Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Amanda blogger: Kom med og se det helt nye hotte i extensions

Af Amanda Palm

Jeg ved ikke, om I kan huske, at jeg havde gang i en masse spændende projekter?

Der er virkelig begyndt at ske meget med min blog, og jeg er blevet spurgt af flere, om jeg vil være med til at arrangere events og være med til at skabe arrangementer, som andre kan få glæde af.

Et af dem er næste torsdag d.17 november kl.18.00 holder Sar Gulbæk i Aalborg et stort extensions event i salonen! Eventet kommer til at være i samarbejde med Hair Contrast!Nordic hair Contrast har snart 20 års erfaring. Det er luksus 100% remy hår fra indien. Når det lysnes gør de det i en helt vild skånsom proces, som tager over to uger at færdiggøre.  Hair Contrast har blandt andet håret i dobbelt drawn, som gør deres extensions meget tykkere og lækrere! DET ER BARE SÅ GLANSFULDT OG BLØDT!!

På aftenen vil jeg få sat hår i med Nordic tape, som er en luksus tape, der faktisk også er medicinsk testet og lavet så selv de fleste allergikere kan være med på denne metode.

Jeg har været inde hos Frisør SAR GULBÆK for at se og mærke håret, og hold op hvor er det bare lækkert! JEG KAN SLET IKKE VENTE MED AT PRØVE DET!

På aftenen ved jeg, at der vil blive serveret lidt forskellige snacks og selvfølgelig bobler 😉 Der vil også være goodiebags til de første 10 i salonen.

Der vil være tid til en masse rådgivning i extensions og hår generelt. Så vil der være gode tilbud på extensions, hvis du booker din tid på aften.

Og så vil der være nogle super fede konkurencer!!! DET BLIVER SÅ GOD EN AFTEN!

 I kan tilmelde jer på deres begivenhed på facebook her:

Amanda Palms seneste blogindlæg