Camilla fik rykket grænser: Jeg overvandt min frygt i Klatreparken

Skrevet af: Camilla Framnes

Puhh en svedetur

Jeg har på alle måder rykket grænser så det basker.

Jeg var taget ud i Klatreparken Aalborg sammen med mine 2 store drenge Oliver på 10 år og Sebastian på 7 år og min veninde Kristina.

Visit Aalborg havde udfordret os til at tage ud og prøve den her forholdsvis nye Klatreparken, der også har en i Randers. Rammerne er superfede, fordi det ligger lige op til Aalborg Zoo, så man føler lidt, at man kravler inde ved dyrene også.

Vi var alle sammen klar på at skulle klatre, men måske ikke helt klar på højder mm. Men vi tog udfordringen op.

Vi følte os hurtig trygge ved modtagelsen af personalet i klatreparken, de var top professionelle. Vi fik nogle instrukser på, hvordan man skal forholde sig til sikkerheden, og hvilke rækkefølge mm. man tager igennem klatrebanen.

Klatreparken Aalborg

Oliver og Sebastian var totalt top klar, og synes det var mega fedt, vi skulle klatre ind over Aalborg Zoologisk have. Det var egentlig svært fra hvor man starter at vurdere hvor stor, høj og lang denne klatrebane egentlig er.

Der er 6 baner hvoraf bane 1 er den såkaldt lette bane, hvor alle kan være med, som indeholder 8 aktiviteter, heraf svævebane i 1,5-2,5 meters højde.

Den var vi alle sammen helt trygge ved, og en rigtig god startbane for at lære klatresystemet at kende.

Bane 2 består af 11 aktiviteter, hvoraf 2 er svævebaner i 3-5 meters højde med udsigt over Aalborg Zoo. Det var super fedt, specielt mine børn synes det var mega fedt at klatre ind over Zoologisk have.

Klatreparken Aalborg

Bane 3 har 14 aktiviteter, 3 svævebaner 3,5-5 meters højde. Ja, der begyndte vi at mærke, at højden spillede en rolle, og banerne blev væsentlig længere, sveden begyndte at presse på.

Bane 4 har 15 aktiviteter i 7-10 meters højde, hvori ligger der 7 svævebaner. Svævebanerne begyndte at være længere, og ret vilde. Oliver og Sebastian begyndte også nu at få ret meget sved på panden.

Bane 5, nu er vi oppe i 7-10 meters højde, 23 aktiviteter en aldersgruppe som siger fra 8-9 år. SHIT mand nu vi virkelig højt oppe, og nu begynder man også at få nogle udfordringer som også var hårde for balancen og armene.

Klatreparken Aalborg

Jeg må nok ærlig indrømme jeg begyndte at panikke lidt indeni, og jeg skulle holde mig i nakken. Sebastian var totalt sej og kom hele vejen igennem, trods vi engang imellem tænkte puhhh den er lang den her bane.

Da vi kom ned igen, var Kristina og jeg enige om, at vi nok var nødt til at kaste os over bane 6, som er den sidste bane, og vi havde fået at vide af instruktørerne, at denne bane var 4 niveauer over, og var meget fysisk hård.

Klatreparken Aalborg

Nu er vi oppe i en højde der hedder 10-20 meter, 23 aktiviteter hvoraf 8 er svævebaner bla. en på 250 meter, og bane 6 afsluttes med quick jump, JA med andre ord FRIT FALD 14 meter. Nu er aldersgrænsen fra 12 år.

Oliver og Sebastian kunne heppe på os nede fra jorden, alt i mens vi for alvor blev presset. ALDRIG har jeg prøvet noget så vildt før i mit liv, det var det vildeste.

Flere gange måtte jeg bande af mig selv over jeg havde gået derop, men jo længere vi kom i banen jo mere tro, styrke fik jeg også indeni. Men trods banens længde, så vidste jeg, at der var noget med et frit fald til allersidst, min nerverne var virkelig helt udenpå tøjet.

Klatreparken Aalborg

Jeg GJORDE DET, det er så fuldstændig sindsygt, jeg gennemførte ALLE 6 baner. Aldrig har jeg følt mig så sej, og må nok ærlig indrømme da jeg ramte jorden, kunne jeg simpelthen ikke stå på benene, fordi adrenalinen kørte rundt i hele kroppen.

Er ret sikker på, jeg havde 2 store drenge, som syntes deres mor var ret så sej, og der blev og uddelt krammere, da vi kom ned på jorden igen. Bifald fra tilskure, det var VIRKELIG fedt.

Det kan på alle måde anbefales at besøge Aalborg klatrebane.

Det er for alle størrelser, perfekt familietur, vennetur for ikke at sige kærestetur. Pak tasken, madkurven og brug en hel dag i Klatreparken Aalborg, det er hele oplevelsen værd.

Jeg glæder mig til jeg skal have Kevin min bedre halvdel med i klatreparken.

En oplevelse jeg ALDRIG glemmer og en oplevelse der i den grad har pustet til selvtilliden.

Klatreparken Aalborg

Læs mere om priser og info om Klatreparken lige her

Camilla Framnes seneste blogindlæg

Camilla blogger: Salling præsenterer nye luksusmærker til børnene

Skrevet af: Camilla Framnes

Humøret er højt, for der er kommet nyt lækkert børnetøj i Salling.

Jeg havde to af mine drenge med på shopping, og jeg ELSKER at min store dreng også er begyndt at synes det er fedt at gå og kigge på tøj, ”det behøver man ikke kun piger for”, hihi.

Vi tog i Salling, hvor vi ofte ender for at shoppe børnetøj, fordi der er tøj til alle 3 størrelser. Når vi plejer at være afsted alle sammen, er Sebastian og Victor nok egentlig mest glade for legerummet, men det passer mig fint, så kan Oliver og jeg shoppe derudaf 😊

Salling har mange forskellige tøjmærker og prisklasser, hvilket er fantastisk. Nu har de så udvidet sortimentet med lækre mærker som Hugo Boss, Kenzo og Marc Jacobs.

Fra på lørdag den 10. februar er disse tre mærker at finde inde i Salling, og det var i den forbindelse, at jeg fik en lille snigpremiere på det lækre tøj.

Se lige nogen flotte drenge jeg har. Virkelig noget lækkert kvalitets tøj.

Sort sæt fra Hugo Boss

Jeg fandt dette sorte sæt fra Hugo Boss med en T-shirt til fra Little Marc Jacobs. Ens for alle mærkerne er at de er små i størrelserne, så man skal 1 til 2 numre op.

Hugo Boss buks 525,-/Hugo Boss hættetrøje 635,-/Little Marc Jacobs 295,-.

Jeg fik også Victor I et sæt fra Little Marc Jacobs med en T-shirt fra Kenzo. Nøj hvor er han da kær, stilet blødt sæt og detaljen på ryggen og striberne ned af siden gør sættet virkelig smart, synes jeg.

Little Marc Jacobs buks 410,-/Little Marc Jacobs hættetrøje 515,-/Kenzo T-shirt 355,-.

Jeg fandt dette sommersæt, med en T-shirt fra Hugo Boss 280,- og Shorts fra Little Marc Jacobs 370,- det skal helt sikkert med os hjem.

Gule badeshorts og lækker trøje

Oliver fandt også ret mange ting, blandt andet dette sæt fra Hugo Boss, med gule badeshort og en lækker stor grå trøje.

Hugo Boss Trøje 665,-/Hugo Boss shorts 370,-.

Der er virkelig meget lækkert til sommeren, blandt andet det her sæt fra Kenzo med lækre bomulds shorts 550,- og T-shirt 550,-.

Til sidst prøvede Oliver en virkelig smart trøje fra Kenzo 1040,- med dyreprint på, med et par sorte bukser fra Hugo Boss 560,-, som var magen til dem Victor prøvede.

Der var mange flere styles, og vi ret vilde med de nye mærker.

Åbningsevent på mærkerne på lørdag

Salling holder åbningsevent på lørdag den 10 februar 2018 fra kl. 10-14.00 med aktiviteter for de små.

Her kan børnene komme ind og blive malet i ansigtet af en ansigtsmaler, og de byder desuden på lækre forfriskninger. Der vil også være give aways til de første 30 købende kunder fra de nye mærker og en konkurrence om en valgfri t-shirt.

Hele dagen vil der være 20 % på én valgfri vare fra et af de tre nye mærker. (gælder ikke Kenzo-overdele med stort Tiger-print).

Shoppehilsner fra Camilla

Camilla blogger: Barndommens trolde er blevet et design-ikon

Skrevet af: Camilla Framnes

Sponsoreret indhold

Kan I huske de originale Gjøl-trolde?

Jeg husker dem ganske tydeligt, og de trolde har også været en del af min legetøjssamling, da jeg var en lille pige.

Det vækker minder på alle mulige måder, men ideen om en designer trold i mit hjem i guld, øhhh JA TAK.

Det er sådan, at lykketroldene er en videreudvikling af Gjøl-trolden, som nu skal stå og pynte i mit voksne hjem.

Jeg har netop modtaget de fineste jubilæumstrolde i guld. Det er sådan, at her i år fyldte Lykketrolden faktisk 60 år.

Der er to almindelige jubilæumstrolde i 9 og 12 cm, som i øvrigt kan fås i alle isenkræmmer-butikker som Imerco, inspiration, Bahne, Sinnerup osv.

Den fineste lille guld designer trold i guldlook, som bare passer perfekt ind i vores hjem.

Jeg synes virkelig trolden gør sit rette med sit guld look, sorte mørke hår som er lavet af ægte fåreskindshår, med et lille hjerte indridset i brystet.

Trolden er lavet i mat messing look og er faktisk lavet som en speciel hyldest til Thomas Dam (manden bag Gjøl-trolden) og Lykketrolden. Dem som kendte Thomas Dam sagde, han havde et hjerte af guld, så det var naturligt at få produceret disse jubilæumstrolde med guldhjerter. Virkelig sødt.

Der er desuden denne helt særlige Limited Edition, som er skabt med et ægte 14 karat guldhjerte indeni, helt unik og virkelig fin.

Der findes kun 1000 af dem, så hvis man gerne vil have denne hjem i stuen, så det med at være hurtig – den kan bestilles hos forhandlere af Lykketrolden.

Mine trolde fra barndommen har børnene også leget med i deres første.

Så drengene herhjemme kiggede noget, da mine guldtrolde kom ind af døren.

“Hvorfor har du fået legetøj, Mor”. Haha.

Drengene så jo også den store Pixar-film Trolls, som jo var et kæmpe hit i biograferne for lang tid siden. Jeg synes, de er lækre, fordi de symboliserer rigtig mange ting på samme tid, og de passer bare godt ind i et hjem, hvor man satser på hyggen.

De er også oplagte som en ekstra lille sød julegave eller værtindegave.

Jeg er nødt til at have troldene op i voksenhøjde langt væk fra Victor på 2 år, ellers skulle de helt sikkert med i hans leg, thi hi.

De pynter helt vildt og jeg er så vild med mine trolde i hjemmet. Ja alle troldene herhjemme, faktisk, hihi. h

Hvad synes i?

Det er den nordjyske virksomhed BySommer, der i dag har rettighederne til Lykketrolden. Du kan læse mere og se flere varianter af de dejlige designertrolde her

Camilla blogger: Mit juleeventyr hos Klarborg Nisserne

Skrevet af: Camilla Framnes

Julen er den bedste tid, for mig personligt betyder det en masse kvalitetstid, masse kærlighed med min familie.

Alt den hygge omkring nisser, julegaver, drillerier, ja julekalenderen i fjernsynet, men fælles for alt, vi er sammen om det hele.

Hjemme hos os flytter nissen ind hvert år og han er allerede flyttet ind, men vi har ikke hørt fra ham endnu.

Jeg har hørt flere tale om en nisseudflugt oppe omkring Pandrup, oppe ved Klarborg nisserne.

Det var vi nødt til at undersøge, så vi hoppede i varmt tøj, pakkede bilen og satte kursen mod Pandrup.

Duften af brændte mandler

Vi nåede kun at parkere bilen og vi blev mødt af duften af brændte mandler, Mums – det er specielt noget vi forbinder med jul, det er de brændte mandler, gør i ik?

Jeg var nødt til lige at runde Klarborg butikken inden vi gik i skoven, så der kom et par nisser med hjem til samlingen. Klarborg nisser for mig er tradition og nisserne har fulgt med fra jeg selv var barn, både hos min egen mor, min mormor og bedste.

Jeg har haft nogle år med ganske få, men i takt med jeg selv blev mor, så vokser samlingen.

Så var det tid til nissejagt.

Vi bevægede os ind i skoven, og der gik ikke længe, før vi kunne høre nogle små stemmer hviskende ind i skoven, bag os, ved siden af os og pludselig kom der 2 små nissepiger løbende foran os.

Victor sad med åben mund og sagde ikke spor, Oliver og Sebastian var så klar til at finde nisser.

Det var simpelthen så sjovt og vildt hyggeligt. Jo længere vi kom ind i skoven, jo flere nisser begyndte der at dukke op, og et stykke inde i skoven blev vi mødt af selveste julemanden.

Julemannnnn

JEP, julemanden, han stod klar til at tale med alle de mange børn der kom forbi, og havde selvfølgelig en kurv fuld af slik med sig. Victor sagde ikke meget på den tur, andet end ”Julemannnn”, det gjorde virkelig indtryk.

Jeg bliver så varm om hjertet, uanset alder og om man stadigvæk tror på julemanden eller nisser, så er der bare noget magisk omkring det alligevel.

Længere inde i skoven, fandt vi et nissehus med tilhørende træhus, hvor nisserne var flyttet ind. Duften af æbleskiver, gløg, ren og skær jul var i hele skoven. Nissemor stod klar med æbleskiver, sodavand, gløgg, kaffe.

Nisser i Aalborg
Sådan ser der ud inde i nissehuset

Vi satte os inde i træhytten og nød noget varmt og æbleskiver, mens nisserne luskede rundt udenom huset, og kiggede ind af vinduerne. Det var simpelthen så hyggeligt.

Nisser i Aalborg

Her mødte jeg også Etly Klarborg. Altså hende der startede med at lave de her nisser for mange år siden. Man ser hende også hele tiden i diverse tv-reklamer for tiden, og hun har knap 70.000 følgere på Facebook. Danmark elsker Klarborg, og jeg er blevet endnu større fan af Etly.

De driver en hel familievirksomhed, hvor Etlys voksne sønner også arbejder i firmaet, så Etly kan gøre det hun er allerbedst til. Nemlig lave nisser. Jeg synes det er skønt at Etly lige bruger en masse tid på at gøre familier glade med nissejagten og dejlige æbleskiver i skoven.

Efter et par timer i skoven, vendte vi snuden mod Aalborg igen med glade og trætte børn.

Det kan jeg på alle måde anbefale ALLE familier at gøre, det er ganske gratis (man betaler naturligvis for drikke og æbleskiver – hvis man ønsker dette). Det er en perfekt mulighed for at hygge lidt som familie og få noget frisk luft – ”mon I kan finde nisserne”?

Det foregår to gange mere i december. Nu på søndag den 10. december og så 17. december. Du kan læse mere om det her

En masse julehilsner fra

Camilla