Nu afsløres hemmeligheden: D’Wine åbner ægte spansk restaurant i Aalborg

Skrevet af: Michael Qureshi
Restaurant D'Wine åbner i Aalborg
Restaurant D'Wine åbner i Aalborg

Holle’s Vinstue åbnede i 1962 og har været et legendarisk sted i Aalborg siden.

Men i december 2016 sluttede den æra.

Siden har spekulationerne og rygterne kørt på fulde drøn omkring, hvad der skulle ske i lokalerne i Algade.

Det har længe været kendt, at det er Kristian Ishøy, manden bag vinhandlen D’Wine og den populære vinbar D’Wine Bar, som sammen med fire andre har overtaget lokalerne.

Men der har været lukket for udmeldinger omkring planerne. Lige indtil nu.

I dag fortæller Kristian Ishøy eksklusivt til migogaalborg.dk, at Aalborg får en spansk restaurant. Og det bliver ikke bare endnu en tapasrestaurant i mængden på det danske marked.

Det bliver en autentisk spansk restaurant med et helt nyskabende koncept, som man ikke finder andre steder i landet.

Detaljerne på hvordan konceptet bliver nyskabende, vil Kristian Ishøy ikke afsløre endnu.

Stor kærlighed til det spanske køkken

Men han åbner dog op omkring planerne for projektet, som han bygger sammen med fire prominente erhvervsfolk fra Aalborg.

”I bund og grund synes vi, at vi har en fantastisk restaurantsjæl i Aalborg, som kun er blevet endnu bedre de seneste år. Men vi ser muligheden for at bygge et ekstra lag på, i forhold til det vi har i Aalborg lige nu.

I D’Wine og på D’Wine Bar har vores fokus været på vinen samt passionen og kærligheden for det spanske. Men vi har manglet et sted at sætte fokus på gastronomien.

Det får vi nu, og der kommer til at være en meget tæt synergi med vores øvrige steder,” forklarer Kristian Ishøy omkring projektet i Holles Vinstue, der ligger lige på den anden side af gaden af D’Wine Bar.

D Wine Aalborg
Kristian Ishøy er ofte i Spanien, hvor han har et stort netværk

Efter planen åbner Aalborgs nye spanske restaurant i løbet af maj.

Når spanske restauranter popper op rundt omkring i landet, så fokuserer man på tapas. Sådan bliver det ikke på Aalborgs kommende spanske restaurant, der får navnet Restaurant D’Wine.

”Tapas-begrebet er langt hen af vejen blevet udvandet. Siger man tapas, så tænker folk efterhånden ikke bare Spanien.

Der er tapas-brunch, tapas-buffet og så videre. Den retning går vi slet ikke i. Vi ønsker at gå i dybden og byde på det bedste fra Spanien. Vi vil tage det bedste fra de forskellige spanske regioner og sætte det på en tallerken. Og selvfølgelig sammensætte maden med de spanske vine,” fortæller Kristian Ishøy.

Udforsker hele tiden Spanien

Han har et meget nært og passioneret forhold til Spanien, hvor han har boet i mange år.

Hvert år rejser Ishøy adskillige gange til det spanske, hvor han har opbygget et stærkt netværk både blandt vin- og fødevareproducenter. Han udforsker hele tiden Spanien, og får det virkelig ind under huden.

Bliv forkælet med en goodiebag til Aalborgs bedste steder hver måned: Resten af marts kun 10 kr.  – klik her

Det er kærlighed og passion for vin og gastronomi, som driver drømmen.

”Med det kontaktnetværk jeg har fået skabt mig dernede igennem årene, så har vi fået nogle muligheder, som meget få mennesker har i forhold til at trække det autentiske Spanien til Danmark.

Mange danskere oplever kun turistdestinationerne i Spanien, hvor vores ønske er at åbne øjnene for den fantastiske gastronomi, der findes i de regioner, som primært henvender sig til lokalbefolkningen,” lyder det fra Kristian Ishøy.

Fantastisk opbakning til D’Wine Bar

Han har ikke tidligere prøvet rollen som restauratør, men det er ikke en udfordring, han frygter at prøve kræfter med.

”Jeg er idémand, som kender mine begrænsninger. Der hvor jeg mangler kompetencer, der ansætter jeg folk med know how og erfaring.

Alt er et sats her i livet, men vi har fået en fantastisk opbakning til projektet på D’Wine Bar, så jeg er slet ikke i tvivl om, at Aalborg vil tage rigtig godt imod den nye restaurant,” siger han og supplerer.

”En af de vigtigste ting, når man åbner er, at man er 100 procent klar på konceptet. At det skinner hele vejen igennem fra visionen til køkkenet og ud til gæsterne.

Jeg har haft denne idé inde i hovedet i flere år, og for mig var Holles Vinstue den perfekte lokation. Den ligger så godt i forhold til D’Wine, og når vi ligger klods op af hinanden, så kan vi udnytte det optimalt.

Så kan vi optimere på rigtig mange punkter, fordi den nye restaurant bliver en søster til vores nuværende set-up. Vi går rundt og glæder os til at kunne åbne dørene for vores nye projekt, og det bliver forhåbentligt i maj hvis alt går vel,” slutter Kristian Ishøy.

Restaurant D’Wine har i dag åbnet op for deres Facebook-profil, hvor du kan følge udviklingen frem mod åbningen

LÆSTE DU?

Lækker mad to go: Her er Aalborgs nye hotte Take Away steder

Læs også:

Villa Aalborg

Ejendomsmægler med helt nyt koncept: Fast billigt salær

Skrevet af: Christine Luca Hornemann
Digitalbolig.dk
Digitalbolig.dk

Salg af bolig kan være en jungle.

Hvilken ejendomsmægler skal man vælge, og hvilke ting ønsker man som sælger at lægge vægt på?

At sælge en bolig er noget, vi oftest kun gør et par gange i livet. Boligmarkedet kan være ugennemsigtig og ofte uoverskueligt, og hvis det er første gang, man skal sælge sin bolig, ved man ikke, hvor man skal starte. Samtidig kan det også være en dyr fornøjelse.

I postnummer 9000 er der lige nu 32 aktive ejendomsmæglere med adresse i Aalborg, og konkurrencen mellem mæglerne er hård, når aalborgenserne vil have solgt deres bolig.

Det vil DigitalBolig nu gøre op med, og med deres helt nye koncept ønsker mæglerfirmaet nemlig at lave et billigt fast salær på de forskellige boligtyper.

Personlig mægler i en digital verden

Selvom firmaet DigitalBolig lyder udelukkende digitalt, skal man ikke lade sig skræmme – det er altså et fysisk ejendomsmæglerfirma, der også har en fysisk butik.

”Selvom vi hedder DigitalBolig, er vi ligesom den gamle traditionelle mægler i fysisk butik i en digital verden. Det betyder, at vi stadig er en personlig mægler, som mødes med kunden og fremviser for en potentiel køber. Vi har også en fysisk butik på Frederikstorv i Aalborg,” fortæller Carina Bach Kristiansen, partner i DigitalBolig.

“Vi er en tidssvarende mægler, som tilbyder flere digitale løsninger, som gør det nemmere for sælger og køber at mødes,” supplerer Tue Klinggaard.

Digitalbolig.dk

Fast billig salær

Oftest vælger boligsælgere at få besøg af flere ejendomsmæglere for at undersøge de forskellige services, som tilbydes, og vi er jo trods alt i Nordjylland, så hvem kan yde den bedste service, til den billigste pris?

Digitalbolig.dk

“Det er et helt nyt koncept, vi lancerer. Der er stor forskel på kulturen i Aalborg og udkantsbyerne. I Aalborg by ønsker boligejerne at få solgt hurtigt til den billigste pris. Vi vil nu gøre det let for dem, og tilbyde en billig pris fra start,” fortæller Carina Bach Kristiansen, Partner i DigitalBolig.

Priserne vil være forskellige, alt fra om det er en ejerlejlighed, et rækkehus eller en villa som skal sælges.

“Tilbuddet er for alle kunder. Det gælder også uden for Aalborg By. Hos os får man fast billigt salær og markedsføring – uden at gå på kompromis,” fortæller Tue Klinggaard, Partner i DigitalBolig.

Med et fortsat brandvarmt marked kan det som boligsælger betale sig at sondere terrænet for både at finde den bedste og billigste løsning, inden man sætter sin bolig til salg.

100% salg af ejerlejligheder

Med 32 aktive ejendomsmæglere i Aalborg, kræver det, at man som mægler skiller sig ud, og det gør DigitalBolig på et helt bestemt marked.

På Boligsidens “Find Mægler” viser en statistik pr. dags dato, at DigitalBolig har solgt 100% af de ejerlejligheder, som de har taget ind i kommissionær.

Det betyder på godt nordjysk, at alle de ejerlejligheder som DigitalBolig har sat til salg, også er blevet solgt.

Står du med overvejelser om at sælge din bolig, men gerne vil have et overblik over eventuelle udgifter forbundet med et salg?

Så kan du med fordel tage et kig på DigitalBoligs hjemmeside – der kan du læse mere om, hvad det koster at sætte en bolig til salg.

Prøv Aalborgs helt nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.

Totalt gennemført: Kom med til årets største oktoberfest i Aalborg

Skrevet af: Simone Vestergaard

Hvis nu vi siger lederhosen, dirndl, gebrokkent tysk, store fadøl, og tyske slagerhits, så ved vi hvis allesammen godt, hvad klokken har slået.

Mottoet “Bier, Möse und Hornmusik” skal sætte rammen for aftenen i Hallen på Østre Allé i Aalborg, når årets Oktoberfest finder sted.

De eneste krav er, at man skal have det gode humør klar og ja-hatten, eller allerhelst tyrolerhatten på.

Stor mulighed efter 20 år

Klaus Anton Lundgaard, medarrangør på Oktoberfest, har længe haft lyst til at arrangere sin egen tyrolerfest, og i år kom muligheden så:

”Jeg er forsanger i bandet Vejgaard Tårnblæserlaug, og vi har faktisk været i gang med vores egen tyrolerstil i godt og vel 20 år nu. Vi har spillet til rigtig mange fester, og oplevet lidt af hvert.

Nu synes jeg så, at tiden var til at prøve kræfter med vores eget event, baseret på egne krav og erfaringer. Og vi synes selv, at vi har samlet den perfekte aften.

Der er både noget af drikke, noget at spise, noget at grine af og noget at danse til.

Derudover så har vi Erdinger, Madbixen, DJ Dalgaard og ja, Vejgaard Tårnblæserlaug der sammen sørger for at aftenen bliver helt unik.

Vores mål er at levere Danmarks sjoveste og mest gennemførte Oktoberfest.”

Hallen skal fyldes

Oktoberfesten d. 29. september favner bredt, og alle generationer er velkomne, så længe man er klar på en hyggelig aften i godt selskab.

Folkefesten bliver, som tidligere nævnt, afholdt i hallen på Østre Allé, og Klaus Anton håber at hallen bliver fyldt.

”Vi håber på at folk vil støtte op om arrangementet, og se det som en god mulighed for, at holde en firmafest, eller en god aften med vennerne.

Jeg kan sige så meget at der er plads til en god slat mennesker, så vi satser på, at hallen bliver godt fyldt.” afslutter Klaus Anton.

Tyrolerfesten er et samarbejde mellem Vejgaard Tårnblæserlaug, Jetset Show Production og Aalborg Håndbold Klub.

Deres KÆMPE Oktoberfest Buffet byder på

  • Ølmarinert Svinefilet
  • Texas Marineret Short Rib
  • Krydderet Flank Steaks 
  • Frankfurter med tilbehør
  • Råstegte kartofler
  • Sommersalat med pasta og bær
  • Kold kartoffelsalat
  • Hjemmelavet Urtedressing
  • Kryddersmør
  • Kuvert brød med flagesalt

Billetter til arrangementet kan købes her.

Retroguld og Hello Vintage: Kæmpe secondhand marked rammer Aalborg

Skrevet af: Michael Qureshi
Foto: Ib Sørensen
Foto: Ib Sørensen

Vintagemarkeder er et kæmpe hit rundt omkring i landet, og i Aalborg elsker vi dem også i stor stil.

Sidste år blev konceptet RETROGULD introduceret til Aalborg, og det blev taget rigtig godt imod. Det var så stor en succes, at Louise Trillingsgaards populære RETROGULD marked vender retur til Aalborg i oktober.

Nu er det igen nordjydernes tur til at komme på skattejagt på de to secondhandmarkeder

RETROGULD og HELLO VINTAGE, der indtager Aalborg Kongress Center i weekenden 6. og 7. Oktober.

Sidste gang var det et kæmpe tilløbsstykke – og der var også stor medieinteresse for markedet.

Sidst blev det holdt på Spritten, men nu rykker Louise Trillingsgaard  i fodsporene på Trillingsgaard og ind i Aalborg Kongres & Kultur Center, hvor Ernst Trillingsgaard i flere årtier var direktør.

I AKKC slår de to markeder RETROGULD og HELLO VINTAGE dørene op til et sandt mekka for skattejægere og vintageelskere.

Foto: Ib Sørensen

Danmarks hyggeligste marked

Indtil nu har markederne oplevet kæmpe succes i både København, Aarhus og Odense, og arrangør Louise Trillingsgaard er spændt på at se, hvordan nordjyderne igen tager imod det, hun kalder Danmarks hyggeligste retromarked.

Med 2000 kvm. og over 90 store stande, de bedste sælgere indenfor interiør, møbler, keramik, lamper og antik.

På markedet finder du ALT, hvad dit indretter-hjerte kan begære af genbrug inden for genrer som retro, antik, samlerobjekter, fransk Brocante, romantisk landstil, vintagemode & industrielt interiør.

Men det er ikke kun for indretningsnørder!

”Vi kalder os selv RETROGULD FAMILIEN, og det er nok ikke helt skudt forkert. Her på markederne passer vi på og løfter hinanden. Der er ingen konkurrenceri og usikkerhed! Det skal være rart og velkommende at deltage som udstiller – for så er det også rart at handle der som kunde,” fortæller Louise Trillingsgaard.

Køb tøj som bland-selv-slik – HELLO VINTAGE

Samtidig med RETROGULD finder du nemlig HELLO VINTAGE, der er et overdådigt vintage modemarked, hvor du betaler i vægt – 200 kroner per kilo!

Konceptet svarer til bland-selv-slik, hvor du vælger det, du vil have, og så betaler du for det præcise antal gram.

”Efter mange år i mode og servicebranchen, har vi konstant en finger på pulsen på, hvad der rører sig på den danske modescene. Vi omdanner trends til secondhand-mode og køber matchende varer hjem.

Du finder derfor ikke en hal fyldt med hardcore retro flowerpower klæd-ud-kjoler, men til gengæld en nøje afstemt trendhal – selvfølgelig kombineret med smukke og sprælske vintagekjoler,” siger arrangør Frederik Trillingsgaard

Du kan følge markedet på deres Facebook-begivenhed

INFO OM MARKEDET
Aalborg Kongres & Kulturcenter
Europaplads 4
9000 Aalborg
Lørdag 6. oktober 10:00-16:00
Søndag 7. oktober 10:00-16:00
Entre: 50 kr. (gælder for begge markeder og begge dage)