, hvor jeg skvatter over ujævne fliser, falder ned på alle fire, taber selvfølgelig telefonen på jorden og skærmen var helt smadret! Det var bare en nederen morgen!

Tabte den i hovedet på mig selv

Men jeg taber virkelig også min telefon dagligt! Jeg taber den endda til tider i hovedet på mig selv! Hvilket virkelig lyder dumt. Haha.

Jeg husker da jeg lige fik lavet læber, så skulle jeg facetime med min papfar, og her taber jeg den lige ned over mine læber! Det gjorde afsindigt ondt. Haha..

Jeg tror, at det var efter lidt for mange gange, at de søde gutter fra Techammo ligesom spurgte mig, om jeg ikke også ville skrive om mine oplevelser med dem som en hjælpende hånd i nødens stund.

For jeg er åbenbart virkelig ikke den eneste i Aalborg og omegn som er så klodset.

De fortalte endda om en kunde, der havde tabt den, da hun slog græs, og den fixede de også.

Megagod pris på skærmskifte

Jeg har markeret det her som annonce for at være på den sikre side, men det er helt oprigtigt, at jeg haft rigtig god erfaring med Techammo

I Urbansgade, Aalborg ligger der en af deres forretninger, som jeg var inde i forleden. De har jo alt muligt forskelligt mobiltilbehør også! Sidst fandt jeg blandt andet et super fint cover! Techammo går højt op i kvaliteten, så man kan være sikker på at det bliver lavet ordentligt og professionelt!

Lige nu tager de 999 kr. for at skifte skærmen på en Iphone7, og det skulle være et af de billigste løsninger i hele Danmark.

Men de kan også klare alle andre modeller til en god pris. Jeg er i hvert fald glad for, at de står klar til at redde mig, når jeg er klodset.

Du kan jo selv tjekke deres tilbud ud her

Amanda blogger: Du kan vinde et par lækre støvler

Skrevet af: Amanda Palm

Sponsoreret indhold

Jeg har længe været på udkig efter den perfekte støvle, jeg går i støvler hele tiden!

Jeg synes altid det er flot, det gør looket lidt mere råt, hvilket er helt perfekt for mig!

Forleden var jeg en tur i Skagen med Josefine Valentin (super sød og smuk blogger fra Aalborg også)

Vi havde os en rigtig tøsetur, hvor hun fortalte mig om denne webshop ved navn www.Perfec2.com . Jeg tjekkede den ud og blev helt forelsket i hvad jeg så!

Forhandler fede mærker

Denne hjemmeside forhandler en masse rigtig flotte mærker so bla. Gestuz, Sofie Schnoor, Rue De Femme, Ivylee og mange flere!

Jeg faldt over disse smukke, smukke støvler fra Sofie Schnoor, jeg er helt skudt! Jeg lever nærmest i dem nu! De er så flotte med ALLE de detaljere der er på! Og så behagelige at gå i!!

Eeeeej men det er virkelig blevet min yndlings støvle til dato!

Vild med den spidse snude

Derudover havde jeg slidt mine tidligere sorte støvler ned, og man kan jo ikke leve uden den klassiske sorte støvle! Så jeg faldt over denne fra Ivylee!! Jeg er helt vild med den spidse snude! Og så er den bare god til alle outfits nærmest!

Som i kan se på min instagram, har Jeg nu i samarbejde med Perfect2 fået lov at lave en giveaway til jer!

Og det eneste i skal gøre er at følge Perfec2 på instragram, følge mig på instagram, Like opslaget og skrive i kommentarfeltet hvilken af de to støvler du ønsker at vinde og i hvad størrelse! Vi trækker en vinder på tirsdag!

Amanda blogger: Sådan var jeg som teenager

Skrevet af: Amanda Palm

Ja … Jeg har jo været ret slem som teenager! Jeg var helt sikkert teenager med et kæmpe T!

Især de sidste år af min folkeskole!

Mine forældre var jævnligt oppe til samtale med mine lærere og skoleinspektøren! Det har aldrig været fordi jeg var dårlig fagligt, men mere fordi jeg larmede, snakkede for meget og lavede ballade med en eller flere veninder… Det er ikke noget jeg er stolt af, haha, men vi havde det nu lidt sjovt alligevel!

12 år – dengang Arto styrede for vildt!
Endnu et Arto-billede 😉

Jeg har altid været MEGET tøset, altså forstået på den måde, at helt tilbage i 3. klasse tog jeg min mors makeup på i skole, uden hun opdagede det!

Jeg elskede at klæde mig ud, tage makeup på og rende rundt i stilletter! Jeg har altid ELSKET tøj og har altid syntes, det er spændende, hvad makeup kan gøre! Jeg er nok altid blevet kategoriseret lidt som en dulle. Ja, sådan er det …

Jeg har altid været så heldig at have haft en stor omgangskreds, og kunne snakke med alle. Selvfølgelig har man oplevet irriterende skænderier, der til tider kunne tage overhånd i den alder, men generelt har jeg altid været ordentlig overfor andre mennesker.

 

13 år – ét af de gode billeder fra Arto!
15 år

Haha årh, jeg var lidt strid omkring 8-9 klasse.

En veninde og jeg løj ofte til vores forældre om, hvor vi befandt os. Jeg fortalte min mor, at jeg tog hjem til hende, og hun fortalte hendes mor, at hun tog hjem til mig. Her tog vi så rigtigt ind til byen og mødtes med nogle venner, hvor vi så drak en masse af de der smirnoff ice – der var så populære dengang.

I skal jo tænke på, at jeg kommer fra landet af, så her hoppede man altså bare op bag på en kammerats scooter og så af sted! Haha, apropos scooter, så skulle jeg engang prøve at køre på en og lånte så en vens scooter, og SELVFØLGELIG skulle min veninde sidde bag på (rigtig flot, og så uden hjelm) her endte jeg selvfølgelig med at køre ind i en bil!

Hvilket resulterede i en smadret scooter, ødelagt billygter og en masse andet rod! Vi slap heldigvis med få skrammer! Dog havde jeg en meget sur mor derhjemme, som altså ikke var tilfreds med at betale skaderne!

16 år – på efterskolen
Fra min 18 års fødselsdag – hvor jeg fik en stripper!

Efter jeg er blevet ældre, har jeg virkelig indset, hvor mange kampe min mor tog med mig, og hvor lidt jeg egentlig har værdsat hende. Hun var jo bare den trælse mor dengang, som altid skulle bestemme.

Jeg blev altid så sur, når jeg fik et NEJ til en fest, eller at sove sammen med min daværende kæreste … JA, han skulle altså ligge på gæsteværelset, selvom jeg var 15 år! Haha, så pinligt. Især fordi han altså var et par år ældre!

Men jeg er så taknemmelig for, at jeg altid har haft så god en familie, og især min mor, som virkelig har gjort alt for mig, og lært mig så meget! Hun er virkelig den sejeste kvinde, jeg kender!

AMANDA PALMS SENESTE BLOGINDLÆG