ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Camilla blogger: Fik shoppet til børnene i weekenden – fra sofaen

Af Camilla Framnes

SPONSORERET INDLÆG

Jeg elsker simpelthen bare at shoppe, og jeg er blevet endnu mere fan af at shoppe online, det er så nemt og endnu nemmere med børn i huset.

Det har altid været en favorit at shoppe til børnene online, for de passer stort set altid efter de rigtige størrelser. Jeg har været mere tilbageholdende med køb til mig selv, fordi jeg var bange for jeg ikke kunne passe det.

Men det er jeg helt ovre nu, det er så nemt at sende retur og der aldrig noget ballade med dette.

Derfor er jeg også nødt til at dele denne webshop med jer. www.minijacobi.dk

Det er en super lækker overskuelig webshop, jeg købte alle mine varer fra min sofa over min mobil. Og så er den faktisk ejet af Mette, der er fra Aalborg, og det kunne vel ikke passe bedre ind, når vi nu er på et Aalborg-medie, vel 🙂

På webshoppen findes der masser lækkert børnetøj og sko fra 0-8 år fra lækre mærker, lækkerier til mor og far samt interiør. Jeg er FAN.

Jeg var på udkig efter sandaler til Victor, vi rejser snart på ferie, og han skulle bruge et par gode sandaler og det fandt jeg. Disse fra Pom Pom, virkelig lækker kvalitet og bløde og lige præcis de perfekte sandaler jeg søgte, og endnu bedre der er 25 %.

Camilla i Aalborg

Jeg fandt også et par lækre shorts til Victor fra Mini A Ture, som også har 25 % netop nu, sidst men ikke mindst strømper fra mpdenmark, det er de eneste strømper der ikke falder af ham, de sidder simpelthen så godt på foden, de kan helt klart anbefales.

Camilla i AalborgCamilla i AalborgCamilla i Aalborg

Planen var ikke jeg skulle shoppe til mig selv, men jeg blev fristet. Og så manglede jeg også krydderier “plejer jeg at sige, hvis min bedre halvdel spørger” og jeg elsker de krydderier fra Nicolas Vahé, de pynter i køkkenet.

Så smager de krydderier altså også bare ekstra godt. Jeg fik fyldt op af salt, Olie, også prøvede jeg krydderiet Spices Chicken, som ALLE burde prøve, det smager virkelig godt, selv den kedeligste kylling bliver peppet op, helt klart must have i mit køkken for fremtiden.

Camilla i Aalborg

Sidste køb var duftlys fra meraki som også er et must have til mit badeværelse, de dufter så godt og gør bare noget godt for badeværelset.

Camilla i Aalborg

Der gik 2 dage, og så havde jeg alle mine varer, alt passede og det var simpelthen bare nemt, hurtig og helt sikkert anbefalingsværdigt.

Så er du på udkig efter noget lækkert til dine kære børn, for ikke nævne lidt lækkert til dig selv, så er www.minijacobi.dk helt sikkert et besøg værd.

Psst… der er penge at spare derinde netop nu.

Camilla Framnes seneste blogindlæg

[numblock num=”” style=”3″]Derfor kom tårerne efter mødet med Peter Andre[/numblock]

[numblock num=”” style=”3″]Fra de Unge Mødre til hende der tabte 76 kilo[/numblock]

[numblock num=”” style=”3″]Selv når det hele ramler – min vej til større overskud[/numblock]

 

Del artikel

Andre læser også