Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Amanda blogger: Sandheden om mit photo-shoot i København

Af Amanda Palm

Hvis I har fulgt lidt med på min Instagram og Snapchat, så ved I, at jeg var i København forleden.

Jeg lagde nogle billeder ud, der viste, at jeg var i gang med et photo-shoot, og der opstod en masse rygter efterfølgende, som jeg har moret mig lidt over.

Det var alt fra, at jeg var surprise-gæst tilbage i Paradise Hotel, og det var pressebilleder, der skulle skydes. Andre gættede på noget Se & Hør også andre blade.

Husk at følge med på snappen! ? : amandapalmni ❤️❤️❤️ #snapchat

A photo posted by Amanda Palm (@amandapalmn) on

Nu har jeg så fået lov til at fortælle, hvem billederne var til.

 

Amanda Palm

Amanda Palm

Selve shootet var for Magasinet M!. Det er godt nok lukket som et fysisk magasin, man kan købe i butikkerne. Men online lever det i bedste velgående.

Det var et lidt grænseoverskridende fotoshoot, hvor jeg skulle være forholdvis letpåklædt! Hvilket jeg synes var ret så grænseoverskridende!

Jeg har i mange år kendt til både magasinet og hjemmesiden M men havde aldrig tænkt tanken, at jeg selv skulle være med.Jeg skal være det de kalder for Månedens Crush, og det var vildt sødt, at de tænkte på mig til den titel.

Jeg havde taget mine forholdsregler for at være med. Jeg havde bevidst besluttet mig for, at det skulle være nogle pæne billeder, som også afspejler min person og hverdag.

Jeg er en stille og rolig pige, så billederne skulle heller ikke være aaalt for vilde. Derfor havde jeg i samarbejde med min manager planlagt shootet og fundet frem til den stil, som passede bedst til mig.

Amanda Palm

Jeg er såååå spændt på at vise jer det endelige resultat! De er blevet så fine! Og jeg kunne ikke være mere tilfreds!! Så hold jer opdateret 😉 Der går ikke længe før, billederne bliver offentliggjort!!

AMANDA PALMS SENESTE BLOGINDLÆG