Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hun turde ikke: Men her ryger Amanda i vandet med 60 km/t

Af Amanda Palm

Migogaalborg.dk udforsker de spændende ting i Nordjylland. RIB-IT er en Aalborg-virksomhed, der flytter grænser for folk. RIB-IT er en speedbåd, som man kender det fra Frømandskorpset. Her loves der, at man kan få det vildeste adrenalinkick, eller blot en superfed oplevelse på vandet. RIB-IT kan det hele, og sejler i øvrigt i hele landet.

Derfor sendte vi vores fashion-blogger Amanda Palm ud på vandet for at teste det sammen med kæresten Frederik. 

Kontrasten mellem den stilige fashion-pige til daglig, og så det at skulle flytte grænser for Amanda personligt var for os det perfekte til en anmeldelse. 

Her følger Amandas fortælling om turen, og ja – hun røg i vandet i høj fart.

Frederik og jeg havde længe snakket om at prøve noget aktivt sammen!

Udover altid de sædvanlige ting, som biografen, ud og spise osv. Så jeg havde hørt om det her ”rib-it”, som skulle være en speedbåd man sejler vildt hurtigt i.

Jeg så nogle billeder og videoer af andre inde på deres side rib-it.dk, og jeg så at man også kunne prøve det de kalder ”watercast”, som er hvor man skal ligge sig halvt på bådens side og med halvdelen af kroppen udover vandet, holde fast med en arm og så give slip og lave smut henover vandoverfladen, imens båden sejler mellem 30-60 km/t.

Amanda og hendes kæreste, Frederik
Amanda og hendes kæreste, Frederik

Amanda Palm

For det første er jeg bange for fart! Og for det andet har jeg også en smuuuuule vandskræk! Så det var MEGET skræmmende!! Jeg var viiildt bange! Frederik synes det var det fedeste, og var nærmest klar med det samme, før vi overhovedet nåede at få instrukser.

Jeg var meget tøvende i starten, men jeg vidste at jeg ville fortryde hvis ikke jeg gjorde det..

Båden ligger til ved Limfjordsbroen på Aalborg-siden, så vi sejlede et godt stykke ud i vandet, og det var viiiiildt sjovt!

Amanda Palm

Ribit

Frederik og jeg lagde os udover kanten på båden, og Lars-Bo (som sejlede) sagde klar parat nu, og så slap Frederik men jeg kunne ikke!!

Jeg var vildt bange 😀 Så jeg råbte bare

”Jeg gør det ikke, det kommer ikke til at ske”!!

Og Lars-Bo sagde bare ”det kan du sagtens Amanda, der sker ingenting”

Og så valgte jeg bare ikke at tænke, og slap med hånden.

Så trillede jeg over kanten og smuttede hen af vandet! Og det var vildt nervepirrende men faktisk rigtig sjovt!

Frederik og jeg svømmede imod hinanden. Og blev samlet op i båden igen! Og jeg var TOTAL klar på at prøve igen, og igen og igen! 😀

Jeg skulle bare lige overvinde mig selv og gøre det! Frederik var også helt vild! Det var virkelig en god formiddag!

Vi havde virkelig grint, hygget os og haft det sjovt! Det er en oplevelse vi kan blive ved med at snakke om!

Og jeg kan 100% anbefale sådan en tur til ALLE! Om det er veninde- eller vennetur. En anderledes date som vi gjorde det. Polterabend eller bare med familien hvor det måske ikke er så vildt. Jeg kan i hvert fald love jer, at man får en oplevelse, man sjældent glemmer!

Amanda tog springet
Amanda tog springet

Amanda Palm

Tjek lige RIB-ITs website ud og se mere video med den vilde båd

Følg med i events fra RIB-IT her

Fik du læst Camilla Framnes’ adrenalin-kick i Klatreparken?

Camilla fik rykket grænser: Jeg overvandt min frygt i Klatreparken

Amanda Palms seneste blogindlæg