Amandas blog: Vil ikke løbe fra tv-fortid – men dette fortryder jeg i Paradise

Skrevet af: Amanda Palm

I de fleste sammenhænge vil reality tv ALDRIG blive taget seriøst, derfor vil deltagerne typisk heller ikke blive taget seriøst fremadrettet.

Jeg var et sted i mit liv, hvor jeg lige havde afsluttet min hf eksamen, og havde et vikarjob på en skole nær, hvor jeg boede, derfor valgte jeg at takke ja til at rejse til Mexico.

Tidspunktet var perfekt, det var nu eller aldrig. Jeg deltog udelukkende for oplevelsens skyld. Da jeg så kom længere ind i spillet, gik jeg selvfølgelig også efter gevinsten.

Jeg havde overhovedet ikke tænkt over konsekvenserne, eller hvilke muligheder man havde bagefter deltagelsen.

Jeg tog afsted og følte det som en spændende anderledes ”ferie”. Jeg havde to fantastiske måneder i Mexico, og det var en oplevelse for livet!

Jeg mødte nogle fantastiske mennesker, og har så mange minder om det fuldstændige fantastiske flotte land! Jeg glemte ALT om Kameraerne dernede. I Mexico mødte jeg Henrik, som blev min kæreste i løbet af opholdet.

Mange spørger mig så i dag ”fortryder du at have haft sex på tv?”

Skal jeg være ærlig, så JA!

Amanda i Aalborg
Foto: PR – Paradise Hotel. Viasat

Jeg fortryder da helt vildt, at jeg ikke ventede, til jeg kom hjem, Jeg fortryder da helt sikkert at der nu ligger videoklip af mig på nettet. Men kan jeg gøre noget ved det?

NEJ, så jeg gider simpelthen ikke bryde mit hoved med de ”fejl” man har lavet i fortiden.

Når det så er sagt, så var det min daværende kæreste, jeg havde sex med, så skulle det endelig være, havde jeg heller ikke ønsket det anderledes.

Jeg er glad for, at jeg altid har respekteret mig selv nok til ikke bare at give ”et stykke” af mig selv til enhver, for det tror jeg helt sikkert, at man ellers ville fortryde, når man bliver ældre.

Frederik har heller ikke altid følt, at det har været helt nemt. Da vi lærte hinanden at kende, kunne han nærmest ikke gå på nettet eller sociale medier, uden at se opslag om Henrik og mig, og det var ikke altid børnevenlige billeder der dukkede op.

✋?

A photo posted by amandapalmn (@amandapalmn) on

Det mærkelige efter deltagelsen i programmet var også, at ALLE begyndte at have så travlt med ens liv.

Jeg har altid værdsat mine ”off dage”, hvilket er meget svært at have, når man kører i tv’et. Jeg tror ikke at jeg var helt klar på den omtale, og den fokus der lå på én, når man kom hjem.

Især da Henrik og jeg gik fra hinanden, var det ude i alle medier, også selv om vi ikke ønskede at udtale os. D

et var enormt hårdt kan jeg huske. Her havde jeg virkelig brug for at ”grave mig ned”.

Da jeg så flyttede til Aalborg (læs historien her) valgte jeg at køre mit liv videre uden at ”leve på Paradise bølgen”.

Jeg ville gerne keep it on the low, og egentlig bare passe lidt ind.

Jeg tog en dag ad gangen, og fandt hurtigt min plads her i Aalborg, som også har udviklet sig til en fed by.

Amanda i Aalborg

Når alt kommer til alt er jeg ufatteligt glad for at jeg valgte at deltage i Paradise Hotel.

Oplevelsen i sig selv, og ikke mindst nogle muligheder og et springbræt videre i livet. Jeg elsker mode, og oplevelser, og det har jeg mulighed for at komme ud med. Havde det ikke været for Paradise Hotel havde jeg heller ikke samme forudsætninger for at gå i gang med at blogge.

Jeg ønsker ikke at blive husket som ”Amanda fra paradise”, men som ”Amanda Palm” – hende som jeg er til hverdag.

For at konkludere, så tror jeg ofte selv, man vælger, hvad man ønsker at få ud af Reality tv, man skal gøre sig tanker om, hvordan man ønsker at blive opfattet, og hvad man ønsker at lave fremad i livet.

Jeg har valgt at stoppe reality tv, mens ”legen er god”, og mens at jeg har et godt billede af, at det var en fed oplevelse.

☁️

A photo posted by amandapalmn (@amandapalmn) on

Jeg har valgt at rykke mit liv videre til ”den rigtige verden” og blogger så på sidelinjen pga. interessen. Jeg er 100% glad for hvor jeg står i dag, så jeg er taknemmelig for at have Paradise hotel som en oplevelse i mit liv.

Amanda Palms seneste blogindlæg

Amanda Blogger: Bikini i kulden

Skrevet af: Amanda Palm

Sponsoreret

Nu er jeg jo efterhånden stamkunde hos Hotel Viking! Og jeg elsker det hver gang jeg er der! Både udsigten, spaen og ikke mindst restauranten! Jeg er vild med det!

Forny energien

Jeg og en veninde havde længe snakket om at vi skulle på et eller andet tøseophold, og her besluttede jeg hurtigt at vi skulle forbi Viking! Vi pakkede tasken og tog til Sæby! Vi valgte SIF opholdet! Men i kan læse mere om de forskellige ophold på hjemmesiden her – så går i bare ind under “ophold”.

Vi ankom ved en 14 tiden hvor vi selfølgelig startede ud med et glas champage på altanen. Vi havde den smukkeste udsigt udover spa og havet i baggrunden. Det var ren hygge!

Derefter hoppede vi i bikinien og nærmest løb ned til spaen. Vi svømmede, badede og slappede bare helt af. Hos Hotel Viking er der også opvarmet bade udendøres. Så her brugte vi nok det meste af tiden! Så lækkert at sidde i dejlig varmt vand med den smukkeste udsigt foran sig!

Til aften hoppede vi i det fine kluns og fik den lækreste tre retters menu med vinmenu til! Vi fik tøsehygget og der var virkelig bare den mest behagelige, rolige stemning efter en hel dag i spa!

Morgenen efter var der lækker lækker morgenbuffet med alt hvad hjertet kunne begære! mums!

Black friday tilbud!

Eftersom at det i morgen er BLACK FRIDAY! Så skal i selfølgelig ikke snydes for de vildeste tilbud!!

Tilbudende er som følger:

Spa & Brunch for 2 – kr. 395,- / Normalt kr. 790,-

Spa & Burger for 2 kr. 395,- / Normalt 790,-

Overnatning og spa for 2 – kr. 711,- / normalt kr. 1.095,-

Sif Spaophold for 2 – kr. 1423,5 / Normalt kr. 2.190,-

Freja Wellnessophold for 2 – Kr. 2373,- / Normalt kr. 3.390,-

Linket for disse rabatter er lige her

I kan også vælge at signe jer op til nyhedsbrevet!

Vælger i at signe jer op til nyhedsbrevet får i altså 24 timer med jeres helt egen pris på en overnatning! Her får i 50% i rabat!! Og dette tilbud starter altså allerede idag. Sign dig op her

Dette kunne jo også være den perfekte julegave!

Amanda blogger: Nej nej nej – det skete bare ikke

Skrevet af: Amanda Palm

Sponsoreret indhold

I kender det vel alle sammen.

Det er altså bare så irriterende at tabe sin telefon! Og i det man samler den op, håber man fra hjertet af at den ikke har taget skade! Men så heldig kan man altså ikke være hver gang!

Jeg er desværre bare en af de uheldige som alt for ofte smadrer skærmen!

Der var en dag jeg skulle tage et selfie, i mens jeg kom gående, hvor jeg skvatter over ujævne fliser, falder ned på alle fire, taber selvfølgelig telefonen på jorden og skærmen var helt smadret! Det var bare en nederen morgen!

Tabte den i hovedet på mig selv

Men jeg taber virkelig også min telefon dagligt! Jeg taber den endda til tider i hovedet på mig selv! Hvilket virkelig lyder dumt. Haha.

Jeg husker da jeg lige fik lavet læber, så skulle jeg facetime med min papfar, og her taber jeg den lige ned over mine læber! Det gjorde afsindigt ondt. Haha..

Jeg tror, at det var efter lidt for mange gange, at de søde gutter fra Techammo ligesom spurgte mig, om jeg ikke også ville skrive om mine oplevelser med dem som en hjælpende hånd i nødens stund.

For jeg er åbenbart virkelig ikke den eneste i Aalborg og omegn som er så klodset.

De fortalte endda om en kunde, der havde tabt den, da hun slog græs, og den fixede de også.

Megagod pris på skærmskifte

Jeg har markeret det her som annonce for at være på den sikre side, men det er helt oprigtigt, at jeg haft rigtig god erfaring med Techammo

I Urbansgade, Aalborg ligger der en af deres forretninger, som jeg var inde i forleden. De har jo alt muligt forskelligt mobiltilbehør også! Sidst fandt jeg blandt andet et super fint cover! Techammo går højt op i kvaliteten, så man kan være sikker på at det bliver lavet ordentligt og professionelt!

Lige nu tager de 999 kr. for at skifte skærmen på en Iphone7, og det skulle være et af de billigste løsninger i hele Danmark.

Men de kan også klare alle andre modeller til en god pris. Jeg er i hvert fald glad for, at de står klar til at redde mig, når jeg er klodset.

Du kan jo selv tjekke deres tilbud ud her

Amanda blogger: Du kan vinde et par lækre støvler

Skrevet af: Amanda Palm

Sponsoreret indhold

Jeg har længe været på udkig efter den perfekte støvle, jeg går i støvler hele tiden!

Jeg synes altid det er flot, det gør looket lidt mere råt, hvilket er helt perfekt for mig!

Forleden var jeg en tur i Skagen med Josefine Valentin (super sød og smuk blogger fra Aalborg også)

Vi havde os en rigtig tøsetur, hvor hun fortalte mig om denne webshop ved navn www.Perfec2.com . Jeg tjekkede den ud og blev helt forelsket i hvad jeg så!

Forhandler fede mærker

Denne hjemmeside forhandler en masse rigtig flotte mærker so bla. Gestuz, Sofie Schnoor, Rue De Femme, Ivylee og mange flere!

Jeg faldt over disse smukke, smukke støvler fra Sofie Schnoor, jeg er helt skudt! Jeg lever nærmest i dem nu! De er så flotte med ALLE de detaljere der er på! Og så behagelige at gå i!!

Eeeeej men det er virkelig blevet min yndlings støvle til dato!

Vild med den spidse snude

Derudover havde jeg slidt mine tidligere sorte støvler ned, og man kan jo ikke leve uden den klassiske sorte støvle! Så jeg faldt over denne fra Ivylee!! Jeg er helt vild med den spidse snude! Og så er den bare god til alle outfits nærmest!

Som i kan se på min instagram, har Jeg nu i samarbejde med Perfect2 fået lov at lave en giveaway til jer!

Og det eneste i skal gøre er at følge Perfec2 på instragram, følge mig på instagram, Like opslaget og skrive i kommentarfeltet hvilken af de to støvler du ønsker at vinde og i hvad størrelse! Vi trækker en vinder på tirsdag!

Amanda blogger: Sådan var jeg som teenager

Skrevet af: Amanda Palm

Ja … Jeg har jo været ret slem som teenager! Jeg var helt sikkert teenager med et kæmpe T!

Især de sidste år af min folkeskole!

Mine forældre var jævnligt oppe til samtale med mine lærere og skoleinspektøren! Det har aldrig været fordi jeg var dårlig fagligt, men mere fordi jeg larmede, snakkede for meget og lavede ballade med en eller flere veninder… Det er ikke noget jeg er stolt af, haha, men vi havde det nu lidt sjovt alligevel!

12 år – dengang Arto styrede for vildt!
Endnu et Arto-billede 😉

Jeg har altid været MEGET tøset, altså forstået på den måde, at helt tilbage i 3. klasse tog jeg min mors makeup på i skole, uden hun opdagede det!

Jeg elskede at klæde mig ud, tage makeup på og rende rundt i stilletter! Jeg har altid ELSKET tøj og har altid syntes, det er spændende, hvad makeup kan gøre! Jeg er nok altid blevet kategoriseret lidt som en dulle. Ja, sådan er det …

Jeg har altid været så heldig at have haft en stor omgangskreds, og kunne snakke med alle. Selvfølgelig har man oplevet irriterende skænderier, der til tider kunne tage overhånd i den alder, men generelt har jeg altid været ordentlig overfor andre mennesker.

 

13 år – ét af de gode billeder fra Arto!
15 år

Haha årh, jeg var lidt strid omkring 8-9 klasse.

En veninde og jeg løj ofte til vores forældre om, hvor vi befandt os. Jeg fortalte min mor, at jeg tog hjem til hende, og hun fortalte hendes mor, at hun tog hjem til mig. Her tog vi så rigtigt ind til byen og mødtes med nogle venner, hvor vi så drak en masse af de der smirnoff ice – der var så populære dengang.

I skal jo tænke på, at jeg kommer fra landet af, så her hoppede man altså bare op bag på en kammerats scooter og så af sted! Haha, apropos scooter, så skulle jeg engang prøve at køre på en og lånte så en vens scooter, og SELVFØLGELIG skulle min veninde sidde bag på (rigtig flot, og så uden hjelm) her endte jeg selvfølgelig med at køre ind i en bil!

Hvilket resulterede i en smadret scooter, ødelagt billygter og en masse andet rod! Vi slap heldigvis med få skrammer! Dog havde jeg en meget sur mor derhjemme, som altså ikke var tilfreds med at betale skaderne!

16 år – på efterskolen
Fra min 18 års fødselsdag – hvor jeg fik en stripper!

Efter jeg er blevet ældre, har jeg virkelig indset, hvor mange kampe min mor tog med mig, og hvor lidt jeg egentlig har værdsat hende. Hun var jo bare den trælse mor dengang, som altid skulle bestemme.

Jeg blev altid så sur, når jeg fik et NEJ til en fest, eller at sove sammen med min daværende kæreste … JA, han skulle altså ligge på gæsteværelset, selvom jeg var 15 år! Haha, så pinligt. Især fordi han altså var et par år ældre!

Men jeg er så taknemmelig for, at jeg altid har haft så god en familie, og især min mor, som virkelig har gjort alt for mig, og lært mig så meget! Hun er virkelig den sejeste kvinde, jeg kender!

AMANDA PALMS SENESTE BLOGINDLÆG

Amanda blogger: Mandens 10 huskeregler til den første date

Skrevet af: Amanda Palm
1 Planlæg daten

Få nu stablet noget på benene! Om det er en tur på restaurant, en arrangeret middag i hjemmet eller en tur i Randers Regnskov? Ja, hvorfor ikke Randers Regnskov?

Det behøver ikke være så traditionelt! Så længe jeg kan mærke, at der er lagt bare en smule energi i daten, så vi ikke står der ”Ja, øøøh … Hvad skal vi lave?”. Dét er bare irriterende!

2. Mød op til tiden

Lad nu være med at lade os hænge på en eller anden restaurant i en halv time, eller lad os vente hjemme, inden du samler én op! Det viser, at du er ligeglad med daten, og vi ser dig som utilregnelig i forhold til vores aftaler fremadrettet! (Ja, vi spotter hurtigt, om vi vil se dig igen!)

3. Hav manerene i orden

Stop med at smaske, tale med mad i munden, kigge efter tjeneren, være flabet og pinlig overfor folk omkring os. Vil du score ekstra point, så hold døren for os, træk stolen ud osv.! Alle kvinder elsker en god gentleman!

4. Snak ikke kun om dig selv

Det kunne være super dejligt, hvis du virkede bare en smule interesseret i en! Så vær sød ikke kun at tale om dig selv! Spørg gerne ind til ting, vær ikke bange for at stille personlige spørgsmål, så vi føler, at du gør noget for at lære os at kende!

5. Stop med at prale

Det er fint, at du har en flot bil, eller at dine forældre lige har købt en luksus båd … But I don’t give a ****! Jeg vil gerne lære dig og dine værdier at kende! Jeg vil gerne høre, hvem du er, og ikke hvad du eller dine venner ejer!

6. Lad eksen være udenfor samtalen

Fair nok at man begge langsomt kommer ind på emnet om fortiden for at lære hinanden at kende, men hold det nu i et begrænset omfang! Vi skulle nødigt tro, at du ikke var ovre hende, for så er vi altså dem der smuttet!

7. Drop telefonen

Der er ikke noget værre end at være ude og spise med en, som sidder med telefonen fremme hele tiden! Og især på første date! Medmindre at du vil have, at vi braser ud af restauranten og aldrig kontakter dig igen, så lad telefonen ligge i jakkelommen!

8. Lad være med at drikke dig fuld

Slap liiiiige lidt af med sprutten på første date! Fuldskab er aldrig vejen frem, når man skal score!

9. Læg ikke op til sex på første date

Vær en gentleman! Jeg kunne personligt ALDRIG finde på at have sex på første date! Og jeg ville blive så skræmt, hvis han gik all in på den teori! Når det så er sagt, synes jeg heller ikke at det er nødvendigt at kysse på første date!

Jeg synes, det er god stil at lade være! Så kan man jo sende en sød sms afsted, når man er kommet hjem om, at du gerne vil ses igen!

10. Betal regningen

Det er ikke for at være snobbet, forvænt, eller andet… Men den gode gamle skik med at manden betaler på første date, holder altså stadig! Jeg synes det er vildt god stil, at manden tager den første på sig!

Det behøver jo ikke altid være noget vildt, om det er en kop kaffe med snacks eller det store restaurantbesøg er jo ligegyldigt!

AMANDA PALMS SENESTE BLOGINDLÆG