Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vinbar i Aalborg

Nyd et glas velsmagende og veltempereret vin på en af Aalborgs gode vinbarer, restauranter eller caféer. Uanset om du har en indre vinspecialist gemt i dig, eller om du sukker efter et koldt glas rosé, så er byens vinbarer besøget værd.

Rundt om i byen finder du vin til enhver smag, og her på siden har vi samlet en kort oversigt over de mest populære og velbesøgte vinbarer i Aalborg. Når du klikker dig ind på et af stederne herunder, finder du en beskrivelse af baren, link til menuen, kontaktinformation og placering i byen.

Vin og tapas i Aalborg

Som koncept er vinbarer stadig forholdsvis nyt herhjemme, men ikke desto mindre har Aalborg nogle rigtig gode af slagsen. Hos D’Wine Bar, som er en populær vinbar i Aalborgs Algade, finder du et stort udvalg af de lækreste spanske vine i alle farver og sorter.

Når du besøger D’Wine, er vin ikke bare vin; der er historie og følelse bag hver eneste flaske, så du har mulighed for at lade din indre vinconnisseur få den fulde oplevelse.

Skulle sulten melde sig, er D’Wine i Aalborg desuden en kombineret tapas- og vinbar. Det samme gælder Douro Wine Bar, som er en vinbar i Danmarksgade i Aalborg. Også her er den sydlandske stemning trukket til norden, og sammen med de portugisiske vine og de smagfulde tapasanretninger får du en oplevelse uden lige.

Så sæt dig godt til rette og nyd en omgang velsmagende vin og tapas – helt i den sydeuropæiske ånd.

Bøf og vin i Aalborg

Hos Duus Vinkjælder træder du ind i en unik, middelalderlig atmosfære, der danner rammerne for en aften i særklasse. Duus fungerer både som vinstue og restaurant, og bestiller du ala carte, er du sikret en udsøgt middag lavet på friske råvarer.

Vinen er desuden særdeles udsøgt og nøje udvalgte, og også hos Duus Vinkjælder finder du vine af forskellige sorter og farver fra forskellige lande.

Men det er naturligvis ikke kun rundt om på Aalborgs vinbarer, at du finder gode vine og lækre anretninger. Byens restauranter og caféer har også sit at byde på, uanset om der er tale om et enkelt glas koldt hvidvin på fortovet i centrum, eller om du bestiller vinmenu til din 3-retters gourmet om aftenen.

Se vores oversigt over vinbarer i Aalborg her på siden eller gå på opdagelse i vores øvrige Spiseguide, og lad dig inspirerer til din næste tur ud i byen. Og husk nu at lade bilen stå hjemme 🙂