Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Bedste brunch i Aalborg

Der findes snart ikke en bedre start på dagen end med en lækker brunch i Aalborg. Byen bugner af lækre brunch steder, og du finder alt fra store buffeter til à la carte og brunch som take away.

Måske du allerede har et yndlingssted at spise, eller måske du har brug for inspiration til nye steder i byen? Uanset hvad har vi samlet en guide over steder at få god brunch i Aalborg. Når du klikker dig ind på et af stederne, finder du information over lokation, menu og link til stedets hjemmeside.

Den lækreste brunch buffet i Aalborg

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi elsker en god buffet. Med et væld af retter og smagfuldt tilbehør er det bare at gå i krig. Der er ingen chance for, at du går sulten fra bordet, når du først har kastet dig over en af de mange gode brunch buffeter i Aalborg. 

Hos både Helmuth og Café Min Olivia har du hver weekend mulighed for at få en overdådig brunch med alt, du overhovedet kan spise. I deres buffeter finder du alt lige fra traditionelle brunchretter til hjemmelavet nutella og stedernes egne specialiteter.

Og det gode er, at du ikke behøver at begrænse dig, når først du har fundet noget, der virkelig begejstrer dine smagsløg. Dét er det gode ved buffet!

Brunch take away og mad ud af huset til dit næste arrangement

At spise en god brunch behøver ikke nødvendigvis at foregå ude i byen. Flere af Aalborgs spisesteder og caféer tilbyder nemlig også brunch som take away, så du kan nyde en rolig formiddag med god morgenmad, lige hvor du vil.

Skal du bruge brunch til et selskab i Aalborg, holde barnedåb, svendegilde eller noget helt fjerde, så er det også muligt at bestille brunch ud af huset. 

Hos Caféministeriet i Aalborg Centrum har de f.eks. sammensat en lækker brunch to go, der med sikkerhed begejstrer dine gæster. Brunchen fås som buffet eller anretninger, så alt du selv skal gøre er at sende tallerkenerne rundt. Nemmere bliver det ikke.

Hvor får man Aalborgs bedste brunch?

Med så mange gode brunch steder i Aalborg, er det svært at udpege byens bedste brunch. Når det er sagt, er der alligevel nogen, der skiller sig ud fra mængden, og vi kan anbefale brunch fra følgende steder i Aalborg:

  • Helmuth serverer den lækreste brunch buffet med masser af smagfulde retter og tilbehør. Hér går du ikke sulten fra.
  • Penny Lane laver en af byens mest populære brunch à la carte komplet med sprøde croissanter og frisk frugt. Skal der kræses lidt ekstra, fås deres brunch menu også som champagne brunch med et lækkert glas bobler til.
  • Musikkens Spisehus er en oplevelse i sig selv. De smukke lokaler kombineret med en udsøgt brunch lavet på lokale råvarer giver den bedste start på dagen.

Derudover er det selvfølgelig værd at tage på tur rundt til alle de forskellige spisesteder og caféer i Aalborg, så du selv kan finde frem til lige netop dén brunch, du synes, er byens bedste.

Start dagen med god morgenmad i Aalborg

Det er naturligvis ikke kun brunch, du kan få til morgenmad hos byens spisesteder. Hos flere af byens caféer finder du også et udvalg af morgenboller med ost og andre lettere morgenmenuer, der kickstarter din dag på bedste vis.