Her er Aalborgs nye spisesteder i 2017 – og dem vi glæder os til

Skrevet af: Michael Qureshi
Café Lindholm med Madfar i spidsen laver superlækkert mad, der skal prøves
Café Lindholm med Madfar i spidsen laver superlækkert mad, der skal prøves

Vi skriver det gang på gang. Men det er virkelig svært at følge med på nye spisesteder i Aalborg.

Og hvis vi på redaktionen stadig har svært ved at bevare overblikket, ja så er det nok endnu sværere for jer, der læser med her.

Så nu hvor vi er kommet lidt ind i april, og foråret er ved at springe ud, så var det også på tide med en opsummering af, hvad der er åbnet af nye spisesteder i 2017 i Aalborg-området inklusiv Nørresundby.

Chido Mexican Grill

Der var engang, hvor vi savnede lækre mexicanske alternativer i Aalborg. Det blev der hurtigt lavet om på med fire mexi-steder i byen. Chido er kommet flyvende fra start på Boulevarden med deres Take Away-koncept, hvor der også er fokus på den lidt sundere del af det mexicanske køkken.

Læs også: Gastromand besøger Chidos: Aalborgs nye hippe mexicaner

Boulevarden 7

Nobu Street Food

Det er Thai Garden i Jernbanegade, som nu har fået nyt navn og et mere moderne menukoncept. De kalder det for Nobu Street Food, og bedømt på billeder og deres egen melding, så virker det til, at kvaliteten lige har fået et nøk opad.

Jernbanegade 2

Sct. Leopolds

Det er altid et sats at starte en restauration i “Gaden”. Sct. Leopolds er rykket ind, hvor Vin&Svin tidligere lå lige i starten af Jomfru Ane Gade, så man føler ikke helt, at man som i gamle dage sidder og spiser i Gaden. Sct. Leopolds satser på lidt gammeldags retter som wienerschnitzel, ølben og Burger & Bier koncept.

Læs også: Ny restaurantkæde rammer Aalborg: Nu er Sct. Leopolds åbnet

Jomfru Ane Gade

Helstegt

Hvis du ikke ved, hvor det ligger, så opdager du det ikke. Men Helstegt er et skønt koncept, hvor de laver en masse lækre sandwich og burgere ud af både helstegt pattegris og lam. Som Take Away er det klart i toppen af det du ellers finder inde i Aalborg midtby.

Læs også: Kræs for kødelskere: Her er byens nye hotte Take Away

Ved Stranden 21

VACA i Østerågade

Vi har jo allerede stiftet godt bekendtskab med mexicanske VACA, der åbnede i Reberbansgade i efteråret 2016. Nu har de så åbnet en butik mere med lidt mere plads på Østerågade.

Så der er nu mexicansk stand off med få hundrede meter mellem dem og Chido inde omkring Boulevarden. Men VACA laver toplækkert mexi-mad med deres helt egne specielle opskrifter.

Læs også: VACA åbner nummer to i Aalborg: Bliver dobbelt så stor som den første

Østerågade 3

Karma Aalborg

Ikke at forveksle med Karma Sushi. Denne café-kæde ligger i forvejen i tre andre byer, og er nu åbnet i Aalborg Storcenter. De satser på café-burgere og andre klassikere på cafékortet. De har et moderne udtryk og er et stærkt alternativ til spisning i City Syd-området.

Aalborg Storcenter

SushiMania Vestbyen

SushiMania fortsætter med at ekspandere og åbnede forleden deres butik nummer fem i Aalborg-området. Denne gang er det Vestbyen og Kastetvej, der får glæden af at have lækker sushi lige rundt om hjørnet. SushiMania skiller sig stadig ud ved at have sushi, man kan blande selv som i en slikbutik.

Læs også: Næste stop Vestbyen: SushiMania åbner femte Aalborg-butik med gratis sushi

Kastetvej 55

SushiMania

Oskar’s

Dav til Aalborg nyeste burgerbar. Vi sendte redaktionen afsted i ugens løb for at testsmage den nye burgerjoint inde midt i den ene gågade. Konceptet er meget simpelt med en håndholdt burger og nogle sprøde fritter i nogle ganske hyggelige rammer. Perfekt til en hurtig frokost eller aftensmad. Ikke mindst når tømmermændene rammer hårdt.

Læs også: Nu raser burgerkrigen i Aalborg: Oskar’s er lige åbnet i gågaden

Bredegade 12

Sådan ser en cheeseburger-menu ud på Oskar’s
Café Lindholm

Det er et ambitøst projekt, madbloggeren Madfar har stablet på benene i Nørresundby sammen med makkeren Rene Maxwell. Deres nye café ligger i Lindholm Høje og satser meget på at skille sig ud på frokostdelen og ikke mindst på selskaber. Det er megahyggelige omgivelser derovre og en superudsigt, som man kan nyde sin frokost eller lette aftensmad i. Perfekt til en date hvis man er nysgerrig efter at prøve noget nyt.

Læs også: Ny spændende café er åbnet: Madbloggeren Madfar giver retterne et tvist

Vendilavej 11 – Nørresundby

SushiMania Nørresundby

I starten af januar åbnede SushiMania også Nord for Limfjorden til stor glæde for dem, der bor i Nørresundby. Dermed cementerede SushiMania også, at de er Danmarks største sushi-kæde og ikke mindst stadig satser tungt på “hjemmebanen”, som er Aalborg.

Nørre Uttrup Torv – Nørresundby

Dem glæder vi os til

Restaurant D’Wine

Aalborg får en autentisk spansk restaurant, når D’Wine inden for den næste måned udvider porteføljen med en decideret restaurant. De har overtaget lokalerne efter Holle’s Vinstue, og satser på at skabe den lækre spanske stemning. De vil indfange hele det spanske køkken på en tallerken, og det bliver ikke den klassiske løsning med tapas.

Læs også: Nu afsløres hemmeligheden: D’Wine åbner ægte spansk restaurant i Aalborg

Algade 57

D Wine Bar i Aalborg
Restaurant D’Wine åbner i Aalborg
Aalborg Street Food The Lighthouse

I slutningen af maj åbner Nordjyllands største street food marked. De er allerede ved at have godt fyldt op på forskellige køkkener, hvor formålet er ikke at have flere forskellige af samme spisested. Det bliver ude i Vestbyen på Skudehavnsvej. Så kan du tage alle vennerne ud og nyde den fede stemning og få lige præcis det mad, som alle hver især har lyst til.

Læs også: Åbningsdatoen er klar: Aalborgs største Street Food marked åbner i Vestbyen

Skudehavnsvej 

Street Food Aalborg
Billedet her er fra Copenhagen Street Food på Papirøen
Grillen Burgerbar

Det er et koncept, der hitter i København. Navnet Grillen Burgerbar lyder lidt spøjst, men det bliver faktisk en stor flot restaurant med plads til 100 spisende gæster. De har fået overdraget lokalerne efter Café Limfjorden omkring Nytorv, og her satser på de mange burgerelskere i Aalborg.

Læs også: Brandvarmt koncept: Kæmpe burger-restaurant åbner inde i Aalborg centrum

Stranden 1

Grillen Burgerbar

Dalle Valle

Vi har skrevet en del gange om det her store projekt, der kommer til at fylde 700 kvm i Friis Shoppingcenter. Dalle Valle kommer også til at få udendørs servering ud mod hyggelige Gabels Torv. Dalle Valle er en kendt landsdækkende kæde, som passer til alle aldersgrupper og især er kendt for deres buffetkoncept.

Læs også: Friis Shoppingcenter løfter lidt af sløret: Så stort bliver Dalle Valle

Friis Shoppingcenter

Nam (udvider)

Det er selvfølgelig ikke en ny restaurant i byen, men vi glæder os stadig helt vildt til, at Nam får flere pladser. Siden september har de kørt med meget få kvadratmeter, men det ændrer sig nu, hvor de har overtaget lokalerne ved siden af på Vesterbro. Dog lover de at bevare den intime stemning som hidtil.

Læs også: Efter vild start: Nu rykker Restaurant Nam i nye lokaler

Vesterbro 74-76

Nam rykker nu i nye lokaler i Aalborg
The Burger Schack

Det er et burger-koncept, som især er blevet megapopulært i Aarhus. Nu har de varslet, at de rykker nordpå og er i gang med at søge efter personale. Dog ved vi endnu ikke, hvor de åbner i byen. The Burger Schack bliver en del af den store burgerkrig i Aalborg, hvor der pludselig bliver en hel del burgerjoints.

Gode tal: Flot sæson gav over 600.000 besøgende i Fårup Sommerland

Skrevet af: Michael Qureshi

Sommeren 2018 er allerede skrevet ind i historiebøgerne som en af de varmeste i Danmarkshistorien med flere rekorder.

Danskere og turister brugte dog ikke kun sommeren på stranden eller foran grillen på terassen.

Det gav også mange flere besøgende i år til Fårup Sommerland godt en halv times kørsel fra Aalborg.

Oven på en kold og våd sommer i 2017 har dette årets varme sommer og efterår sat positive spor hos Fårup Sommerland, der nu kigger mod 2019, hvor to nye forlystelser skal indvies.

Samlet har 602.089 gæster været på besøg i Fårup – en stigning på 8% eller knap 45.000 gæster i forhold til året før.

Fremgang på både nordjyder og turister

Stigningen i gæstetallet kommer både fra flere nordjyske besøg, men også en kraftig vækst i antallet af danske og udenlandske turister som har slået vejen forbi Fårup.

“Vi har haft en god sæson. April var godt nok lidt kold, men allerede i maj kom sommeren, og så fortsatte den faktisk helt til september og vendte så stærkt tilbage igen her i uge 41 og 42.

De mange varme sommerdage har betydet, at de dejlige nordjyske strande har været lidt stærkere konkurrenter end normalt, men alt i alt er det gode sommervejr dejligt for Fårup – og sommeren 2018 kommer helt sikkert til at spille positivt ind på udviklingen af nordjysk turisme,” siger Per Dam, adm. direktør i Fårup Sommerland, i en pressemeddelelse.

Flot slutspurt i efterårsferien

Sidste år satte sommerlandet rekord i efterårsferien, men et skønt vejr i efterårsferien kombineret med en række populære tiltag i parken har betydet, at Fårup igen i år kunne notere en rekord i antallet af besøgende i efterårsferien.

I år besøgte hele 55.701 gæster forlystelsesparken.

“Vi har investeret meget i vores Høstfest over de seneste år – og i år har vi igen øget vores investering både i pynt, men også i de oplevelser gæsterne får her i parken.

Vi er derfor meget glade for, at så mange nordjyder har valgt at besøge os i efterårsferien, og vi kan virkelig mærke, at de har taget Høstfesten til sig – det er rigtig skønt, fortæller Per Dam.

Masser af aktivitet frem til næste sæson

Der er hele efteråret og vinteren aktivitet på Hotel Fårup med både virksomheds- og private arrangementer.

Fårup Sommerland har også allerede øjnene rettet mod den kommende sæson, som byder på en række nye og spændende tiltag – heriblandt to nye attraktioner, som specielt retter sig mod parkens kernemålgruppe, nemlig børnefamilierne.

Forlystelsesparken opruster med en helt ny motorcykel-karrusel samt en markant opgradering af den flyvende karrusel og mangeårige gæstefavorit Wave Swinger.

Læs mere om det her

Parken har derudover en lang række andre projekter, der alle skal være på plads, inden dørene slås op til en ny sæson 2019, hvor Fårup Sommerland for første gang åbner til påske.

Du kender dem fra hovedroller på tv: Nu kommer populær satiretrio til Aalborg

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen
FOTO: OLIVER G. HOFFMEYER
FOTO: OLIVER G. HOFFMEYER

Publikum har grinet om kap, anmelderne har kastet om sig med stjerner – og ingen længe kan aalborgensere igen være med, når den reumert-nominerede satiretrio PLATT-FORM indtager scenen.

De tidligere shows høstede 5 stjerner fra både Politiken, Berlingske og Jyllandsposten – og d. 15. november springer de endnu engang scenen på Bellevue Teatret i København.

Men først kommer turen til Aalborg, når Skråen d. 7. november står klar til at præsentere trioens nyeste forestilling, En smule i overkanten.

FOTO: OLIVER G. HOFFMEYER

Gruppen består af skuespillerne Laus Høybye, Mille Lehfehldt og Jakob Fauerby. Trioen har kendt hinanden siden barndommen og har gennem årene dyrket deres fælles (platte) humor.

I 2013 inviterede de første gang publikum med indenfor i deres komiske univers, og siden har der været fart på.

I anledning af den kommende forestilling har vi taget en snak med Laus Høybye, der bl.a. er kendt for sin hovedrolle i 1990’ernes ikoniske Krummerne og rollen som den neurotiske bror, Thomas, i DR-succesen, Lykke – med Mille Lehfeldt i hovedrollen.

Kan du fortælle lidt om, hvordan PLATT-FORM opstod, og hvad I står for?

“Vi er en satiretrio, der har fundet sammen, fordi vi kendte hinanden på kryds og tværs.

Jeg kender Mille helt tilbage fra barnsben, hvor hendes mor Kirsten (red. Lehfeldt) spillede min mor i en teaterforestilling.

Mille var ofte med på teateret, og så sad vi ude i garderoben, lavede ansigter og grinede enormt meget.

FOTO: OLIVER G. HOFFMEYER

Mange år senere mødtes vi alle tre på skuespillerskolen, hvor Mille og Jakob gik i København, imens jeg var i Odense.

Når vi var til fælles fester sammen, så sad vi altid i et hjørne og havde det sjovt.

På et tidspunkt kom vi til at snakke om at lave noget sjovt sammen, gerne med noget musikalsk inde over.

En dag blev det bare “Nu gør vi det!” og så satte vi os og skrev en sang, som vi optrådte med en aften.

Vi var rystende nervøse, for vi havde aldrig vist det til nogen før. Derfra voksede det bare.”

Jeres tidligere show høstede flotte anmeldelser over hele linjen. Hvad kommer til at være kendetegnende for En smule i overkanten?

“Vi kommer til at lave en indianergryde af musik, politisk satire og pølsehumor. Det er den gryde, vi bobler og laver på scenen.

Showet tager udgangspunkt i mange af de mærkelige, sociale ting, som vi selv synes, er sjovt i tiden.

For eksempel har vi skrevet en sang Jeg opgiver ikke min bøf, som tager lidt pis på hele veganerbølgen, og hvordan man bare nogle gange har lyst til en kæmpestor oksebøf!

Derudover går vi også ind og kigger på folks selvbilleder, og hvordan vi præsenterer os selv på de sociale medier.

Engang var det ekstremt selvsmagende og vildt overfladisk at lægge selfies ud – men min egen grænse er også rykket nu.

Jeg bliver også skuffet over ikke at få likes nok. Det gør vi også ret meget grin med.”

Hvordan er det at skulle udlevere sig selv, hinanden og resten af Danmark på den måde, som I gør?

“Det er selvfølgelig en svær balance, men vi forsøger hele tiden at tage udgangspunkt i os selv og bruge os selv på scenen.

For eksempel driller vi meget Jakob med, at han er den ældste – selvom han kun er et år ældre.

Det gør ham jo enormt gammel, og så er det for eksempel sjovt at gøre grin med, at han har fået vom, og det hele begynder at hænge.

Så længe man starter med at tage udgangspunkt i én selv først, så kan man altid tage pis på nogle andre bagefter.”

FOTO: OLIVER G. HOFFMEYER

I er alle tre skuespillere og har spillet mange forskellige slags roller gennem årene. Hvad det lige ved satiregenren, som I godt kan lide?

“Man kan være lidt frækkere – og vi kan godt lide at få folk til at grine.

Vi har det jo virkelig sjovt sammen, og det smitter af.

Derudover er det fedt at kunne tage nogle tendenser i samfundet op, der kan få folk til at spekulere og tænke lidt over deres egne til tider dumme holdninger.

Vi laver altså ikke kun pølsehumor – vi vil også gerne have, at folk reflekterer.

Man kan ligesom slippe af sted med at sige nogle mere alvorlige ting, når det gøres gennem latter.

FOTO: OLIVER G. HOFFMEYER

Siden jeres sidste show har I primært optrådt i radioen. Hvordan bliver det at komme tilbage til live publikum?

“Scenen og radioen er to ret forskellige formater, og det var også rigtig svært at vænne sig til radioen, når man var vant til at stå på scenen, hvor folks reaktion kommer med det samme.

I radioen optager man … og så er der bare helt stille.

Der er ligesom sådan en mærkelig, forsinket reaktion – for det meste god heldigvis, men det kan godt være lidt underligt.

Vi savner at komme ud og mærke den umiddelbare respons med en grinende sal lige nu og her. 

Det er samtidigt mere nervepirrende, fordi ting kan gå galt, og man kan ikke lige tage det om.

Under et show fik Jakob pludselig hold i lysken, så han kunne ikke danse og måtte gå ud flere gange … Folk grinede bare og forstod ikke, at det var alvor.

Der sker altså også nogle sjove ting med uforudsigeligheden; og det må man så prøve at gribe.”

PLATT-FORM gæster Skråen d. 7. november kl. 20.00. Du kan sikre dig din billet her.

På Instagram udlodder vi lige nu to billetter til showet. Se hvordan du deltager her:

JCD vandt Årets Arbejdsplads: Sådan forkæles medarbejderne i dag

Skrevet af: Michael Qureshi

Der lød et kæmpe jubelbrøl, da itvirksomheden JCD A/S blev udråbt som vinder i kategorien Årets Arbejdsplads til AALBORG AWARDS tilbage i marts.

Det var første gang, MigogAalborg afviklede det store award-show i Aalborg Kongres & Kultur Center.

Mange af Aalborgs bedste virksomheder som Cego og MapsPeople var også nomineret i kategorien Årets Arbejdsplads, men det var i sidste ende JCD, som juryen pegede på.

Næste år i marts 2019 løber AALBORG AWARDS atter af stablen, og her skal titlen igen uddeles.

Nederst i artiklen kan du se mere info på, hvordan du indstiller din virksomhed allerede nu.

Besøg hos vinderen

Det var derfor nærliggende at tage på besøg hos vinderne JCD for at spore os ind på, hvad titlen som Årets Arbejdsplads reelt har betydet for dem, og ikke mindst om forholdene på arbejdspladsen er blevet endnu bedre.

Jørgen Bønsdorff startede JCD for 27 år siden. Det er en veletableret IT-virksomhed i Aalborg, der har flere af Danmarks største virksomheder som kunder.

JCD har nemlig ekspertise i at lave it-løsninger på tværs af mange it-teknologier.

JCDs medarbejdere har titler som system-specialister, it-arkitekter, webudviklere, grafiske designere og Microsoft Dynamics (NAV + C5) udviklere – det tidligere Navision.

Alle disse it-fagfolk; side om side – samlet under ét tag.

Det er netop hér JCD skiller sig ud, og har mulighed for at lave mere sammenhængende it-systemer og nye løsninger for deres kunder.

Jørgen Bønsdorff, stifter af JCD, foran en af sine biler i kontormiljøet

Unikke forhold

For Jørgen Bønsdorff har fokus på medarbejderforholdene altid vægtet højt.

Der er investeret både tid og penge i at skabe unikke forhold, og derfor var selve titlen som Årets Arbejdsplads en anerkendelse af, at medarbejderforkælelse giver god mening.

“Det var da et stort skulderklap til hele vores ledelse i JCD om, at det vi gør ikke er helt skævt.

Jeg har fået rigtig mange lykønskninger på titlen fra nær og fjern, og det varmer da, fordi det vigtigste for en virksomhed er trods alt, hvordan ens medarbejdere går og har det.

Trives de, så præsterer virksomheden også endnu bedre. Det er min holdning,” forklarer Jørgen Bønsdorff.

Populær arbejdsplads

Prisen har Jørgen også kunne måle direkte på antal uopfordrede ansøgninger.

“Der er landet markant flere i min indbakke, end der normalt gør. Mange refererer også til selve prisen og skriver, at de rigtig gerne vil arbejde et sted, hvor medarbejdernes trivsel prioriteres så højt.

Det er vi glade for, da vi hele tiden er på udkig efter dygtige folk.

En anden ting der bekræfter mig i, at vi gør nogle gode ting er, at de medarbejdere, som trods alt engang imellem skifter til en anden arbejdsplads, stort set altid kommer tilbage igen,” forklarer Jørgen Bønsdorff.

JCD

Han lægger ikke skjul på, at JCD igen går efter at vinde titlen som Årets Arbejdsplads, når AALBORG AWARDS afholdes i marts 2019.

Fokus på yderligere medarbejderforkælelse er også øget.

“Vi arbejder hele tiden med nye tiltag. Senest har vi sørget for, at der kommer en frisør en gang om måneden.

Det er ikke lige altid, man har tid til at køre ud midt i arbejdstiden og blive klippet og finde en p-plads og så videre.

Så tænkte vi, at det var bedre, hvis frisøren kom ud til medarbejderne. Så der kan de booke sig ind, de dage hun er her,” forklarer Jørgen Bønsdorff.

Frokostfis fortsætter med endnu højere til loftet

Konceptet Frokostfis fortsætter også ufortrødent.

Blandt andet kørte man før sommerferien en pølsevogn ind i baggården, og så blev der ellers serveret “hottere”, og der var baconchips og popcorn til “dessert”.

Senest lavede man en dag i kantinen, som blev opbygget som et gammelt dansk smørrebrødssted med rød-ternede duge, broderede puder, cigaretfad, og skodder i askebægere og naturligvis dansk bøf med bløde løg, spejlæg og gammeldags æblekage.

Nostalgi til til den store guldmedalje.

Prisen betyder meget for medarbejderne

Blandt medarbejderne har man også mærket, at JCD absolut ikke hviler på laurbærrene efter de vandt prisen.

Der ydes stadig en stor indsats for, at de er glade og tilpasse og føler sig forkælet.

“Der er ingen tvivl om, at prisen har betydet noget for selve virksomheden og for stoltheden over arbejdspladsen blandt os medarbejdere.

Når jeg for eksempel møder nye mennesker, og de spørger ind til mit arbejde, så får jeg da altid lige nævnt, at vi vandt prisen som Årets Arbejdsplads.

Så bliver folk for alvor nysgerrige, og mange har også godt hørt om det,” fortæller Dann Bos, der er frontend udvikler på JCD.

Dann Bos fra JCD

Han understreger, at JCD er gode til at bakke op omkring, at medarbejderne laver sociale arrangementer på kryds og tværs.

“Hvis vi er nogle medarbejdere, der beslutter at lave noget socialt sammen efter arbejdstid, så støtter JCD op omkring det.

Vi kan bruge faciliteterne i huset, og de køber mad og drikke til os, så vi kan få en hyggelig aften.

Det kan være bio-aften eller FIFA-aften, og så er der bare sørget for alt fra firmaets side.

Det er med til at skabe noget fællesskab,” siger Dann Bos.

Merci-chokolade og en sød besked

Det er også de små detaljer, der gør, at medarbejderne føler sig forkælet.

“Her den anden dag, da vi vendte tilbage til vores skriveborde efter frokost, så lå der Merci-chokolade på vores borde og små sedler til os.

Det er jo det, som i sidste gør, at man gerne yder en ekstra indsats for virksomheden, for vi føler os værdsat,” forklarer Dann.

Der støttes op om tiltag

Kulturen er fed på arbejdspladsen, hvor medarbejderne selv er med til at skabe god stemning.

Det fortæller salgsansvarlig i Microsoft Dynamics, Lasse Elbæk da MigogAalborg møder ham i kantinen som er indrettet som en amerikansk diner.

“En ting er at virksomheden laver nogle sjove og skæve tiltag for at øge medarbejderglæden.

Noget andet er, at der bliver støttet op omkring det blandt medarbejderne. Der er ingen, som rynker på panden.

Alle bakker op, og jeg synes også, at fælles sociale arrangementer prioriteres selv om mange har familie derhjemme, og det ikke altid er let at rive en aften ud af kalenderen,” fortæller Lasse Elbæk.

Lasse Elbæk fra JCD

Han er ikke i tvivl om, hvorfor medarbejderkulturen er ret unik på JCD.

“Det handler om, at det går begge veje. Når man føler sig godt behandlet og værdsat af sin arbejdsplads, så har man intet imod også at blive de ekstra timer på jobbet, når det nu er nødvendigt.

Nu har jeg været her i otte år, og jeg har seriøst ikke haft en eneste arbejdsdag, hvor jeg har sagt; i dag gider jeg ikke.

Selvfølgelig er der mindre sjove dage, men det løftes altid op af det gode sammenhold og forholdene her på arbejdspladsen,” slutter Lasse Elbæk.

Zjakalen har tidligere besøgt JCD – se videoen her

Fra i dag åbnes der op for indstillingerne til Årets Arbejdsplads

Mener du, at du arbejder på Aalborgs bedste arbejdsplads, så send en mail med en kort og klar beskrivelse om, hvorfor din arbejdsplads skal nomineres.

Kravene er;

  • Arbejdspladsen ligger i Aalborg Kommune
  • Der er over 5 ansatte
  • Giv en beskrivelse af de medarbejderforhold som gør virksomheden ekstraordinær

De slutnominerede får alle et virksomhedsbesøg af MigogAalborg.

Send en mail til michael@migogaalborg.dk