ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Den er tilbage: Nu kan du få Koldskåls-is i Aalborg

Af Stine Kjølby Christensen

Selvom man hos Isværftet holder åbent hele året rundt, så er der alligevel lagt nogle særlige initiativer i gryden, når foråret nærmer sig …

Allerede ved åbningen sidste forår kunne Isværftet præsentere den såkaldte “kærnemælks-is”, der i forvejen var kendt og elsket blandt gæsterne hos Aabybro Mejeri – der leverer Ryå-is til isbutikken på Stjernepladsen.

Den er tilbage: Nu kan du få Koldskåls-is i Aalborg

Om aalborgenserne ville tage godt imod den nye softice, der eftersigende skulle smage af koldskål, var ikke til at forudse; men set i bakspejlet viste det sig at være en ret god beslutning at integrere den på kortet.

“Den er ganske enkelt blevet et kæmpe hit herude. Folk troede ikke rigtig på, at det var noget for aalborgenserne, men det må jeg bare sige: Det er den!” siger Lene Koldkjær Decker, der står bag isbutikken.

Den er tilbage: Nu kan du få Koldskåls-is i Aalborg

Vi på MigogAalborg har ved flere lejligheder smagt den efterhånden berømte og berygtede is, og vi må altså bare sige: Den smager fortsat som den bedste omgang koldskål, vi nogensinde har fået.

Isen er lavet af kærnemælk (selvfølgelig), en smule piskefløde, lidt sukker og ikke mindst udsøgt Bourbon-vanilje. På toppen strøs der med søde, knasende kammerjunker.

Fås hele sommeren – næsten

Kaloriemæssigt er der heller ikke noget at frygte; koldskåls-isen har nemlig kun cirka halvt så mange kalorier som den normale fløde-is.

Og er du én af de fornuftige, der ikke kunne være mere ligeglad med årets sommerform, så bed (pænt) om at få den i en vaffel med chokoladeovertræk – er lykken altså gjort!

Den er tilbage: Nu kan du få Koldskåls-is i Aalborg

“Vores kærnemælks-is er kommet tilbage her i anledning af påsken, og nu regner vi med at køre videre med den hen over sommeren.

Ind i mellem vil man opleve, at den kortvarigt er udskiftet med vores lakrids-softice, som der også er stor efterspørgsel på – men følger man os på de sociale medier, skal vi nok holde vores gæster opdateret med udvalget,” siger Lene.

Er du slet ikke interesseret i koldskåls-is (?!), så er der altså også masser af andre gode grunde til at slå vejen forbi Isværftet.

Hylderne bugner af lækre delikatesser, som Lene selv har nøje udvalgt til butikken. Her finder du alt fra lækker kvalitetschokolade, særlige vine – og alt derimellem.

Den er tilbage: Nu kan du få Koldskåls-is i Aalborg

Derudover er der naturligvis også masser af andre is at vælge imellem.

Du kan besøge Isværftet på Stjernepladsen hver tirsdag-lørdag fra 11-18 samt søndag fra 11-17.  

Del artikel