ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gastromand anmelder nyt hot sted i Aalborg: Caspars har potentiale

Af Gastromand

Af Anders Damm, Gastromand.dk

Det er torsdag. Det har været en lang arbejdsdag og klokken har rundet 18.00. Kæresten har bestilt ”noget sundt” – den har jeg hørt før, men det ikke just denne Gastromands speciale.

Men var det ikke noget med, at det var et nyt sted i Aalborg – ”Caspars?” ”Du er genial Anders” – når jeg at tænke, inden jeg bruger 10 min. på at finde et sted at parkere.

Førstehåndsindtrykket er godt; pæn facade, lækkert lyst lokale, minimalistisk indrettet, 3 mand bag disken, smilende og imødekommende velkomst i det sekund jeg træder ind ad døren – der er styr på tingene.

Caspars er pænt besøgt og jeg frygter at de, som andre nystartede steder, kan få svært ved at leve op til sloganet ”Spis kvikt og godt”.

Med en ventetid på præcis 6 minutter og 30 sekunder for 2 såkaldte toasts (en cowboy og en Veggie som bestemt var tiltænkt fruen!) og 1 salat med laks blev min bekymring gjort til skamme. Så langt så godt.

Caspars i Aalborg

Caspars i Aalborg
Caspar Sloth Thomsen i aktion i Algade

 

Ingen friture eller transfedtsyre!

Du skal ikke forvente, at dit blodtryk stiger, når du rammer Caspars – det er baseret på langsomme kulhydrater, proteiner og sundt fedt – er du typen som én af Gastromændene, der faktisk træner i smug og lever meget efter netop dét princip, så er det stedet for dig.

Har du tømmermænd og tænker, at kuren er at ramme Caspars – så bliver du skuffet. Der er måske lidt en tilsnigelse at kalde det toast – for faktisk er der kun 1 af de 6 ”toasts” der indeholder ost.

Spørger du en Gastromand, er det en fejl. Det samme er det, at toasten knap nok har fået striber af turen i toasthjernet.

Jeg havde nok foretrukket 1 minuts ekstra ventetid 🙂 Det mørke brød er ellers godt, det samme er pastramien, om end de få skiver forsvinder lidt blandt grøntsagerne. Salaten med gulerød, saltede mandler, æg og laks får selskab af rigeligt sesam-soya-vinaigrette og det fungerer vildt godt!

Intentionerne er gode. Der er absolut potentiale. Med et par fintuninger og lidt mere X-Factor i maden er jeg sikker på, at Caspars nok skal få tag i aalborgenserne med sin sunde street food.

Caspars
Algade 55
9000 Aalborg

Tjek menuen her

Fik du læst interviewet med ejeren af Caspars?

Var medejer af Richard og Butler: Nu åbner Caspar sund take away shop

Del artikel