ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Camilla blogger: Tre dage til mit drømmebryllup – sådan bliver dagen

Af Camilla Framnes

Jeg har sommerfugle i maven. Det er ikke så tit, jeg får det.

Jeg synes jo selv ofte, at jeg har godt styr på mit liv og har snor i tingene. Der skal meget til, før jeg bliver stresset.

Men det har måske lige været presset nok den seneste tid, haha.

Jeg var fuldstændig skråsikker på, at budgettet på ingen måde ville skride. Jeg kunne slet ikke se, hvad der skulle komme af uforudsete udgifter, og alligevel er den plan røget helt i vasken.

Jeg har ikke tal på, hvor mange gange jeg lige har sagt; ej, der vil jeg ikke spare de 1000 kroner. Når man så har sagt det tilpas mange gange i planlægningen, ja så er budgettet sprængt i stykker!

Nu er det så på lørdag, og jeg er ved at se en ende på en helt vild hektisk måned, hvor jeg samtidig også lige har haft en opgave at skrive. Det har virkelig handlet om at holde tungen lige i munden og jonglere mellem en masse forskellige projekter. Nå ja, og børnene også.

Camilla Framnes

Camilla Framnes

Nu er vi snart i mål, og så tænkte jeg lige at fortælle lidt om, hvordan dagen kommer til at foregå på lørdag!

Allerede fredag aften indlogerer jeg mig på det lækre Hotel Scheelsminde i skønne omgivelser i Aalborg. Det er virkelig sådan et romantisk hotel, og jeg er så glad for, at jeg kan være der natten før og ikke mindst på bryllupsnatten.

Hotellet ligger i fuldstændig fredelige omgivelser og så alligevel tæt på alting i Aalborg, og så har de simpelthen være så hjælpsomme i receptionen op til brylluppet her i forhold til en masse praktiske spørgsmål.

Jeg har en veninde med, så jeg lige har en til at holde mig helt nede på jorden, hvis stressbarometeret ryger op.

Som jeg fortalte om i sidste uge, så bliver der gensyn med De Unge Mødre som har fulgt mig op til brylluppet og selvfølgelig også skal være med på selve dagen. Så tv-holdet kommer også fredag og følger med i de sidste forberedelser.

Derudover kommer Realityportalen også og dækker brylluppet.

Lørdag på selve bryllupsdagen skal jeg til frisøren klokken 11.00, hvor jeg skal have ordnet mit hår. Det skal jeg hos Salon Nordic. Jeg glæder mig helt vildt til at få mine extensions i håret fra My Extensions Aalborg 

Jeg har virkelig følt, at de har forstået mine ideer om håret. De har været superprofessionelle i processen og kommet med rigtig gode forslag. Jeg er sikker på, at det nok skal blive flot. Så skal det bare ikke regne eller storme på lørdag, tak!

Efter frisørtiden er det tilbage til Scheelsminde, hvor jeg så får hjælp til at komme i brudekjolen. Den har jeg fundet i den lækre butik Luxux ikke langt fra Aalborg. De flytter i øvrigt på bryllupsdagen og får nye lækre lokaler i Aabybro.

Jeg var aldrig i tvivl om, hvor jeg ville have min brudekjole fra, da jeg havde siddet og søgt lidt på mulighederne i og omkring Aalborg.

Jeg fik en superbetjening fra indehaveren Anne, og jeg synes selv, at jeg fandt min drømmekjole. Det var sådan, som jeg altid har drømt om med brudekjole-prøvning. Jeg havde en masse veninder med, og det var ligesom man ser på film.

Men jeg har sommerfugle i maven over, hvordan det hele passer sammen, når dagen endelig kommer. Hår, kjole og blomster fra Rokokoblomster.

Jeg bliver hentet på Scheelsminde af en stor fed limousine, og så er det ind til Sankt Markus Kirken tæt på Aalborg centrum.

Det er virkelig en supersmuk og ikke mindst lækker stor kirke, og jeg kan ikke vente med at gå op af gulvet der, og se Kevin stå oppe ved alteret. Det giver mig allerede kriller i maven.

Jeg er lidt nervøs. Jeg er nu ret sikker på, at han siger ja – men nok mere om det hele klapper og spiller. Nu har man brugt så mange kræfter og energi på planlægningen, så må det også gerne være perfekt på selve dagen.

Selve festen holder vi et forsamlingshus i Gug tæt på, hvor vi bor. Det var jo et sted, hvor vi tænkte, at der sparede vi nok nogle penge, men når vi så har brugt så mange penge på at pynte det smukt op, så har jeg da bidt mig selv i tungen over, hvorfor vi ikke bare har booket et sted ude.

Nu er det som det er. Jeg tæller ned, og glæder mig til en fantastisk dag sammen med alle dem jeg holder af, og at jeg på den anden side af weekenden er en gift kvinde!

Camilla Framnes

Camilla Framnes

Camilla Framnes

Camilla Framnes seneste blogindlæg

[numblock num=”” style=”3″]Hemmeligheden er ude: Camilla får comeback på tv[/numblock]

[numblock num=”” style=”3″]Camilla blogger: Og ind kom en stripper…i min stue[/numblock]

[numblock num=”” style=”3″]Camilla fik rykket grænser: Jeg overvandt min frygt i Klatreparken[/numblock]

[numblock num=”” style=”3″]Jeg skal løbe mit livs sjoveste 5 kilometer[/numblock]

[numblock num=”” style=”3″]Sådan smider jeg hurtigt de ekstra ferie-kilo[/numblock]

[numblock num=”” style=”3″]Sommerferien er også til gnisten i forholdet[/numblock]

[numblock num=”” style=”3″]Fik shoppet til børnene i weekenden – fra sofaen[/numblock]

[numblock num=”” style=”3″]Derfor kom tårerne efter mødet med Peter Andre[/numblock]

[numblock num=”” style=”3″]Fra de Unge Mødre til hende der tabte 76 kilo[/numblock]

[numblock num=”” style=”3″]Selv når det hele ramler – min vej til større overskud[/numblock]

Del artikel

Andre læser også