Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spisesteder i Aalborg

I Migogaalborgs spiseguide finder du inspiration til de bedste spisesteder i Aalborg, hvad enten du leder efter gode restauranter, hyggelige caféer, nem take away eller caféer og barer, hvor du kan nyde en kop kaffe, en lækker cocktail eller et glas vin.

Byen har mange spisesteder at byde på året rundt, og hos de mange restauranter i Aalborg finder du mad inspireret fra køkkener verden over.

Søg inspiration til dit næste spisested blandt spiseguidens otte kategorier, hvor du også vil finde adresse og link direkte til mange af spisestedernes hjemmesider.

Det samlede overblik over Aalborgs restauranter, caféer og lignende i denne spiseguide er med til at gøre det nemmere for Aalborgenserne samt turisterne at søge efter spisesteder blandt byens store udvalg.

Det er derfor slut med at Google dig frem til, hvor du kan finde den bedste burger i Aalborg, finde sund take away, eller hvor du finder den bedste brunchbuffet. Med spiseguidens nemme navigation kan du hurtigt finde frem til den type mad, som du har lyst til på dagen. Klik dig igennem spiseguidens otte kategorier, hvor du finder oversigter over Aalborgs restauranter, caféer eller andre spisesteder. Du finder også en kategori over take away, hvor du blandt andet kan se en oversigt over, hvor du kan finde sushi i Aalborg.

Bliv inspireret til at besøge steder, som du aldrig har besøgt før og opdag restauranter og caféer, som netop har slået dørene op for offentligheden. Bliv derfor den første til at besøge de nyeste spisesteder i Aalborg, så du kan inspirere dine venner og familie med de bedste madoplevelser.

Bliv inspireret til nye spisesteder i Aalborg 

Vi oplever, at mange ofte besøger de samme steder, som de er vant til at besøge, når de skal lede efter spisesteder. Vi har derfor gjort det nemmere for dig med denne guide at finde inspiration til nye spisesteder i Aalborg. Det kan være steder man aldrig har hørt om før, eller kun lige har strejfet forbi på gaden uden at vide, hvad stedet har at tilbyde.

Med spiseguidens nemme navigation og korte beskrivelser under hver enkelt restaurant, café, vinbar og lignende kan man hurtigt skabe sig et overblik over om stedet kunne være en mulighed.

Samtidig har vi sørget for, at der under hver enkelt restaurant er et kort, så du hurtigt kan se, hvor stedet ligger i byen, samt links til både hjemmeside, menukort og bordreservation, så du let kan booke dit bord direkte på restauranten. Ved take away stederne finder du ligeledes kontaktinfo, så du med det samme kan bestille din mad.

Klik dig gennem Aalborgs mange spisesteder og bliv inspireret til, hvor du gerne vil hen og spise næste gang du skal på romantisk middag med din kæreste eller med veninderne på café. Du kan måske også blive inspireret til byens bedste take away steder samt hvor du skal spise julefrokost i Aalborg med familien eller kollegaerne og hvorfra du skal bestille årets nytårsmenu.  

Madoplevelser til forskellige begivenheder og budgetter

I Migogaalborgs spiseguide finder du bl.a. inspiration til nogle af de bedste restauranter, som Aalborg har at byde på. Du finder både restauranter, der passer til budgettet som studerende, men også restauranter, der ligger i den dyrere ende af skalaen.

De færreste har råd til at spise ude flere gange om ugen, så derfor er det vigtigt med billigere alternativer, så man har råd til at nyde oplevelsen af at spise på en café i Aalborg eller tage noget mad i hånden to-go, når man har lyst. Men der skal selvfølgelig også være inspiration til de lidt dyrere madsteder til tider, hvor der godt må kræses lidt om maden.

Samtidig kan du også finde inspiration til spisesteder, der indbyder til forskellige oplevelser samt passer til forskellige begivenheder. Der kan nemlig være stor forskel på om du leder efter en restaurant, hvor dig og din kæreste kan nyde en romantisk middag sammen eller om du leder efter en café, hvor du kan spise en hyggelig frokost med dine veninder.

Det kan også være du skal på date og derfor leder efter en kaffebar i Aalborg, hvor du kan nyde eftermiddagen sammen. Eller måske du i stedet leder efter en vinbar i Aalborg, hvor I kan tage jer en snak sammen over et glas rødvin eller et glas køligt hvid- eller rosévin.

Guiden giver dig samtidig også inspiration til, hvor du kan spise brunch i Aalborg eller de gode steder du kan tage hen, hvis du leder efter en nem og lækker frokost.

Byen byder på alle typer madsteder samt steder, hvor du kan købe noget varmt eller køligt at drikke, hvad enten du er ude efter en kop kaffe, et glas vin eller nogle lækre cocktails.  

Aalborg Street Food 

Leder du efter et nemt og forholdsvist billigt forslag til mad kan vi anbefale Aalborg Street Food, hvor du finder lækkert take away til billige priser. Street Food i Aalborg er et sted, hvor du finder mange forskellige varianter af take away, som er nemt at tage med dig eller sidde og nyde ved de dertil indrettede spisesteder enten indenfor i hallen eller ved bænkene udenfor.

Street Food er et forholdsvist nyt koncept, hvor ideen er at lave et stort madmarked, hvor man som gruppe kan tage hen og nyde klassisk Street Food sammen uden nødvendigvis, at skulle bestille det samme. Det kan være, at én har lyst til indisk, en anden kinesisk, en tredje pizza og en fjerde burger. Med Street Food konceptet er du derfor sikret, at alle får lov at nyde lige præcis den slags mad, som de har lyst til.

Street Food i Aalborg finder du i Aalborg Vestby og hedder The Lighthouse. Her kan du opleve 16 forskellige køkkener, som gerne skulle have noget at byde på til enhver smag.