VACA åbner nummer to i Aalborg i morgen: Bliver dobbelt så stor som den første
Af Michael Qureshi
Hvis du er vild med det mexicanske køkken, og elsker lidt spicy til maden, så er Aalborg blevet et sandt paradis.
På mindre end et halvt år har vi fået VACA i Reberbansgade, El Mariachi Ved Stranden, Chido på Boulevarden.
Tro det eller ej men i morgen får vi det fjerde sted i Aalborg. Det er megapopulære VACA, der åbner i Østerågade 3 med en restaurant, der er dobbelt så stor som den i Reberbansgade.
Nu er lokalerne i Østerågade klar til at invitere sultne folk inden for.
VACA ved selvfølgelig godt, hvordan de lokker en masse aalborgensere ned og ser deres nye store sted, som kommer til at have en del siddepladser. Der bliver gratis taco’s tre dage i træk.
Det sker torsdag, fredag og lørdag fra 16.30. Men vi ved jo allerede, at Taco’s fra VACA er værd at stå i kø for.
Vi fik en snak med Kasper Hansson, der er administrerende direktør for koncernen der både har Karma Sushi og VACA.
Det er i øvrigt en lokal virksomhed med base i Nørresundby, og Kasper Hansson bor selv i Aalborg.
Læs også: Karma Sushi stormer frem i hele landet: Men basen er i Aalborg
Så han glæder sig rigtig meget til, at VACA i Reberbansgade får en storebror!
Hvorfor åbner man nu nummer to i Aalborg som den første by i Danmark med to VACA’s?
“Da vi valgte at rykke til Aalborg, vidste vi, at der var et marked for et mexicansk koncept som VACA. Derfor fandt vi et par gode lokationer, hvoraf Østerågade 3 faktisk var det lokale, vi først skrev under på.
Ombygningen har været en større omgang, så det har taget længere tid end forventet at få restauranten klar. Vi har erfaret, at aalborgenserne imødekommer VACA konceptet i en sådan grad, at vi har haft svært ved at følge med.
Derfor finder vi det meget passende at åbne en VACA mere, hvor der er endnu mere plads.”
Der er pludselig blevet konkurrence på mexi-markedet i Aalborg – senest Chido – hvordan ser I på det?
“Vi byder alle konkurrenter velkommen. Det gode ved konkurrence er jo, at vores gæster dermed får et sammenligningsgrundlag, og de kan opleve forskellen.
Vi har en stor tiltro til vores koncept og fokuserer kun på, at blive endnu bedre for hver dag vi holder åbent.”
Læs vores test af VACA: Gastromand tester VACA: Mexicansk mad der sparker r..
Hvor stor bliver den nye VACA? Og bliver konceptet lidt anderledes end den i Reberbansgade i forhold til siddepladser?
“Vores nye VACA i Østerågade er 260 m2, fordelt på to plan og med to indgange. Den er dermed dobbelt så stor som vores forretning i Reberbansgade og fire gange så stor som vores forretning i Århus.
Der bliver flere siddepladser og det skaber nogle andre muligheder, som vi er i gang med at videreudvikle.”
Hvad er jeres overordnede strategi for Vaca og målsætning med antal steder i 2017?
“Vores mission med VACA er at gøre hjemmelavet mexicansk mad tilgængeligt og attraktivt for et stort antal kvalitetsbevidste forbrugere, gennem et stærkt og velkendt koncept.
Det vil vi gerne etablere i de større danske byer og vores næste skridt bliver København. Hvis vi finder den rigtige lokation, forventer vi at åbne dørene til den første VACA i København i 2017.”
Hvad gør I her i åbningsugen helt konkret?
“Vi kommer til at køre med gratis tacos torsdag, fredag og lørdag, således folk får mulighed for at få smagt vores produkter og se den nye restaurant. Der vil være lidt forskelligt, fra kødelskere til veganere og så vil der være lidt sjov for børnene.
Så er det naturligvis for alle. Nye såvel som gamle kendinge.”
Ay Caramba, vi er på vej ned efter mere mexi-mad!