Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Café i Aalborg

Trænger du til en hyggelig tur på en af de mange gode cafeer i Aalborg, leder du efter et godt sted at få din næste latte, eller søger du et nyt spisested til frokost i byen, så hjælper denne guide over Aalborgs bedste cafeer dig godt på vej. 

Her på siden kan du nemlig finde en oversigt over udvalgte cafeer i Aalborg, og har du lyst til at læse mere om den enkelte café, kan du blot klikke ind på spisestedet herunder. Her finder du både information om placering i byen, samt link til menukort og hjemmeside.

Hyggelige cafeer i Aalborg C

Der er ingen tvivl om, at flere af Jyllands bedste restauranter og cafeer findes i Aalborg. Her er noget for enhver smag, ethvert budget og til alle anledninger, og byens caféer byder på alt fra de velkendte menuer til unik gastronomi.

For mange er byens caféer forbundet med sociale samlingssteder, hvor man mødes med venner og bekendte over en kop kaffe og en velsmagende snack. Men caféerne i Aalborg leverer mere end bare god kaffe; de byder også på den bedste brunch og frokost, samt velsmagende aftenmenuer og take away.

Flere af Aalborgs caféer har også åbent til sent om aftenen, så du kan blive hængende efter aftensmaden og nyde et par lækre cocktails til happy hour i caféernes hyggelige omgivelser.

Tid til ro og samvær

Det er ikke kun i Aalborg midtby, at caféerne popper op. Både i Aalborg Vestby, Aalborg Storcenter og i andre dele af byen finder du de bedste caféer, der alle står klar til at byde dig indenfor til en velfortjent pause fra dagens program, det travle byliv og den hektiske hverdag.

Om sommeren tilbyder de fleste caféer også udendørsservering, så du kan nyde solens varme og en kold iskaffe langs Boulevarden, ved havnen eller noget helt tredje.

De bedste caféer i Aalborg

At pege på de bedste caféer i byen, er lidt som at vælge mellem sine egne børn. Hvert sted har sin charme og kendetegn, og alle byens caféer er et besøg værd.

Når det er sagt, har flere cafeer i Aalborg eksisteret i årevis, og de ryger derfor direkte ind på den uofficielle top 10 over bedste caféer i Aalborg:

Fælles for caféerne er deres popularitet, og med flere år på bagen har alle ti formået at skabe både et ry, et menukort og en atmosfære, der får gæsterne til at vende tilbage og nye til at søge til.

Aalborgs caféer er også særligt populære blandt de unge studerende. Her har de nemlig mulighed for at mødes om en opgave; for at glemme alt om pensum og boglister, eller for bare at nyde hinandens selskab uden for forelæsningssalen. Flere af caféerne i byen tilbyder desuden studierabat ved fremvisning af gyldigt studiekort, så SU’en også kan være med.