Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Var medejer af Richard og Butler: Nu åbner Caspar sund take away shop

Af Michael Qureshi

Der er noget af et spring fra at eje nogle af Aalborgs mest populære tøjbutikker til at åbne en take away shop.

Ikke desto mindre er det lige præcis, hvad Caspar Sloth Thomsen gør på onsdag den 29. juni.

Det bliver med tungt fokus på sundt take away, så folk inde i byen ikke behøver at have dårlig samvittighed over at skippe de tørre rugbrødsmadder i madpakken.

Take Away shoppen er ved at være helt ombygget og klar til åbning i næste uge. Den kommer til at ligge på Algade 55. Caspar kalder det selv for Proper Street Food, der henvender sig til de sultne og tørstige med en aktiv livsstil.

“Det er noget mad, der lidt tager udgangspunkt i mig selv. Jeg dyrker triatlon og går en del op i kost og motion. Vi inspireres og har fokus på de 10 kostråd fra Sundhedsstyrelsen. Folk vil gerne have en sund frokost, men det må også gerne gå lidt hurtigt. Så det forsøger vi at give vores gæster,” forklarer Caspar Sloth Thomsen.

Caspars i Aalborg
Caspar Sloth Thomsen her fredag morgen foran butikken, der åbner om fem dage

Han er lidt på udebane, når han selv står bag disken fra onsdag. Han har tidligere været medejer af de populære tøjbutikker Richard, Butler & Modström. Men i forbindelse af salget af sin andel gjorde en konkurrence-klausul, at han var nødt til at tænke i nye baner.

Det fødte ideen til take away-shoppen Caspars.

“Jeg har altid gået op i sundhed og ernæring, så jeg rystede posen lidt og fandt på det her projekt. Jeg er heldigvis bakket op af rigtig mange dygtige mennesker, som har rådgivet på menuen og råvarerne, og givet indspark til looket i forhold til indretningen. Jeg har i starten af i år taget en kostvejleder-uddannelse hos Fitness Institute, for at få mere viden om kost og ernæring,” forklarer den dygtige iværksætter.

På Caspars forsøger man at genopfinde toasten med lækre ingredienser og på en rigtig sund måde. Hvidt brød har i mange år været “forbudt” i forhold til sundhed, men det bliver heller ikke med det klassiske hvide toastbrød.

“Jeg har selvfølgelig fundet noget rigtig lækkert groft brød, som vi bruger til vores toast. Så har vi også lækre salater og gode juice. Det er heller ikke kun totalt helse-kost. For vi har også muffins og brownies og barer. Man skal også have lov til at tage sig lidt sødt engang imellem, og så er det bare en ekstra gang på med løbeskoene. Det er også skønt, for sundhed er velvære.”

Caspar i Aalborg

Han kan godt mærke kriller i maven over, at han nu står i en helt anden branche før åbningen.

“Det er da både spændende og lidt scary. Men jeg er vant til at have med mennesker at gøre, og kundeservice har altid været min topprioritet i min tidligere branche, så det skal nok hjælpe mig. Så synes jeg også, at vi har fået lavet lokalet i en skandinavisk stil, som er pissefed og som komplimenterer den lækre menu bedst muligt,” forklarer Caspar.

Du kan allerede nu tjekke menuen ud her

Fik du læst torsdagens store nyhed?

Kendt restaurant-kæde åbner i Friis: Så enorm bliver restauranten

Del artikel