Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Bedste restauranter og spisesteder i Aalborg

I denne guide finder du en oversigt over det store udvalg af lækre restauranter i Aalborg. Få inspiration til hvilket spisested, du skal besøge næste gang, samt hvilke spændende smagsoplevelser byen har at byde på.

Vi har i denne guide samlet en oversigt over gode restauranter i Aalborg, så du nemt og hurtigt kan finde lige netop det spisested, du søger. Når du klikker ind på en af restauranterne, finder du en beskrivelse af stedet inklusiv placering i byen, samt links til stedets hjemmeside, menukort og bordreservation.

Du kan også læse om de restauranter, du ikke allerede kender og blive inspireret til din næste kulinariske oplevelse.

Hvor skal man spise i Aalborg? 

Aalborgs madscene byder på alt fra sushi og tapas til social dining og gourmet. Der er bogstavelig talt noget for enhver smag, og det kan være et dilemma at vælge den rigtige restaurant til anledningen blandt så mange lækre muligheder.

Når man spiser ude, er det ofte smag, kvalitet og pris, man vælger efter. Nogen vender tilbage til de restauranter, man kender, mens andre gerne vil have en helt ny smagsoplevelse fra gang til gang. Det kan også være, at man er ny i byen, eller man besøger Aalborg for en kort stund og gerne vil have en god madoplevelse med på vejen.

Så hvor skal man spise i Aalborg? Vælg mellem:

  • Brdr. Price 
  • Restaurant Applaus 
  • Nam 
  • Bistro V 
  • Aalborg Street Food

 

… eller en af byens mange andre gode spisesteder, som du finder i oversigten her på siden.

Fornem gastronomi og fremragende gourmet i Aalborg

At være ude at spise må gerne være en oplevelse for alle sanser. Ny smage, spændende sammensætninger, velvalgte vine og smukke omgivelser danner rammerne for en mindeværdig aften.

Så tag på en rejse af velsmag gennem Aalborg, og besøg byens unikke gourmetrestauranter. Hos Restaurant tabu sammensættes de bedste råvarer, Nordjylland har at byde på, og resultatet er en smagsoplevelse i den fornemste klasse. 

Restaurant Mortens Kro er blandt byens mest populære og velbesøgte, og også her er der kræset for råvarerne og detaljerne. Der er tale om en oplevelse for alle sanserne, og med dæmpet musik og moderne indretning skabes en enestående atmosfære.

På skalaen over finere restauranter i Aalborg finder du også Restaurant Applaus. Her kombineres social dining og individuelle retter med stemningsfyldte lokaler tæt på havnen, hvor timerne hurtigt flyver afsted. 

Mulighederne for en mindeværdig aften i gourmetens navn er mange, og hos både Restaurant Bühlmann, Restaurant Fusion, Restaurant Textur og mange flere, er du garanteret smagsoplevelser og levende stemning i særklasse.

De fleste gourmetrestauranter i Aalborg byder på 3-retters menuer med forret, hovedret og dessert, mens andre tilbyder op til 11 serveringer med nøje udvalgte vine og drinks on the side.

Restauranterne har allerede sat rammerne for din spiseoplevelse – så det eneste du selv skal gøre er at dukke op, mærke stemningen og forsvinde ind i et smagsunivers, hvor kvaliteten er i højsædet.

Velsmagende sushi og den lækreste tapas 

Byen er naturligvis også hjemsted for en række lækre sushi- og tapas restauranter. Skal du have sushi i Aalborg, er Karma Sushi en af byens mest velbesøgte steder, mens du hos Restaurant Fusion kan opleve et nyskabende take på den japanske delikatesse.

Er du på udkig efter den mest velsmagende tapas i Aalborg, serverer PINGVIN en helt unik tapas inspireret fra hele verden. Du finder også gode og prisvenlige tapasanretninger hos Den Bette Kro, samt hos Bistro V, hvor din tapas platte kan nydes på bistroens lækre udendørsareal med udsigt over fjorden.

Ren hygge og idyl ved havnen

Aalborg er en havneby, hvor udsigten til den smukke Limfjord er med til at tilføre din restaurantoplevelse noget ekstra. Derfor finder du også et stort udvalg af gode restauranter ved Aalborg havn, hvor du både kan nyde en god middag og den flotte fjordudsigt. 

Tag f.eks. forbi Restaurant JØRN i Utzons arkitektoniske bygning, træd ombord på restaurantskibet Prinses Juliana, eller besøg Bistro V for enden af Østeraagade ved siden af de musikalske springvand for en uformel aften med velsmagende, budgetvenlige retter og cocktails.

Skal du til koncert eller et af de mange andre spændende arrangementer i Musikkens Hus, er det oplagt at bestille bord i Musikkens Spisehus inden. Hver dag sammensætter de en menu, der får maven til at synge af glæde. Retterne er velsmagende, og med udsigt til fjorden og Danmarks største vægmaleri på Hedegaard-Siloen er du garanteret en oplevelsesrig aften.

Få en god frokost i Aalborg

Som du nok kan fornemme, vrimler det med gode spisesteder i Aalborg. Byen byder på alt lige fra snaskede burgere og velsmagende pizza til frokost, til det bedste fra det asiatiske køkken og alt derimellem. Aalborg rummer også en lang række italienske restauranter, hvor der serveres lette pastaretter og fisk, samt velsmagende bøffer, som vi kender fra Toscana.

Med andre ord er Aalborg en by, der er værd at spise ude i. Uanset om du har en begivenhed eller milepæl at fejre, om familien skal samles til en hyggelig aften, eller om dig og din partner trænger til en romantisk aften ude, så finder du den bedste mad i Aalborg til enhver lejlighed.

Gå på opdagelse i vores spiseguide og oversigt over restauranter i Aalborg her på siden, og få inspiration til din næste tur ud at spise.