Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kaffe i Aalborg

Aalborg har de skønneste kaffebarer og caféer, hvor du kan nyde en varm kop kaffe. Her på siden har vi lavet en oversigt over kaffebarerne i Aalborg, så du nemt og hurtigt kan få overblikket. Vi giver dig også alle de seneste nyheder om Aalborgs kaffesteder, så du er helt opdateret på de mange muligheder.

Når du har fundet en kaffebar, du gerne vil vide mere om, kan du klikke på den i vores oversigt. Her kan du læse mere om kaffestedet, se deres menukort samt se et kort over, hvor du finder kaffebaren.

Seneste nyt om Kaffe

Uanset om du kan lide kaffe eller ej, så er det værd at besøge et eller flere af Aalborgs gode kaffesteder. Her kan du hygge dig med gode venner eller din familie, mens du nyder en kop varm kaffe, te eller noget helt tredje. Har du brug for inspiration til hvor, du skal holde din næste kaffepause eller hente din to go-kaffe? 

Hos Mig&Aalborg gør vi det nemt for dig at finde dit næste yndlings kaffested. Her på siden har vi samlet alt, du skal vide, for at finde frem til de dejligste kaffesteder i Aalborg. Du kan læse mere om de mange muligheder og se deres menukort, så du kan planlægge, hvor du skal hen næste gang.

Få kaffe og mad på en café 

Har du lyst til lidt ekstra til kaffen? I en af Aalborgs mange skønne caféer kan du få både kaffe, kage og en bid mad. En café er ofte en kombination af en kaffebar og en restaurant, hvor du har mulighed for at få både brunch, frokost og aftensmad. Derfor har du rig mulighed for både at få stillet din kaffe-tørst og din sult, når du besøger en café. 

På Boulevarden finder du fortorvscaféen, Café Peace. De åbner tidligt hver dag, så her har du mulighed for at få din morgenkaffe, når du er på vej på arbejde eller i skole. Caféen byder desuden på et varieret menukort, hvor du altid kan finde noget, der falder i din smag. Café Peace er et besøg værd, uanset om du foretrækker at komme morgen, middag eller aften. 

I Algade finder du Kochs Kaffebar, som du sikkert har savlet over mange gange, når du er gået forbi. I deres vindue frister de nemlig altid med de lækreste hjemmelavede kæmpeflødeboller. Når du har fået tilfredsstillet din kaffetrang og den søde tand, kan du også prøve en af caféens lækre retter, f.eks. salat, nachos eller sandwich.  

Også mange af byens kaffebarer såsom We Feat, Behag Din Smag og Café Min Olivia serverer både lette retter og større måltider. Hvis vi skulle skrive om dem alle, ville denne side fylde en hel ugebladsroman, for Aalborg er rig på dejlige kaffesteder. Du kan undersøge de forskellige kaffe- og spisesteder her på siden og se, hvad de har at tilbyde. 

Hyggelige kaffesteder i Aalborg

Mange af os tager på kaffebar, når vi vil sludre med en ven, arbejde eller bare trænger til et pusterum fra livet i byen. Kaffestederne er på mange måder et frirum, hvor der er tid og plads til hyggelige stunder og afslapning. Dét er der i Aalborgs kaffebarer, for hvert enkelt sted har gjort alt for, at du skal føle dig tilpas og velkommen hos dem. 

Du finder de små kaffebarer og de store kaffesteder rundt omkring i Aalborg, så du kan sidde og nyde udsigten til f.eks. gågaderne eller vandet. Er du fan af people watching, altså at kigge på mennesker, er steder som Café Peace, La Bontá og Behag Din Smag helt fantastiske. Her har du direkte udkig til gågaderne, hvor du kan se mennesker strømme forbi. 

Hvis du vil nyde udsigten til vandet er Café Salt det helt rigtige sted for dig. Caféen ligger i Vestre Fjordpark, hvor også Friluftsbadet ligger. Her kan du nyde udsigten til vand og suge den friske luft ind, mens du spiser en is eller en af caféens lette retter.

Du bliver aldrig træt af kaffe og kage i Aalborg, for når du trænger til at prøve noget nyt, er der altid et hyggeligt sted lige i nærheden. 

Kaffe to go og to stay 

Det er desværre ikke altid man lige har tiden til at koble af og nyde en stille stund, inde på caféerne i Aalborg. Når det skal gå stærkt, eller du blot vil have din kaffe to go, tilbyder langt de fleste caféer take away kaffe. På den måde kan du altid nyde den bedste kaffe to go.

Foretrækker du at brygge og drikke din kaffe eller te hjemme hos dig selv, kan du med fordel besøge en af Aalborgs hyggelige kaffe og te-butikker. 

På hjørnet af Urbansgade og Reberbansgade finder du Fru Ronne by UNOkaffebar. Her træder du ind i et mekka af skønne dufte fra butikkens store udvalg af te og friskkværnet kaffe. Her er det svært at vælge imellem de mange lækre muligheder. Du har også mulighed for at nyde en kop inde i butikken, hvor der er et par pladser ved vinduet.  

Overfor Sallings indgang i Algade finder du kaffe- og teforretningen, Kronen. Butikken er en hyggelig tidslomme, der minder om en gammeldags købmandsforretning. Her har de alverdens lækkerier til den dejligste te og kaffe, som du får friskkværnet i butikken. 

I Aalborg har du altid mulighed for at nyde en varm kop kaffe, uanset om du vil sidde inde i en af caféerne, nyde din kaffe udendørs eller brygge den i dit eget hjem.