Amandas blog: Min vilde forvandling efter Paradise – sådan tabte jeg 15 kilo

Skrevet af: Amanda Palm
Forskellen på efter Paradise og så i dag
Forskellen på efter Paradise og så i dag

Da jeg meldte mig til Paradise Hotel, var jeg lige blevet færdig med min HF i Silkeborg.

Jeg gik meget i byen, og det blev bestemt ikke mindre i studenterperioden. Her tog jeg et par kilo på op til min rejse til Mexico. Turen til Mexico var meget spontan, så jeg havde ikke tid til at skulle træne, som så mange andre gør inden.

Jeg havde knap halvanden måned fra da jeg søgte ind til jeg rejste. Så da jeg var med i Paradise Hotel vejede jeg ca. 57 kg. Det skal lige siges, at jeg er 167 høj, og er forholdsvis lille bygget.

Da jeg ikke gik op i træning og mere druk og sjov, som mange i den alder gør, så er det klart at min krop var en smule usund, og jeg var ikke tilfreds med min krop.

Jeg skal også passe på med hvad jeg siger, for jeg var ikke tyk, men jeg følte mig småbuttet, og jeg var ikke tilpas i bikini – lad mig sige det sådan.

Da jeg kom hjem fra Mexico, mødtes vi alle fra sæsonen og festede helt vildt. Jeg tror de fleste af os gik i byen fem gange om ugen.

Amanda blog Aalborg
Foto: Pressebillede TV3-Viasat

Mange var faktisk bartendere, så vi samledes ofte disse steder og festede til den lyse morgen. Så når man drikker så meget, går i byen og spiser vildt usundt, bliver ens krop, og hud bare derefter.

Jeg tog meget på i den her tid, faktisk tog jeg 11 kilo på. Jeg var oppe at veje 68 kg.

Min hud var grim, og jeg husker tydeligt, at til sidst ville jeg ikke gå i noget tøj ud over store triktrøjer og leggings, fordi min mave var blevet stor – det samme var mine arme.

Jeg skammede mig over at veje så meget.

På grund af min hud følte jeg også, at jeg måtte gå med mere makeup, jeg brugte KÆMPE øjenvipper – måske for at fjerne fokus fra resten af mig. Jeg var ikke glad, og min krop var træt.

Amanda blog AalborgAmanda blog Aalborg

Jeg kunne ikke mere, jeg var oppustet, dårlig og fik migræneanfald. Jeg levede virkelig usundt! Så jeg besluttede mig for at det liv skulle have en ende! Jeg tog tilbage til Silkeborg-området, og prøvede at holde mig væk fra byen og København for noget tid.

Jeg startede med det samme, da jeg kom hjem. Købte grapefrugt jeg spiste til morgenmad med lidt havregryn, løb mange ture på landet, spiste rugbrød med æg til frokost, og ellers en masse agurk til snack, og holdte mig til små portioner aftensmad.

Jeg holdte mig helt fra alkohol, og på ca. 2-3 uger raslede de mange kilo af. Jeg tror, jeg tabte 5 kg, på disse uger.

Jeg havde det pludseligt meget bedre med mig selv, og vidste, at jeg var helt færdig med det vilde liv i København.

Da jeg mødte Frederik, vejede jeg ca. 61-62 kg. Han gik meget op i kost og træning på dette tidspunkt, hvilket også motiverede mig til at starte i fitness i Aalborg.

Da vi mødte hinanden havde jeg ikke noget arbejde, så jeg gik meget hjemme i hans lejlighed, mens han tog på arbejde. Den store forandring for mig skete, da jeg startede i modebutikken Message i Aalborg.

Når man går så meget hver dag, og spiser sundt så kommer resultaterne lidt af sig selv.  Som butiksansat arbejder man typisk også om lørdagen, og når man så endelig har fri, orker man altså bare ikke altid at tage i byen og drikke sig fuld heller.

Frederik og jeg startede med at træne sammen, og spiste forholdsvist sundt. Jeg tror for mig har det handlet meget om at lægge alkohol med de stor drinks på hylden, jeg drak næsten altid kun vodka redbull eller pina colada når jeg var i byen.

Det er først de sidste par måneder, man virkelig har set den store forskel. Jeg er meget glad og tilfreds for min krop i dag, og jeg ønsker bestemt ikke, at jeg taber mig mere!

Jeg er nede og veje 52-53 kilo i dag, og det synes jeg selv passer godt til mig højde og min krop.

Amanda blog Aalborg

Hvis jeg skulle ændre noget ved min krop, skulle det være at jeg kunne blive en smule mere trænet, end jeg er nu. Men det prøver jeg også at arbejde på. Jeg er ærligt ikke så fikseret af min vægt, så længe jeg bare er tilfreds med min krop.

Mange har efterspurgt, hvad jeg har gjort for at tabe mig, og hvilke råd jeg kan give. Jeg er slet ikke ekspert i kost og træning, men jeg ved, hvad der har fungeret for mig! Og det vil jeg gerne fortælle lidt om.

Jeg prøver faktisk altid at holde min mave i ro, ved at holde mig lidt til de samme madvarer.

Til morgenmad kl. 09.00 spiser jeg altid havregryn med LIDT sukker og så letmælk. Så tager jeg på arbejde kl. 09.30, og har så en frokost pause kl.12.30 ca. Her spiser jeg typisk to rugbrødsmad gerne med advocado, tun eller kyllingpålæg, – det er lidt forskelligt.

Jeg har altid saftevand med til at drikke på arbejde, Vi har altid vand derinde, men det er rart med lidt sukkervand synes jeg. Senere ved en 16.00 tiden, kan jeg finde på at spise et æble eller andet frugt som snack.

Når jeg så kommer hjem kl.18.00 ca. spiser jeg aftensmad, som ofte består af ris/kartofler og kylling/andet kød m. sovs som er lavet på letmælk (jeg laver typisk min egen opbagte brune sovs, det er den jeg bedst kan li!

Og den kommer jeg ikke til at skære ned på!! 😀 ) – vi får desværre meget lidt salat hjemme ved os, fordi jeg har en mand som ikke kan li salat.

Bliver jeg sulten senere på aftenen, kan jeg finde på at spise nogle vindruer eller agurk med min hjemmelavet dip – som er lavet på cremefraice med 8% fedt i (den smager bare bedst synes jeg). Så som man kan se, spiser jeg ikke 100% sundt i forhold til både mit cremefraiche eller sovs osv.

Jeg går ikke helt vildt op i min kost, men jeg tænker over det, og kender min krop godt nok til at vide, hvordan den vil reagere på forskelligt mad, jeg ved for eksempel, at min mave altid bliver træls, hvis jeg spiser lyst brød.

La traviata operaen var fantastisk! I det hele taget var det en helt vidunderlig aften igår ?

A photo posted by amandapalmn (@amandapalmn) on

Spiser jeg lyst brød, bliver min mave helt oppustet, derfor spiser jeg ALDRIG lyst brød! Jeg spiser rigtig meget rugbrød, frugt og kød. Til aftensmad sørger jeg for at spise af en frokosttallerken, for at jeg ikke kommer til at overspise. Det virker for mig!

Så kan det godt være, at mange tænker: hvad så når du synder?

Har du bestemte dage du må synde? Og hvor meget synder du?

Jeg prøver at holde mig til at spise, hvad jeg vil i weekenderne. Og når jeg gør, gør jeg det STORT, for så ved jeg også, at der går tid før jeg har lyst til at synde igen.

Frederik og jeg kan finde på en lørdag aften at gå ned og købe flere menuer fra mac d, og burgerking, evt lidt sunset også + nogle poser chips med dip og så blandselv slik!

Så har vi alt hvad hjertet kan begære! 😀 Jeg er stor tilhænger af salt! Og ELSKER chips! –

Vi plejer at spise til vi er ved at kaste op, og så går der også lidt tid, før vi har lyst til det igen! En anden svaghed jeg har, er Hvidvin og champagne!

En af mine allerbedste veninder ,som jeg også arbejder i butikken med, har også svært ved at holde sig væk fra den vin!

En fantastisk dag til en gåtur i Berlins gader ❤️

A photo posted by amandapalmn (@amandapalmn) on

Så vi får nok også lidt for tit et glas hvidvin efter arbejde og lidt for mange bobler i weekenderne! Så jo jeg synder også! Det vigtigste for mig er nok bare, at jeg holder mine gode madrutiner i hverdagene og kommer over og træner et par gange om ugen.

Igen, så tror jeg at man skal være motiveret på at ændre sin livstil, og finde ud af hvad der virker for en selv!

Og ligeså snart man er i gang, har man det virkelig fantastisk!! At sulte sig selv er aldrig en løsning!

Jeg prøvede endda til tider at sulte mig selv førhen. Det gav bare en endnu værre effekt, da jeg så blev så sulten, at jeg for det første overspiste, men typisk også faldt mere i med det usunde.

Jeg tænker i dag på at spise sundt, spise når jeg har lyst, og leve et sundt og glad liv.

Jeg kan bestemt mærke på min energi og min krop, ikke mindst se på min hud, at jeg er MEGET mere sund i dag, end hvad jeg var for 2 år siden!

Amanda Palms seneste blogindlæg

Amanda blogger: Vind fire billetter til Ladies Night på Club C

Skrevet af: Amanda Palm

I foråret slog de to unge iværksættere, Niklas Strandbæk og Niclas Tylvad Christensen, dørene op for Gadens helt nye cocktail- og champagnebar. 

Siden er der blevet langet mange champagner, cocktails og kegtails over baren, og på fredag lover drengene endnu engang en vild aften i vente – denne gang er det dog kun byens ladies, der er inviteret!

Jeg er meget stolt af at kunne være med til at præsentere og invitere jer til dette eksklusive Ladies Night-event på fredag d. 3. august!

Fri bar og fede konkurrencer

For en entrepris på kun 100 kr. pr. deltager får du velkomstdrink, små anretninger, fri bar, deltagelse i diverse konkurrencer (med virkelig lækre præmier) samt lækkert selskab!

For at sikre jer en plads på aftenen skal skrive fulde navn samt hvor mange du tager med via betaling i MobilePay. Tilmelding skal ske senest d. 3/8 kl. 18.00 til Niklas Strandbæk på tlf. nr. 28692677.

Aftenens program:

20:30: Dørene åbnes med velkomstdrinks.
Der vil være fotograf og photowall ved indgangen.

20:30-21:30: Vi byder alle velkommen.

Her har de dygtige bartendere udvalgt specielle coctails til alle, som er frie den første time. Der vil blive serveret flotte anretninger fra Duus vinkælder.

Små konkurrencer starter.

21.30-22:30: Vi udnævner de heldige vinder af de forskellige præmier.

Her har vi blandt andet et SIF – Spaophold på Hotel Viking i Sæby og Spa-Brunch på højkant (Læs om min oplevelse på Hotel Viking her.). Derudover vil der være flasker fra CLUB C og meget mere på højkant!

22:30-23:00: Vi runder en fantastisk aften af med skål og god musik.

Konkurrence

I kan tjekke begivenheden ud lige HER.

OOOOOOOOG … Lige nu har i mulighed for at vinde fire billetter!

Så piger! Det eneste der skal til for at vinde billet, er at DU skal tagge tre veninder i opslaget herunder, som du ønsker at tage med på aftenen, like dette opslag – på facebook – og så får I gratis entre!

Jeg glæder mig så meget til at se jer!

Amanda blogger: Vind 2 billetter til det sprødeste Aalborg-event

Skrevet af: Amanda Palm

Den 24. marts er en af de dage, jeg går rundt og ser rigtig meget frem til for tiden.

Aalborg er en dejlig by at bo i, men der sker trods alt ikke lige så meget her som i København. Derfor er det ret fedt, at man næste lørdag holder et stort event, som hedder Aalborg Awards.

Der er faktisk gjort så meget ud af aftenen at selveste Burhan G spiller! Jeg er helt vild med Burhan G, og jeg tror ikke jeg lyver hvis jeg kan 90% af hans sange udenad! Haha

Der bliver rød løber, lækre drinks, og selvfølgelig prisuddeling. Burhan G spiller så efterfølgende.

Og jeg glemte næsten at sige at der også vil være det vildeste afterparty, hvor DJ Chubby han spiller – det er i øvrigt dj’en som også spillede til Skybar arrangementet, jeg var til for et par uger siden! Han er vildt dygtig og super god til at ramme alle på en aften.

Bliver omdannet til byens fedeste natklub

Hele eventet kommer til at foregå i Europa Hallen i Aalborg Kongres & Kultur Center, som så vil blive omdannet til byens fedeste natklub for en aften!

Migogaalborg har det altså med at arrangere de flotteste og fedeste aftener. Jeg har nu deltaget i champagne-party i Aalborg Tårnet, Skybar på Comwell Hvide Hus og det har været sprødt og sjovt hver gang.

Der er bare altid styr på tingene, og der mangler INTET! Og så er folk altid i så godt humør – jeg kan huske til Aalborgtårnet eventet, efter at alle gæster havde fået nok at spise, rigeligt med champagne og drinks – så holdt vi den sjoveste fest med boogie boogie rundt i hele tårnet! Og ALLE var med! Haha det var virkelig en af de bedste aftener nogensinde!

Jeg ved at sidst til Sky bar på Hotel hvide hus, var der lang venteliste for at få billet. Og billetterne var bare udsolgt så hurtigt! Så det er om at slå til med at sikre sig billetter til AALBORG AWARDS.

I kan købe billet her!

Konkurrence: Vind 2 billetter til Aalborg Awards

Jeg er faktisk så heldig, at jeg og en flok veninder skal til eventet 24. marts – men jeg har også fået lov til at udlodde to billetter.

Alt hvad du skal gøre er, at skrive hvem du vil have med til AA Awards i Instagram-opslaget. Du kan finde link til min Instagram lige her 

Så trækker jeg en vinder på onsdag.

Her er programmet

Lørdag d. 24 Marts i AKKC

19:20-20:00: Ankomst på rød løber m. Fotovæg

20:00: Award show

22:30-23:15: Burhan G spiller

23:15-02:00: Vildt afterparty med Dj Chubby!

Billetpris er 319kr. – Køb her

her får i:

Show + burhan G +Afterparty + 2drinks under showet + snacks under showet.

Pssssst. Er du ClubAalborg-medlem får du rabat på billetprisen, så tjek din goodiebag på telefonen!

Amanda blogger: Hudpleje med god samvittighed

Skrevet af: Amanda Palm

Er jeg den eneste, som døjer med huden i dette vejr?

Jeg har længe kendt butikken Høgh i Aalborg, som er en møbelforretning med fede møbler og interior. I kan se deres hjemmeside her.

I lokalet ved siden af Høgh har samme ejer (med en partner) nu lavet en forretning med nogle virkelig lækre produkter.

Cremer, sæbe, olier osv. Link til deres hjemmeside er her.

Selvforkælelse med god samvittighed

Botanicus går ind for lækker selvforkælelse med god samvittighed.

De går ind for helt rendyrkning af egne gode råvarer, som bruges til egen produktion af varerne.

Botanicus går meget op i miljøet. De går herved stærkt ind for at mindske kemikalieindholdet i de produkter, som du som forbruger benytter.

Det er vigtigt for Botanicus, at de produkter du bruger, er så vidt muligt uden kemikalier, og at processen fra “jord til bord” er så miljøvenlig som overhovedet muligt. Så er det ideologier, som du sætter pris på, vil dette produkt være perfekt!

Mange tænker måske: Økologiske produkter? Hmmm, virker de overhovedet???

Her har jeg testet produkterne på egen hud hver dag i en uge nu, og jeg synes faktisk, at min hud har fået lidt mere glød, og nogle af de små, røde områder er da blevet betydeligt pænere.

I kan se før og efter billede her:

Dog har jeg også benyttet mig af lidt selvbruner, derfor kan jeg se lidt brunere ud på det sidste.

Frisk og ikke parfumeret

Jeg har haft en rigtig god fornemmelse af især dagcremen her.

Den har givet rigtig god fugt til min hud, og så er den jo lavet mod eksem og akne. Alle produkterne jeg har afprøvet dufter i øvrigt fantastisk!

Duften er meget frisk og ikke parfumeret i det.

Et af de andre produkter, jeg har brugt denne uge fra Botanicus, er denne ansigtsrens her.

Det er ansigtsrensen, som nogle af jer måske havde set på min video, som jeg blandede op med varmt vand og tog lidt olie i med lavendel. Her har jeg brugt et lille håndklæde til at massere rundt i huden med. Jeg synes, den har en peelende effekt, hvilket jeg rigtig godt kan lide.

Jeg synes også, at produkterne ligger i overskuelige priser. For eksempel koster den ansigtscreme, jeg har brugt kun 159kr.

Det er bestemt produkter, jeg vil anbefale, og jeg har været glad for at afprøve dem!