ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Camilla blogger: Sommerferien er også til gnisten i forholdet

Af Camilla Framnes
Camilla og kæresten Kevin rejser på sommerferie fra Aalborg Lufthavn med hele familien
Camilla og kæresten Kevin rejser på sommerferie fra Aalborg Lufthavn med hele familien

Jeg er i fuld gang med at pakke og gøre alt klart. Det hedder Bulgarien tirsdag aften med afrejse fra Aalborg Lufthavn. Jeg er nok ikke den eneste nordjyde, som er kæmpe fan af vores skønne lufthavn, der pludselig er en genvej til så mange skønne destinationer.

Sommerferien er et af de tidspunkter på året, hvor man for alvor har tid til at hygge med sine børn som familie. Det er skønt, at børnene også kan mærke, at mor og far er afslappet, og der er masser af tid til leg og nærvær.

Men for mig er det også den tid, hvor jeg også virkelig sørger for at prioritere min kæreste, Kevin. For der går bare hurtig hverdag i den. Måske kender du det?

Hverdagene ruller derud af, og man har en rutine, som man gentager hver dag stort set hele året. Madpakkerne skal fikses, børnene skal bades, aftensmaden skal laves, der skal vaskes tøj – MEGET tøj – huset skal lige have en overhalling, inden man kan tillade sig at sætte sig at slappe af.

Mange ting går hen og bliver hverdagens praktiske gøremål, hvilket jo er helt normalt, men derfor er det simpelthen bare så ufattelig vigtigt, at man husker hinanden.

Jeg har erfaret man faktisk ikke behøver at gøre så meget, før effekten gør en verden til forskel.

Jeg er så heldig at have en kæreste, som simpelthen er den bedste til lige huske på at lige stoppe op holde om hinanden, kigge mig ind i øjnene og fortælle han elsker mig.

Samtidig med lige at give et kys nakken, mens jeg står og laver mad, eller giver et lille klap bagi, det lyder ikke af noget, men det er så utrolig vigtigt for at holde gnisten, og ikke alt går op i bleer, vasketøj og oprydning.

Da Kevin og jeg bragte vores familier sammen, havde vi “dine” og “mine” børn, og det betød også børnefri weekender hver anden uge.

Camilla i Aalborg

Der var vi gode til at planlægge “os” tid. Men juni sidste år kom vores fælles søn Victor, og det har betydet at de såkaldte friweekender ikke er der mere.

Derfor er det endnu mere vigtigt, at man så planlægger sig til tid hinanden, og gør lidt ekstra ud af at hygge sammen evt. i ferier, i weekenden og nogle gange arrangere pasning for, at man som to voksne mennesker kan pleje hinanden.

Ofte arrangerer man jo pasning til de tidpunkter, man er inviteret til noget, men hvis man har muligheden, så er det virkelig godt givet ud, hvis arrangerer en hverdagsaften med lidt alene voksen tid.

Man har rigtig mange hygge stunder som familie, og det er alt værd, men det er bare så utrolig vigtig at give plads til at pleje forholdet.

Jeg har aldrig været god til det, eller jeg må være ærlig at sige, at jeg ikke har tænkt over det, fordi jeg hurtig falder ind i rillen, og bare kører derudaf, men det er en af de ting jeg har lært, og  det giver en helt speciel styrke til parforholdet og til det at klare hverdagen travle program.

For der ingen tvivl om hvis parforholdet og familielivet er i balance, så kan man virkelig flytte bjerge.

Små sjove ting vi også kan finde på er blandt andet, jeg skriver små sedler i madpakken til Kevin. Han er god til lige at sende en lille kærlig sms i løbet af dagen, det ikke meget der skal til.

Camilla i Aalborg

Nu står sommerferien for døren, og vi rejser afsted hele familien, og jeg er slet ikke i tvivl om der bliver fart over feltet med vores fire børn, men jeg er heller ikke i tvivl om, der bliver plads til hyggelige stunder med Kevin, hvor vi også prioriterer, at vi er afsted som et par. At vi husker at nyde aftenerne med et godt glas vin og et kærligt klem.

De små ting gør en verden til forskel, mange knus og kram Camilla

Camilla Framnes seneste blogindlæg

[numblock num=”” style=”3″]Fik shoppet til børnene i weekenden – fra sofaen[/numblock]

[numblock num=”” style=”3″]Derfor kom tårerne efter mødet med Peter Andre[/numblock]

[numblock num=”” style=”3″]Fra de Unge Mødre til hende der tabte 76 kilo[/numblock]

[numblock num=”” style=”3″]Selv når det hele ramler – min vej til større overskud[/numblock]

Del artikel

Andre læser også