ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Camilla blogger: Sådan smider jeg hurtigt de ekstra sommer-kilo

Af Camilla Framnes

Hej alle sammen, håber i alle har haft en ligeså super sommerferie som mig.

Sommerferie står på HYGGE og med hygge følger der ofte mad og drikke med. Jeg kan ihvertfald godt mærke bukserne strammer noget mere end før jeg gik på ferie.

Selvfølgelig har jeg taget nogle ekstra kilo på i sommerferien, og det er okay, så længe man er indstillet på, at der skal knokles lidt for at komme af med dem igen.

Jeg er også kommet helt ned i gear, altså virkelig fået slappet af, og det jo på alle måder fantastisk.

Men det betyder også ferien er slut lige om lidt og hverdagen med fuld fart over feltet skal genoptages igen.

Godt 3 uger væk fra hverdagens virkelighed, med familiehygge, god mad, ferie, masser badning i Bulgarien – så det altså hårdt lige at komme ud over stepperne igen, det kender du måske også til?

Camilla i AalborgCamilla i Aalborg

For at komme i gang igen, så er det selvfølgelig alfa omega du er motiveret for at komme i gang, dernæst skal du sætte dig et mål, enten kilomæssigt eller træningsmæssigt eller noget helt tredje og det skal være et realistisk mål, noget som er overkommeligt.

For vi ved alle sammen godt, hvis målet er for langt væk, så mister man hurtig motivationen og ender med at give op. Så hellere små delmål, end store urealistiske mål.

Derfor sæt et realistisk mål og skriv det ned, evt. en note i telefonen. Hvis det som jeg er mål med vægten, så lav en fast veje dag.

For mig er det hver fredag før morgenmad. Det er vigtigt man ikke vejer sig hele tiden, for det kan være så umotiverende at se vægten stå stille, samtidig med at det er godt at have noget at glæde sig til.

Del det eventuelt med din kæreste, mor, ven/veninde eller andet, for så bliver du holdt lidt i nakken ubevidst for at nå helt i mål.

Noget der kan få mig vildt motiveret er nyt træningslir, Det kan være nyt sæt træningstøj, enten et sæt eller en ny del, det måske det en pigeting, men lur mig om et nyt pulsur eller lign. også kan få mændene motiveret.

Jeg synes i hvert fald det er med til at give blod på tanden. En ny træningsform kan også være med til at vække en ny interesse, og give blod på tanden til at komme i gang.

Planlægning er ALT, skriv ned hvornår du skal træne og hvor længe, evt. Hvilke dage du skal styrketræne eller konditionstræne. Det kan også være madlavningen, madpakkerne, skriv ned og planlæg og sidst men ikke mindst så vil jeg anbefale at handle stort ind 1-2 gange om ugen ( alt efter hvor mange man er i familien), for at undgå fristelser.

Sørg for at have evt. Madvarer, snacks i huset det er “lovlige” at spise, så du undgår at falde i.

Husk ALTID at have kolde vandflasker i køleskabet, det er bare mere lækkert end et glas vand fra hanen. Herhjemme er der næsten altid gulerødder, mandler, frugt, isisbarer, det er mit snack som alle i huset kan være med på. – samtidig har jeg ALTID mandler, æble, flaske vand i tasken på min vej – så undgår jeg at chokoladebaren springer på mig nede i supermarkedet.

Vand – drik masser af vand. Det slukker tørsten, men det “slukker” også sulten.

Et lille tip, drik et glas vand inden du sætter dig til bords for at spise, sørg for ikke at overspise, lad derfor gryder mm. Stå i køkkenet, så du SKAL rejse dig for at få mere mad, samtidig med at min regel altid siger – halvdelen af tallerken skal være grøn (salat, grønsager mm.) så hvis man tager to portioner, så skal halvdelen af portionens størrelse være grøn.

Belønning – det er så vigtigt at rose dig selv, give sig selv et skulderklap og det kan man gøre ved at belønne sig selv. Hvad belønningen skal være er helt op til dig, men det kan være alt fra en ny taske til nyt udstyr (evt. Køkken, sportsudstyr), oplevelse – det helt op til dig selv, men husk det, det kan være med til at holde motivationen helt til ende.

Husk små skridt store forandringer’ – så hold i, og du vil helt sikkert komme ud på den anden side som et stærkere jeg.

Camilla Framnes seneste blogindlæg

[numblock num=”” style=”3″]Sommerferien er også til gnisten i forholdet[/numblock]

[numblock num=”” style=”3″]Fik shoppet til børnene i weekenden – fra sofaen[/numblock]

[numblock num=”” style=”3″]Derfor kom tårerne efter mødet med Peter Andre[/numblock]

[numblock num=”” style=”3″]Fra de Unge Mødre til hende der tabte 76 kilo[/numblock]

[numblock num=”” style=”3″]Selv når det hele ramler – min vej til større overskud[/numblock]

Del artikel

Andre læser også