Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vegetar og veganske spisesteder i Aalborg

I løbet af de sidste par år er flere og flere blevet vegetar eller veganer – og det kan mærkes på spisestederne i Aalborg. Mange steder i byen har de nemlig fået vegetariske og veganske retter på menukortet, så uanset om du har lyst til burger eller brunch, er det muligt at finde i vegetariske versioner. 

I denne guide har vi samlet en liste over vegetar restauranter og caféer i Aalborg. Klik dig ind på en af de spændende spisesteder og læs mere om dem hver især her:

Smagfuldt vegetarmad og vegetarbrunch i Aalborg

Er man vegetar i Aalborg, kan man nyde godt af de efterhånden mange lækre vegetariske menuer, byens restauranter og spisesteder har at byde på. Mulighederne er mange – og der kommer løbende nye til.

Start f.eks. din morgen og weekend godt ud med en lækker vegetar brunch hos Penny Lane. Som en af byens bedst besøgte caféer, får du hos Penny Lane altid god stemning, god service og ikke mindst god mad.

Skal det være lidt nemt og lækkert senere på dagen, kan vi anbefale at tage en tur forbi VACA i Reberbansgade. Her kan du sammensætte din egen mexicanske menu med bløde, kødfri tacos, sprøde nachos og de lækreste dips on the side. 

Har du lyst til vegetarisk thai, finder du også MikMik og WÅK WÅK i Aalborgs populære madgade. Uanset hvad din mave kalder på, og hvilket køkken dine smagsløg hungrer efter, så er der masser af forskellige muligheder for at finde god vegetarmad i Aalborg.

Vegetarburger og take away

Selvom man er vegetar, kan man sagtens have lyst til en lækker burger. Sådan en der virkelig får munden til at løbe i vand og maven til at bede om mere.

Og sådan en finder du bl.a. hos Café Peace. Her har de lavet den klassiske caféburger i en vegetarisk udgave med paneret grøntsagsbøf, sprøde salater, frisk mozzarella og hjemmelavet pesto – og den smager himmelsk!

Du finder også andre gode bud på vegetar burger i Aalborg rundt om hos byens øvrige cafeér og restauranter. Skal det gå lidt hurtigt, kan du også få vegetar take away i Aalborg hos både The Burger Shack og Grillen Burgerbar.

Der er også rig mulighed for at finde alt lige fra pizzaer og sandwiches, til pita, salater, smørrebrød og gourmet – altsammen i vegetariske og veganske udgaver.