Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Amanda blogger: Fik mit fødselsdags-look fra skønheds-guruen Lasse

Af Amanda Palm

Jeg havde for længe siden valgt, at jeg ville holde fødselsdag for mine nærmeste piger i min nye lejlighed!

Nogle af pigerne havde jeg ikke set i noget tid, og de kom langvejs fra. Pernille min rigtige gode veninde kom weekenden over fra København! Det var såååå hyggeligt!

Jeg havde lige fået ordnet håret igen af de dygtige frisører fra Sar Gulbæk. Det er blevet lidt koldere i tonen igen, det er blevet så flot!

Derudover fik jeg lagt makeup og sat håret af den fantastiske Lasse Brogaard.

Amanda Palm

Amanda Palm

Lasse er altså lidt ud over det sædvanlige. Hvis I endnu ikke har tjekket ham ud på Instagram, så gør det lige. Han har næsten 38.000 følgere, og det er simpelthen, fordi han er pissedygtig.

Jeg følte mig virkelig som en skønhedsdronning, der bare fik den vildeste forvandling. Jeg synes videoen herunder giver et rigtig godt billede af, hvor fantastisk han er til at lægge make-up og gøre mig smuk. Det var en fødselsdags-gave i sig selv at være under behandling af Lasse.Jeg har aldrig turde lade en anden lave min make-up, men jeg havde fuld tiltro til ham. Følger man ham på Instagram, kan man virkelig se, hvor dygtig han. Jeg bliver selv meget inspireret af de videoer, han lægger op. Han formår virkelig at få de rigtige vinkler frem og fremhæve de flotte sider.

Pigerne kom kl.18.30 hjem til mig, og jeg havde lavet hjemmelavet Tapas med lidt arabisk inspireret retter også, som min dejlige veninde Dina havde stået for.

Styling the absolutely STUNNING @amandapalmn was a true pleasure? @allmodernmakeup @fiercesociety @shimycatsmua

A video posted by LASSE BROGAARD (@lasse_brogaard) on

Vi hyggede, fik en masse vin, og tog så videre på et af mine yndlings steder, som er Fusion. Den lækreste beliggenhed ud til vandet, og fantastiske små retter vi fik serveret, plus selvfølgelig champagne! Vi hyggede os sådan derinde!

Amanda Palm

Amanda Palm

Amanda Palm

Derefter tog vi selvfølgelig på Benedictes Late Night Club, som bare altid er en vinder. Vi fik tøsehygget, danset, og havde bare alle sammen en fantastisk aften!

Jeg har virkelig de bedste veninder i verden og jeg er så taknemmelig for at hver og en, som kom og fejrede mig <3

Amanda Palm

Amanda Palms seneste blogindlæg