Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Amanda blogger: Det skal jeg lave i Californien

Af Amanda Palm

Hej fra solskin i Californien.

Hvordan er det lige, at jeg er havnet her, tænker I sikkert 🙂

Det var en meget spontan beslutning!

Jeg har ikke haft ferie i lang tid. Jeg har virkelig gået med længsel efter at mærke solens stråler, og nye ting der sker med butikken i Aalborg gjorde, at jeg kunne få ferie i denne uge.

Jeg havde en bekendt som jeg skrev til, om jeg måtte komme forbi. Og da svaret heldigvis var ja, så skyndte jeg mig at booke rejsen og så bare afsted.

Det er allerførste gang jeg er i USA, og det er bare skønt allerede efter at have været her i få dage.

Amanda blogger: Det skal jeg lave i Californien

Jeg tog flyveren fra Aalborg kl. 06.05 forleden, hvor jeg skiftede i Amsterdam til LA!

Det gik egentlig fint, jeg sov rimelig tungt de første timer i flyet til LA, og så ELSKER jeg bare maden på fly! Ja, jeg ved at andre måske ikke er så enige, haha

Især de lækre desserter de serverer!! Sådan en kæmpe fløderet med karamel! Den fik ikke for lidt da, jeg endda spurgte sidemanden, om ikke han skulle spise hans, eftersom han ikke spiste den, haha og så gav han mig hans også!

Jeg havde heldigvis vinduesplads! Hvilket jeg elsker, så jeg kan sove ordentligt, dog er det lidt besværligt, når jeg skal tisse hvert 5 minut….upsJeg har desværre kun en uge herovre, men jeg må jo se, om jeg kan nå at opleve så meget som muligt imens jeg er her! Og så har jeg jo også jetlag!! De er jo 9 timer bagud herovre! Så jeg skal lige vænne mig til at kunne ringe hjem uden at vække alle mennesker, haha.

Amanda blogger: Det skal jeg lave i Californien

Efter jeg blev hentet i går, kørte vi til Newport beach, og så området her. Vi fik spist på en vildt lækker restaurant med den flotteste udsigt til vandet og solnedgangen! Vi fik et par drinks og de lækreste retter med forskellig fisk!

Til slut tog vi ud og kigge i sådan et kæmpe udendøres center! De var godt nok lige ved at lukke, så det det var ikke meget shopping jeg nåede! – Tænker lidt at tage revance en af de kommende dage! 😀

Så tog vi hjem og jeg faldt om på sofaenen! Var så træt efter så lang en flyvetur!
Følg evt. Med på snappen: amandapalmni – her kommer jeg til at smide en masse op af turen!!

AMANDA PALMS SENESTE BLOGINDLÆG