Næste stop Vestbyen: SushiMania åbner femte Aalborg-butik med gratis sushi

Skrevet af: Michael Qureshi

Af Michael Qureshi

SushiMania er i fuld gang med at positionere sig som Danmarks største sushikæde med 15 butikker på landsplan.

Men de glemmer i den grad ikke hjemmemarkedet, hvor det hele startede med et lille sted nede Ved Stranden her i Aalborg.

Således kan migogaalborg.dk nu fortælle, at SushiMania åbner deres femte Aalborg-butik i næste uge.

Denne gang bliver det Vestbyen, der får glæde af det populære sushi-koncept. SushiMania åbner på onsdag den 29. marts på Kastetvej 55.

Traditionen tro fejrer man det ved at uddele gratis sushi.

”Der er gratis sushi-boxe til de første 300 kunder på onsdag. Vi ønsker selvfølgelig at markere, at det er endnu en stor dag for SushiMania, når vi udvider i Aalborg,” forklarer medindehaver og driftschef Nathalie Ina Kühl.

SushiMania

Aalborg er stadig vilde med sushi

SushiMania-butikken åbner klokken 15.30, hvor der så vil være gratis sushi derfra.

SushiMania har nu butikker i Reberbansgade, Østerbro, Aalborg Storcenter, Nørre Uttrup Torv (Nørresundby) og nu bliver det altså Kastetvej i Vestbyen.

”Aalborg er vilde med sushi, og vi er længe blevet spurgt, om vi ikke vil rykke ud i Vestbyen. Nu fik vi muligheden, og vi glæder os til at åbne i næste uge, for der sker virkelig mange spændende ting i den del af byen,” forklarer Nathalie Ina Kühl.

Sushimania aalborg

Nørresundby har fået en flyvende start

Den i Nørresundby åbnede så sent som i januar, og har fået en rigtig god start.

”Vi startede egentlig med det udgangspunkt, at vi holdt lukket om mandagen. Men det ændrede sig hurtigt. Vi er blevet taget så godt imod i Nørresundby, og det er vi utrolig taknemmelige over,” lyder det fra SushiMania’s driftschef og medindehaver.

Sushi-eventyret slutter slet ikke med endnu en udvidelse i Aalborg. Således arbejdes der stadig med mange spændende planer.

”Vi har ambitioner,men det skal gøres ordentligt, så det er ikke noget, vi haster ud i. Til gengæld kan jeg godt love, at der sker flere spændende ting den kommende ting i vores organisation – også på hjemmefronten her i Aalborg,” lover Nathalie Ina Kühl og pirrer nysgerrigheden.

Du kan følge med og få mere info omkring åbningen i næste uge på SushiManias Facebook-side her

Fra Aalborgs Manhattan til Stigsborgs Havnefront: Fire projekter der vil ændre Aalborg

Østre Havn i Aalborg

Aalborg-advokater får pris: Haugaard|Braad kåres som Succesvirksomhed 2020

Skrevet af: Michael Qureshi

Den eftertragtede erhvervspris ”Succesvirksomhed 2020” vækker store smil hos det Aalborgensiske advokatpartnerselskab, Haugaard|Braad.

Stoltheden over at blive kåret som en af de virksomheder i Danmark, der kontinuerligt bidrager til vækst og velstand i lokalområderne, men også til dansk økonomi som helhed, er ikke til at tage fejl af.

Det skriver Haugaard|Braad i en pressemeddelelse.

Erhvervsprisen ”Succesvirksomhed” tildeles af BDO og Spar Nord, som med prisen anerkender de mindre og mellemstore virksomheder i dansk erhvervsliv, der gang på gang leverer resultater, som bidrager positivt til den danske økonomi.

Det er en stor ære at modtage prisen, hvilket advokat og partner, Rasmus Haugaard, ikke lægger skjul på:

At blive valgt af Spar Nord Bank og BDO som Årets Succesvirksomhed opfatter jeg som den bedste cadeau, vi kan opnå.

Hårdt arbejde, vedholdenhed og fokus – fra begyndelsen for 15 år siden til nu – er årsagen, og jeg er glad og stolt over anerkendelsen,” forklarer Rasmus Haugaard.

Skal opfylde en lang kriterier

For at blive kåret som Succesvirksomhed skal man opfylde en række kriterier, som blandt andet indebærer en positiv udvikling i resultat før skat, egenkapital og soliditet.

Kriterierne skal være opfyldt gennem en årrække og er derfor ikke en pris, som virksomheder kommer sovende til. Haugaard tilføjer:

Da vi startede virksomheden tilbage i 2009, var vi kun to. Nu er vi 30, og det er af og til ikke til at forstå. Men med sådan en pris bliver vi mindet om, hvor langt vi er kommet, og hvor meget vi har nået gennem årene.

Men æren tilfalder alle medarbejdere. Det kræver nemlig et uovertruffent bagland af medarbejdere og kollegaer, som er vanvittigt dygtige til det, de laver – og det har vi.”

Prisen har fået en særlig plads i receptionen ved indgangen til Haugaard|Braad Advokatpartnerselskab, som en påmindelse om det solide arbejde, der ligger til grund for den eftertragtede anerkendelse fra BDO og Spar Nord.

En Succesvirksomhed skal som minimum kunne præsentere

  • Vækst i virksomhedens resultat før skal de seneste fem år
  • Soliditetsgrad over 15% i det seneste regnskabsår
  • Vækst i soliditeten målt over de seneste fem år
  • Evnen til at skabe resultater med det givne kapitalgrundlag

Melder nyt ud: Mette Frederiksen indkalder til pressemøde i dag

Skrevet af: Michael Qureshi
Arkivfoto Statsministeriet
Arkivfoto Statsministeriet

Statsminister Mette Frederiksen holder pressemøde om coronasituationen i Danmark i dag klokken 14.00.

Det oplyser Statsministeriet på Twitter.

Det er foreløbig ikke oplyst, hvad mødet kommer til at handle om, ud over at det er om ‘covid-19 i Danmark’.

Fra onsdag til torsdag blev der konstateret 453 nye corona-smittede hvilket var ny smitterekord i Danmark, viser tal fra seruminstitut.

Den hidtidige smitterekord blev sat 8. april, hvor der blev konstateret 408 nye smittetilfælde.

Med til den nye smitterekord hører, at der i dag bliver testet langt flere for coronavirus, end der gjorde i foråret. Derfor er der givetvis også konstateret flere nye smittede.

Men der er ingen tvivl om, at der er bekymring hos myndighederne over stigende smittetal, og i København har man allerede set nye tiltag indført.

I går var første gang, at gæster og personale skulle bære mundbind på restauranter, caféer, barer og øvrige serveringssteder.

Opdateres

Helt særligt: Jagerfly laver flyshow over Aalborg to gange i dag

Skrevet af: Michael Qureshi

Fredag bliver der chance for at opleve noget helt særligt, hvis man er vild med jagerfly.

To gange i dag skal et jagerfly nemlig træne helt specielle øvelser ud fra Flyvestation Aalborg. Det skriver TV2 Nord.

Normalt træner jagerpiloter særlige manøvrer ved de forskellige Air Shows, men grundet Covid-19 har stort set alle været aflyst.

For to uger siden fløj to jagerfly over Nørresundby og Aalborg i forbindelse med flagdag
Foto: Flyvevåbnet

Bedste steder at se det

Derfor træner man det i stedet klokken 12.15 og 13.45 ifølge TV2 Nord.

Morten Valentin Jensen fra Flyvestation Aalborg fortæller til tv-stationen, at hvis man få det bedste syn af flyets “show”, så bør man placere sig ved Lindholm Høje, parkeringspladsen ved Aalborg Lufthavn eller ved Vestre Fjordpark.