Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Caféer i Aalborg

Trænger du til en café latte eller er du sulten og leder efter et godt sted, hvor du kan spise frokost i Aalborg, så er det her du skal kigge. Vi har samlet byens udvalg af caféer på denne side, hvor du både finder de hyggeligste kaffebarer samt caféerne, hvor du både kan få en omgang frokost eller brunch.

Bliv inspireret til dit næste cafébesøg, og har du lyst til at læse mere om den enkelte café kan du klikke på den. Her finder du både kort over beliggenhed, samt link til menukort og hjemmeside.

En café betegnes som værende en mellemting mellem en restaurant og en bar og er ofte forbundet med servering af kaffe og andre drikkevarer, men de fleste caféer serverer dog også mad.

I Danmark tager vi ofte på café, når vi skal spise frokost. Vi foretrækker for det meste restauranter, når vi skal spise aftensmad og caféer, når vi skal spise frokost, men faktisk er det også muligt at gøre det omvendte. Selvom vi forbinder caféer med frokost, brunch og kaffe, så har de fleste steder åbent til sent om aftenen, således man sagtens også kan nyde en hyggelig middag disse steder.

Det store udvalg af caféer i Aalborg indbyder til hygge, hvad end du er til brunch, store burgere eller bare et hyggeligt sted, hvor du kan nyde en café latte. Stemningen og atmosfæren i caféerne er ofte hyggelig og fredfyldt og kan give dig en pause fra det travle byliv, som du finder uden for døren.

Hyggelig atmosfære på Café i Aalborg

Tager du på café i Aalborg vil du ofte møde en masse kvinder på barsel, der sidder og snakker hen over en kop kaffe, mens de vugger deres barnevogne. Du vil også møde en masse venindepar, som diskuterer det sidste, samt de lejlighedsvise kærestepar, som nyder en fridag i selskab med hinanden.

Selvfølgelig finder du også selskaber kun bestående af mænd, men café stemningen er ikke til at tage fejl af, for her hygger man sig og har tid til at være i selskab med hinanden.

De fleste af caféerne i Aalborg er placeret omkring midtbyen, hvor du kan nyde synet af det travle byliv, mens du nyder en velkendt café-burger fra caféens lokaler. Om sommeren tilbyder de fleste steder også udendørs servering, hvor man kan nyde solens varme stråler og få den samme hyggelige stemning uden at skulle være lukket inde.

Blandt Aalborgs udvalg af caféer finder du de velkendte Café Spiret, Café Vesterå, Caféministeriet, Café Vi2 og Café Klostertorvet, som har været en del af Aalborgs faste inventar i mange år. Her kan du som altid få de klassiske caféburgere og -sandwich, der altid går hjem som et rent hit.

Men byen har også mange andre udvalg indenfor caféer, hvor menukortet finder veje uden for de velkendte trygge rammer og indbyder til andre gastronomiske oplevelser. Her bør vi nævne Bistro V, Aurum79, Napa Lounge, La Bottega, Penny Lane og Abbey Road, samt Good Life Society og Kochs kaffebar til de mere dessert- og kagesultne samt de kaffetørstende derude.