ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Camilla fik rykket grænser: Jeg overvandt min frygt i Klatreparken

Af Camilla Framnes

Puhh en svedetur

Jeg har på alle måder rykket grænser så det basker.

Jeg var taget ud i Klatreparken Aalborg sammen med mine 2 store drenge Oliver på 10 år og Sebastian på 7 år og min veninde Kristina.

Visit Aalborg havde udfordret os til at tage ud og prøve den her forholdsvis nye Klatreparken, der også har en i Randers. Rammerne er superfede, fordi det ligger lige op til Aalborg Zoo, så man føler lidt, at man kravler inde ved dyrene også.

Vi var alle sammen klar på at skulle klatre, men måske ikke helt klar på højder mm. Men vi tog udfordringen op.

Vi følte os hurtig trygge ved modtagelsen af personalet i klatreparken, de var top professionelle. Vi fik nogle instrukser på, hvordan man skal forholde sig til sikkerheden, og hvilke rækkefølge mm. man tager igennem klatrebanen.

Klatreparken Aalborg

Oliver og Sebastian var totalt top klar, og synes det var mega fedt, vi skulle klatre ind over Aalborg Zoologisk have. Det var egentlig svært fra hvor man starter at vurdere hvor stor, høj og lang denne klatrebane egentlig er.

Der er 6 baner hvoraf bane 1 er den såkaldt lette bane, hvor alle kan være med, som indeholder 8 aktiviteter, heraf svævebane i 1,5-2,5 meters højde.

Den var vi alle sammen helt trygge ved, og en rigtig god startbane for at lære klatresystemet at kende.

Bane 2 består af 11 aktiviteter, hvoraf 2 er svævebaner i 3-5 meters højde med udsigt over Aalborg Zoo. Det var super fedt, specielt mine børn synes det var mega fedt at klatre ind over Zoologisk have.

Klatreparken Aalborg

Bane 3 har 14 aktiviteter, 3 svævebaner 3,5-5 meters højde. Ja, der begyndte vi at mærke, at højden spillede en rolle, og banerne blev væsentlig længere, sveden begyndte at presse på.

Bane 4 har 15 aktiviteter i 7-10 meters højde, hvori ligger der 7 svævebaner. Svævebanerne begyndte at være længere, og ret vilde. Oliver og Sebastian begyndte også nu at få ret meget sved på panden.

Bane 5, nu er vi oppe i 7-10 meters højde, 23 aktiviteter en aldersgruppe som siger fra 8-9 år. SHIT mand nu vi virkelig højt oppe, og nu begynder man også at få nogle udfordringer som også var hårde for balancen og armene.

Klatreparken Aalborg

Jeg må nok ærlig indrømme jeg begyndte at panikke lidt indeni, og jeg skulle holde mig i nakken. Sebastian var totalt sej og kom hele vejen igennem, trods vi engang imellem tænkte puhhh den er lang den her bane.

Da vi kom ned igen, var Kristina og jeg enige om, at vi nok var nødt til at kaste os over bane 6, som er den sidste bane, og vi havde fået at vide af instruktørerne, at denne bane var 4 niveauer over, og var meget fysisk hård.

Klatreparken Aalborg

Nu er vi oppe i en højde der hedder 10-20 meter, 23 aktiviteter hvoraf 8 er svævebaner bla. en på 250 meter, og bane 6 afsluttes med quick jump, JA med andre ord FRIT FALD 14 meter. Nu er aldersgrænsen fra 12 år.

Oliver og Sebastian kunne heppe på os nede fra jorden, alt i mens vi for alvor blev presset. ALDRIG har jeg prøvet noget så vildt før i mit liv, det var det vildeste.

Flere gange måtte jeg bande af mig selv over jeg havde gået derop, men jo længere vi kom i banen jo mere tro, styrke fik jeg også indeni. Men trods banens længde, så vidste jeg, at der var noget med et frit fald til allersidst, min nerverne var virkelig helt udenpå tøjet.

Klatreparken Aalborg

Jeg GJORDE DET, det er så fuldstændig sindsygt, jeg gennemførte ALLE 6 baner. Aldrig har jeg følt mig så sej, og må nok ærlig indrømme da jeg ramte jorden, kunne jeg simpelthen ikke stå på benene, fordi adrenalinen kørte rundt i hele kroppen.

Er ret sikker på, jeg havde 2 store drenge, som syntes deres mor var ret så sej, og der blev og uddelt krammere, da vi kom ned på jorden igen. Bifald fra tilskure, det var VIRKELIG fedt.

Det kan på alle måde anbefales at besøge Aalborg klatrebane.

Det er for alle størrelser, perfekt familietur, vennetur for ikke at sige kærestetur. Pak tasken, madkurven og brug en hel dag i Klatreparken Aalborg, det er hele oplevelsen værd.

Jeg glæder mig til jeg skal have Kevin min bedre halvdel med i klatreparken.

En oplevelse jeg ALDRIG glemmer og en oplevelse der i den grad har pustet til selvtilliden.

Klatreparken Aalborg

Læs mere om priser og info om Klatreparken lige her

Camilla Framnes seneste blogindlæg

[numblock num=”” style=”3″]Jeg skal løbe mit livs sjoveste 5 kilometer[/numblock]

[numblock num=”” style=”3″]Sådan smider jeg hurtigt de ekstra ferie-kilo[/numblock]

[numblock num=”” style=”3″]Sommerferien er også til gnisten i forholdet[/numblock]

[numblock num=”” style=”3″]Fik shoppet til børnene i weekenden – fra sofaen[/numblock]

[numblock num=”” style=”3″]Derfor kom tårerne efter mødet med Peter Andre[/numblock]

[numblock num=”” style=”3″]Fra de Unge Mødre til hende der tabte 76 kilo[/numblock]

[numblock num=”” style=”3″]Selv når det hele ramler – min vej til større overskud[/numblock]

Del artikel

Andre læser også