Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hyldest til bydel: Hvem skal vinde Vestbyprisen 2024?

Af Nathalia Hentze Nielsen
Foto: Vestbydagen
Foto: Vestbydagen

Igen i år skal Vestbyen fejres til arrangementet Vestbydagen; en tradition, der blev genoplivet i 2022 efter flere års pause.

Arrangementet var en stor succes i både 2022 og 2023, og der er lagt op til en lige så stor fejring i 2024, mere præcist den 29. august.

På dagen vil der være musik, konkurrencer, aktiviteter og masser af passionerede butikker og foreninger, der fortæller om lige præcis deres koncept.

Derudover er der også en prisoverrækkelse, fordi Vestbyens største ildsjæl skal findes – og du kan være med til at bestemme, hvem der skal vinde.

Sådan nominerer du en person

“Vestbydagen er en hyldest til Vestbyen og ikke mindst en hyldest til Vestbyens ildsjæle. Igen i år ønsker vi at hylde Vestbyens ildsjæle med en pris. Det er ikke bare en hvilken som helst pris – det er VESTBYPRISEN 2024,” skriver arrangørerne om prisen.

Prisen skal gå til en person/gruppe/forening, som har gjort en særlig indsats for Vestbyen og gik i 2023 ‘Sundhed i bevægelse’ og ‘frivillige hos Vor Frelser Kirke’.

Hvis du straks tænker på en person, der fortjener prisen, skal du sende en mail med navn samt en kort beskrivelse af, hvorfor vedkommende skal nomineres til mailen kce-skole@aalborg.dk senest mandag d. 5. august 2024.

Vinderen af Vestbyprisen afsløres til Vestbydagen d. 29. august.

Følg med i Vestbydagen her.

Del artikel

Andre læser også