Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Amanda blogger: Single igen – det gik bare ikke

Af Amanda Palm

Nu kan jeg vist heller ikke holde det ”hemmeligt” længere.

Men Frederik og jeg besluttede for en lille måneds tid siden, at vi skulle slutte forholdet. Jeg ved godt jeg skrev et tidligere indlæg om, at vi ville være kærester, selv om jeg flyttede for mig selv. Det var også sandt, det var et forsøg på at vende tingenes tilstand.

Der var mange ting, som gjorde, at jeg følte, jeg skulle flytte for mig selv, ting som jeg heller ikke ønsker at komme nærmere ind på her.

Frederik og jeg kæmpede lidt det sidste år for at få en gnist tilbage, som var tabt. Det var super ærgerligt at det ikke lykkedes, da vi begge har kæmpet rigtig meget for det, og havde skabt så meget sammen, som fx lille Freja (vores hund), vi havde købt en bil sammen osv.

Men man skal ikke blive sammen, fordi det var det ”nemmeste” og mest praktiske, men fordi man virkelig elsker hinanden og har gnist sammen.

Det fungerede ikke for os, og vi var derfor begge nødsaget til at være realistiske, og gå hver til sit.

Jeg holder selvfølgelig stadig meget af Frederik, men når alt kommer til alt, så var vi ikke skabt for hinanden.Det er skam helt okay mellem os, vi er hverken uvenner eller noget, så det er selvfølgelig rigtig rart!

I forhold tl Freja beholder han hende, da han har tiden til hende, så vi vurderede at det var bedst for hende.

Jeg arbejder rigtig meget, og har gang i en masse spændende projekter nu her, derfor er det bedst for hende at være ved ham.

Throw back to my birthday ❤️

A photo posted by Amanda Palm (@amandapalmn) on

Når det så er sagt, kan jeg hente hende, og besøge hende alt det jeg vil. Så det fungerer helt fint for os.

Jeg kan i hvert fald mærke på mig selv, at jeg kan få vejret lidt igen, Jeg har haft tid og overskud til mit arbejde, og veninder igen, og det sætter jeg virkelig pris på!

I forhold til de projekter jeg har gang i, skal jeg nok holde jer opdateret 😉

Amanda Palms seneste blogindlæg