Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Amanda blogger: Derfor skal jeg ALDRIG på Tinder!

Af Amanda Palm

Jeg har flere veninder som har prøvet at overtale eller lokke mig til at lave en Tinder profil, og jeg har hørt om fyre, de har mødt derinde, som ALDRIG har været en succes!!

Udover det har jeg læst med på beskederne på sidelinjen, hvor jeg til tider bliver ret chokeret over, hvordan man starter en samtale, eller bare hvor overfladisk meget af det er.

Du vælger jo direkte en person til eller fra udfra enkelte billeder! Jeg synes, det er enormt overfladisk!

Desuden så synes jeg heller ikke, at der er noget mere ucharmerende end en mand, som skriver med mange piger på én gang (jeg skal nok passe på hvad jeg siger, da jeg også ved, der er kvinder, som gør det).

Men jeg siger bare, at jeg virkelig ikke har lyst til at føle mig som en i mængden blandt de andre 20 piger, der skrives med.

Amanda blogger: Derfor skal jeg ALDRIG på Tinder!

Jeg er godt klar over, at jeg generaliserer en smule nu, og der er helt sikkert også nogle, som ikke er sådan, men det er bare, hvad jeg KUN har hørt og set både fra venner og veninder, der benytter sig af denne app.

Jeg går jo mest af alt op i personligheden. Det kan lyde som en kliché, men jeg mener ærligt, at den smukkeste personlighed kan gøre alle flotte!

Vi bliver alle gamle en dag og mister vores unge smukke look. Her vil man da 100% hellere sidde med en fantastisk personlighed med charme og humor, end en selvoptaget egoistisk person (jeg ved godt, jeg igen gør det meget sort på hvidt, men I forstår min pointe). Men jeg går altså ind for at give folk en chance!

Amanda blogger: Derfor skal jeg ALDRIG på Tinder!

Jeg er nok lidt (MEGET) gammeldags, men jeg synes jo romantikken går lidt af her. Jeg har lidt indtrykket af, at tinder er et sted, hvor man siger ”knald” eller ”ikke knald”, og der er jeg bare ikke mentalt.

Det kan virke stødende, det jeg siger nu, men der har jeg bare langt højere forventninger til den mand, jeg skal være sammen med en dag.

Jeg kan godt lide, at man møder hinanden på en mere ”tilfældig” måde. Det kan være et tilfældigt glimt, man får af hinanden på gaden, hvorefter man finder frem til hinanden og aftaler en date, eller at man bare falder i snak tilfældigt, hvorefter man så kan lære hinanden bedre at kende.

For mig er det vigtigt at få lov til at føle mig respekteret. Jeg vil gerne inviteres ud på den gammeldags måde. Jeg vil gerne have benene sparket væk under mig. Jeg vil have lov til at føle mig, som den kvinde jeg er, og ikke et stykke kød.

Jeg går meget ind for monogami på det punkt. Fra første gang jeg begynder at snakke/skrive med en, jeg er interesseret i, så er det kun ham, jeg ”ser”.

Jeg har meget travlt i min hverdag, og min tid den er altså kostbar. Derfor orker jeg virkelig ikke at bruge min tid på noget useriøst, eller på noget som gør mig forvirret i stedet for glad.

Jeg vil have en varm følelse i kroppen, direkte kommunikation, ærlighed og ikke mindst rende rundt med et KÆMPE smil ved tanken om en person.

Når det så er sagt, har jeg slet ikke noget imod folk, som bruger denne app. Jeg har mange venner og veninder, som er på. Man skal jo 100% gøre, hvad man har lyst til. Det er bare ikke noget for mig 🙂

AMANDA PALMS SENESTE BLOGINDLÆG