Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Amanda blogger: Det går jeg og drømmer om

Af Amanda Palm

Hvad drømmer jeg om?

Nogle gange er det rart at have nogle drømme, et afsluttende mål i livet at gå efter. Jeg har lidt forskellige drømme i mit liv.

Jeg vil gerne arbejde med noget jeg elsker! Jeg vil faktisk gerne gøre en forskel. Jeg vil gerne kunne påvirke andre til at være den bedste side af dem selv.

Det lyder måske cheesy, men det er virkelig vigtigt for mig at folk omkring mig har det godt.

Jeg har meget samvittighed og gør rigtig meget for dem jeg holder af, og hjælper ”fremmede” på gaden. Jeg er typen som giver min paraply i regnvejret til en fremmede, fordi jeg ikke kan holde ud at se andre fryse og blive gennemblødt! (og det er skam sket et par gange efterhånden).

Derudover vil jeg selvfølgelig også gerne frem i livet på erhvervsfronten. Jeg nyder at arbejde hårdt, for på den måde sover jeg bedst om natten, når jeg føler at jeg har udrettet noget.

Amanda blogger: Det går jeg og drømmer om

Jeg er lige blevet færdige med mine eksamener som jeg afsluttede med et stort 10 tal, ville gerne have haft 12, meeeeen den ”skide” økonomidel kan drille mig, haha. Matematik har aldrig været min stærke side, så håbede jeg kunne glide lettere elegant over den…

Jeg vil rigtig gerne rejse mere! Jeg har virkelig fået blod på tanden efter min tur til Californien!

Og jeg kan ikke vente til at opleve mere af verden! Derudover elsker jeg jo mode!

Så jeg vil nok aldrig helt kunne slippe moden! Jeg elsker den måde man kan sammensætte forskelligt tøj og stof på i forskellige former, hvorpå man kan fremhæve kroppen som man vil, hvordan man kan ændre et helt look ved bare at sætte et bestemt accessories til.

Jeg synes det er dybt facinerende! Men det er måske en kvindeting.

Amanda blogger: Det går jeg og drømmer om

Alt i alt ønsker jeg virkelig bare at have et spændende og lykkeligt liv. Jeg har brugt lang tid på at finde ud af hvad der gør mig glad, og det har jeg valgt at gå efter.

Jeg tager det stille og roligt og jeg nyder at have min blog og mit arbejde. Jeg synes virkelig at alle mennesker skal følge sine drømme, og skabe sig en hverdag og være en person man selv holder af.

Det er vigtigt at man elsker sig selv, og ser indad før man peger på andre.

Og hermed ØNSKER JEG ALLE EN FANTASTSK AFTEN!

AMANDA PALMS SENESTE BLOGINDLÆG