Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gastromand tester MEAT at home: Take Away for ægte kødelskere

Af Gastromand

Af Mads Schytte, gastromand.dk

Take-away stederne boomer som aldrig før i Aalborg – alt fra smørrebrød, tacos, burgere, pizza og tapas i lange baner.

Men det er ikke altid, at den Take Away del passer til en god lørdag aften med middagsselskab. Der vil man gerne gøre lidt mere ud af den kulinariske oplevelse, men i en hektisk og tidspresset hverdag så er det nogle gange svært at finde tiden og overskuddet til at få sammensat og købt ind til den helt rigtige menu.

Derfor var det absolut positivt, da jeg hørte om et af de nye Take Away-tiltag i byen, hvor man har muligheden for at lave lækkert aftensmad derhjemme uden selv at stå for indkøbene og sammensætningen.

Aalborgenserne elsker kød, og det kan man få rigtig meget af på Restaurant MEAT, som sidste år overtog Styggekrumpens lokaler.

De har lavet deres eget take-away koncept, hvor du kan få bøffer i alle størrelser med hjem og fyre den af på grillen eller i køkkenet.

Gastromand tester MEAT at home: Take Away for ægte kødelskere

En helt tilfældig fredag, hvor jeg for én gang skyld ikke havde nået at kigge på aftensmad skulle konceptet testes af!

Nu er vi selvfølgelig tilhængere af, at man også selv huske at eksperimentere i køkkenet  -men nogle gange er der dog praktiske årsager til, at man ikke lige kan nå det. Eller man ikke lige når at komme ud i slagteren for at finde det helt rigtige kød.

Så er det netop, at steder som MEAT at Home er rigtig godt.

Konceptet er enkelt og nemt at overskue.

Gastromand tester MEAT at home: Take Away for ægte kødelskere

Du vælger dit kød, hvor udvalget er stort. Herefter sætter du tilbehør til, bestiller og efter kort tid kan du hente dit mad.

Herefter skal du investere ca. 15 minutter og så er du faktisk klar. Nu skal vi jo ikke opfordre til at snyde, men hvis du skal imponere en date, så var det her faktisk ikke helt dumt – men lidt snilde kunne det jo være, at du faktisk have “lavet” eller hentet det helt selv (blink-blink).

Gastromand tester MEAT at home: Take Away for ægte kødelskereGastromand tester MEAT at home: Take Away for ægte kødelskere

Det er vellavet og af høj kvalitet. Kødet er nemt at stege, og resten klarer faktisk sig selv. Der er medfølgende vejledning, og skulle du være i tvivl, så er der hurtig hjælp at hente på deres hjemmeside.

Deres udvalg er stort, og prisen ligger lige fra 68 kr. for en australsk filet til 450 kr. for japansk kobekød.

For mit vedkommende blev det til en god Rib Eye, som virkelig var i orden og fornuftig størrelse på 300 gram.

Gastromand tester MEAT at home: Take Away for ægte kødelskereGastromand tester MEAT at home: Take Away for ægte kødelskere

Prisen er også ret ganske overkommelig, og for ca. 200 kr. pr. person kommer du faktisk langt og får et fornuftigt måltid.

Alt i alt er det et godt alternativ til en pizza når du lige står med gæster eller vil forkæle din bedre halvdel. Eller hvis du ikke lige kan overskue at høre den lokale slagter gennemgå hele sit kødsortiment, så er det ret enkelt og ikke så tidskrævende at benytte sig af MEAT at Home.

Gastromands seneste indlæg

[numblock num=”” style=”3″]Gastromand besøger CANblau: Er de stadig tapaskongerne af Aalborg[/numblock]

[numblock num=”” style=”3″]Gastromand besøger Applaus: 10 retter som du ikke har fået det før i Aalborg[/numblock]

[numblock num=”” style=”3″]Gastromand besøger Chido: Aalborgs nye hippe mexicaner[/numblock]

[numblock num=”” style=”3″]Gastromand besøger We Feat: Du bliver mæt med god samvittighed[/numblock]

[numblock num=”” style=”3″]Gastromand besøger La Locanda: Jagten på Carlos succesopskrift[/numblock]

[numblock num=”” style=”3″]Gastromand besøger Maggie Mae: Til alle jer der elsker pandekager[/numblock]

[numblock num=”” style=”3″]Gastromand besøger El Mariachi: Et frækt nyt mexicansk sted i Aalborg[/numblock]

[numblock num=”” style=”3″]Gastromand tester smørrebrød på Mortens Kro: Den glemte Take Away[/numblock]

[numblock num=”” style=”3″]Gastromand besøger Wildebeest: Det nye hotte sted på Østerbro[/numblock]

[numblock num=”” style=”3″]Gastromand besøger Holy Cow: Aalborgs nye burger-restaurant[/numblock]

[numblock num=”” style=”3″]Gastromand besøger Wildebeest: Det nye hotte sted på Østerbro[/numblock]

[numblock num=”” style=”3″]Gastromand anmelder Aalborgs nye hit: NAM er fingerfood i topklasse[/numblock]

[numblock num=”” style=”3″]Gastromand anmelder Vaca: Mexicansk mad der sparker r..l[/numblock]

[numblock num=”” style=”3″]Gastromand anmelder Peace Take away: De små detaljer gør en kæmpe forskel[/numblock]

[numblock num=”” style=”3″]Gastromand anmelder det nye Tabu: Et nordjysk mesterværk[/numblock]

[numblock num=”” style=”3″]Gastromand besøgte Den Bette Kro: En dag i Krofatters lystige tanker[/numblock]

[numblock num=”” style=”3″]Gastromand anmelder Rositas Bistro: Rygterne talte sandt – en lille perle i byen[/numblock]

[numblock num=”” style=”3″]Gastromand anmelder Brdr. Price: Det er som skabt til Aalborg[/numblock]

[numblock num=”” style=”3″]Gastromand anmelder: Bravo Landmad – det her holder hele vejen[/numblock]

[numblock num=”” style=”3″]Gastromand anmelder nyt hot sted i Aalborg: Caspars har potentiale[/numblock]

[numblock num=”” style=”3″]Gastromand anmelder We Do Burgers: Det har Aalborg manglet[/numblock]

 

 

Del artikel

Andre læser også