Camilla blogger: Overrasket med sushi-date og besøg i berømt butik

Skrevet af: Camilla Framnes

Det har på alle måder været en fantastisk weekend, perfekt weekend at starte påskeferien på.

I fredags havde jeg 5 års dag med min bedre halvdel Kevin, det jo helt vildt som tiden flyver afsted, og så alligevel ikke. For føler nærmest jeg har kendt ham hele livet, ren og skær kærlighed.

Kevin tog fusen på mig IGEN IGEN, det har den mand virkelig sans for.

Han havde fået arrangeret barnepige til Victor, så en aften ude på to mands hånd, det var himmelsk. Han inviterede mig på SushiSushi for at spise, Vi elsker sushi – så selvfølgelig skulle vi have det.

Efter sushi og et godt glas hvidvin, skulle vi i biografen for at se Life, ikke en jeg havde hørt om, en den var virkelig god, så den kan jeg godt anbefale. Kevin og Jeg har altid tidligere ”inden vi fik Victor”, været gode til at komme ud og nyde hinanden, og biograf turer osv.

Men det er ikke altid så nemt mere, så det var virkelig hyggeligt med en tiltrængt date med min mand.

Lørdag stod den på ren og skær hygge med min veninde Sisse, som jeg nærmest ikke har set i 1000 år. Vi startede med lækker frokost inde i byen, og Victor var simpelthen så dejlig ”cafevenlig”, – det er nemlig ikke en selvfølge med ham, haha.

Derefter tog vi bilen og kørte mod Blokhus for at komme til vandet og gå en tur, men også fordi jeg var blevet til nysgerrig på Klarborgs butik i Hune. Kan I huske jeg viste den nye påske kollektion frem fra Klarborg, ellers kan i se den her.

Men jeg har aldrig været oppe i butikken, så vi smuttede ind forbi.

Det er faktisk en ret berømt butik, som mange danskere besøger hvert år, når de er i Nordjylland. Især i december vrimler det med mennesker, fordi Etly Klarborg først og fremmest er kendt for Klarborg-nisserne. Der har hun også skabt et helt nisse-univers med nissehuset Gammelbo. Men nu er det påske, og Etly satser også meget på påske nu.

Tror egentlig jeg havde regnet med at jeg skulle op til en lille biks, men der blev jeg positivt overrasket, hold nu op. Det var en noget større butik end ventet, jeg blev ret så overrasket over, hvor mange nisser der faktisk er, det jo helt vildt.

Der var dækket det fineste påskebord, med alle de fineste lækkerier fra påskekollektionen. Jeg fik skrevet en liste så lang med mangler, ønsker osv. Til påsken her og nu og julekollektion, virkelig positiv oplevelse. Så er man på disse kanter, bør man klart give Klarborg butikken et besøg.

Påskelørdag den 15. april er der også åbent hus deroppe, som de kalder for Påske i Nissehuset. Klart noget man bør overveje, hvis man er i Nordjylland. Man kan læse mere om det her

Afsted det gik mod stranden med en kaffe i hånden, simpelthen ren og skær kærlighed for sjælen. Dog blev strandturen ikke så lang, der blæste helt vildt, så klapvognen var ved at smutte fra mig, et par gange, ”ja, forstil jer mutter her, render rundt efter klapvognen som blæste fra mig” (uden Victor i selvfølgelig) – haha.

Søndagen brugte jeg på at gøre påskebordet fint, og jeg lod mig inspirere af påskebordet oppe hos Klarborg. Der skulle fikses lækker ”påskemiddag” (som overhovedet ikke var særlig ”påsket”, men boller i karry er børnenes favorit, så det blev menuen).

Der blev gjort klar til at Amalie og Sebastian kom hjem fra deres respektive forældre.

Så nu er påskeferien skudt i gang, og jeg glæder mig til ren og skær hygge, uden alt for mange planer og masse spontane ture.

I ønskes alle en fantastisk påskeferie!

Masse varme påskehilsner fra Camilla

Camilla Framnes seneste blogindlæg