Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Amanda blogger: Stærkere af modgang- det skal der ske i 2017

Af Amanda Palm

Jeg havde egentlig tænkt mig at lave et indlæg vedrørende nytårsaften eller om nogle af mine nytårsforsætter.. Men indlægget her bliver en smule anderledes.

Jeg havde en fantastisk nytårsaften sammen med gode venner i København.

Mine nytårsforsætter er vel egentlig lidt som alle andres; at leve sundt, få trænet lidt oftere og selvfølgelig arbejde hårdere for at opnå mine drømme. Derudover vil jeg gerne ud og rejse mere og opleve verden.

Når det så er sagt, har jeg besluttet mig for at dele mere ud af mig selv privat også.

De mere private indlæg kan være grænseoverskridende. Jeg vender mig nok aldrig helt til det med at være en offentlig person. Men jeg kan godt lide at få lov at komme med mine meninger, holdninger og få lov til at inspirere.

Amanda blogger: Stærkere af modgang- det skal der ske i 2017
Vipper og Negle fra Soph Studio Aalborg. Hår fra Sar & Gulbæk i Aalborg

Jeg har ærligt talt ikke en masse konkrete ting, jeg vil gøre i dette år, ud over at være lykkelig. Jeg vil egentlig bare fokusere på at være glad og gøre de ting, som gør mig glad.

I 2016 har jeg virkelig modnet meget, kan jeg mærke. Jeg ser mange ting på en anden måde. Jeg kan faktisk trække vejret igen. Jeg har fundet mig selv.

Jeg kan mærke, at jeg de sidste måneder har truffet de rigtige beslutninger, så som for eksempel at flytte for mig selv, bruge mere tid på min familie, og veninder. Det har været et fantastisk år, som jeg har lært rigtig meget af. Jeg har fundet ud af, hvad der betyder noget for mig i mit liv, og det har jeg tænkt mig at holde ved.

Amanda blogger: Stærkere af modgang- det skal der ske i 2017
Vipper og Negle fra Soph Studio Aalborg. Hår fra Sar & Gulbæk i Aalborg

Jeg har virkelig lyst til at give et kæmpe tak til hele min familie, venner og veninder for alt den støtte og hjælp, jeg har fået igennem året. Jeg er nok ikke altid den bedste til at vise min taknemmelighed, men jeg er oprigtig glad for at have jer i mit liv.

Jeg har også haft mine oppe og nedture og stået overfor nogle rigtig svære valg. Men jeg føler virkelig, at jeg er kommet på plads og kan få vejret igen!

Amanda blogger: Stærkere af modgang- det skal der ske i 2017
Vipper og Negle fra Soph Studio Aalborg. Hår fra Sar & Gulbæk i Aalborg

Jeg kan i hvert fald med hånden på hjertet sige, at uanset hvor svær en situation kan se ud, så kommer man videre. Det handler nogle gange om at lytte til sin mavefornemmelse. Føles de ting, man står overfor, forkert, så skal man stoppe. Man kan inderst inde godt mærke, om det er det rigtige, man gør eller ikke.

Her er det vigtigt at man lytter til sig selv. Brug tid på at tænke over, hvad der gør dig glad og gå efter det.

Man skal gå efter sine drømme og tro noget mere på sig selv i livet.

Amanda blogger: Stærkere af modgang- det skal der ske i 2017

Vi har ofte en tendens til at spænde ben for os selv, fordi vi ikke tror på, at vi kan. Man scorer aldrig, hvis ikke man i det mindste prøver at sparke til bolden. Det værste, der kan ske, er at man må prøve igen.

Jeg har i hvert fald besluttet mig for at give den gas med mine planer i år! Som I helt sikkert vil komme til at høre mere om senere hen 😉

Det har været et vigtigt år for mig, og jeg kan slet ikke vente med at opleve 2017! Jeg er ikke i tvivl om at med alle mine planer, at det kræver hårdt arbejde! Men jeg er såååå klar!

AMANDA PALMS SENESTE BLOGINDLÆG