Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ny spændende café er åbnet: Madbloggeren Madfar giver retterne et tvist

Af Michael Qureshi
Den populære madblogger Madfar åbnede tirsdag sin nye café
Den populære madblogger Madfar åbnede tirsdag sin nye café

Gravpladsen på Lindholm Høje er blandt de større turistattraktioner i Aalborg-området.

Men nu er der kommet endnu mere at køre efter i den del af Nørresundby. Tirsdag åbnede den populære madblogger Madfar en ny café, som ligger tilstødende til Lindholm Høje museet.

Men Madfar og makkeren Rene Maxwells madkoncept giver hele området et ekstra skud krydderi. Nu er der gastronomi på højt niveau og med en af Aalborg-områdets bedste udsigter.

Ny spændende café er åbnet: Madbloggeren Madfar giver retterne et tvist

Vi kiggede forbi til åbningsreceptionen tirsdag, hvor Aalborg-duoen Thomas Farsinsen (Madfar) og Rene Maxwell endelig slog dørene op til deres nye café.

Læs også: Stor nyhed på madfronten: Populær madblogger åbner café

Det var Anders Damm fra Gastromand.dk, der var migogaalborg.dk’s udsendte repræsentant. Han var især imponeret over, at der er tænkt over de forskellige retter, og Madfar forsøger at give klassikere et tvist;

“Madfar hilser, fortæller allerede anekdoter, tager allerede imod bestillinger på selskaber og virker generelt i sit es!

Med Sandwich’ som Grissebassen, med langtidsstegt glad grissebasse, syltet rødløg, salat og estragonmayo eller Kylle kylle med stegt og håndplukket kylling med urter, baconknas, salat og peberrodscreme satser Madfar på det sikre, men med et klart aftryk.

Ny spændende café er åbnet: Madbloggeren Madfar giver retterne et tvist

Og mon ikke vi ser ham skeje lidt mere ud, når vi kommer rigtig i gang,” spørger Anders Damm.



Han tilføjer;

“Med Hansens is, Jolly cola og økologisk pilsner fra Thisted Bryghus er det nemt at genkende Madfars hippe side i konceptet.

Vi kommer i øvrigt helt sikkert tilbage for at smage et ”Drengerøvsbræt med hele svineriet”.

Ny spændende café er åbnet: Madbloggeren Madfar giver retterne et tvist

Madfar fortæller om konceptet;

“Vores cafékort er stille og roligt med nogle få med gode retter – hovedsagligt sandwiches. Alt er naturligvis hjemmelavet og hjemmebagt.”

Læs også: Nu starter byggeriet på Budolfi Plads: Her er sidste dag med parkering

Den nye café kommer også til at holde fokus på selskaber, der ønsker at booke den skønne lokation og den høje kvalitet på madfronten.

Ny spændende café er åbnet: Madbloggeren Madfar giver retterne et tvist

“Bestiller man et selskab, giver vi den lidt mere gas med en frokostbuffet af hjemmelavede klassikere. Skal den have fuld skrue, er der også mulighed for at arrangere Private Dining til 8-12 personer. Så stiller jeg med en tjener og folk kan læne sig tilbage og lade sig blive forkælet,” forklarer Madfar.

Ny spændende café er åbnet: Madbloggeren Madfar giver retterne et tvistNy spændende café er åbnet: Madbloggeren Madfar giver retterne et tvist

Det har kostet både sved og tårer men også en god portion danske kroner at stable projektet på benene.

“Vi har da smidt en del penge i det her, og jeg har nok brugt mit på køkkenet.

Vi har knoklet med at renovere i små 2 måneder, så nu glæder jeg mig til at komme til at lave noget mad! Vi har tusinde planer, men vi vil helst ikke afsløre for meget,” siger Madfar

Det boomer på madfronten i Aalborg: Disse nye steder skal du kende

Sct Leopolds Aalborg
De har lækre burgere på Sct. Leopolds

Del artikel

Andre læser også