Ny spændende café er åbnet: Madbloggeren Madfar giver retterne et tvist

Skrevet af: Michael Qureshi
Den populære madblogger Madfar åbnede tirsdag sin nye café
Den populære madblogger Madfar åbnede tirsdag sin nye café

Gravpladsen på Lindholm Høje er blandt de større turistattraktioner i Aalborg-området.

Men nu er der kommet endnu mere at køre efter i den del af Nørresundby. Tirsdag åbnede den populære madblogger Madfar en ny café, som ligger tilstødende til Lindholm Høje museet.

Men Madfar og makkeren Rene Maxwells madkoncept giver hele området et ekstra skud krydderi. Nu er der gastronomi på højt niveau og med en af Aalborg-områdets bedste udsigter.

Vi kiggede forbi til åbningsreceptionen tirsdag, hvor Aalborg-duoen Thomas Farsinsen (Madfar) og Rene Maxwell endelig slog dørene op til deres nye café.

Læs også: Stor nyhed på madfronten: Populær madblogger åbner café

Det var Anders Damm fra Gastromand.dk, der var migogaalborg.dk’s udsendte repræsentant. Han var især imponeret over, at der er tænkt over de forskellige retter, og Madfar forsøger at give klassikere et tvist;

“Madfar hilser, fortæller allerede anekdoter, tager allerede imod bestillinger på selskaber og virker generelt i sit es!

Med Sandwich’ som Grissebassen, med langtidsstegt glad grissebasse, syltet rødløg, salat og estragonmayo eller Kylle kylle med stegt og håndplukket kylling med urter, baconknas, salat og peberrodscreme satser Madfar på det sikre, men med et klart aftryk.

Og mon ikke vi ser ham skeje lidt mere ud, når vi kommer rigtig i gang,” spørger Anders Damm.Han tilføjer;

“Med Hansens is, Jolly cola og økologisk pilsner fra Thisted Bryghus er det nemt at genkende Madfars hippe side i konceptet.

Vi kommer i øvrigt helt sikkert tilbage for at smage et ”Drengerøvsbræt med hele svineriet”.

Madfar fortæller om konceptet;

“Vores cafékort er stille og roligt med nogle få med gode retter – hovedsagligt sandwiches. Alt er naturligvis hjemmelavet og hjemmebagt.”

Læs også: Nu starter byggeriet på Budolfi Plads: Her er sidste dag med parkering

Den nye café kommer også til at holde fokus på selskaber, der ønsker at booke den skønne lokation og den høje kvalitet på madfronten.

“Bestiller man et selskab, giver vi den lidt mere gas med en frokostbuffet af hjemmelavede klassikere. Skal den have fuld skrue, er der også mulighed for at arrangere Private Dining til 8-12 personer. Så stiller jeg med en tjener og folk kan læne sig tilbage og lade sig blive forkælet,” forklarer Madfar.

Det har kostet både sved og tårer men også en god portion danske kroner at stable projektet på benene.

“Vi har da smidt en del penge i det her, og jeg har nok brugt mit på køkkenet.

Vi har knoklet med at renovere i små 2 måneder, så nu glæder jeg mig til at komme til at lave noget mad! Vi har tusinde planer, men vi vil helst ikke afsløre for meget,” siger Madfar

Det boomer på madfronten i Aalborg: Disse nye steder skal du kende

Sct Leopolds Aalborg
De har lækre burgere på Sct. Leopolds

Fire dage med fuld smæk på: I morgen starter de store Drive-in events i Aalborg

Skrevet af: Michael Qureshi

Så er det fra i morgen, at de store Drive-in events løber af stablen.

Det hele starter med Anders Matthesen show klokken 17.00 i morgen torsdag, og derfra kommer der fuld smæk på parkeringsområdet i Aalborg Lufthavn helt frem til søndag.

Det kommer til at vrimle med store navne, når Mads Langer, Anden, L.O.C., Phlake, Lars Lilholt, Ude af Kontrol og mange flere indtager Aalborg.

Der er stadig ledige billetter til alle shows, hvor der er plads til 600 biler. Men det begynder at tynde ud med pladser på de fleste events.

De fleste billetter koster omkring de 675 kr. per bil, som så giver 135 kr. per mand, hvis man fylder bilen op. Der er så nogle events der er billigere endnu, og andre som er lidt dyrere.

L.O.C imponerer stort

I København fik de store Drive-In events arrangeret af Københavns Lufthavn, Live Culture, Kulturaktører i Aalborg, MCH Herning og Live Nation Danmark debut i hovedstaden i sidste uge.

Siden har man så været i Aarhus og i Herning.

Her blev de helt særlige events taget godt imod. Blandt andet L.O.C leverede nogle helt vilde live-shows, hvor han var rigtig meget nede blandt publikum i bilerne.

Mads Langer på fredag bliver en skøn oplevelse, og her ventes der udsolgt lige om lidt. Det går så til gengæld helt amok, når Ude af Kontrol-drengene indtager scenen lørdag aften.

Det hele kører fra d. 4. juni og frem til d. 7. juni, som byder på arrangementer fra din egen bil.

Hør bl.a. Mads Langer, Anders Matthesen, L.O.C., Mads & Monopolet, Malk de Koijn, Annika Aakjær, Lars Lilholt, Onkel Reje, Claus Hempler og Teitur og mange flere.

Arrangementerne er designet til at overholde alle officielle anbefalinger, så publikum roligt kan nyde de mange koncerter, comedyshows og familieoplevelser.

Scenen bygget ekstra høj, så udsynet bliver bedst muligt for alle, ligesom 3 storskærme vil gøre oplevelsen ekstra god.

Det bliver en kæmpe fest og jo flere I er i bilen – jo billigere bliver det. Man køber nemlig billet til bilen.

Hvad: Drive-in koncerter med Live Nation

Hvor: Aalborg Lufthavn Parkering P3

Hvornår: Fra d. 4. juni og helt frem til d. 7. juni 2020

Hvor meget: Fra 395 kr. pr. bil med op til 5 personer

Hvordan: Køb din bils billet lige her 

Nuværende arrangementsoversigt til Drive In – Live i Aalborg

Torsdag

4/6 Anden

4/6 Malk De Koijn

Fredag

5/6 Phlake

5/6 Annika Aakjær

5/6 Mads Langer (få billetter)

Lørdag

6/6 Onkel Reje

6/6 Claus Hempler/ Teitur

6/6 Ude af kontrol

6/6 L.O.C

Søndag

7/6 Lars Lilholt

7/6 Drive-In med Mads & Monopolet

 

Jeg vil meget mere sydpå: Vinbar i midtbyen frister igen med Sangria Buffet

Skrevet af: Michael Qureshi

De færreste danskere kommer på sommerferie sydpå i år og kan nyde lange aftener med iskold sangria.

Men hvis vi ikke kan komme til det sydlige Europa, så må det jo komme til os i stedet.

Douro Wine Bar i Danmarksgade er som de fleste andre spisesteder og barer genåbnet, og nu introducerer de igen deres vildt populære koncept med Sangria Buffet for 290 kr.

Det betyder, at du kan drikke alt den Sangria du vil i tre timer for prisen.

Kører alle torsdage

Sangria-festen starter fra i morgen torsdag d. 4. juni og fortsætter alle torsdage i løbet af sommeren. Det skriver Douro Wine Bar på Facebook.

Har du været på ferie i Spanien eller nabolandene, kender du nok alt for godt den kølende og beroligende effekt, som et iskoldt glas Sangria kan have på både krop og sind.

De sidste par dage har solen da også skinnet ufortrødent over byen, så i morgen er en oplagt mulighed for at nyde godt af sommerens bedste kombinationer – og måske drømme sig væk til de spanske himmelstrøg.

Douro Wine Bar råder over en lækker udeservering ud til Frederikstorv, hvor den flydende buffet også vil stå til rådighed hele aftenen.

Man kan også få tapas og andre let anretninger på Douro Winebar.

Læs mere her.

Tæt på Aalborg: Her får du en villa med egen gildesal og fitnessrum

Skrevet af: Michael Qureshi
Foto: Home
Foto: Home

Glasloft, gildesale og gyldne guitarer er bare noget af det, der adskiller nogle af de mere særprægede boliger fra alle murermestervillaerne og parcelhusene på boligmarkedet.

Det er i hvert fald ikke alle danske hjem, der kan prale af en kælder med hvælvede lofter, en indendørs pool eller en kæmpe glaspyramide midt i stuen.

Det skriver boligsitet Boliga.dk, der har fundet nogle af de mest specielle hjem – fra Nordjylland, til Fyn og Lolland og helt til hovedstadsområdet – som lige nu er til salg for både helt store millionbeløb til de mere moderate.

25 minutters kørsel fra Aalborg har en helt særlig villa fået opmærksomhed på det danske boligmarked.

En kæmpe kælder med hvælvinger indrettet som gildesal med bar, dart og bordtennis er noget af det, der adskiller denne villa i Hjallerup nord for Aalborg fra mængden.

Den 271 kvadratmeter store bolig har også en dobbelt garage med et fitnessrum og hele otte værelser. Og så kan man endda få den for under 5 mio. kr.

Foto: Home
Foto: Boliga/Home

Underjordisk tunnel fra gildesalen

Ejendomsmægleren Home skriver videre om den noget vilde villa;

“Her får du en fantastisk gildesal, som er indrettet med hvælvinger, bar og gulvvarme. Der er lavet en underjordisk tunnel, som går tørskoet fra gildesalen og op i husets baggang!

Husets have er heller ikke en man ser hver dag. Du får her både skov, et muret orangeri, en stor grillhytte og masser af solkroge.”

Du kan se mere af boligen lige her

Boliga har desuden sat andre særprægede huse på deres liste, som du kan se i sin fulde længde her.

Amerikansk træhus i Virum

Woodstock” i Virum nord for København ligner ikke umiddelbart et gennemsnitligt dansk hus. Det er nemlig et 267 kvadratmeter stort amerikansk træhus med seks værelser og en have med en “svømmesø” i natursten og et vandfald.

Huset koster 13,9 millioner kroner – og for det beløb får du udover en helt masse træ også en forgyldt guitar på gavlen med i handlen.

Se bolig her

Tidligere præstegård på Fyn med grotter og vandfald

“Rosenholm på Fyn var engang præstegården i Ronæs, men i dag er det en opulent bolig på intet mindre en 785 kvadratmeter.

Der er både blevet plads til et indendørs poolområde med en grotte, vandfald og spa oveni i et kæmpe master bedroom med marmorkamin og et aktivitetsrum med billard og bordtennis.

Du kan købe det for ti millioner kroner.

Se bolig her

Burger Week hos Bogø

Sammen med Bogø laver vi her på MigogAalborg Burger Week – den løber fra 1. – 7. juni. Få en valgfri burger fra menukortet, fritter og dip til 50 kr. (plus billetgebyr) – læs mere og bestil her