Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Amanda blogger: Efter mit store vægttab – sådan holder jeg bikini-formen

Af Amanda Palm

Jeg bliver stadig ofte spurgt, hvordan jeg kan holde min form og krop, som jeg gør.

Måske I kan huske, at jeg har tabt omkring de 15 kilo fra dengang jeg var med i Paradise Hotel.

Jeg har valgt at fokusere på en lidt sundere livstil det sidste år, hvor jeg for eksempel går op i altid at spise grovbrød frem for lyst, stege min mad i olie frem for smør, osv.

Lad mig bare starte med at sige, at jeg faktisk slet ikke træner. Jeg er helt med på, at jeg sagtens kunne komme i bedre form, men jeg går selvfølgelig en del i forhold til mit job, og jeg går tit til og fra job, så på den måde får jeg stadig noget motion.

Men jeg bruger ikke al min tid i et fitness-center. Jeg lider heller ikke af andre lidelser for at holde mig tynd.

For det er ikke noget, jeg som sådan lever mit liv 100% udfra. Jeg kan sagtens komme til at flække en pose chips og sodavand, eller bare drikke liiiiidt for meget vin. Men når jeg synder den ene dag, så går jeg all in på at spise sundt dagene efter.

Amanda PalmJeg har blandt andet anskaffet mig c9, som man kan kalde en kickstarter til en sundere livstil.

Jeg kender flere, som har prøvet c9 og har tabt sig helt vildt på de 9 dage, man er på den, men eftersom jeg ikke har behov for at tabe mig mere, så synes jeg den er god til at få renset kroppen ud med, så kan jeg finde på at supplerere med den i løbet af dagen og så spise masser af grøntsager og frugt ved siden af.

Ens hud bliver også vildt flot når man har været på den i et par dage. Og det er i øvrigt ikke fordi, jeg får penge for at skrive det her fra C9 men simpelthen, fordi det virker godt. Jeg har bl.a. fået det anbefalet af en anden dygtig blogger – Charlotte Caroline.

Amanda Palm

Eftersom at jeg går meget hver dag, når jeg arbejder i butik, får jeg jo godt med motion, som selvfølgelig også afspejler sig på min krop. Det som virker for mig, er generelt bare at spise flere små portioner i løbet af dagen, og så selvfølgelig prøve at holde dem i den sunde ende.

Jeg forsøger også at gøre det, jeg spiser lidt mere spændende, ved for eksempel at spise rugbrød med forskelligt pålæg og enten krydder med lidt purløg, tomater eller avocado.

Amanda blog Aalborg
Forskellen på efter Paradise og så i dag

Derudover har min slyngveninde Dina åbnet mine øjne for arabisk mad. Jeg er blevet helt vild med sådan noget arabisk brød, og så med græsk yoghurt hvor vi blander lidt oliven olie i, og bruger forskellige krydderier til. Så tager vi noget kyllingepølse med agurker og folder i brødet, hvor vi dypper i den græske yoghurt, det er super lækkert!

Amanda Palm i Aalborg

Så laver jeg wokretter til aftensmad, med evt. kylling og en masse forskellige grøntsager. Når jeg laver sovse, bruger jeg altid minimælk, og så lidt smør som muligt. Det fungerer fint for mig.

Jeg tror det vigtigste, man kan gøre er at være bedre til at planlægge sine måltider, så man ikke enten laver impulskøb, eller ender med at blive for sulten og så overspise. Det er i hvert fald, hvad jeg prøver. Håber det var svar nok.

Amanda Palms seneste blogindlæg