Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vegetar, vegansk og glutenfri mad i Aalborg

I løbet af de sidste par år er flere og flere blevet vegetar eller veganer – og det kan mærkes på spisestederne i Aalborg. Mange steder i byen har de nemlig fået vegetariske og veganske retter på menukortet, ligesom flere også er begyndt at tilbyde glutenfri mad. Så uanset om du har lyst til burger, brunch eller kage, er det muligt at finde i vegetarisk, veganske og glutenfri versioner. 

Herunder kan du klikke dig ind på en af de spændende steder og læse mere om, hvad de hver især kan tilbyde:

Smagfuldt vegetarmad og vegetarbrunch i Aalborg

Er man vegetar eller veganer i Aalborg, kan man nyde godt af de efterhånden mange lækre menuer, som byens restauranter og spisesteder har at byde på. Mulighederne er mange – og der kommer løbende nye til.

Start f.eks. din morgen og weekend godt ud med en lækker vegetarisk brunch hos Penny Lane. Som en af byens bedst besøgte caféer, får du hos Penny Lane altid god stemning, god service og ikke mindst god mad.

Skal det være lidt nemt og lækkert senere på dagen, kan vi anbefale at tage en tur forbi VACA i Reberbansgade. Her kan du sammensætte din egen mexicanske menu med bløde, kødfri tacos, sprøde nachos og de lækreste dips on the side. 

Har du lyst til vegetarisk eller vegansk thai, finder du også MikMik og WÅK WÅK i Aalborgs populære madgade. Uanset hvad din mave kalder på, og hvilket køkken dine smagsløg hungrer efter, så er der masser af forskellige muligheder for at finde god vegetarmad i Aalborg.

Vegetar og vegansk take away

Selvom man ikke spiser kød og animalske produkter, kan man sagtens have lyst til en lækker burger. Sådan én der virkelig får munden til at løbe i vand og maven til at bede om mere.

Og sådan en finder du bl.a. hos Café Peace. Her har de lavet den klassiske caféburger i en vegetarisk udgave med paneret grøntsagsbøf, sprøde salater, frisk mozzarella og hjemmelavet pesto – og den smager himmelsk!

Du finder også andre gode bud på vegetariske burgere i Aalborg rundt om hos byens øvrige cafeér og restauranter. Skal det gå lidt hurtigt, kan du også få vegetar take away i Aalborg hos både The Burger Shack og Grillen Burgerbar.

Der er også rig mulighed for at finde alt lige fra pizzaer og sandwiches, til pita, salater, smørrebrød og gourmet – altsammen i vegetariske og veganske udgaver.

Glutenfri mad og take away i Aalborg

Uanset om man er glutenallergiker, eller om man har taget et aktivt valg om ikke at spise glutenholdigt mad, så er der masser af gode muligheder for at spise glutenfrit i Aalborg.

Hos Casablanca har de et dejligt udvalg af glutenfri mad, ligesom man hos Penny Lane kan få nogle af de lækreste sandwiches, kager og desserter, der er bagt og lavet uden hverken gluten eller laktose.

Skal det være lidt ekstra nemt, lækkert og glutenfrit til frokost, kan vi anbefale en tur på Café Spiret, ligesom du hos både Nadia’s og Bogø kan få velsmagende sandwiches i glutenfrit brød to go.

Drømmer du om glutenfri take away til aften, kan du hos Restaurant Azzura bestille en hvilken som helst af deres pizzaer med glutenfri bund. På den måde bliver du ikke snydt for at smage på deres sprøde pizzaer, der leder tankerne direkte mod ferie i Italien.

Endelig kan du hos Hasseris Bageri samt hos bageren i Storvorde købe friskbagt morgenbrød uden gluten, så du kan nyde din morgenmad med god samvittighed og uden risiko for mavesmerter eller andre reaktioner.