Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

De bedste burgere i Aalborg

Har du også lyst til burger? Du ved, sådan en ægte god burger med masser af saft og kraft, der får hele munden til at løbe i vand? I Aalborg finder du et hav af lækre burgersteder, der lever op til netop dén beskrivelse, og hvor du kan nyde din burger med fritter og cola on site eller tage den med to go.

Få inspiration til din næste burger og gå på opdagelse i byens spændende varianter i guiden herunder. Klik blot ind på et af stederne for at få information om placering i byen, menukort og link til bestilling og hjemmeside.

Gode burgere i Aalborg 

Det er svært at komme med et konkret bud på, hvor du finder Aalborgs bedste burger – især med så mange gode burgersteder rundt om i byen.

Blandt de mest populære steder finder du dog Burger BOOM i Aalborg, som leverer de lækreste burgermenuer komplet med sprøde fritter og al den dyppelse, du skal bruge. Burgerne hos BOOM Burger er af den helt rigtige, snaskede type, der fedter fingrene og gør maven glad, og som får dig til at vende tilbage igen og igen.

I samme kategori finder du også Grillen Burgerbar, The Burger Shack og WeDoBurgers, som alle disker op med lækre varianter, der altid smager af mere – uanset om du bestiller til frokost, til aftensmad eller som tømmermændskur dagen derpå.

Når gerne må være både lækkert og nemt

En burger er altid en sikker vinder, når aftensmaden eller frokosten skal være både lækker og nem. Man ved næsten altid, hvad man får, og det er nemt lige at smutte forbi efter på vejen. Skal det være endnu mere nemt, er der flere steder også mulighed for udbringning i Aalborg – så alt du skal gøre er at smide din bestilling og vente på, at buddet dukker op.

Mere end bare burgers

Mange af os forbinder burgere med fedtede fingre og vådservietter. Men en burger behøver ikke altid at være af den fede, fast food-slags. 

For en god burger kan også mere end bare at fedte. Hos On The Dot i Aalborgs madgade finder du et spændende udvalg af burgere sammensat af forskellige smage, pakket ind i de lækreste briocheboller og toppet med smagfuld kimchimarinade.

Befinder du dig i den anden ende af byen, kan du hos Holy Cow i Shoppen i City Syd få en saftig burger lavet på himmerlandskvæg, fyldt med friskt og hjemmelavet tilbehør.

Er du mere til den helt klassiske caféburger lavet på de friskeste råvare og velsmagende kød, findes denne med sikkerhed også på et af menukortene hos en af de mange gode caféer i Aalborg. 

Med det sagt er det bare at gå på opdagelse i de mange spændende burgere og varianter, som Aalborgs spisesteder har at byde på. Og skulle det ske, at du vil prøve noget andet end burger til aften, så finder du vores hele vores spiseguide her.

Bon appetit!