Amanda blogger: Jeg flytter fra Frederik – men….

Skrevet af: Amanda Palm

Frederik og jeg er er meget forskellige. Jeg tror faktisk nogle gange ikke, at man kan være mere forskellige end os. Vi gør næsten alt på hver sin måde, og er begge nogle personligheder med hver vores stærke holdninger. Det kan til tider give nogle skænderier eller i hvert fald sammenstød.

Når vi diskuterer, omhandler det ofte hverdagens rutiner/ikke rutiner. Vi har haft svært ved at finde en fast rutine pga. vores begges arbejdstider. Frederik arbejder meget forskudt, og kan have dage, som slet ikke ligner hinanden, hvor jeg står i butik, og arbejder til sent og typisk også lørdag. Derudover har jeg ofte planer, arrangementer eller andet jeg skal til i ugens løb..

Det er svært at koordinere alting når man til tider først ved, hvornår man er hjemme på selve dagen. Vi står begge med følelsen af at vores forhold til tider var blevet lidt surt pga. hverdagen, vi ikke kunne få til at fungere.

Når det så er sagt, så har vi også lige fejret en romantisk to årsdag. Vi elsker vi hinanden, og har enormt meget brug for hinandens opmærksomhed også. Derfor kan det give problemer, når tiden ikke er der til at hygge sig sammen.

Amanda Aalborg

Vi har ikke lyst til at gå fra hinanden, for vi har det fantastisk sammen. Vi er virkelig gode for hinanden, og bringer utrolig meget glæde frem i hinanden, når vi bare er os selv og ikke er stresset eller trætte af hverdagen.

Vi havde snakket længe om, at vi ikke er gode til at bo sammen. Jeg har derfor fået en lejlighed fra 1 oktober, og jeg tror oprigtigt, at det bliver godt til os. Vi er i hvert fald et sted lige nu hvor vi begge synes at det er det rigtige at prøve.

Det er nu at det skal prøves og ikke senere i vores forhold, da vi selvfølgelig har fremtidsdrømme sammen, hvor vi heller ikke vil være for gamle til at udleve. Jeg har personligt aldrig prøvet at bo alene, så det bliver også spændende.

Vi vil begge have nøglen til hinandens lejligheder og være der alt vi vil. Frederik var med mig i Ilva i går, og hjælper med at flytte, så det på den måde er noget, vi gør sammen. Vi har det rigtig godt lige nu, og har også et spaophold i vente her i weekenden, som vi glæder os til!

Vi har det så sjovt sammen, og dør altid af grin af vores interne jokes. Jeg må også indrømme at jeg nogle gange tvivler på om det nu er det rigtige at flytte fra ham, men beslutningen er truffet og allerede nu kan vi begge mærke at det letter et pres fra vores skuldre.

Det kan også være, at der går to måneder og vi fortryder, hvem ved! Nu prøver vi det som det team vi er!

Jeg kommer til at bo 5 minutter væk fra, hvor vi bor nu, så vi kan rende over til hinanden alt det vi vil. Nogle vil mene at vi dødsdømmer vores forhold på denne måde, og det kan også være det er rigtigt.

Men vi vælger at se på det som, at vi nu tager ansvar, modner os så vi er klar til i fremtiden at kunne bo og være sammen resten af livet. Så er jeg egentlig ligeglad, hvad folk mener, så længe at vi kan mærke at det er det rigtige for os.

Vi er glade sammen nu, og det er det vigtigste for os. Vi har et helt liv sammen, og at vi skal bo hver for sig et par måneder ud af det liv, vil ikke være et problem. Jeg ved i hvert fald at jeg elsker Frederik og han elsker mig, så det skal nok gå alt sammen.

Amanda Aalborg

Amanda Palms seneste blogindlæg

Amanda blogger: Vind fire billetter til Ladies Night på Club C

Skrevet af: Amanda Palm

I foråret slog de to unge iværksættere, Niklas Strandbæk og Niclas Tylvad Christensen, dørene op for Gadens helt nye cocktail- og champagnebar. 

Siden er der blevet langet mange champagner, cocktails og kegtails over baren, og på fredag lover drengene endnu engang en vild aften i vente – denne gang er det dog kun byens ladies, der er inviteret!

Jeg er meget stolt af at kunne være med til at præsentere og invitere jer til dette eksklusive Ladies Night-event på fredag d. 3. august!

Fri bar og fede konkurrencer

For en entrepris på kun 100 kr. pr. deltager får du velkomstdrink, små anretninger, fri bar, deltagelse i diverse konkurrencer (med virkelig lækre præmier) samt lækkert selskab!

For at sikre jer en plads på aftenen skal skrive fulde navn samt hvor mange du tager med via betaling i MobilePay. Tilmelding skal ske senest d. 3/8 kl. 18.00 til Niklas Strandbæk på tlf. nr. 28692677.

Aftenens program:

20:30: Dørene åbnes med velkomstdrinks.
Der vil være fotograf og photowall ved indgangen.

20:30-21:30: Vi byder alle velkommen.

Her har de dygtige bartendere udvalgt specielle coctails til alle, som er frie den første time. Der vil blive serveret flotte anretninger fra Duus vinkælder.

Små konkurrencer starter.

21.30-22:30: Vi udnævner de heldige vinder af de forskellige præmier.

Her har vi blandt andet et SIF – Spaophold på Hotel Viking i Sæby og Spa-Brunch på højkant (Læs om min oplevelse på Hotel Viking her.). Derudover vil der være flasker fra CLUB C og meget mere på højkant!

22:30-23:00: Vi runder en fantastisk aften af med skål og god musik.

Konkurrence

I kan tjekke begivenheden ud lige HER.

OOOOOOOOG … Lige nu har i mulighed for at vinde fire billetter!

Så piger! Det eneste der skal til for at vinde billet, er at DU skal tagge tre veninder i opslaget herunder, som du ønsker at tage med på aftenen, like dette opslag – på facebook – og så får I gratis entre!

Jeg glæder mig så meget til at se jer!

Amanda blogger: Vind 2 billetter til det sprødeste Aalborg-event

Skrevet af: Amanda Palm

Den 24. marts er en af de dage, jeg går rundt og ser rigtig meget frem til for tiden.

Aalborg er en dejlig by at bo i, men der sker trods alt ikke lige så meget her som i København. Derfor er det ret fedt, at man næste lørdag holder et stort event, som hedder Aalborg Awards.

Der er faktisk gjort så meget ud af aftenen at selveste Burhan G spiller! Jeg er helt vild med Burhan G, og jeg tror ikke jeg lyver hvis jeg kan 90% af hans sange udenad! Haha

Der bliver rød løber, lækre drinks, og selvfølgelig prisuddeling. Burhan G spiller så efterfølgende.

Og jeg glemte næsten at sige at der også vil være det vildeste afterparty, hvor DJ Chubby han spiller – det er i øvrigt dj’en som også spillede til Skybar arrangementet, jeg var til for et par uger siden! Han er vildt dygtig og super god til at ramme alle på en aften.

Bliver omdannet til byens fedeste natklub

Hele eventet kommer til at foregå i Europa Hallen i Aalborg Kongres & Kultur Center, som så vil blive omdannet til byens fedeste natklub for en aften!

Migogaalborg har det altså med at arrangere de flotteste og fedeste aftener. Jeg har nu deltaget i champagne-party i Aalborg Tårnet, Skybar på Comwell Hvide Hus og det har været sprødt og sjovt hver gang.

Der er bare altid styr på tingene, og der mangler INTET! Og så er folk altid i så godt humør – jeg kan huske til Aalborgtårnet eventet, efter at alle gæster havde fået nok at spise, rigeligt med champagne og drinks – så holdt vi den sjoveste fest med boogie boogie rundt i hele tårnet! Og ALLE var med! Haha det var virkelig en af de bedste aftener nogensinde!

Jeg ved at sidst til Sky bar på Hotel hvide hus, var der lang venteliste for at få billet. Og billetterne var bare udsolgt så hurtigt! Så det er om at slå til med at sikre sig billetter til AALBORG AWARDS.

I kan købe billet her!

Konkurrence: Vind 2 billetter til Aalborg Awards

Jeg er faktisk så heldig, at jeg og en flok veninder skal til eventet 24. marts – men jeg har også fået lov til at udlodde to billetter.

Alt hvad du skal gøre er, at skrive hvem du vil have med til AA Awards i Instagram-opslaget. Du kan finde link til min Instagram lige her 

Så trækker jeg en vinder på onsdag.

Her er programmet

Lørdag d. 24 Marts i AKKC

19:20-20:00: Ankomst på rød løber m. Fotovæg

20:00: Award show

22:30-23:15: Burhan G spiller

23:15-02:00: Vildt afterparty med Dj Chubby!

Billetpris er 319kr. – Køb her

her får i:

Show + burhan G +Afterparty + 2drinks under showet + snacks under showet.

Pssssst. Er du ClubAalborg-medlem får du rabat på billetprisen, så tjek din goodiebag på telefonen!

Amanda blogger: Hudpleje med god samvittighed

Skrevet af: Amanda Palm

Er jeg den eneste, som døjer med huden i dette vejr?

Jeg har længe kendt butikken Høgh i Aalborg, som er en møbelforretning med fede møbler og interior. I kan se deres hjemmeside her.

I lokalet ved siden af Høgh har samme ejer (med en partner) nu lavet en forretning med nogle virkelig lækre produkter.

Cremer, sæbe, olier osv. Link til deres hjemmeside er her.

Selvforkælelse med god samvittighed

Botanicus går ind for lækker selvforkælelse med god samvittighed.

De går ind for helt rendyrkning af egne gode råvarer, som bruges til egen produktion af varerne.

Botanicus går meget op i miljøet. De går herved stærkt ind for at mindske kemikalieindholdet i de produkter, som du som forbruger benytter.

Det er vigtigt for Botanicus, at de produkter du bruger, er så vidt muligt uden kemikalier, og at processen fra “jord til bord” er så miljøvenlig som overhovedet muligt. Så er det ideologier, som du sætter pris på, vil dette produkt være perfekt!

Mange tænker måske: Økologiske produkter? Hmmm, virker de overhovedet???

Her har jeg testet produkterne på egen hud hver dag i en uge nu, og jeg synes faktisk, at min hud har fået lidt mere glød, og nogle af de små, røde områder er da blevet betydeligt pænere.

I kan se før og efter billede her:

Dog har jeg også benyttet mig af lidt selvbruner, derfor kan jeg se lidt brunere ud på det sidste.

Frisk og ikke parfumeret

Jeg har haft en rigtig god fornemmelse af især dagcremen her.

Den har givet rigtig god fugt til min hud, og så er den jo lavet mod eksem og akne. Alle produkterne jeg har afprøvet dufter i øvrigt fantastisk!

Duften er meget frisk og ikke parfumeret i det.

Et af de andre produkter, jeg har brugt denne uge fra Botanicus, er denne ansigtsrens her.

Det er ansigtsrensen, som nogle af jer måske havde set på min video, som jeg blandede op med varmt vand og tog lidt olie i med lavendel. Her har jeg brugt et lille håndklæde til at massere rundt i huden med. Jeg synes, den har en peelende effekt, hvilket jeg rigtig godt kan lide.

Jeg synes også, at produkterne ligger i overskuelige priser. For eksempel koster den ansigtscreme, jeg har brugt kun 159kr.

Det er bestemt produkter, jeg vil anbefale, og jeg har været glad for at afprøve dem!