Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

De bedste drinks og cocktails i Aalborg

Tag dine bedste venner under armen og gør jer klar til en lækker aften med smagfulde drinks på en (eller flere) af Aalborgs bedste cocktailbarer. Drinks smager bedst i flertal, og der er masser af muligheder for at finde alle de gode klassikere og prøve nye, eksotiske og anderledes signaturdrinks rundt om i byen.

Vi har samlet en oversigt over steder at få drinks i Aalborg herunder, og under hver bar finder du al den relevante information, du skal bruge for at planlægge dit næste besøg. God fornøjelse!

Det skal vi be’ om: happy hour og billige drinks i Aalborg

De bedste cocktails i Aalborg kommer ikke nødvendigvis med et overdrevet price tag. Der er masser af muligheder for at smage på byens udvalg af drinks til fornuftige priser, og på flere af Aalborgs barer og caféer er der happy hour i udvalgte tidsrum.

F.eks. kan du på Café Vesterå få to drinks til ens pris, når de hver dag afholder to timers happy hour fra klokken 21.00 til 23.00. Deres cocktailmenu er fyldt med gode sager, og du finder alt lige fra de friskeste strawberry daiquiri og mojitos til de populære espresso martinis, white russians og mange flere.

Du kan også starte aftenen ud med Vesterås drinksbræt: her serveres otte af deres mest populære cocktails i små glas, så du kan smage dig frem til lige netop din favoritdrink på menuen.

De bedste cocktails i Aalborg

Helmuth er en af de mest populære og velbesøgte cocktailbarer i Aalborg. Her finder du et helt menukort dedikeret til deres drinks, og som noget helt særligt serveres flere af deres cocktails med unikke mønstre og ‘tegninger’ – nærmest som vi kender det fra latte art.

Ligesom på Vesterå, finder du også alle drinksklassikerne hos Helmuth, tilpasset og tilsmagt efter alle kunstens regler. Bestil din yndlingsdrink, prøv månedens cocktail eller kast dig over deres alkoholfrie mocktails, hvis arbjedet kalder, eller bilen holder og venter. Uanset hvad du vælger, kan du være sikker på, at smag og kvalitet er helt i top.

Må det gerne være lidt anderledes, kan du hos Applaus få en helt unik smagsoplevelse, når du bevæger dig igennem deres drinkskort. Her er der ikke tale om standardiserede drinks, men i stedet om nøje sammensatte cocktails, der både overrasker og imponerer, og som efterlader dig tørstig efter at prøve mere.

Så lad dig inspirere her på siden og nyd en god aften med de lækreste drinks i Aalborg.

Skål.