Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Amanda blogger: Hvad laver to piger med så meget kød?

Af Amanda Palm
Det er en kød-oplevelse ud over det sædvanlige med en Tomahawk fra MEAT i Aalborg
Det er en kød-oplevelse ud over det sædvanlige med en Tomahawk fra MEAT i Aalborg

I forbindelse med min fødselsdag ville jeg også lige forkæle mig selv lidt ekstra ud over aftenen med tøserne.

Så min veninde Dina og jeg tog forleden et smut forbi Restaurant MEAT i Aalborg. Jeg elsker lækkert kød, og kan nogle gange ikke få for meget af det. Så jeg havde lidt besluttet, at den godt måtte få lidt gas på kødfronten.

Jeg havde fra flere steder fået anbefalet det stykke kød, som hedder Tomahawk inde på MEAT. Og så var det, at Dina og jeg blev enige om, at gå all in på det.

MEAT i Aalborg
God aften på MEAT

Måske blev vi alligevel en anelse overrasket, da vi så mængden af kød. Og det var endda oven på en forret med lækre tigerrejer i hvidløg.

1400 gram kød består en Tomahawk af, og kødet står de dygtige tjenere og skærer ud ved bordet. Der var også flere, der lige skævede over til bordet. Enten var de misundelige, ellers tænkte de; hvad laver to piger med så meget kød, haha.

MEAT i Aalborg
Foto: MEAT

Men sådan er det bare med mig. Jeg var opsat på at smage noget af MEATs bedste kød, og det kan vi i hvert fald konstatere, at det ønske gik i opfyldelse. Det var simpelthen så mørt og saftigt, og der manglede bare intet i tilbehør og lækker sauce.

MEAT har, siden jeg flyttede til Aalborg, været blandt mine favorit-steder. Ligesom Fusion og Mortens Kro er blandt mine yndlings.



MEATs speciale er som navnet også lidt antyder kød, og det gør de altså godt. Alt grilles på Weber-grille, og de har også haft så meget succes, at de nu er rykket i større lokaler i Vesterå.

Hvis man ikke bor i Aalborg, så kan MEAT bedst sammenlignes med MASH, der efterhånden er i rigtig mange byer. Og begge steder er helt fantastiske. Den der Tomahawk kan i hvert fald anbefales herfra, og jo vi havde ingen chance for at spise op.

MEAT i Aalborg
Min veninde Dina

Men jeg er ret sikker på, at en Tomahawk er kødhimlen for en gruppe fyre.

Vi sluttede af med et par lækre cocktails lige skråt over på Cafe Vesterå.

Amanda Palms seneste blogindlæg