Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Amandas blog: Vil ikke løbe fra tv-fortid – men dette fortryder jeg i Paradise

Af Amanda Palm

I de fleste sammenhænge vil reality tv ALDRIG blive taget seriøst, derfor vil deltagerne typisk heller ikke blive taget seriøst fremadrettet.

Jeg var et sted i mit liv, hvor jeg lige havde afsluttet min hf eksamen, og havde et vikarjob på en skole nær, hvor jeg boede, derfor valgte jeg at takke ja til at rejse til Mexico.

Tidspunktet var perfekt, det var nu eller aldrig. Jeg deltog udelukkende for oplevelsens skyld. Da jeg så kom længere ind i spillet, gik jeg selvfølgelig også efter gevinsten.

Jeg havde overhovedet ikke tænkt over konsekvenserne, eller hvilke muligheder man havde bagefter deltagelsen.

Jeg tog afsted og følte det som en spændende anderledes ”ferie”. Jeg havde to fantastiske måneder i Mexico, og det var en oplevelse for livet!

Jeg mødte nogle fantastiske mennesker, og har så mange minder om det fuldstændige fantastiske flotte land! Jeg glemte ALT om Kameraerne dernede. I Mexico mødte jeg Henrik, som blev min kæreste i løbet af opholdet.

Mange spørger mig så i dag ”fortryder du at have haft sex på tv?”

Skal jeg være ærlig, så JA!

Amanda i Aalborg
Foto: PR – Paradise Hotel. Viasat

Jeg fortryder da helt vildt, at jeg ikke ventede, til jeg kom hjem, Jeg fortryder da helt sikkert at der nu ligger videoklip af mig på nettet. Men kan jeg gøre noget ved det?

NEJ, så jeg gider simpelthen ikke bryde mit hoved med de ”fejl” man har lavet i fortiden.

Når det så er sagt, så var det min daværende kæreste, jeg havde sex med, så skulle det endelig være, havde jeg heller ikke ønsket det anderledes.

Jeg er glad for, at jeg altid har respekteret mig selv nok til ikke bare at give ”et stykke” af mig selv til enhver, for det tror jeg helt sikkert, at man ellers ville fortryde, når man bliver ældre.

Frederik har heller ikke altid følt, at det har været helt nemt. Da vi lærte hinanden at kende, kunne han nærmest ikke gå på nettet eller sociale medier, uden at se opslag om Henrik og mig, og det var ikke altid børnevenlige billeder der dukkede op.

✋?

A photo posted by amandapalmn (@amandapalmn) on

Det mærkelige efter deltagelsen i programmet var også, at ALLE begyndte at have så travlt med ens liv.

Jeg har altid værdsat mine ”off dage”, hvilket er meget svært at have, når man kører i tv’et. Jeg tror ikke at jeg var helt klar på den omtale, og den fokus der lå på én, når man kom hjem.

Især da Henrik og jeg gik fra hinanden, var det ude i alle medier, også selv om vi ikke ønskede at udtale os. D

et var enormt hårdt kan jeg huske. Her havde jeg virkelig brug for at ”grave mig ned”.

Da jeg så flyttede til Aalborg (læs historien her) valgte jeg at køre mit liv videre uden at ”leve på Paradise bølgen”.

Jeg ville gerne keep it on the low, og egentlig bare passe lidt ind.

Jeg tog en dag ad gangen, og fandt hurtigt min plads her i Aalborg, som også har udviklet sig til en fed by.

Amanda i Aalborg

Når alt kommer til alt er jeg ufatteligt glad for at jeg valgte at deltage i Paradise Hotel.

Oplevelsen i sig selv, og ikke mindst nogle muligheder og et springbræt videre i livet. Jeg elsker mode, og oplevelser, og det har jeg mulighed for at komme ud med. Havde det ikke været for Paradise Hotel havde jeg heller ikke samme forudsætninger for at gå i gang med at blogge.

Jeg ønsker ikke at blive husket som ”Amanda fra paradise”, men som ”Amanda Palm” – hende som jeg er til hverdag.

For at konkludere, så tror jeg ofte selv, man vælger, hvad man ønsker at få ud af Reality tv, man skal gøre sig tanker om, hvordan man ønsker at blive opfattet, og hvad man ønsker at lave fremad i livet.

Jeg har valgt at stoppe reality tv, mens ”legen er god”, og mens at jeg har et godt billede af, at det var en fed oplevelse.

☁️

A photo posted by amandapalmn (@amandapalmn) on

Jeg har valgt at rykke mit liv videre til ”den rigtige verden” og blogger så på sidelinjen pga. interessen. Jeg er 100% glad for hvor jeg står i dag, så jeg er taknemmelig for at have Paradise hotel som en oplevelse i mit liv.

Amanda Palms seneste blogindlæg