Camilla blogger: Sådan smider jeg hurtigt de ekstra sommer-kilo

Skrevet af: Camilla Framnes

Hej alle sammen, håber i alle har haft en ligeså super sommerferie som mig.

Sommerferie står på HYGGE og med hygge følger der ofte mad og drikke med. Jeg kan ihvertfald godt mærke bukserne strammer noget mere end før jeg gik på ferie.

Selvfølgelig har jeg taget nogle ekstra kilo på i sommerferien, og det er okay, så længe man er indstillet på, at der skal knokles lidt for at komme af med dem igen.

Jeg er også kommet helt ned i gear, altså virkelig fået slappet af, og det jo på alle måder fantastisk.

Men det betyder også ferien er slut lige om lidt og hverdagen med fuld fart over feltet skal genoptages igen.

Godt 3 uger væk fra hverdagens virkelighed, med familiehygge, god mad, ferie, masser badning i Bulgarien – så det altså hårdt lige at komme ud over stepperne igen, det kender du måske også til?

Camilla i AalborgCamilla i Aalborg

For at komme i gang igen, så er det selvfølgelig alfa omega du er motiveret for at komme i gang, dernæst skal du sætte dig et mål, enten kilomæssigt eller træningsmæssigt eller noget helt tredje og det skal være et realistisk mål, noget som er overkommeligt.

For vi ved alle sammen godt, hvis målet er for langt væk, så mister man hurtig motivationen og ender med at give op. Så hellere små delmål, end store urealistiske mål.

Derfor sæt et realistisk mål og skriv det ned, evt. en note i telefonen. Hvis det som jeg er mål med vægten, så lav en fast veje dag.

For mig er det hver fredag før morgenmad. Det er vigtigt man ikke vejer sig hele tiden, for det kan være så umotiverende at se vægten stå stille, samtidig med at det er godt at have noget at glæde sig til.

Del det eventuelt med din kæreste, mor, ven/veninde eller andet, for så bliver du holdt lidt i nakken ubevidst for at nå helt i mål.

Noget der kan få mig vildt motiveret er nyt træningslir, Det kan være nyt sæt træningstøj, enten et sæt eller en ny del, det måske det en pigeting, men lur mig om et nyt pulsur eller lign. også kan få mændene motiveret.

Jeg synes i hvert fald det er med til at give blod på tanden. En ny træningsform kan også være med til at vække en ny interesse, og give blod på tanden til at komme i gang.

Planlægning er ALT, skriv ned hvornår du skal træne og hvor længe, evt. Hvilke dage du skal styrketræne eller konditionstræne. Det kan også være madlavningen, madpakkerne, skriv ned og planlæg og sidst men ikke mindst så vil jeg anbefale at handle stort ind 1-2 gange om ugen ( alt efter hvor mange man er i familien), for at undgå fristelser.

Sørg for at have evt. Madvarer, snacks i huset det er “lovlige” at spise, så du undgår at falde i.

Husk ALTID at have kolde vandflasker i køleskabet, det er bare mere lækkert end et glas vand fra hanen. Herhjemme er der næsten altid gulerødder, mandler, frugt, isisbarer, det er mit snack som alle i huset kan være med på. – samtidig har jeg ALTID mandler, æble, flaske vand i tasken på min vej – så undgår jeg at chokoladebaren springer på mig nede i supermarkedet.

Vand – drik masser af vand. Det slukker tørsten, men det “slukker” også sulten.

Et lille tip, drik et glas vand inden du sætter dig til bords for at spise, sørg for ikke at overspise, lad derfor gryder mm. Stå i køkkenet, så du SKAL rejse dig for at få mere mad, samtidig med at min regel altid siger – halvdelen af tallerken skal være grøn (salat, grønsager mm.) så hvis man tager to portioner, så skal halvdelen af portionens størrelse være grøn.

Belønning – det er så vigtigt at rose dig selv, give sig selv et skulderklap og det kan man gøre ved at belønne sig selv. Hvad belønningen skal være er helt op til dig, men det kan være alt fra en ny taske til nyt udstyr (evt. Køkken, sportsudstyr), oplevelse – det helt op til dig selv, men husk det, det kan være med til at holde motivationen helt til ende.

Husk små skridt store forandringer’ – så hold i, og du vil helt sikkert komme ud på den anden side som et stærkere jeg.

Camilla Framnes seneste blogindlæg

Camilla blogger: Salling præsenterer nye luksusmærker til børnene

Skrevet af: Camilla Framnes

Humøret er højt, for der er kommet nyt lækkert børnetøj i Salling.

Jeg havde to af mine drenge med på shopping, og jeg ELSKER at min store dreng også er begyndt at synes det er fedt at gå og kigge på tøj, ”det behøver man ikke kun piger for”, hihi.

Vi tog i Salling, hvor vi ofte ender for at shoppe børnetøj, fordi der er tøj til alle 3 størrelser. Når vi plejer at være afsted alle sammen, er Sebastian og Victor nok egentlig mest glade for legerummet, men det passer mig fint, så kan Oliver og jeg shoppe derudaf 😊

Salling har mange forskellige tøjmærker og prisklasser, hvilket er fantastisk. Nu har de så udvidet sortimentet med lækre mærker som Hugo Boss, Kenzo og Marc Jacobs.

Fra på lørdag den 10. februar er disse tre mærker at finde inde i Salling, og det var i den forbindelse, at jeg fik en lille snigpremiere på det lækre tøj.

Se lige nogen flotte drenge jeg har. Virkelig noget lækkert kvalitets tøj.

Sort sæt fra Hugo Boss

Jeg fandt dette sorte sæt fra Hugo Boss med en T-shirt til fra Little Marc Jacobs. Ens for alle mærkerne er at de er små i størrelserne, så man skal 1 til 2 numre op.

Hugo Boss buks 525,-/Hugo Boss hættetrøje 635,-/Little Marc Jacobs 295,-.

Jeg fik også Victor I et sæt fra Little Marc Jacobs med en T-shirt fra Kenzo. Nøj hvor er han da kær, stilet blødt sæt og detaljen på ryggen og striberne ned af siden gør sættet virkelig smart, synes jeg.

Little Marc Jacobs buks 410,-/Little Marc Jacobs hættetrøje 515,-/Kenzo T-shirt 355,-.

Jeg fandt dette sommersæt, med en T-shirt fra Hugo Boss 280,- og Shorts fra Little Marc Jacobs 370,- det skal helt sikkert med os hjem.

Gule badeshorts og lækker trøje

Oliver fandt også ret mange ting, blandt andet dette sæt fra Hugo Boss, med gule badeshort og en lækker stor grå trøje.

Hugo Boss Trøje 665,-/Hugo Boss shorts 370,-.

Der er virkelig meget lækkert til sommeren, blandt andet det her sæt fra Kenzo med lækre bomulds shorts 550,- og T-shirt 550,-.

Til sidst prøvede Oliver en virkelig smart trøje fra Kenzo 1040,- med dyreprint på, med et par sorte bukser fra Hugo Boss 560,-, som var magen til dem Victor prøvede.

Der var mange flere styles, og vi ret vilde med de nye mærker.

Åbningsevent på mærkerne på lørdag

Salling holder åbningsevent på lørdag den 10 februar 2018 fra kl. 10-14.00 med aktiviteter for de små.

Her kan børnene komme ind og blive malet i ansigtet af en ansigtsmaler, og de byder desuden på lækre forfriskninger. Der vil også være give aways til de første 30 købende kunder fra de nye mærker og en konkurrence om en valgfri t-shirt.

Hele dagen vil der være 20 % på én valgfri vare fra et af de tre nye mærker. (gælder ikke Kenzo-overdele med stort Tiger-print).

Shoppehilsner fra Camilla

Camilla blogger: Barndommens trolde er blevet et design-ikon

Skrevet af: Camilla Framnes

Sponsoreret indhold

Kan I huske de originale Gjøl-trolde?

Jeg husker dem ganske tydeligt, og de trolde har også været en del af min legetøjssamling, da jeg var en lille pige.

Det vækker minder på alle mulige måder, men ideen om en designer trold i mit hjem i guld, øhhh JA TAK.

Det er sådan, at lykketroldene er en videreudvikling af Gjøl-trolden, som nu skal stå og pynte i mit voksne hjem.

Jeg har netop modtaget de fineste jubilæumstrolde i guld. Det er sådan, at her i år fyldte Lykketrolden faktisk 60 år.

Der er to almindelige jubilæumstrolde i 9 og 12 cm, som i øvrigt kan fås i alle isenkræmmer-butikker som Imerco, inspiration, Bahne, Sinnerup osv.

Den fineste lille guld designer trold i guldlook, som bare passer perfekt ind i vores hjem.

Jeg synes virkelig trolden gør sit rette med sit guld look, sorte mørke hår som er lavet af ægte fåreskindshår, med et lille hjerte indridset i brystet.

Trolden er lavet i mat messing look og er faktisk lavet som en speciel hyldest til Thomas Dam (manden bag Gjøl-trolden) og Lykketrolden. Dem som kendte Thomas Dam sagde, han havde et hjerte af guld, så det var naturligt at få produceret disse jubilæumstrolde med guldhjerter. Virkelig sødt.

Der er desuden denne helt særlige Limited Edition, som er skabt med et ægte 14 karat guldhjerte indeni, helt unik og virkelig fin.

Der findes kun 1000 af dem, så hvis man gerne vil have denne hjem i stuen, så det med at være hurtig – den kan bestilles hos forhandlere af Lykketrolden.

Mine trolde fra barndommen har børnene også leget med i deres første.

Så drengene herhjemme kiggede noget, da mine guldtrolde kom ind af døren.

“Hvorfor har du fået legetøj, Mor”. Haha.

Drengene så jo også den store Pixar-film Trolls, som jo var et kæmpe hit i biograferne for lang tid siden. Jeg synes, de er lækre, fordi de symboliserer rigtig mange ting på samme tid, og de passer bare godt ind i et hjem, hvor man satser på hyggen.

De er også oplagte som en ekstra lille sød julegave eller værtindegave.

Jeg er nødt til at have troldene op i voksenhøjde langt væk fra Victor på 2 år, ellers skulle de helt sikkert med i hans leg, thi hi.

De pynter helt vildt og jeg er så vild med mine trolde i hjemmet. Ja alle troldene herhjemme, faktisk, hihi. h

Hvad synes i?

Det er den nordjyske virksomhed BySommer, der i dag har rettighederne til Lykketrolden. Du kan læse mere og se flere varianter af de dejlige designertrolde her

Camilla blogger: Mit juleeventyr hos Klarborg Nisserne

Skrevet af: Camilla Framnes

Julen er den bedste tid, for mig personligt betyder det en masse kvalitetstid, masse kærlighed med min familie.

Alt den hygge omkring nisser, julegaver, drillerier, ja julekalenderen i fjernsynet, men fælles for alt, vi er sammen om det hele.

Hjemme hos os flytter nissen ind hvert år og han er allerede flyttet ind, men vi har ikke hørt fra ham endnu.

Jeg har hørt flere tale om en nisseudflugt oppe omkring Pandrup, oppe ved Klarborg nisserne.

Det var vi nødt til at undersøge, så vi hoppede i varmt tøj, pakkede bilen og satte kursen mod Pandrup.

Duften af brændte mandler

Vi nåede kun at parkere bilen og vi blev mødt af duften af brændte mandler, Mums – det er specielt noget vi forbinder med jul, det er de brændte mandler, gør i ik?

Jeg var nødt til lige at runde Klarborg butikken inden vi gik i skoven, så der kom et par nisser med hjem til samlingen. Klarborg nisser for mig er tradition og nisserne har fulgt med fra jeg selv var barn, både hos min egen mor, min mormor og bedste.

Jeg har haft nogle år med ganske få, men i takt med jeg selv blev mor, så vokser samlingen.

Så var det tid til nissejagt.

Vi bevægede os ind i skoven, og der gik ikke længe, før vi kunne høre nogle små stemmer hviskende ind i skoven, bag os, ved siden af os og pludselig kom der 2 små nissepiger løbende foran os.

Victor sad med åben mund og sagde ikke spor, Oliver og Sebastian var så klar til at finde nisser.

Det var simpelthen så sjovt og vildt hyggeligt. Jo længere vi kom ind i skoven, jo flere nisser begyndte der at dukke op, og et stykke inde i skoven blev vi mødt af selveste julemanden.

Julemannnnn

JEP, julemanden, han stod klar til at tale med alle de mange børn der kom forbi, og havde selvfølgelig en kurv fuld af slik med sig. Victor sagde ikke meget på den tur, andet end ”Julemannnn”, det gjorde virkelig indtryk.

Jeg bliver så varm om hjertet, uanset alder og om man stadigvæk tror på julemanden eller nisser, så er der bare noget magisk omkring det alligevel.

Længere inde i skoven, fandt vi et nissehus med tilhørende træhus, hvor nisserne var flyttet ind. Duften af æbleskiver, gløg, ren og skær jul var i hele skoven. Nissemor stod klar med æbleskiver, sodavand, gløgg, kaffe.

Nisser i Aalborg
Sådan ser der ud inde i nissehuset

Vi satte os inde i træhytten og nød noget varmt og æbleskiver, mens nisserne luskede rundt udenom huset, og kiggede ind af vinduerne. Det var simpelthen så hyggeligt.

Nisser i Aalborg

Her mødte jeg også Etly Klarborg. Altså hende der startede med at lave de her nisser for mange år siden. Man ser hende også hele tiden i diverse tv-reklamer for tiden, og hun har knap 70.000 følgere på Facebook. Danmark elsker Klarborg, og jeg er blevet endnu større fan af Etly.

De driver en hel familievirksomhed, hvor Etlys voksne sønner også arbejder i firmaet, så Etly kan gøre det hun er allerbedst til. Nemlig lave nisser. Jeg synes det er skønt at Etly lige bruger en masse tid på at gøre familier glade med nissejagten og dejlige æbleskiver i skoven.

Efter et par timer i skoven, vendte vi snuden mod Aalborg igen med glade og trætte børn.

Det kan jeg på alle måde anbefale ALLE familier at gøre, det er ganske gratis (man betaler naturligvis for drikke og æbleskiver – hvis man ønsker dette). Det er en perfekt mulighed for at hygge lidt som familie og få noget frisk luft – ”mon I kan finde nisserne”?

Det foregår to gange mere i december. Nu på søndag den 10. december og så 17. december. Du kan læse mere om det her

En masse julehilsner fra

Camilla