Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Amanda blogger: Romantisk to årsdag med Frederik

Af Amanda Palm

ENDELIG tid til hinanden i forholdet… To år er gået alt for stærkt.

Vi startede dagen ud med morgenmad på sengen og en god kop kaffe. Vi havde begge taget fri for at tilbringe tid sammen, hvilke vi ikke gør ret meget i hverdagene.

Frederik og jeg har begge travlt til hverdag, så det er desværre for lidt, vi får set hinanden. Det kan til tider være hårdt, og slide meget på forholdet. Vi sad også og talte lidt om, hvor ”vildt” det egentlig er, at vi har holdt ud i to år!

Vi har virkelig haft mange odds i mod os (som jeg kan komme ind på i et andet indlæg). Men vi har det fantastisk sammen, når vi giver tid til at nyde hinanden.

Lige så meget jeg nyder at tage ud og være ”fin”, nyder jeg mindst lige så meget en ”offday”, hvor vi bare hygger, uden at jeg skal til at gøre mig klar.

Frederiks familie bor i Nibe, så dem valgte vi at tage ud og besøge. Det var så hyggeligt! Jeg droppede makeuppen og det fine tøj, nød egentlig bare at falde lidt ned fra hverdagens stress.

Vejret var fantastisk da vi sad nede ved havnen og fik en is! Det siges at det var årets varmeste dag, så det var en perfekt dag at tage ud til vandet på!

Da det var vores 2års dag, skulle vi også ud og spise, kigge hinanden lidt dybt i øjnene.

Amanda Aalborg

Derfor valgte vi at tage et smut på Helmuth i Aalborg. Det er en super lækker restaurant som også er en cocktail-bar i weekenderne. Vi tog ”Helmuth” menuen. Det er et nyt koncept, de kører med, som består af 9 serveringer, som man så skal dele.

Det var virkelig spændende at prøve at spise lidt på en anden måde, end når man kommer ind og bestiller forret, hovedret og dessert. Det gav også et rigtig fint forløb i forhold til, at der skete noget hele tiden, og man kunne snakke lidt om maden også.

Amanda AalborgAmanda Aalborg

Man fik også smagt på rigtig mange forskellige ting, og det er skønt at udforske lidt i løbet af en aften. Det var lidt som en gourmet-oplevelse men stadig på et prisniveau, hvor alle kan være med, og så er der bare superhyggeligt derinde. Rigtig god stemning og god betjening.

Aftenen sluttede med en gåtur ved havnefronten.  Det var vildt hyggeligt og romantisk. Tak for en fantastisk aften!

Amanda AalborgAmanda AalborgAmanda Aalborg