Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Bedste restauranter i Aalborg

I denne guide finder du en oversigt over det store udvalg af restauranter i Aalborg. Her kan du bl.a. finde inspiration til, hvor du skal spise middag næste gang du skal på restaurant i byen.

I oversigten finder du de forskellige restauranter, så du nemt og hurtigt kan finde frem til den du leder efter. Du kan klikke ind på hver enkelt, hvis du vil læse mere om restauranten og se et kort over, hvor restauranten ligger samt finde links til både hjemmeside, menukort og bordreservation. Bliv inspireret til nye spisesteder i Aalborg eller læs mere om dem du allerede kender i forvejen.

Seneste nyt om Restauranter

Vi kender alle dilemmaet, når man skal ud at spise. Du har måske noget at fejre, eller du skal muligvis bare nyde en romantisk aften sammen med din kæreste.

Men hvilken restaurant skal du vælge?

Det er et klassisk dilemma, som mange ofte befinder sig i, når det kommer til planlægning af restaurantbesøg. Du vil gerne være sikker på, at stedet du vælger lever op til dine forventninger af både kvalitet og smag, men du vil egentlig også gerne prøve et sted du aldrig har besøgt før.

Med Migogaalborgs spiseguide over restauranter i Aalborg får du en nem oversigt over, hvilke muligheder du har inden for restaurantbesøg i byen. Guiden er nem at navigere rundt i, og du kan læse mere om restauranten samt finde kort og links til hjemmeside, menukort og bordreservation under hver enkelt restaurant. På den måde kan du få inspiration til at besøge restauranter, som du normalt ikke havde tænkt dig at besøge, samt få inputs til muligheder, som du aldrig havde overvejet før.

Restauranter til alle begivenheder

Indenfor restaurant verdenen findes der et hav af forskellige muligheder til næsten alle begivenheder. Hvad end du er ude efter en lækker 3-retters middag med dertilhørende vin eller om du bare leder efter en restaurant, hvor du kan nyde en lækker og let frokost i Aalborg, så finder du dem under denne kategori. Du kan bl.a. også finde inspiration til, hvor du skal spise julefrokosten med dine kollegaer, eller hvorfra du skal bestille årets nytårsmenu.  

I Aalborg finder du restauranterne i alle prisgrupper samt alle niveauer af kvalitet. Du kan både få den helt vilde gastronomiske oplevelse, men du kan også sagtens nyde en mindre og nem anretning til de tider, hvor det hele skal gå lidt hurtigere og nemmere samt være lidt billigere.

Restauranter for den gastronomiske oplevelse

Blandt nogle af de bedste restauranter i Aalborg finder du steder som Mortens Kro, Applaus, Restaurant Bühlmann, Restaurant Rusk, Prinses Juliana, Fusion, PINGVIN, Restaurant Textur samt mange flere. Her vil du få gastronomiske oplevelser, hvor der er kælet for detaljerne og sat pris på gode råvarer. Ligeledes vil du opleve en hyggelig atmosfære i restauranterne, hvor der er lagt vægt på den gode helhedsoplevelse af restaurantbesøget. Her er der plads til at drikke en flaske vin og samtidig nyde de gode smagsoplevelser som følger med både vin og mad.

De fleste af restauranterne tilbyder en 3-retters menu med både forret, hovedret og dessert, men du kan også finde steder, hvor du kan nyde en 4 eller 5-retters menu eller som på Restaurant Applaus, en menu på 10 serveringer med dertilhørende vin. Dette er en helaftensoplevelse, som giver dig en gastronomisk oplevelse uden lige. Besøget på Applaus er til aftener, hvor der er tid til at nyde hver enkelt bid samt slurk af den smagfulde vin.  

Restauranterne har allerede sammensat rammerne for din spiseoplevelse – det eneste du bare skal gøre er at dukke op og mærke den lune og levende stemning i restauranterne samt nyde de gode smagsoplevelser af både mad og vin, der er i vente

Restauranter ved havnefronten i Aalborg

Aalborg er en havneby og derfor er det selvfølgelig oplagt at placere flere restauranter ved havnen, så man kan nyde sin middag og samtidig have fjordudsigt. Langs havnen finder du bl.a restauranter som Musikkens Spisehus, Restaurant JØRN, Prinses Juliana, Fusion og Bistro V.

Skal du til koncert eller måske foredrag i Musikkens Hus er det oplagt at besøge Musikkens Spisehus, som hver eneste dag sammensætter en menu, der får din mave til at synge af glæde. Her vil du få udsigt til fjorden samt Danmarks største vægmaleri, der hænger på Hedegaard-siloen på Nørresundby-siden af fjorden. Du får udsigt til dette både når du sidder ude og inde ved det populære spisested.

Bistro V finder du for enden af Østeraagade, lige ved siden af de musikalske springvand på Toldbod Plads. Bistro V er en restaurant i den mere budgetvenlige ende af skalaen og byder både på de lette frokostretter, herunder platter med både brunch og tapas, til de tungere hovedretter. Køkkenet leverer altid et højt niveau – altid til fair priser, hvor alle kan være med. Nyd evt. et glas bobler og dertilhørende snacks ved restaurantens udeservering, hvor du kan nyde en 3-minutters klassisk koncert, mens der bliver kastet vand op i luften til lyden af musikken. Koncerten kan høres fire gange i døgnet – kl. 12, 15, 18 og 21.

Den gode smagsoplevelse i Aalborg 

I Aalborg er du altid sikret en god smagsoplevelse, når du besøger én af byens restauranter. Tag et kig her på siden og bliv inspireret til din næste madoplevelse., hvad enten du er til den helt store gastronomiske madaften med flerretters menu til den romantiske kæreste-aften eller du bare skal nyde et lækkert måltid mad med din veninde.

Aalborg har spisesteder til enhver smag. Hvor skal du spise næste gang?