Hun turde ikke: Men her ryger Amanda i vandet med 60 km/t

Skrevet af: Amanda Palm

Migogaalborg.dk udforsker de spændende ting i Nordjylland. RIB-IT er en Aalborg-virksomhed, der flytter grænser for folk. RIB-IT er en speedbåd, som man kender det fra Frømandskorpset. Her loves der, at man kan få det vildeste adrenalinkick, eller blot en superfed oplevelse på vandet. RIB-IT kan det hele, og sejler i øvrigt i hele landet.

Derfor sendte vi vores fashion-blogger Amanda Palm ud på vandet for at teste det sammen med kæresten Frederik. 

Kontrasten mellem den stilige fashion-pige til daglig, og så det at skulle flytte grænser for Amanda personligt var for os det perfekte til en anmeldelse. 

Her følger Amandas fortælling om turen, og ja – hun røg i vandet i høj fart.

Frederik og jeg havde længe snakket om at prøve noget aktivt sammen!

Udover altid de sædvanlige ting, som biografen, ud og spise osv. Så jeg havde hørt om det her ”rib-it”, som skulle være en speedbåd man sejler vildt hurtigt i.

Jeg så nogle billeder og videoer af andre inde på deres side rib-it.dk, og jeg så at man også kunne prøve det de kalder ”watercast”, som er hvor man skal ligge sig halvt på bådens side og med halvdelen af kroppen udover vandet, holde fast med en arm og så give slip og lave smut henover vandoverfladen, imens båden sejler mellem 30-60 km/t.

Amanda og hendes kæreste, Frederik
Amanda og hendes kæreste, Frederik

Amanda Palm

For det første er jeg bange for fart! Og for det andet har jeg også en smuuuuule vandskræk! Så det var MEGET skræmmende!! Jeg var viiildt bange! Frederik synes det var det fedeste, og var nærmest klar med det samme, før vi overhovedet nåede at få instrukser.

Jeg var meget tøvende i starten, men jeg vidste at jeg ville fortryde hvis ikke jeg gjorde det..

Båden ligger til ved Limfjordsbroen på Aalborg-siden, så vi sejlede et godt stykke ud i vandet, og det var viiiiildt sjovt!

Amanda Palm

Ribit

Frederik og jeg lagde os udover kanten på båden, og Lars-Bo (som sejlede) sagde klar parat nu, og så slap Frederik men jeg kunne ikke!!

Jeg var vildt bange 😀 Så jeg råbte bare

”Jeg gør det ikke, det kommer ikke til at ske”!!

Og Lars-Bo sagde bare ”det kan du sagtens Amanda, der sker ingenting”

Og så valgte jeg bare ikke at tænke, og slap med hånden.

Så trillede jeg over kanten og smuttede hen af vandet! Og det var vildt nervepirrende men faktisk rigtig sjovt!

Frederik og jeg svømmede imod hinanden. Og blev samlet op i båden igen! Og jeg var TOTAL klar på at prøve igen, og igen og igen! 😀

Jeg skulle bare lige overvinde mig selv og gøre det! Frederik var også helt vild! Det var virkelig en god formiddag!

Vi havde virkelig grint, hygget os og haft det sjovt! Det er en oplevelse vi kan blive ved med at snakke om!

Og jeg kan 100% anbefale sådan en tur til ALLE! Om det er veninde- eller vennetur. En anderledes date som vi gjorde det. Polterabend eller bare med familien hvor det måske ikke er så vildt. Jeg kan i hvert fald love jer, at man får en oplevelse, man sjældent glemmer!

Amanda tog springet
Amanda tog springet

Amanda Palm

Tjek lige RIB-ITs website ud og se mere video med den vilde båd

Følg med i events fra RIB-IT her

Fik du læst Camilla Framnes’ adrenalin-kick i Klatreparken?

Camilla fik rykket grænser: Jeg overvandt min frygt i Klatreparken

Amanda Palms seneste blogindlæg

Amanda blogger: Vind fire billetter til Ladies Night på Club C

Skrevet af: Amanda Palm

I foråret slog de to unge iværksættere, Niklas Strandbæk og Niclas Tylvad Christensen, dørene op for Gadens helt nye cocktail- og champagnebar. 

Siden er der blevet langet mange champagner, cocktails og kegtails over baren, og på fredag lover drengene endnu engang en vild aften i vente – denne gang er det dog kun byens ladies, der er inviteret!

Jeg er meget stolt af at kunne være med til at præsentere og invitere jer til dette eksklusive Ladies Night-event på fredag d. 3. august!

Fri bar og fede konkurrencer

For en entrepris på kun 100 kr. pr. deltager får du velkomstdrink, små anretninger, fri bar, deltagelse i diverse konkurrencer (med virkelig lækre præmier) samt lækkert selskab!

For at sikre jer en plads på aftenen skal skrive fulde navn samt hvor mange du tager med via betaling i MobilePay. Tilmelding skal ske senest d. 3/8 kl. 18.00 til Niklas Strandbæk på tlf. nr. 28692677.

Aftenens program:

20:30: Dørene åbnes med velkomstdrinks.
Der vil være fotograf og photowall ved indgangen.

20:30-21:30: Vi byder alle velkommen.

Her har de dygtige bartendere udvalgt specielle coctails til alle, som er frie den første time. Der vil blive serveret flotte anretninger fra Duus vinkælder.

Små konkurrencer starter.

21.30-22:30: Vi udnævner de heldige vinder af de forskellige præmier.

Her har vi blandt andet et SIF – Spaophold på Hotel Viking i Sæby og Spa-Brunch på højkant (Læs om min oplevelse på Hotel Viking her.). Derudover vil der være flasker fra CLUB C og meget mere på højkant!

22:30-23:00: Vi runder en fantastisk aften af med skål og god musik.

Konkurrence

I kan tjekke begivenheden ud lige HER.

OOOOOOOOG … Lige nu har i mulighed for at vinde fire billetter!

Så piger! Det eneste der skal til for at vinde billet, er at DU skal tagge tre veninder i opslaget herunder, som du ønsker at tage med på aftenen, like dette opslag – på facebook – og så får I gratis entre!

Jeg glæder mig så meget til at se jer!

Amanda blogger: Vind 2 billetter til det sprødeste Aalborg-event

Skrevet af: Amanda Palm

Den 24. marts er en af de dage, jeg går rundt og ser rigtig meget frem til for tiden.

Aalborg er en dejlig by at bo i, men der sker trods alt ikke lige så meget her som i København. Derfor er det ret fedt, at man næste lørdag holder et stort event, som hedder Aalborg Awards.

Der er faktisk gjort så meget ud af aftenen at selveste Burhan G spiller! Jeg er helt vild med Burhan G, og jeg tror ikke jeg lyver hvis jeg kan 90% af hans sange udenad! Haha

Der bliver rød løber, lækre drinks, og selvfølgelig prisuddeling. Burhan G spiller så efterfølgende.

Og jeg glemte næsten at sige at der også vil være det vildeste afterparty, hvor DJ Chubby han spiller – det er i øvrigt dj’en som også spillede til Skybar arrangementet, jeg var til for et par uger siden! Han er vildt dygtig og super god til at ramme alle på en aften.

Bliver omdannet til byens fedeste natklub

Hele eventet kommer til at foregå i Europa Hallen i Aalborg Kongres & Kultur Center, som så vil blive omdannet til byens fedeste natklub for en aften!

Migogaalborg har det altså med at arrangere de flotteste og fedeste aftener. Jeg har nu deltaget i champagne-party i Aalborg Tårnet, Skybar på Comwell Hvide Hus og det har været sprødt og sjovt hver gang.

Der er bare altid styr på tingene, og der mangler INTET! Og så er folk altid i så godt humør – jeg kan huske til Aalborgtårnet eventet, efter at alle gæster havde fået nok at spise, rigeligt med champagne og drinks – så holdt vi den sjoveste fest med boogie boogie rundt i hele tårnet! Og ALLE var med! Haha det var virkelig en af de bedste aftener nogensinde!

Jeg ved at sidst til Sky bar på Hotel hvide hus, var der lang venteliste for at få billet. Og billetterne var bare udsolgt så hurtigt! Så det er om at slå til med at sikre sig billetter til AALBORG AWARDS.

I kan købe billet her!

Konkurrence: Vind 2 billetter til Aalborg Awards

Jeg er faktisk så heldig, at jeg og en flok veninder skal til eventet 24. marts – men jeg har også fået lov til at udlodde to billetter.

Alt hvad du skal gøre er, at skrive hvem du vil have med til AA Awards i Instagram-opslaget. Du kan finde link til min Instagram lige her 

Så trækker jeg en vinder på onsdag.

Her er programmet

Lørdag d. 24 Marts i AKKC

19:20-20:00: Ankomst på rød løber m. Fotovæg

20:00: Award show

22:30-23:15: Burhan G spiller

23:15-02:00: Vildt afterparty med Dj Chubby!

Billetpris er 319kr. – Køb her

her får i:

Show + burhan G +Afterparty + 2drinks under showet + snacks under showet.

Pssssst. Er du ClubAalborg-medlem får du rabat på billetprisen, så tjek din goodiebag på telefonen!

Amanda blogger: Hudpleje med god samvittighed

Skrevet af: Amanda Palm

Er jeg den eneste, som døjer med huden i dette vejr?

Jeg har længe kendt butikken Høgh i Aalborg, som er en møbelforretning med fede møbler og interior. I kan se deres hjemmeside her.

I lokalet ved siden af Høgh har samme ejer (med en partner) nu lavet en forretning med nogle virkelig lækre produkter.

Cremer, sæbe, olier osv. Link til deres hjemmeside er her.

Selvforkælelse med god samvittighed

Botanicus går ind for lækker selvforkælelse med god samvittighed.

De går ind for helt rendyrkning af egne gode råvarer, som bruges til egen produktion af varerne.

Botanicus går meget op i miljøet. De går herved stærkt ind for at mindske kemikalieindholdet i de produkter, som du som forbruger benytter.

Det er vigtigt for Botanicus, at de produkter du bruger, er så vidt muligt uden kemikalier, og at processen fra “jord til bord” er så miljøvenlig som overhovedet muligt. Så er det ideologier, som du sætter pris på, vil dette produkt være perfekt!

Mange tænker måske: Økologiske produkter? Hmmm, virker de overhovedet???

Her har jeg testet produkterne på egen hud hver dag i en uge nu, og jeg synes faktisk, at min hud har fået lidt mere glød, og nogle af de små, røde områder er da blevet betydeligt pænere.

I kan se før og efter billede her:

Dog har jeg også benyttet mig af lidt selvbruner, derfor kan jeg se lidt brunere ud på det sidste.

Frisk og ikke parfumeret

Jeg har haft en rigtig god fornemmelse af især dagcremen her.

Den har givet rigtig god fugt til min hud, og så er den jo lavet mod eksem og akne. Alle produkterne jeg har afprøvet dufter i øvrigt fantastisk!

Duften er meget frisk og ikke parfumeret i det.

Et af de andre produkter, jeg har brugt denne uge fra Botanicus, er denne ansigtsrens her.

Det er ansigtsrensen, som nogle af jer måske havde set på min video, som jeg blandede op med varmt vand og tog lidt olie i med lavendel. Her har jeg brugt et lille håndklæde til at massere rundt i huden med. Jeg synes, den har en peelende effekt, hvilket jeg rigtig godt kan lide.

Jeg synes også, at produkterne ligger i overskuelige priser. For eksempel koster den ansigtscreme, jeg har brugt kun 159kr.

Det er bestemt produkter, jeg vil anbefale, og jeg har været glad for at afprøve dem!