ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Camilla blogger: Selv når det hele ramler – min vej til større overskud

Af Camilla Framnes

Hejsa I skønne mennesker.

 

Dem der følger mig på Instagram vil vide, at jeg stort set indleder hver morgen med en godmorgen-hilsen. Ofte med et stort smil og lidt skøre tekster. Er det så facade det hele? For sådan render man jo ikke rundt 24 timer i døgnet?

Hvor kommer mit overskud fra?

 

Jeg kan garantere jer for, at jeg har ikke altid har haft det overskud, jeg har i dag. Det er for vildt, hvor stor forandring der er på den konto.

 

Vi er en familie med fuld fart over feltet, og den seneste tid har vi ikke just været skide heldig den mht. syge børn, allermest Victor.

 

Trods sygdom, har vi formået at nå det hele alligevel med smil på læben, og alt har spillet.

 

Det med at have flere børn, og sygdom på skift kan virkelig sætte alt ud på spidsen engang imellem. Med større børn som skal passe deres aktiviteter mm. så kan et par 11 taller ud af næsen ikke slå os ud, man er simpelthen nødt til at få det til at spille alligevel.

Camilla fra AalborgCamilla fra AalborgCamilla fra Aalborg

 

Jeg er overbevist om hvis Jeg/andre holder humøret højt, og ihærdigt prøver at holde de tanker væk med “jeg orker ikke, gider ikke”, som man alligevel ikke får noget ud af, for alle pligter mm. skal jo gøres alligevel.

 

Samtidig ved jeg at man bliver yderst tung i rumpetten af disse tanker, for så skal der virkelig et tilløb til at få det gjort. Der er ingen, der siger det er nemt, og derfor går jeg bestemt også ind for at gøre alt det jeg kan for at gøre familielivet lettere.

Om det så betyder lave lidt ekstra den ene dag for så at få “mere fri” dagen efter, så gør jeg det.

 

F.eks. madlavningen, mandag lav ekstra salat, så har man også til Tirsdag, lav lidt ekstra mad af alle retter, så er der plads til “rester” dag som hos os ofte er onsdag. Igen Torsdag lav lidt ekstra grønt så har du til maden fredag. Det ofte det grønne som tager lidt ekstra tid, så hvorfor ikke gøre det lidt nemmere for sig selv.

 

Madpakkerne bliver ofte piftet op med hjemmebag af en eller anden slags, som ALTID bliver bagt om søndagen, så har jeg til fryser og til ugens løb.

Camilla fra AalborgCamilla fra Aalborg

 

Det er med at finde de små fifs og tricks som kan lette hverdagen hjemme hos “sin” familie. 

Jeg har selvfølgelig også mine “off” dage, men jeg må heldigvis sige de er mere og mere sjældne.

Jeg tænker at min sunde kost og træning nok har meget at sige, der er i hvert fald ingen tvivl om, at det giver en masse livsglæde. 

 

Jeg har taget det egoistiske valg og valgt DER SKAL VÆRE PLADS TIL MIN TID, nemlig trænings tiden, som ligger på de 3 – 4 gange om ugen.

Jeg bliver ofte stille spørgsmålet “hvordan får du tid til dette”, og svaret er simpelthen; Jeg giver mig tid!

Det giver så meget tilbage til familien at jeg kommer afsted, nemlig en glad-energifyldt og lykkelig Mor/Kæreste.

Jeg troede aldrig jeg skulle komme til at NYDE den time for mig selv, som når jeg træner,

MEN det er og bliver det allerbedste og det er nok nøglen til mit nogen siger “sindsyge overskud”.

Camilla fra AalborgCamilla fra Aalborg

Jeg har lært at det okay at tænke på sig selv, selv om det betyder man er væk fra familien lidt tid, det giver så meget tilbage, og det giver endnu mere overskud til alt det man gerne vil både med familie, arbejde og sig selv. 

 

Vær ikke i tvivl jeg sover som en sten om natten.

Mange overskud kram fra Camilla

Camilla Framnes seneste blogindlæg

[numblock num=”” style=”3″]Derfor kom tårerne efter mødet med Peter Andre[/numblock]

[numblock num=”” style=”3″]Fra de Unge Mødre til hende der tabte 76 kilo[/numblock]

Del artikel

Andre læser også