Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Amanda blogger: Nyt hår og vild weekend venter

Af Amanda Palm

Sponsoreret indlæg

Som I nok ved, fløj jeg til min tidligere frisør i København, men jo mere travlt jeg får, jo mindre tid har jeg til at flyve tværs over landet for at få lavet hår!

Mit hår trængte nu til lidt nyt, og til nye extensions. Derfor gik jeg på rov i Jylland efter en ny frisør, som kan leve op til mine krav og forventninger.

Jeg havde besluttet mig for at jeg skulle være mere blond i det, og med koldere nuancer. Jeg fandt hurtigt frem til, at SAR GULDBÆK i Aalborg havde specialiseret sig i kolde farver, og jeg havde både hørt utrolig godt om dem, og set før og efter billeder fra deres Facebook-side, som var lige den stil, jeg selv søgte.

Jeg tog ned i salonen med dette hår her:

Amanda i Aalborg
Mit hår før Sar & Guldbæk fik fingrene i det

De farvede det lysere og koldere, så det kom til at se sådan ud:

Amanda i Aalborg
Her er mit hår blevet farvet

Her er det færdige resultat, hvor jeg også har fået extensions i:

Amanda i Aalborg
Jeg er SÅ glad for mit nye hår

Som man kan se er der sket en markant forskel. Jeg synes, det er vildt, at jeg kan blive så kold i farven, især fordi mit hår altid har trukket varme nuancer op! – det var lige det, jeg ønskede! Faktisk endnu bedre! JEG ELSKER MIT NYE HÅR!!

Amanda i Aalborg
Glæder mig til tøsetur i byen i Aalborg med mit nye hår

I salonen arbejder der tre utrolig søde piger, som er så imødekommende, og virkelig får en til at slappe af. Jeg havde godt hørt, at de var blandt Aalborgs bedste frisører, så forventningerne var høje, og de blev til fulde indfriet. Det er ikke sidste gang, jeg kigger derind.

Jeg er ret spændt på, hvordan deres nye lokaler kommer til at se ud, når de flytter til Lille Kongensgade 6 inde i byen.

Jeg kan ikke vente til weekenden, hvor jeg skal ud med min veninde Dina og vise mit nye hår frem! 😉  Vi skal rigtig have os en tøsetur ud og spise på MEAT (hvor de altid serverer lækker mad) og så videre på Konrad (et af byens bedste party- og cocktail-steder) Og JA!! Min instagram bliver spammet med billeder for denne weekend!

Hav en dejlig weekend derude!

Amanda Palms seneste blogindlæg