Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Amanda blogger: Jeg flytter fra Frederik – men….

Af Amanda Palm

Frederik og jeg er er meget forskellige. Jeg tror faktisk nogle gange ikke, at man kan være mere forskellige end os. Vi gør næsten alt på hver sin måde, og er begge nogle personligheder med hver vores stærke holdninger. Det kan til tider give nogle skænderier eller i hvert fald sammenstød.

Når vi diskuterer, omhandler det ofte hverdagens rutiner/ikke rutiner. Vi har haft svært ved at finde en fast rutine pga. vores begges arbejdstider. Frederik arbejder meget forskudt, og kan have dage, som slet ikke ligner hinanden, hvor jeg står i butik, og arbejder til sent og typisk også lørdag. Derudover har jeg ofte planer, arrangementer eller andet jeg skal til i ugens løb..

Det er svært at koordinere alting når man til tider først ved, hvornår man er hjemme på selve dagen. Vi står begge med følelsen af at vores forhold til tider var blevet lidt surt pga. hverdagen, vi ikke kunne få til at fungere.

Når det så er sagt, så har vi også lige fejret en romantisk to årsdag. Vi elsker vi hinanden, og har enormt meget brug for hinandens opmærksomhed også. Derfor kan det give problemer, når tiden ikke er der til at hygge sig sammen.

Amanda Aalborg

Vi har ikke lyst til at gå fra hinanden, for vi har det fantastisk sammen. Vi er virkelig gode for hinanden, og bringer utrolig meget glæde frem i hinanden, når vi bare er os selv og ikke er stresset eller trætte af hverdagen.

Vi havde snakket længe om, at vi ikke er gode til at bo sammen. Jeg har derfor fået en lejlighed fra 1 oktober, og jeg tror oprigtigt, at det bliver godt til os. Vi er i hvert fald et sted lige nu hvor vi begge synes at det er det rigtige at prøve.

Det er nu at det skal prøves og ikke senere i vores forhold, da vi selvfølgelig har fremtidsdrømme sammen, hvor vi heller ikke vil være for gamle til at udleve. Jeg har personligt aldrig prøvet at bo alene, så det bliver også spændende.

Vi vil begge have nøglen til hinandens lejligheder og være der alt vi vil. Frederik var med mig i Ilva i går, og hjælper med at flytte, så det på den måde er noget, vi gør sammen. Vi har det rigtig godt lige nu, og har også et spaophold i vente her i weekenden, som vi glæder os til!

Vi har det så sjovt sammen, og dør altid af grin af vores interne jokes. Jeg må også indrømme at jeg nogle gange tvivler på om det nu er det rigtige at flytte fra ham, men beslutningen er truffet og allerede nu kan vi begge mærke at det letter et pres fra vores skuldre.

Det kan også være, at der går to måneder og vi fortryder, hvem ved! Nu prøver vi det som det team vi er!

Jeg kommer til at bo 5 minutter væk fra, hvor vi bor nu, så vi kan rende over til hinanden alt det vi vil. Nogle vil mene at vi dødsdømmer vores forhold på denne måde, og det kan også være det er rigtigt.

Men vi vælger at se på det som, at vi nu tager ansvar, modner os så vi er klar til i fremtiden at kunne bo og være sammen resten af livet. Så er jeg egentlig ligeglad, hvad folk mener, så længe at vi kan mærke at det er det rigtige for os.

Vi er glade sammen nu, og det er det vigtigste for os. Vi har et helt liv sammen, og at vi skal bo hver for sig et par måneder ud af det liv, vil ikke være et problem. Jeg ved i hvert fald at jeg elsker Frederik og han elsker mig, så det skal nok gå alt sammen.

Amanda Aalborg

Amanda Palms seneste blogindlæg