Amandas blog: Vil ikke løbe fra tv-fortid – men dette fortryder jeg i Paradise

Skrevet af: Amanda Palm

I de fleste sammenhænge vil reality tv ALDRIG blive taget seriøst, derfor vil deltagerne typisk heller ikke blive taget seriøst fremadrettet.

Jeg var et sted i mit liv, hvor jeg lige havde afsluttet min hf eksamen, og havde et vikarjob på en skole nær, hvor jeg boede, derfor valgte jeg at takke ja til at rejse til Mexico.

Tidspunktet var perfekt, det var nu eller aldrig. Jeg deltog udelukkende for oplevelsens skyld. Da jeg så kom længere ind i spillet, gik jeg selvfølgelig også efter gevinsten.

Jeg havde overhovedet ikke tænkt over konsekvenserne, eller hvilke muligheder man havde bagefter deltagelsen.

Jeg tog afsted og følte det som en spændende anderledes ”ferie”. Jeg havde to fantastiske måneder i Mexico, og det var en oplevelse for livet!

Jeg mødte nogle fantastiske mennesker, og har så mange minder om det fuldstændige fantastiske flotte land! Jeg glemte ALT om Kameraerne dernede. I Mexico mødte jeg Henrik, som blev min kæreste i løbet af opholdet.

Mange spørger mig så i dag ”fortryder du at have haft sex på tv?”

Skal jeg være ærlig, så JA!

Amanda i Aalborg
Foto: PR – Paradise Hotel. Viasat

Jeg fortryder da helt vildt, at jeg ikke ventede, til jeg kom hjem, Jeg fortryder da helt sikkert at der nu ligger videoklip af mig på nettet. Men kan jeg gøre noget ved det?

NEJ, så jeg gider simpelthen ikke bryde mit hoved med de ”fejl” man har lavet i fortiden.

Når det så er sagt, så var det min daværende kæreste, jeg havde sex med, så skulle det endelig være, havde jeg heller ikke ønsket det anderledes.

Jeg er glad for, at jeg altid har respekteret mig selv nok til ikke bare at give ”et stykke” af mig selv til enhver, for det tror jeg helt sikkert, at man ellers ville fortryde, når man bliver ældre.

Frederik har heller ikke altid følt, at det har været helt nemt. Da vi lærte hinanden at kende, kunne han nærmest ikke gå på nettet eller sociale medier, uden at se opslag om Henrik og mig, og det var ikke altid børnevenlige billeder der dukkede op.

✋?

A photo posted by amandapalmn (@amandapalmn) on

Det mærkelige efter deltagelsen i programmet var også, at ALLE begyndte at have så travlt med ens liv.

Jeg har altid værdsat mine ”off dage”, hvilket er meget svært at have, når man kører i tv’et. Jeg tror ikke at jeg var helt klar på den omtale, og den fokus der lå på én, når man kom hjem.

Især da Henrik og jeg gik fra hinanden, var det ude i alle medier, også selv om vi ikke ønskede at udtale os. D

et var enormt hårdt kan jeg huske. Her havde jeg virkelig brug for at ”grave mig ned”.

Da jeg så flyttede til Aalborg (læs historien her) valgte jeg at køre mit liv videre uden at ”leve på Paradise bølgen”.

Jeg ville gerne keep it on the low, og egentlig bare passe lidt ind.

Jeg tog en dag ad gangen, og fandt hurtigt min plads her i Aalborg, som også har udviklet sig til en fed by.

Amanda i Aalborg

Når alt kommer til alt er jeg ufatteligt glad for at jeg valgte at deltage i Paradise Hotel.

Oplevelsen i sig selv, og ikke mindst nogle muligheder og et springbræt videre i livet. Jeg elsker mode, og oplevelser, og det har jeg mulighed for at komme ud med. Havde det ikke været for Paradise Hotel havde jeg heller ikke samme forudsætninger for at gå i gang med at blogge.

Jeg ønsker ikke at blive husket som ”Amanda fra paradise”, men som ”Amanda Palm” – hende som jeg er til hverdag.

For at konkludere, så tror jeg ofte selv, man vælger, hvad man ønsker at få ud af Reality tv, man skal gøre sig tanker om, hvordan man ønsker at blive opfattet, og hvad man ønsker at lave fremad i livet.

Jeg har valgt at stoppe reality tv, mens ”legen er god”, og mens at jeg har et godt billede af, at det var en fed oplevelse.

☁️

A photo posted by amandapalmn (@amandapalmn) on

Jeg har valgt at rykke mit liv videre til ”den rigtige verden” og blogger så på sidelinjen pga. interessen. Jeg er 100% glad for hvor jeg står i dag, så jeg er taknemmelig for at have Paradise hotel som en oplevelse i mit liv.

Amanda Palms seneste blogindlæg

Amanda blogger: Vind fire billetter til Ladies Night på Club C

Skrevet af: Amanda Palm

I foråret slog de to unge iværksættere, Niklas Strandbæk og Niclas Tylvad Christensen, dørene op for Gadens helt nye cocktail- og champagnebar. 

Siden er der blevet langet mange champagner, cocktails og kegtails over baren, og på fredag lover drengene endnu engang en vild aften i vente – denne gang er det dog kun byens ladies, der er inviteret!

Jeg er meget stolt af at kunne være med til at præsentere og invitere jer til dette eksklusive Ladies Night-event på fredag d. 3. august!

Fri bar og fede konkurrencer

For en entrepris på kun 100 kr. pr. deltager får du velkomstdrink, små anretninger, fri bar, deltagelse i diverse konkurrencer (med virkelig lækre præmier) samt lækkert selskab!

For at sikre jer en plads på aftenen skal skrive fulde navn samt hvor mange du tager med via betaling i MobilePay. Tilmelding skal ske senest d. 3/8 kl. 18.00 til Niklas Strandbæk på tlf. nr. 28692677.

Aftenens program:

20:30: Dørene åbnes med velkomstdrinks.
Der vil være fotograf og photowall ved indgangen.

20:30-21:30: Vi byder alle velkommen.

Her har de dygtige bartendere udvalgt specielle coctails til alle, som er frie den første time. Der vil blive serveret flotte anretninger fra Duus vinkælder.

Små konkurrencer starter.

21.30-22:30: Vi udnævner de heldige vinder af de forskellige præmier.

Her har vi blandt andet et SIF – Spaophold på Hotel Viking i Sæby og Spa-Brunch på højkant (Læs om min oplevelse på Hotel Viking her.). Derudover vil der være flasker fra CLUB C og meget mere på højkant!

22:30-23:00: Vi runder en fantastisk aften af med skål og god musik.

Konkurrence

I kan tjekke begivenheden ud lige HER.

OOOOOOOOG … Lige nu har i mulighed for at vinde fire billetter!

Så piger! Det eneste der skal til for at vinde billet, er at DU skal tagge tre veninder i opslaget herunder, som du ønsker at tage med på aftenen, like dette opslag – på facebook – og så får I gratis entre!

Jeg glæder mig så meget til at se jer!

Amanda blogger: Vind 2 billetter til det sprødeste Aalborg-event

Skrevet af: Amanda Palm

Den 24. marts er en af de dage, jeg går rundt og ser rigtig meget frem til for tiden.

Aalborg er en dejlig by at bo i, men der sker trods alt ikke lige så meget her som i København. Derfor er det ret fedt, at man næste lørdag holder et stort event, som hedder Aalborg Awards.

Der er faktisk gjort så meget ud af aftenen at selveste Burhan G spiller! Jeg er helt vild med Burhan G, og jeg tror ikke jeg lyver hvis jeg kan 90% af hans sange udenad! Haha

Der bliver rød løber, lækre drinks, og selvfølgelig prisuddeling. Burhan G spiller så efterfølgende.

Og jeg glemte næsten at sige at der også vil være det vildeste afterparty, hvor DJ Chubby han spiller – det er i øvrigt dj’en som også spillede til Skybar arrangementet, jeg var til for et par uger siden! Han er vildt dygtig og super god til at ramme alle på en aften.

Bliver omdannet til byens fedeste natklub

Hele eventet kommer til at foregå i Europa Hallen i Aalborg Kongres & Kultur Center, som så vil blive omdannet til byens fedeste natklub for en aften!

Migogaalborg har det altså med at arrangere de flotteste og fedeste aftener. Jeg har nu deltaget i champagne-party i Aalborg Tårnet, Skybar på Comwell Hvide Hus og det har været sprødt og sjovt hver gang.

Der er bare altid styr på tingene, og der mangler INTET! Og så er folk altid i så godt humør – jeg kan huske til Aalborgtårnet eventet, efter at alle gæster havde fået nok at spise, rigeligt med champagne og drinks – så holdt vi den sjoveste fest med boogie boogie rundt i hele tårnet! Og ALLE var med! Haha det var virkelig en af de bedste aftener nogensinde!

Jeg ved at sidst til Sky bar på Hotel hvide hus, var der lang venteliste for at få billet. Og billetterne var bare udsolgt så hurtigt! Så det er om at slå til med at sikre sig billetter til AALBORG AWARDS.

I kan købe billet her!

Konkurrence: Vind 2 billetter til Aalborg Awards

Jeg er faktisk så heldig, at jeg og en flok veninder skal til eventet 24. marts – men jeg har også fået lov til at udlodde to billetter.

Alt hvad du skal gøre er, at skrive hvem du vil have med til AA Awards i Instagram-opslaget. Du kan finde link til min Instagram lige her 

Så trækker jeg en vinder på onsdag.

Her er programmet

Lørdag d. 24 Marts i AKKC

19:20-20:00: Ankomst på rød løber m. Fotovæg

20:00: Award show

22:30-23:15: Burhan G spiller

23:15-02:00: Vildt afterparty med Dj Chubby!

Billetpris er 319kr. – Køb her

her får i:

Show + burhan G +Afterparty + 2drinks under showet + snacks under showet.

Pssssst. Er du ClubAalborg-medlem får du rabat på billetprisen, så tjek din goodiebag på telefonen!

Amanda blogger: Hudpleje med god samvittighed

Skrevet af: Amanda Palm

Er jeg den eneste, som døjer med huden i dette vejr?

Jeg har længe kendt butikken Høgh i Aalborg, som er en møbelforretning med fede møbler og interior. I kan se deres hjemmeside her.

I lokalet ved siden af Høgh har samme ejer (med en partner) nu lavet en forretning med nogle virkelig lækre produkter.

Cremer, sæbe, olier osv. Link til deres hjemmeside er her.

Selvforkælelse med god samvittighed

Botanicus går ind for lækker selvforkælelse med god samvittighed.

De går ind for helt rendyrkning af egne gode råvarer, som bruges til egen produktion af varerne.

Botanicus går meget op i miljøet. De går herved stærkt ind for at mindske kemikalieindholdet i de produkter, som du som forbruger benytter.

Det er vigtigt for Botanicus, at de produkter du bruger, er så vidt muligt uden kemikalier, og at processen fra “jord til bord” er så miljøvenlig som overhovedet muligt. Så er det ideologier, som du sætter pris på, vil dette produkt være perfekt!

Mange tænker måske: Økologiske produkter? Hmmm, virker de overhovedet???

Her har jeg testet produkterne på egen hud hver dag i en uge nu, og jeg synes faktisk, at min hud har fået lidt mere glød, og nogle af de små, røde områder er da blevet betydeligt pænere.

I kan se før og efter billede her:

Dog har jeg også benyttet mig af lidt selvbruner, derfor kan jeg se lidt brunere ud på det sidste.

Frisk og ikke parfumeret

Jeg har haft en rigtig god fornemmelse af især dagcremen her.

Den har givet rigtig god fugt til min hud, og så er den jo lavet mod eksem og akne. Alle produkterne jeg har afprøvet dufter i øvrigt fantastisk!

Duften er meget frisk og ikke parfumeret i det.

Et af de andre produkter, jeg har brugt denne uge fra Botanicus, er denne ansigtsrens her.

Det er ansigtsrensen, som nogle af jer måske havde set på min video, som jeg blandede op med varmt vand og tog lidt olie i med lavendel. Her har jeg brugt et lille håndklæde til at massere rundt i huden med. Jeg synes, den har en peelende effekt, hvilket jeg rigtig godt kan lide.

Jeg synes også, at produkterne ligger i overskuelige priser. For eksempel koster den ansigtscreme, jeg har brugt kun 159kr.

Det er bestemt produkter, jeg vil anbefale, og jeg har været glad for at afprøve dem!