Gastromand besøger Applaus: 10 retter som du ikke har fået det før i Aalborg

Skrevet af: Michael Qureshi
Applaus
Applaus

Af Anders Damm Christensen, gastromand.dk

Der gik ikke mange dage, fra Applaus første gang havde slået dørene op, til jeg første gang sad på de ikke alt for komfortable stole i det rå restaurantlokale, der kæmpede noget med akustikken.

Trods de omstændigheder var jeg stadig fan, og Applaus er måske den restaurant, jeg har spist flest gange på i Aalborg det seneste års tid.

Stolene er stadig de samme, men de har fået en tiltrængt pude til at forkæle dine baller. Akustikken er der ligeledes gjort noget ved, idet der er blevet installeret akustiklofter i det rå rum, og hvis jeg ikke taget meget fejl, er bestikket også blevet opgraderet – thumbs up herfra!

Hvad der ikke er ændret på, er det koncept, der er lige så stringent og gennemført, som det er simpelt.

10 serveringer for 395 kr. plus fem glas drikkevarer (hvorfor Applaus skriver drikkevarer fremfor vine, vender vi tilbage til) for yderligere 375 kr. – foruden et stærkt begrænset a la carte og vinkort.

Gastromands Aarhusianer har sat Teslaen på autopilot og joiner Redaktøren og undertegnede.

Vi hopper naturligvis ombord i de 10 retter og med hele to chauffører, er der vist ingen grund til at gå udenom menuen med de alkoholiske drikkevarer.

Gin & Tonic burde være obligatorisk på en ”vinmenu”

Kort efter bliver der stillet en mere end gennemsnitlig G&T på Mikkeller gin og Ørbæks tonic, som jeg aldrig tidligere har smagt, toppet med appelsin og enebær. Så er vi ligesom i gang, ik?!

G&T’en fik hurtigt selskab af små lune kuvertbrød, hotwings, grøntsager i tempura og en luftig marvskum. Hvor bønner i dej måske er lige på grænsen til letkøbt og manglede et lidt syre i marvskummen, er de hotwings fedtede, søde og stærke – præcis som de skal være.

Herefter kom der Cava i glasset, og hvis G&T er en suveræn starter, er et glas bobler en mindst lige så suveræn efterfølger – specielt når de er tørre som her.

På tallerkenen var der forårsbudbringere i form af kartofler – både konfiterede og fritterede og stenbiderrogn.

Hvis man har fulgt lidt med på Gastromands instagramprofil, ved man også, at jeg er kæmpe fan af nordens lyserøde guld, så der er billige point til køkkenet og så glemmer vi hurtigt, at retten godt kunne have haft lidt mere salt.

3 højdepunkter: Grillet brød, kalvetunge og kejserhatte

Så var det allerede tid til aftenens bedste ret og det, lidt overraskende, med et stykke grillet brød som stjernen på tallerkenen! Det lyder som en joke, men akkompagneret af artiskokcreme, sprødt hønseskind og en skum på høost.

Mads fortæller, at retten stammer fra hans tid på Søllerød Kro.

Vi er bare glade for at han har taget den med, den lange vej, til Nordjylland.

Aarhusianeren ævler et eller andet om at de altså kan deres shit på Søllerød – mest af alt tror jeg, han vil blære sig med lige at have spist der, fordi jeg aldrig har besøgt kroen i Nordsjælland.

Retten ryger så hurtigt ned, at jeg slet ikke når at smage den sammen med den tilhørende Chianti, men begge dele fungerer heldigvis fremragende hver for sig, og Chiantien ryger næsten lige så hurtigt ned i store slurke!

Applaus er naturligvis også på instagram og umiddelbart før besøget, havde jeg fået et glimt af en kalvetunge i Applaus’ story, så det var et glædeligt gensyn, da den entrerede i form af hvad der vel bedst kan beskrives som en grillet durum på speed.

Der var rigeligt af det sprængte kød, som (selvfølgelig fristes man til at sige, hvis man kender sine danske klassikere) fik modspil af peberrod – endnu et af aftenens højdepunkter!

Jeg er pjattet med kejserhatte – den seje svamp med det blærede navn!

Igen viste chefkok Mads Hyllested’s originalitet sig – jeg har i hvert fald aldrig fået serveret en flækket kejserhat som en art bruchetta med svampefyld på toppen – det var ikke kun kreativt – det spillede også max!

Chocolate overload!

Det var efterhånden blevet dessert-tid, og den skulle vise sig at stå i chokoladens tegn, og skal vi ikke bare blive enige om en gang for alle at på trods af de mange hæderlige alternativer, er der intet der slår en vellavet omgang chokolade i forskellige afskygninger som punktum på en god middag?

Og så snakker vi ikke om vinen

På Applaus serverer Mads Hyllested fransk/nordisk fattigmandsgourmet i streetfood-klæder, der på en gang udfordrer og samtidig virker trygt og velkendt.

Durummen (det velkendte) med sprængt kalvetunge (det udfordrende) er et godt eksempel på det.

Applaus er med i vores nye fordelsklub ClubAalborg. I marts måned får du en cocktail på vores regning, når du har spist derinde. 

Tilmeld dig med intropris 10 kr. og uden binding her

 

Risalamande- og marcipangris is: De er blevet helt Julebims i Guf og Kugler

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

I dag er julen officielt skudt i gang i Aalborg.

Julemarkedet på Gammeltorv åbnede klokken 12, årets julebelysning tændtes klokken 17, og i morgen kan vi se frem til ankomsten af selveste Julemanden.

Det må vel betyde, at alle barrierer nu er nedbrudt, og at det er okay at gå fuldstændig juleamok.

Men hvor går man så hen, hvis man vil gå all in?!

Et helt specielt sted i Aalborg midtby har de sidste par uger fanget vores (jule)opmærksomhed.

De sociale medier er næsten flydt over med julemænd, jingle bells og soft ice …

Derfor besluttede vi at aflægge Søster Guf og Ismutter et besøg i den populære Guf & Kugler. Det blev et besøg, vi sent vil glemme.

Vi gav nemlig de to (jule)energiske søstre en (troede vi) stor udfordring: “Servér os alt, der har noget med jul at gøre!”

Først skal træet vises

Da vi trådte ind i Guf & Kugler i Slotsgade stod det hurtigt klart, at julen ikke er noget, der bliver negligeret – tværtimod. Butikken bugner af julepynt og julestemning; både i og udenfor isbaren.

Første julegodte var en hjemmebagt belgisk vaffel lavet på havremælk. Den var toppet med et juletræ af softice, og selvfølgelig en stjerne af chokolade på toppen. “Sneen” på juletræet var lavet af knuste kokosbolscher.

Selvom softice på belgisk vaffel lyder fristende nok i sig selv, var softicen i anledningen af årstiden helt speciel.

Det var nemlig deres helt særlige jule-softice fra Ryå: Chokolade med Orange. Den bragte minderne tilbage til Toms legendariske Orangegrene, og her på redaktionen har vi aldrig smagt så godt et juletræ før!

En rose så jeg skyde …

Til lige at friske munden lidt op, var det næste vi fik serveret, af den mere flydende slags.

Guf & Kugler har nemlig lavet deres version af julehittet Jingle Bells. Deres version er en såkaldt GINgle Bells.

“Der er naturligvis tonic og gin i drinken, men det helt unikke er vores rosenblade-sorbet. Den er til dem, som måske ikke er så meget til de klassiske julesmage.

Men vi har da lige pyntet drinken med et juletræ af rosmarin, så man får lidt julestemning med,” fortalte Ismutter.

Kanel er julens krydderi nummer ét, og den fortjener selvfølgelig også sin helt egen is. Hos Guf & Kugler er den lavet på vaniljeis fra Ryå og (surprise) kanel.

Umiddelbart kan man godt tænke, at kanel giver en meget tør fornemmelse i en is, men balancen var faktisk helt perfekt.

“Hemmeligheden er rigeligt med fløde,” fortalte Søster Guf.

Det var stadig forholdsvis tidligt på dagen, at vi besøgte Guf & Kugler, så vi sagde ikke nej, da de to søstre foreslog, at vi skulle prøve kanelisen i en såkaldt Affogato, der betyder “den druknede” på italiensk.

Affogato er nemlig en dobbelt espresso, hvor en udvalgt is får lov at drukne i det sorte guld.

Is, kanel, kaffe og julemusik i baggrunden? Det bliver ikke meget bedre.

Myter højt fra nord

Julen har mange aspekter og handler om meget andet end en overflod af mad og forbrug.

I gamle dage, inden kristendommen overtog julefesten, fejrede vikingerne i stedet solhverv: At lyset vendte tilbage.

Det var også den historie, der fulgte med, da vi fik serveret husets Piña colada – med en lille sol på toppen.

“Denne frozen drink er lavet på kokosis, ananassorbet, vanilje softice og en lille smule rom. Vi skal også huske lidt sol i de kolde tider, og den kan uden tvivl tage én på tur til varmere himmelstrøg.”

Det var måske ikke lige “jul” der sprang først op i vores bevidsthed, men snarere flydende københavnerstang – og den går sgu også hele året.

Giv mig guf og giv mig godter

Ingen jul uden risalamande – og den har Guf & Kugler selvfølgelig også lavet deres bud på.

Den hedder Cherry Christmas og består af den bedste is fra Kastberg: lavet på økologisk fløde og mælk. Den er tilsat mandelsplinter, mandelessens og Amerena kirsebær.

Som om det ikke var julet nok, fik vi også lige et scoop af deres marcipangrIS – og den må betegnes som et scoop af en anden verden.

Den smagte som et forkælet marcipanbrød – rå marcipan, økologisk callebaut chokolade og ikke mindst masser af fløde.

De to uimodståelige kugler fik lige en klat vaniljeguf på toppen, og så vi var altså solgt til stanglakrids.

Yeah, it’s hard to be a nissemand

Vi må indrømme, at vores såkaldte “udfordring” skulle vise sig ikke at blive noget problem for de to is-glade søstre.

Juleherlighederne kom flyvende ind som Julemanden i hans kane, og vores mave(gave)sække nærmede sig efterhånden bristepunktet.

“Sikke et hårdt job” tænker I nok – og ja, it is hard to be a nissemand.

Men søstrenes opfindsomhed inden for julegodter er næsten højere end det norske juletræ på Nytorv, og vi siger aldrig nej til at være test-nisser – selvfølgelig i læsernes tjeneste.

Vi fik serveret en Frozen Lumumba, som bestod af chokolade-is, vanilje-softice og cognac.

Selvom drinken er iskold, kan vi sagtens forestille os, at den kan give lidt varme i ganen til de mange julehandlende i centrum. Den gjorde i hvert fald os varme om hjertet.

Til at akkompagnere denne, fik vi også serveret Frozen Irish Coffee, som sjovt nok består af kaffe-is, whisky og vanilje-softice.

En sikker vinder, og vi brød nærmest ud i støvledance af ren begejstring.

“Alle vores frozen drinks, kan selvfølgelig også bestilles i en virgin-udgave,” pointerede Søster Guf.

I’ll give it so someone special

Guf & Kugler på altså siges at være den perfekte lokation for årets juledate.

Som om det ikke var nok julegodter på menuen i forvejen, afslører Guf & Kugler, at der også kommer hjemmebagte æbleskiver på menuen fra næste uge.

“Det er selvfølgelig en hemmelig opskrift, som plejer at være meget populær. Vi kan nok også godt overtales til at fylde nogle af dem med nutella,” siger Søster Guf til MigogAalborg.

Ismutter og Søster Guf fortæller MigogAalborg, at de holder åbent til og med 23. december, så der er masser af muligheder for at indtage de mange julelækkerier.

Byens Rens stormer frem i hele landet: Nu er de også kommet til Aalborg

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Butikschef i Tøjeksperten City, Morten.
Butikschef i Tøjeksperten City, Morten.

De fleste af os kender det.

Brylluppet, konfirmationen eller julefrokosten står for døren.

Jakkesættet eller den udvalgte kjole tages ud af skabet, og så opdager man det: Tøjet er ikke rent, og det trænger til en ordentlig omgang rens, før man kan tillade sig at trække i det.

Men i en travl hverdag kan det ofte være både besværligt og tidskrævende at få sig taget sammen til at tage forbi et renseri.

Men i Aalborg har vi nu fået muligheden for at gøre denne proces så enkel, effektiv og tidsbesparende som det overhovedet er muligt.

Byens Rens har nemlig indgået et samarbejde med PWT, der er koncernen bag WAGNER og Tøjeksperten.

Det betyder, at man nu kan indlevere tøj, og alle andre typer af beklædning og tekstiler, til rens i både Wagner og Tøjeksperten i hhv. Aalborg Storcenter og i Tøjekspertens butik i Aalborg centrum.

Med aftalen, kan man få leveret tøjet tilbage inden for blot fire dage.

“WAGNER og Tøjeksperten er et perfekt match for os. De er eksperter inden for tøjet, og vi er eksperter inden for rens,” fortæller ejer af Byens Rens, Ricky Kenbjerg til MigogAalborg.

Aalborg har taget godt imod konceptet

Tøjeksperten i centrum af Aalborg har kunnet tilbyde servicen fra Byens Rens i lidt over en måned, og kunderne har taget rigtig godt imod det.

“Vi har dagligt folk, der kommer ind og spørger, hvad vi kan rense. Det er både kvinder med skindjakker, mænd med jakkesæt, og folk, der spørger om vi kan rense en topmadras.

Der er det super fedt, at vi ikke behøver at sige ‘nej’ til nogen,” fortæller butikschef Morten fra Tøjeksperten i Aalborg City. Han fortsætter:

“Vi har kun fået gode tilbagemeldinger fra folk. Det er dejligt, at vi også kan tilbyde kvalitet i renseprocessen. Byens Rens gør ikke noget på samlebånd, og alt bliver gjort manuelt.

Det stemmer godt overens med vores filosofi om et stort fokus på kvalitet.”

Det hele skal være nemmere

Byens Rens har lige nu over 100 indleveringssteder i Danmark, og de tre lokationer i Aalborg er en del af en landsdækkende strategi om, at rensning af tøjet ikke behøver at være en besværlig affære.

Ambitionen er at kunne levere det rensede tøj retur samme dag. Det bliver lige nu renset i Fredericia, og kommer efter planen også snart til store byer som Aalborg.

“Jeg kommer ikke selv fra renseribranchen, men har brugt den meget.

Jeg har ofte tænkt, at det må man da kunne gøre både smartere og bedre. Vi vil gerne være med til at ruske lidt op i branchen, så der bliver leveret endnu bedre kvalitet,” fortæller Ricky.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Sneakers før/efter

Et opslag delt af Byens Rens (@byensrens) den

Der bliver aldrig sagt nej

Hos Byens Rens er man bevidste om, at nøglen til succes i høj grad handler om tilpasse sig en ny virkelighed, hvor folk forventer, at man er tilgængelig hele døgnet rundt.

Derfor har de kun en svartid på tre minutter på Facebook, og de holder åbent alle årets dage.

Udover den hurtige svartid er filosofien, at man ikke går på kompromis med noget. Det er i alt lige fra selve rensningen, tiden, servicen, til de små detaljer.

“Vi bruger eksempelvis lidt flere penge på bøjlerne, så man får noget i ordentlig kvalitet. Får vi indleveret en jakke, så binder vi bæltet pænt, og lynlåsen får også et tjek, så kunden nærmest får en ny jakke retur,” fortæller Ricky og fortsætter:

“I bund og grund er vi enormt stædige. Vi bliver ved. Vi siger aldrig “nej”, og det gælder også pletter. Vi renser gerne tre, fire eller fem gange, hvis det er det, der skal til.”

Byens Rens har lige nu en behandlingstid på 3-4 dage på rens af tøj, og kunderne tæller både private og store firmaer som Deloitte og Vestas.

“Det lyder som en kliché, men man skal virkelig prøve det. Så kan man se, at vi holder, hvad vi lover, både hvad angår kvaliteten og behandlingstiden. Vi har aldrig haft en opsigelse fra hverken indleveringssteder eller virksomheder.”

Alt bliver behandlet i hånden

Udover at være skarpe på både tid og pris er det også vigtigt, at kvaliteten følger med. Alt bliver renset og behandlet i hånden.

“Vi kigger altid på det enkelte stykke tøj. Alle vores ansatte har skrædderbaggrund, så de elsker tøj og har en passion for det.

De ved hvordan materialerne skal behandles, og det er en kæmpe fordel, når ambitionen er at skabe følelsen af nyt tøj,” slutter Ricky til MigogAalborg.

Byens Rens har ingen begrænsninger for, hvad man kan indlevere, og i Tøjeksperten og Wagner kan man derfor indlevere nærmest alt –  jakkesæt, kjoler, skjorter, jakker, duge, dyner og alle typer af beklædning og tekstiler.

Byens Rens har også nogen af branchens skarpeste priser. Man kan eksempelvis få vasket og strøget fem skjorter for 98 kr.

Her kan du se de tre steder i Aalborg, hvor du kan få renset med Byens Rens

Jul, jul og mere jul: Her er din weekend i Aalborg

Skrevet af: Simone Vestergaard
Foto: Stine Kjølby Christensen
Foto: Stine Kjølby Christensen

Weekenden står i julens tegn – og Aalborg bliver fyldt til bristepunktet med både pariserhjul, nisser, julelys, gløgg, julelopper, revy og selveste Julemanden.

I dag, fredag kl. 12, åbner Gammeltorv op for dette års julemarked fyldt med mere end 20 skønne juleboder, pariserhjul og jule-tog.

Aalborg Historiske museums julebutik  holder også åbent både i dag samt i morgen lørdag fra kl. 10, hvor der også er julestue med renæssance-gløgg og hjemmerullede nytårscigarer.

Du kan læse mere om julebutikken og åbningstider her.

Hvis man har bevæget sig rundt i midtbyen den sidste uges tid har man også opdaget, at gågaderne allerede er ved at være helt pyntet op med den nye julebelysning.

I eftermiddag kulminerer det hele, når den store nye, flotte julebelysning i Aalborg City tændes. Dette foregår i Aalborgs gader kl. 17.

Fornemt besøg af julemanden

På lørdag ankommer Julemanden, traditionen tro, til Aalborg. Der vil fra morgenen være underholdning fra Aalborg gardens nisseorkester, mens Julemandens skib ligger til ved Honnørkajen. Hele dagen har børn mulighed for at hilse på ham og dele deres juleønsker.

Programmet er således:
Kl. 10.45 Aalborg gardens nisseorkester underholder
Kl. 11.00 Julemandens skib ligger til ved Honnørkajen
Kl. 11.45 Velkomsttale til julemanden ved borgmester Thomas Kastrup-Larsen
Kl. 12.00 Julemanden og borgmesteren kører i kane igennem byens gader – de stopper ved julemarkedet på Gammeltorv

Samme dag tændes det store Juletræ på Nytorv. Her holder borgmesteren, traditionen tro, også en tale til byen.

Juletræet tændes kl. 15.30, og på samme tid vil City-Ejendomme Aalborg tænde deres flotte julebelysning.

Dette drejer sig blandt andet om flere facader vendt mod midtbyen, heriblandt de meget centrale bygninger på Østerågade 5 + 6, Østerågade 17, Bispensgade 1 og Østerågade 19-21.

Du kan læse mere om julebelysningen her.

Julemarkeder i Nordjylland

I sidste uge lavede vi her på MigogAalborg den ultimative guide til de bedste julemarkeder i Nordjylland. Den kan du læse her.

De fleste af dem åbner her i weekenden, og du kan blandt andet opleve Magisk Jul i Skulpturparken i Blokhus, stort julemarked på Børglum Kloster fra fredag-søndag og på søndag slår Dronninglund Slot dørene op til jul, inspiration og hygge.

Jul som i gamle dage

På søndag kan vi her i Aalborg også se frem til et helt nyt julekoncept.

Boxtown inviterer nemlig borgerne ind i et 1000 kvm stort julemarked, som man kender det fra gamle dage – men som noget helt unikt foregår det i bæredygtighedens tegn.

Du kan blandt andet opleve det kæmpe juleloppemarked, hvor hele familien kan snuse rundt og finde spændende antikke fund eller sælge ud af egne aflagte sager.

Den ultimative juleoplevelse på Aalborg Teater

I november og december fremfører Aalborg Teater verdens allerførste julehistorie Et Juleeventyr af Charles Dickens.

Stykket, der handler om den nærige Scrooge, der hader jul, mennesker og livsglæder, havde premiere i onsdags. Og allerede nu er der en del udsolgte spilledage, men stykket spiller stort set hver dag frem til d. 22. december.

Forestillingen er for hele familien, og her på redaktionen er vi fulde af begejstring for det nye stykke. Læs vores anmeldelse her.

Du kan købe billetter her.

Spiller for 29. år i træk

Aalborg Vinterrevy har officielt premiere i dag. Og det stærke revyhold er mere end klar til at give aalborgenserne en humoristisk aften. Revyen spiller herefter hver fredag og lørdag aften til og med d. 8. december.

Den populære Vinterrevy slår i år sine folder for 29. gang i Aalborg Kongres og Kultur Center – og med fire garvere skuespillere på scenen, kan man godt glæde sig til nogle hyggelige og humørfyldte aftener.

Du kan læse mere og købe billetter her.

Musik

16/11 Chinah // Skråen kl. 20
16/11 Lunar // Skråen by Night kl. 22.30
16/11 Madeleine Peyroux i Musikkens Hus kl. 20
17/11 Big Fat Snake – Au Revoir Madame // Skråen, Royal Stage kl. 20
17/11 Sjakket // Skråen by Night kl. 22.30

Events

16/11 Besøg Aalborg Historiske museums kæmpe julebutik kl. 10 (d. 16.-17. nov)
16/11 Mød Mette Blomsterberg i Sallings boligafdeling kl. 14
16/11 Julebelysningen i Aalborg City tændes på Gammeltorv kl. 17
16/11 Julemarkedet på Gammeltorv åbner kl. 12
16/11 Aalborg Vinterrevy 2018 i AKKC kl. 18
16/11 Julemarked på Børglum Kloster kl. 10
16/11 Magisk Julemarked med lys og lydshow i Skulpturparken kl. 11 (d. 16.-18. nov)
16/11 Julegaver til trængende børn, på Aalborg Bibliotekerne kl. 10 (d. 16-18. nov)
16/11 Karaoke Night på Studenterhuset kl. 19
16/11 Champagnemiddag på Restaurant Ombord kl. 18.30
16/11 Åbning: ‘I Arkitektens Verden’ – Reiulf Ramstad Architects, på Utzon Center kl. 15
17/11 Julemanden ankommer til Honnørkajen kl. 10.45
17/11 Neu – et kunst & designmarked, i Nordkraft kl. 10
17/11 Julefest med Jamie Talbot og Staying Alive, på Mortens Kro kl. 18
17/11 Julestue med renæssance-gløgg og hjemmerullede nytårscigarer, på Aalborg Historiske Museum kl. 10
17/11 Juletræet tændes på Nytorv kl. 15.30
17/11 Julehygge hos MUMS Deli kl. 11
17/11 Julemarked på Børglum Kloster kl. 10 (d. 17.-18. nov)
17/11 City-Ejendomme Aalborg tænder deres flotte julebelysning. kl. 15.30
18/11 Julemarked i BoxTown kl. 11
18/11 Søndagstur på Kunsten kl. 14
18/11 Juleudstilling på Dronninglund Slot kl. 10

Opsætninger

16/11 Præsidentinderne på Teater Nordkraft kl. 19.30
16/11 Et Juleeventyr, på Aalborg Teater kl. 19 (få billetter)
17/11 Persona på Aalborg Teater kl. 16
17/11 Et Juleeventyr, på Aalborg Teater kl. 16 (udsolgt)

For børnefamilierne

16/11 Julebelysningen i Aalborg City tændes på Gammeltorv kl. 17
16/11 Et Juleeventyr, på Aalborg Teater kl. 19 (få billetter)
16/11 Julemarkedet på Gammeltorv åbner kl. 12
17/11 Julemanden ankommer til Honnørkajen kl. 10.45
17/11 Juletræet tændes på Nytorv kl. 15.30
18/11 Familieværksted – kreativitet for hele familien, på Kunsten kl. 11
18/11 Søndagstur på Kunsten kl. 14
18/11 Sjov Søndagslegeland i DGI Huset Nordkraft kl. 12

Er du sulten?

Morgenmad, frokost eller aftensmad? Få inspiration til hvor i kan spise i Aalborg i MigogAalborgs spiseguide. I spiseguiden finder du blandt andet nøje udvalgte restauranter, caféer, take-away steder der ligger i Aalborg. Tjek det ud lige her.

Du kan hente spiseguiden ned på din telefon, så du altid har den lige ved hånden. Og den er helt gratis for dig at bruge.

Åbn din browser (Safari) -> gå ind på https://migogaalborg.dk/spiseguide/ -> Tryk på det midterste ikon i menulinjen i bunden -> Føj til hjemmeskærm

OG voilá! Så har I altid et stort overblik lige ved hånden, når der skal besluttes hvor I skal spise. 

Husk også at hente MigogAalborgs app, Eventmap, som samler alle begivenheder i Aalborg.

Download af app’en er gratis og ganske simpel:

Åbn din browser (Safari/Chrome) -> gå ind på eventmap.dk -> Følg guiden på skærmen – 10 sekunder senere har du EventMap på din telefon.