Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Brunch i Aalborg 

Melder sulten sig efter en rigtig god omgang brunch har vi sammensat en oversigt over, hvor du finder steder med byens udvalg af brunch. Måske du allerede har et favorit sted i tankerne eller du har muligvis brug for inspiration til nye steder? I denne guide finder du inspiration til steder, hvor der serveres brunch i Aalborg.

Klik dig ind under hver enkelt og find et kort over, hvor stedet ligger samt menukort, bordreservation og link til hjemmeside. I denne guide finder du både steder med brunch som à la carte samt brunch buffet i Aalborg.

Seneste nyt om Brunch

Som vi altid har hørt det: Morgenmad er dagens vigtigste måltid.

Men du behøver ikke at tvinge den kedelige havregrød eller den smagsneutrale skyr, som du aldrig kan lave ligeså instagram-venlig som dine følgere, i dig om morgenen. Når du har lyst til lidt ekstra lækkert til morgenmad er det oplagt at tage på café eller restaurant, hvor der bliver kastet lidt ekstra kærlighed på dagens vigtigste måltid – nemlig i form af brunch.

Brunch betegnes som værende en blanding mellem morgenmad og frokost, og er ofte flere mindre forskellige ting sammensat på én tallerken eller som buffet. Typisk består måltidet af brød, yoghurt, pandekager, æg, bacon, pølser, kaffe, juice og evt. frugt. Brunch er derfor et større måltid mad, som man ofte indtager i weekenden.

Er du på café omkring frokosttid og egentlig har svært ved at beslutte dig for, hvad du har lyst til, så er det faktisk ikke dumt at tage et kig på spisestedets brunch, for her får du ofte en bid af det hele.

Guide til den bedste brunch i Aalborg

I Aalborg er der et stort udvalg, når det kommer til brunch og de mange repræsentanter i byen gør sig godt i forhold til valg af gode råvarer samt gode smagsoplevelser.

Steder som Musikkens Spisehus, Penny Lane og Helmuth serverer kun brunch i weekenden, men det skal ikke lade dig skræmme fra at besøge disse steder. Hos Penny Lane taler de gode råvarer for sig selv og her finder du bestemt én af byens bedste og lækreste brunch tallerkener.

Behøver vi overhovedet at nævne Musikkens Spisehus? Med deres gode ry og altid spændende retter baseret på lokale råvarer, så er det næsten selvsagt at deres brunch tallerken er på listen over byens bedste – og dét er den!

Helmuths brunch er serveret som buffet. Her er det selvsagt, at du ikke går derfra sulten. Mængden af mad er overvældende, men kvaliteten er stadig i top. Det gode ved Helmuths brunch er, at du ikke behøver at begrænse dig, hvis du finder en favorit blandt deres store udvalg – og det kan enhver Nordjyde jo godt lide!

Andre nævneværdige steder, hvor du kan få brunch er Café Peace, Restaurant MEAT, Restaurant JØRN, Café Spiret samt mange flere.

Med så stort og bredt et udvalg er det oplagt at få prøvet nogle flere steder. Udvalget ved de forskellige er ofte bredt og selve maden kan variere meget fra sted til sted. Det er ikke selvsagt, at der både er æg, bacon og pølser på alle brunch tallerkener byen rundt – her er der også plads til andre varianter, der nok skal få dit mundvand til at løbe.

Hvor skal du spise brunch næste gang?