Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Amanda blogger: Tabte mig 15 kilo – sådan holder jeg nu bikiniformen

Af Amanda Palm

Jeg får rigtig mange spørgsmål om hvordan jeg har tabt mig, hvordan jeg holder mig slank, hvad jeg spiser, hvor meget jeg træner osv. Osv.

Derfor har jeg besluttet mig for at lave dette indlæg!

Mine hverdage er meget ustruktureret i forhold til arbejde. Jeg er nu ansat på 25 timer i tøjforretning, og de timer ligger meget forskelligt.

Derudover bruger jeg en del tid på instagram, bloggen og forskellige arrangementer jeg er med til at planlægge osv.

En typisk hverdag for mig hvor jeg skal arbejde i butikken møder jeg fx kl.12-17.45 – her står jeg gerne op kl.07.30 spiser en grovbolle eller lidt skyer med en kop the, og tager ned og træner en times tid fra 08-09.

Når jeg kommer hjem, får mig lige noget melon, æbler eller andet frugt inden jeg tager hjemmefra ca. kl.11.30 og så holder jeg min pause på arbejdet omkring en 15.00 tiden, her får jeg typisk 2 rugbrød med avocado, eller laks eller andet lækkert – jeg sørger faktisk ofte for at gøre min mad lidt mere lækker selvom det er rugbrød (også så jeg ikke lige bliver fristet af duften fra grillbaren overfor butikken).

Så går jeg hjem fra arbejde, kommer hjem og laver aftensmad. Lige for tiden er jeg blevet helt bidt af hjemmelavet wok, jeg laver utrolig meget med grøntsager på panden blandet med kylling eller oksekød!  Bliver jeg så sulten senere på aftenen, har jeg næsten altid noget vandmelon eller andet i køleskabet jeg kan tage frem.

Amanda blogger: Tabte mig 15 kilo - sådan holder jeg nu bikiniformen

I hverdagen sørger jeg for at spise så sundt som muligt, og gøre hvad jeg kan for også at gøre det lidt mere spændende.

Jeg har ofte ret travlt i hverdagene, så derfor kan jeg også finde på at lave ekstra portioner en aften så jeg har til dagen efter, hvis jeg ved jeg får lidt travlt. Jeg sørger for at tage i fitness/løbe en tur eller andet motion mindst 3 gange om ugen.

Derudover skal det selvfølgelig også siges at jeg går en del i hverdagen eftersom jeg arbejder i tøjbutik.

Når weekenden så kommer så har jeg typisk min ”cheat aften” lørdag eller søndag. Nogle gange begge dage, men det er alt efter hvordan jeg føler min krop har det.

Føler jeg at den fik lidt for meget gas om lørdagen, holder jeg automatisk igen om søndagen. Jeg NÆGTER at leve alt for surt, jeg vil også have lov at nyde livet, især her i sommertiden, hvor der bare ikke findes noget bedre end lækker cafémad i solen med et glas (eller flaske) hvidvin!

Så derfor sørger jeg ofte for at være mere seriøs med den sunde livstil i hverdagen, men nyder livet i weekenden! Det fungerer super fint for mig, da jeg på den måde også har noget at glæde mig til i weekenden!

Når jeg er i fitness har jeg mine faste træningsrutiner, jeg kender min krop, så jeg ved jo lige præcis hvor jeg ønsker forbedring, jeg kan fx ikke tage på på mine ben, men min bagdel, mave og overarme er altid der det sætter sig, derfor starter jeg ofte ud med at cardio (løb/trappen/crosstrainer ell. Lign.) i en halv times tid, så træner jeg en del squat øvelser, mavetræning, og håndvægte til armene, det træner jeg HVER gang jeg er i fitness!

Så er ben, ryg osv. mere varierende. Igen jeg skal ikke gøre mig til kostvejleder eller træningsekspert, men det er hvad der fungerer for mig

Amanda blogger: Tabte mig 15 kilo - sådan holder jeg nu bikiniformen

Jeg er 167cm høj og vejer ca. 52 kg. Jeg føler min krop er sund og denne vægt er jeg helt tilfreds med!

Jeg prøver så vidt muligt at leve livet men med omtanke! Jeg vil kunne hygge mig med snoller, chips og god mad en gang i mellem, men jeg vil også kunne føle mig tilpas i min egen krop. Derfor har jeg valgt at gøre det på denne måde! J

AMANDA PALMS SENESTE BLOGINDLÆG

[numblock num=”” style=”3″]Amanda blogger: Her er min nye kæreste[/numblock]

[numblock num=”” style=”3″]Amanda blogger: Jeg har mødt en fyr[/numblock]

[numblock num=”” style=”3″]Amanda blogger: Det går jeg og drømmer om[/numblock]

[numblock num=”” style=”3″]Amanda blogger: Hjemvendt fra den vildeste tur[/numblock]

[numblock num=”” style=”3″]Amanda blogger: Her er gaven alle kan bruge[/numblock]

[numblock num=”” style=”3″]Amanda blogger: Det skal jeg lave i Californien[/numblock]

[numblock num=”” style=”3″]Amanda blogger: Derfor skal jeg ALDRIG på Tinder[/numblock]

[numblock num=”” style=”3″]Amanda blogger: Stærkere af modgang- det skal der ske i 2017[/numblock]

[numblock num=”” style=”3″]Amanda blogger: Jeg har fundet de lækreste stiletter[/numblock]

[numblock num=”” style=”3″]Amanda blogger: Månedens Crush i M! – Stolt af billederne[/numblock]

[numblock num=”” style=”3″]Amanda blogger: Sandheden om mit photo-shoot i København[/numblock]

[numblock num=”” style=”3″]Amanda blogger: Her gør jeg et kup til min nye lejlighed[/numblock]

[numblock num=”” style=”3″]Amanda blogger: Kom med og se det helt nye hotte i extensions[/numblock]

[numblock num=”” style=”3″]Amanda blogger: Single igen – det gik bare[/numblock]

[numblock num=”” style=”3″]Amanda blogger: Fed webshop med 20 procents rabat[/numblock]

[numblock num=”” style=”3″]Amanda blogger: Efter mit store vægttab – sådan holder jeg bikini-formen[/numblock]

[numblock num=”” style=”3″]Hvad laver to piger med så meget kød?[/numblock]

[numblock num=”” style=”3″]Fik mit fødselsdags-look fra skønheds-guruen Lasse[/numblock]

[numblock num=”” style=”3″]Amanda blogger: ALENE i ny lejlighed, har jeg fortrudt?[/numblock]

[numblock num=”” style=”3″]Hun turde ikke: Men her ryger Amanda i vandet med 60 km/t[/numblock]

[numblock num=”” style=”3″]Amanda testede Danmarks største aqua- spa og wellness Center[/numblock]

[numblock num=”” style=”3″]Jeg flytter fra Frederik – men…[/numblock]

[numblock num=”” style=”3″]Romantisk to årsdag med Frederik[/numblock]

[numblock num=”” style=”3″]Nyt hår og vild weekend venter[/numblock]

[numblock num=”” style=”3″]Jeg vil ikke løbe fra min tv-fortid: Men dette fortryder jeg i Paradise[/numblock]

[numblock num=”” style=”3″]Fra Kardashians til Mathilde Gøhler – her henter jeg inspiration[/numblock]

[numblock num=”” style=”3″]Min vildeste Gourmet-oplevelse og Möet-event[/numblock]

[numblock num=”” style=”3″]Jeg må være den eneste der flyver til min frisør[/numblock]

[numblock num=”” style=”3″]Min vilde forvandling efter Paradise – sådan tabte jeg 15 kilo[/numblock]

[numblock num=”” style=”3″]Fra Paradise Hotel til Aalborg[/numblock]

[numblock num=”” style=”3″]Overrasket med Berlin-tur og gik shop-amok[/numblock]

Del artikel

Andre læser også